FOK!forum / Culinesse à gogo / Casa di Mama of Ristorante
Pauldonderdag 25 februari 2010 @ 21:54
Je moet kiezen!!!!!!!
Welke kies jij dan?





Poll: Casa di mama of Ristorante
  • Casa di mama
  • Ristorante


    Tussenstand:



    Ook een poll maken? klik dan hier
  • Katthdonderdag 25 februari 2010 @ 21:55
    Casa di mama altijd <3
    Pauldonderdag 25 februari 2010 @ 21:55
    Ik kies ook Casa di mama, vroeger at ik altijd ristorante
    Katthdonderdag 25 februari 2010 @ 21:55
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 21:55 schreef Paul het volgende:
    Ik kies ook Casa di mama, vroeger at ik altijd ristorante
    Totdat Casa di mama er was
    RobinOokdonderdag 25 februari 2010 @ 21:57
    Ik ga nog liever dood.
    Zithdonderdag 25 februari 2010 @ 21:58
    Casa di mama heeft tenminste geen voorgebakken bodem/deeg.
    Pauldonderdag 25 februari 2010 @ 21:58
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 21:55 schreef Katth het volgende:

    [..]

    Totdat Casa di mama er was
    So true

    Alleen casa di mama heeft wel erg weinig smaken
    Eet meestal salami en heel soms die vis versie, maar vind die vis versie een stuk minder
    cyberbulldonderdag 25 februari 2010 @ 21:59
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 21:55 schreef Katth het volgende:

    [..]

    Totdat Casa di mama er was
    Pauldonderdag 25 februari 2010 @ 21:59
    Hee! Er zijn wel veel meer smaken zie ik nu nou bij mijn AH verkopen ze maar 3 soorten

    Salami
    Verschillende kazen dacht ik
    en vis
    neendonderdag 25 februari 2010 @ 22:00
    Casa di Mama.
    OldJellerdonderdag 25 februari 2010 @ 22:02
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 21:57 schreef RobinOok het volgende:
    Ik ga nog liever dood.
    Heerlijk dramatische keukenkoningin!
    murpdonderdag 25 februari 2010 @ 22:02
    Ristorante
    Pauldonderdag 25 februari 2010 @ 22:04
    Wow Murp in m'n topic zonder slotje van hem
    Ik kan vredig sterven
    Trustendonderdag 25 februari 2010 @ 22:07
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 21:57 schreef RobinOok het volgende:
    Ik ga nog liever dood.
    Heb je ze wel eens gegeten? Ze zijn echt wel eetbaar en best lekker ook nog .

    Ik heb ook liever pizza van zelfgemaakt deeg, saus van net in italië geoogste pomodori tomaten, buffelmozzarella enz enz enz maar lang niet altijd zin en of tijd om dat te maken. En dan is dit best een ok alternatief...

    Doe mij maar Casa di Mama Quatro Fromaggi
    #ANONIEMdonderdag 25 februari 2010 @ 23:42
    Casa di Mama komt vaak zo slap en klef uit de oven.
    FutureFairytaledonderdag 25 februari 2010 @ 23:46
    Nog nooit Casa di Mama geprobeerd want ben niet zo'n fan van korsten.
    Ristorante heeft best een dunne bodem, de smeuïge Funghi variant is favoriet
    Zithdonderdag 25 februari 2010 @ 23:55
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 23:42 schreef k_man het volgende:
    Casa di Mama komt vaak zo slap en klef uit de oven.
    Moet je hem beter bakken Het deeg is namelijk nog rauw (itt de andere diepvriespizza die al voorgebakken zijn). Bij mij komen ze altijd krokant eruit
    #ANONIEMdonderdag 25 februari 2010 @ 23:56
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 23:55 schreef Zith het volgende:

    [..]

    Moet je hem beter bakken Het deeg is namelijk nog rauw (itt de andere diepvriespizza die al voorgebakken zijn). Bij mij komen ze altijd krokant eruit
    Ik doe het precies zoals op de doos staat.
    Tauchmeisterdonderdag 25 februari 2010 @ 23:57
    Die pizza's van Ristorante glimmen altijd van het vet
    RobinOokvrijdag 26 februari 2010 @ 00:46
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 22:07 schreef Trusten het volgende:
    Heb je ze wel eens gegeten?
    NEE, NATUURLIJK NIET!
    TAV74vrijdag 26 februari 2010 @ 10:21
    Casa di Mama is echt prima eetbaar en neigt zelfs naar lekker.
    Zithvrijdag 26 februari 2010 @ 10:32
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 23:56 schreef k_man het volgende:

    [..]

    Ik doe het precies zoals op de doos staat.
    Dan moet je improviseren en langer bakken.
    TAV74vrijdag 26 februari 2010 @ 10:50
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 23:56 schreef k_man het volgende:

    [..]

    Ik doe het precies zoals op de doos staat.
    Ligt het aan de kwaliteit van de oven? Bij ons komen ze er super uit.
    PluisigNijntjevrijdag 26 februari 2010 @ 11:55
    Zelf maken is 10 keer beter
    Maar als het echt moet, casa di mama.
    mirjammmmvrijdag 26 februari 2010 @ 12:50
    Ristorante!
    Aurevrijdag 26 februari 2010 @ 12:54
    Casa di mama Die is echt goed te doen voor een diepvriespizza hoor
    Wooldoorvrijdag 26 februari 2010 @ 18:01
    Eerst altijd ristorante, darna big americans die een stuk beter waren en daarna Casa di mama die tot op heden de beste diepvriespizza is.
    littledrummergirlvrijdag 26 februari 2010 @ 18:02
    mijn oven kan niet warm genoeg voor CdM
    Paulvrijdag 26 februari 2010 @ 19:38
    quote:
    Op vrijdag 26 februari 2010 18:02 schreef littledrummergirl het volgende:
    mijn oven kan niet warm genoeg voor CdM
    AlchemistOfSorrowsvrijdag 26 februari 2010 @ 20:36
    Ristorante, geen overheersende bodem, lekkerdere saus, lekkerdere smaak
    HeerLucifervrijdag 26 februari 2010 @ 20:37
    quote:
    Op donderdag 25 februari 2010 21:55 schreef Katth het volgende:
    Casa di mama altijd <3
    fratsmanvrijdag 26 februari 2010 @ 20:38
    quote:
    Op vrijdag 26 februari 2010 12:54 schreef Aure het volgende:
    Casa di mama Die is echt goed te doen voor een diepvriespizza hoor
    QFT goeie pizza!
    VeX-zaterdag 27 februari 2010 @ 07:52
    Ristorante met gemak. Ik snap niet dat mensen die bij hun volle verstand zijn Casa Di Mama pizzas lekker kunnen vinden.
    Maracazaterdag 27 februari 2010 @ 10:05
    Casa di Mama sinds ik weet dat het karton weg moet