abonnement Unibet Coolblue
pi_258828
En hier kun je alles over Iwan kwijt!
pi_258829
Stem op de Bus en zie de Iwan 2.0 release!!
  donderdag 13 april 2000 @ 01:29:00 #3
1611 evert
Happiness is the Road!
pi_258830
de rust zelve. eerlijk. denkt eerst na voordat hij wat zegt of roept. hoeft niet op de voorgrond te staan. betrouwbaar.
wat moet ik hier nu neerzetten?
  donderdag 13 april 2000 @ 01:30:00 #4
2705 cynix
is verdwaald
pi_258831
Je vergeet er wat smilies bij te zetten.
pi_258832
Welke vrouw zou Iwan na de bus voor eeuwig bij haar thuis op de bank willen hebben?

Ik zit nu 13/4 23.10 effe naar hem te luisteren.

Hij zegt per 15 minuten vaker ennuh, ennuh, als dat Jop snappuwah'kb'doel in een hele week zei.

En hij zegt overal ZO achter. weetjewelzo. rennenzo. rijdenzo, kustzo, blaneszo, groepenenzo, zo,zo, enz. enz.

  donderdag 13 april 2000 @ 23:16:00 #6
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_258833
zozo

  donderdag 13 april 2000 @ 23:16:00 #7
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_258834
jajajaja
pi_258835
Nou gewoon. gewonúhh....
  donderdag 13 april 2000 @ 23:52:00 #9
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_258836
gut Coos, we kunnen in Iwan's topic wel gaan streamen

eheh, zooo,jaja,*whawhawha*hehe.

  donderdag 13 april 2000 @ 23:55:00 #10
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_258837
in de horieka,waar ik werk (horeca)
jajajaja
zo!
jajajaja
pi_258838
Komt waarschijnlijk omdat hij, na het vertrek van Seki, Aziz
en Jop, van de mental coach, ( die term alleen al), de zware
taak van Knaller mee heeft gekregen. Hij is nu de gangmaker en
moet dus gezellig doen, grappen maken, een steun zijn voor de
vriendin van z'n maatje en dat valt natuurlijk niet mee voor
iemand met de uitstraling van een pelpinda, dus vult hij al die
stiltes, waarin hij voorheen altijd gaapte, nu op met woordjes
als zozo en jaja. Hoe dan ook, hij blijft slaapverwekkend.
pi_258839
* hobbes is op iwan.
  vrijdag 14 april 2000 @ 11:38:00 #13
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_258840
* Trainspotter is op door Iwan.

[Dit bericht is gewijzigd door Trainspotter (Datum 14 April 2000).]

  vrijdag 14 april 2000 @ 13:13:00 #14
1542 Ludo
Still YF&S
pi_258841
I-wanhoop
<a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm" rel="nofollow" target="_blank"><a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm<" rel="nofollow" target="_blank">http://www.clinicantwerp.com/movie.htm<</a>;/a>
  vrijdag 14 april 2000 @ 13:16:00 #15
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_258842
I WANt him out!
pi_258843
Big.Brother blikt terug... [21/5/2000 | Big.Brother ]

Nu het programma zijn einde nadert en Iwan waarschijnlijk tot de finalisten gaat behoren, heb ik mijn pennetje gescherpt voor een terugblik op ongeveer 14 weken "De Bus".

Het begint allemaal met een vage e-mail van mijn broertje (a.k.a. "Hannus") over een witte ridder die op de bus zou stappen?!?!? Net als ik begin te denken dat Hannussie aan de paddo's heeft gezeten, ontvang ik een SMS bericht van hem met de vraag of ik een scanner heb, waarop ik een bevestigend antwoord SMS, "mooi!" is het antwoord, "ik kom strax wel ff langs", wat ik op mijn beurt weer mooi! vind, want ik heb mijn drukke broertje al veel te lang niet gezien. Voor ik kan vragen of 'ie koffie wil, komt het hoge woord eruit, Iwan reist mee met De Bus! En of dat niet genoeg is, deelt hij stalend mee dat er een fanclub "klaar" staat op het internet en dat hij die gaat beheren!?!? "Maaruh Hannus, ik kan me vergissen, maar jij zit toch nog helemaal niet in de internet sferen?" Vraag ik, met de koffiepot nog in de hand. "Klopt, daarom ben ik hier, wil jij me daarbij helpen?" Nu moet je ons wat beter kennen om te snappen dat de koffiepot me zowat uit de handjes glipte, wij Hurenkampjes vragen namelijk NOOIT om hulp en ZEKER niet aan elkaar! Een beetje perplex heb ik "ja natuurlijk" geantwoord, en zo is het begonnen.

Na een hoop gepiel ben ik aan HetNet gewend geraakt en begin ik met gematigd enthousiasme het materiaal te plaatsen dat Hannus me heeft aangedragen, "zo! Da's best leuk, ik ga zelf ook maar eens wat plaatsen", en daar ik de Grote Broer ben ontstaat (met een kwinkslag naar...) Big.Brother! Hannus weet niet alleen mij te enthousiasmeren, maar de gehele VCA wordt door hem het Internet opgeduwd alwaar een heuse profilering ontstaat met fenomenen als Turbo, Nigel en de Struikrover, het begint verdomd nog leuk te worden ook!
Ook de schare fans begint toe te stromen en ik ga zowaar het programma nog volgen ook! We hebben al snel door dat SBS/JdM behoorlijk achter loopt en de eerste 3 weken is onze club degene met de "Scoops", voor wie het vergeten is, WIJ waren het eerst met het nieuws over wie er vertrok, waar De Bus naartoe ging en wat er aan de hand was rondom De Bus! WIJ waren ook de eerste die echte Actie's organiseerden ("The Plane") en dit alles maakt dat ik er lol in blijf houden! Ik zeg met opzet WIJ WAREN, want helaas heeft de regie ook Internet en weet dat wij hun keer op keer aftroeven! Resultaat; De "live"-uitzending wordt ECHT live en daarmee zijn wij de scoops over vertrekkende bussagiers kwijt (Shit!).
I.V.M. een familie weekend zijn wij 3 dagen off-line en roepen de hulp van Bouwie (Marco) in die daarmee een verdiende plek veroverd als vaste beheerder. De rolverdeling wordt als volgt; Hannus, Hoofd beheerder en coördinator, Big.Brother als eindredacteur en kritische man achter de schermen (een plek die me zeer bevalt) en Bouwie als razende reporter.
Niet lang daarna volgt er een verregaande discussie (zeg maar ruzie) op het forum tussen de aanhangers van Seki en ons cluppie, veroorzaakt door opmerkingen van ons over hun "Held" . Wij hebben de euvele moed ons te uiten over het (naar later blijkt geregisseerde) gedrag van Seki en dat mag niet! Als dit na 2-3 dagen eindelijk "uitgevochten" is, vertrekt Seki "vrijwillig" en zette zo de teneur voor een semi-gezellig koffiekransje. Op dat moment is hij m.i. de Morele Overwinnaar van De Bus! (daarover verderop meer)

Ondertussen gaat de VCA aan de slag en organiseert hun 1e aktie, een orginele Apeldoornse groet aan Iwan , per vliegtuig! Hannus is (as usual?) de organisator en Ruud (Nigel) ontpopt zich als ware "ritselneef", en er zit meer in de pen.
Wij hebben op de club een zeer kritische houding naar SBS/JdM en dat wordt geuit ook! De manipulaties van het programma, de "maniertjes" om ons naar de live-uitzending te lokken en het slecht (of niet) informeren van de achterban van de bussagiers, het komt allemaal aan de orde (gestaaft met feiten!) en er blijkt uiteindelijk dat ook de redactie-live dit volgt. Of dit nu wel of niet invloed heeft op Iwan's positie, zullen we wel nooit te weten komen, maar we merken (in de kantlijn) wel kleine veranderingetjes. Ook Iwan bemachtigd door zijn constante gedrag (jezelluf zijn, heet dat in De Bus) een plek tussen de "Harde Kern"
Wat De Bus zelf betreft dient zich een nieuw opmerkelijk vertrek aan, Jop MOET het programma verlaten omdat hij iets heeft gedaan (waarvoor hij al gestraft was) wat jij en ik in eenzelfde situatie waarschijnlijk ook hadden gedaan, hij heeft geweld gepleegd om een meisje te verdedigen! De uitzending met Jop's vertrek is onovertroffen emotioneel en voor de verandering integer gebracht. Het koffiekransje dut in, Bullent doet nog een poging zijn integriteit te laten zien door vrijwillig zijn tas te pakken maar is daar wat mij betreft 3 aankondigingen te laat mee.
De live-uitzendingen zijn een verhaal apart, na (door ons toedoen?) te zijn verworden tot een echt live programma is dit helemaal om te janken! Sylvana "zuigt" met haar manier van vragen stellen de conflicten uit het tapijt, regels worden ter plekke veranderd, hele families worden onder valse voorwendselen (op eigen kosten) naar de studio gelokt en er ontstaat een smeekbede om input die verder niet wordt uitgewerkt "wil jij in ons panel?" ,"wil jij in de live uitzending" , "wil jij een wekelijkse collumn Nanda" noemmaaropnoemmaarop, er komt nix van terecht!

Maar de VCA gaat onvermoeid door! Voor het eerst (en het laatst) krijgen we medewerking van SBS/JdM zodat Alex ons lijflied "een bossie rooie rozen" op locatie (Miracle Planet) kan zingen, Ruudje krijgt het voor elkaar dat iedereen Iwan in Kalkar kan begroeten vanaf twee door hem geregelde boten en als klap op de vuurpijl een heuse Beach Party (Met DJ Yoeri) NAAST De Bus op Ameland! Naast De Bus omdat die zeikerds van de regie (weer eens) niet willen meewerken, maar WEL gelijk de camera erop! En we hadden nog veel meer moois kunnen regelen maar Hannus krijgt x op x de deksel op zijn neus! Toch wil ik de highlights daarvan even noemen:
Hanky-Panky himself (Henk Schiffmacher) wilde meewerken om Iwan en zijn 2 beste maatjes hun Tattoo op te frissen in de live-uitzending: mag niet! Herman Brood De Bus laten verven: mag niet! Een speciaal voor Iwan geconstrueerd nieuwsblok voor laten lezen door een echte nieuwslezer(es): krijgen ze niet voor elkaar! Je kunt je de onderdrukte woede van het cluppie wel voorstellen als een goof die zich eindredacteur voor-een-dag mag noemen de Beach Party afkeurt (na 1 1/2 uur bedenktijd!!!, was de lunch lekker?) en vervolgens met 2 camera's gaat filmen dat de VCA zich niet laat afschepen!
En toch gaan ze door! Uit vriendschap voor Iwan! Daar schuilt volgens mij ook de kracht van deze knaap, hij kan doen wat 'ie wil en hoe 'ie het wil want hij weet zich verzekerd van een fiks aantal vrienden voor het leven (waar sinds De Bus Joppie ook toe behoort) Zo'n gast KAN eenvoudigweg niet verkeerd in elkaar steken!

Nu ga ik even voor mezelf speken (want Hannus en Bouwie gaan blind voor hun maat), ik begin mijn interesse in het programma te verliezen, ik weet dat wij hebben meegeholpen Iwan naar de finale te brengen en ik kan steeds moeilijker onderwerpen vinden waarover ik me "druk" zou moeten maken, daarnaast gaat ook de zon schijnen, de familie zeuren en het huis om onderhoud schreeuwen, dus ik ben veel minder actief aanwezig dan de eerste 10 weken, sorry daarvoor! Misschien brengen de laatste 2 weken nog leuke TV waar ik wat mee kan, je moet hierbij ook in acht nemen dat ik, in tegenstelling tot Hannus en Bouwie een "buitenstaander" ben, Iwan is de beste vriend van mijn broertje, niet van mij (niet dat ik hem niet ken of niet mag hoor!). Maar goed, ik probeer wel bij te blijven!!!

Wat me als laatste nog van het hart moet is dat alles waarvan wij (Iwan EN zijn achterban) zijn beschuldigd de afgelopen tijd, en dat is nogal wat, dat ALLES zie ik bij anderen gebeuren!

We zouden opportunisten zijn die alleen voor het geld gaan;
Wij zijn (op Ab-Emmy na) de enige OORSPRONKELIJKE behe

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_258844
  donderdag 1 juni 2000 @ 11:42:00 #18
2867 Jolleke
'kweetniet
pi_258845
Tja, ik vind het knap van hunter dat hij zoveel over Iwan kan schrijven want bij mij komt er alleen maar uit: ehhhhhhhhhhhhhhhh
Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

pi_258846
Lieve Jolleke,

dit stuk is niet door Hunter geschreven, maar door Hunter geplaatst, uit het stuk is toch
duidelijk op te maken dat dit stuk afkomstig is van de Fanclub van Iwan op het Net en zo
luidt ook de bronvermelding die erbij wordt vermeldt.
http://www.clubs.nl/community/default.asp?club=Fanclub+Iwan

pi_258847
Het is zoals Tante Bep zegt. Ik vond het een zeer leesbaar stuk, en aangezien hier de laatste tijd weinig zinnigs meer wordt gezegd vond ik het wel waard om te plaatsen.

[Dit bericht is gewijzigd door Hunter (Datum 01 Juni 2000).]

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  donderdag 1 juni 2000 @ 13:37:00 #21
2867 Jolleke
'kweetniet
pi_258848
Sorrie, schaam, schaam, schaam. Wordt ik nu vanwege domheid uit de familie getrapt? Ik heb gewoon niet goed gelezen omdat ik het zo'n slap gezever vond.
Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

pi_258849
Vond het ook wel lekker leesbaar Hunter en ben het met je stelling eens, je zou
zelfs het woord "zinnigs" nog weg kunnen laten.

En Jolleke, je moet vanavond voor straf met je blote voetjes naar bed meid.

  † In Memoriam † donderdag 1 juni 2000 @ 16:43:00 #23
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_258850
Hey Hunter,

Hebbie ook zo'n leuk stukkie over Tessa...?
Zal wel niet, he?
Nee, dacht ik al.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 2 juni 2000 @ 10:47:00 #24
2180 Avia
FOK-Member
pi_258851
En toch wil ik Iwan wel bij mij op de bank hebben!!
Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
pi_258852
[quote]Iwan nummer 2 maar zijn fans nummer 1

[7/6/2000]

Ja ja hier eindelijk een bericht van mijzelf.
Ik heb nu eindelijk een beetje rust, het is nu woensdag avond en denk even gezellig de fanside doorbladeren bij Hannus. Vandaag en gisteren zijn echt super druk geweest en ik was er nog niet aan toe gekomen. Zelf heb ik nog helemaal niets gezien van de site en dacht er zo even door heen te bladeren maar ik was alleen met het nieuwsblok al twee uur bezig, echt geweldig!!!!
Zonder jullie steun was ik nooit zo ver gekomen en wil jullie allemaal graag persoonlijk bedanken maar ik denk dat ik dat niet ga redden.
De aankomende tijd zal ik proberen zoveel mogelijk mensen een persoonlijk te mailen maar moet dan eerst nog even m'n nieuwe laptop installeren dus het kan nog even duren.
Ik weet niet wat er nog allemaal nog op me af komt maar daar hou ik jullie zeker van op de hoogte. Het was echt een te gekke ervaring in de Bus en ik heb die 16 weken alleen vol kunnen houden door jullie steun d.m.v. mailtjes en op de chat. Ook op het forum heb ik heel veel positieve berichten gelezen maar ben er nog niet aan toe gekomen om het helemaal door te nemen.
Iwan nummer 2, de fanclub nummer 2 maar de fans komen toch echt op nummer 1.
Nogmaals bedankt en ik laat snel meer van mij horen.
IWAN
{/quote]

Bron: Iwan fansite (wat dacht je dan?)

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')