Totdat Casa di mama er wasquote:Op donderdag 25 februari 2010 21:55 schreef Paul het volgende:
Ik kies ook Casa di mama, vroeger at ik altijd ristorante
So truequote:
Heb je ze wel eens gegeten? Ze zijn echt wel eetbaar en best lekker ook nogquote:Op donderdag 25 februari 2010 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Ik ga nog liever dood.
Moet je hem beter bakkenquote:Op donderdag 25 februari 2010 23:42 schreef k_man het volgende:
Casa di Mama komt vaak zo slap en klef uit de oven.
Ik doe het precies zoals op de doos staat.quote:Op donderdag 25 februari 2010 23:55 schreef Zith het volgende:
[..]
Moet je hem beter bakkenHet deeg is namelijk nog rauw (itt de andere diepvriespizza die al voorgebakken zijn). Bij mij komen ze altijd krokant eruit
NEE, NATUURLIJK NIET!quote:Op donderdag 25 februari 2010 22:07 schreef Trusten het volgende:
Heb je ze wel eens gegeten?
Dan moet je improviseren en langer bakken.quote:Op donderdag 25 februari 2010 23:56 schreef k_man het volgende:
[..]
Ik doe het precies zoals op de doos staat.
Ligt het aan de kwaliteit van de oven? Bij ons komen ze er super uit.quote:Op donderdag 25 februari 2010 23:56 schreef k_man het volgende:
[..]
Ik doe het precies zoals op de doos staat.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |