988012 | woensdag 24 februari 2010 @ 18:51 |
Ik heb net een quiche klaar waar ik stukjes droge worst van Stegeman in heb gedaan. Pas toen ik alles in de oven had staan las ik op de verpakking dat ik het velletje van de worst had moeten halen. Ik heb het restje worst een beetje bekeken en het is zeker geen darm of iets dergelijks maar eerder plastic/papier. Heb hem lekker in de oven laten staan, maar ga ik van dat beetje plastic straks geen enorme buikklachten krijgen? ![]() | |
DuTank | woensdag 24 februari 2010 @ 18:52 |
neuh [ Bericht 89% gewijzigd door Mirjam op 25-02-2010 09:51:18 ] | |
Pannenkoeken | woensdag 24 februari 2010 @ 18:54 |
Ik heb het ook eens gepresteerd om droge worst met dat velletje op brood te eten, ik wist niet dat het plastic was en dus er af moest, maar ik kreeg het plastic niet door mn keel. Dat wordt dus er af peuteren denk ik ![]() | |
onderjas | woensdag 24 februari 2010 @ 18:55 |
Plastic is wel slecht idd. Ik had laatst een worst waar het niet eens op stond dat je het eraf moest halen. | |
RichardDawkins | woensdag 24 februari 2010 @ 18:57 |
Als het doorzichtig is is het het soort dat prima te eten is. Althans je wordt er niet ziek van. De worst met een wit omhulsel zou ik toch eerst pellen. | |
988012 | woensdag 24 februari 2010 @ 19:02 |
quote:Het is wel tot doorzichtig te rekenen ja ![]() | |
-Mellow- | woensdag 24 februari 2010 @ 23:09 |
Meeste worsten van tegenwoordig worden in kunstdarm gestopt. Ik weet niet precies waar het van gemaakt wordt maar volgens mij kan je dat wel eten. edit: kunstdarm wordt gemaakt van o.a. collageen, plantaardig cellulose en papier ( zie Harold McGee - On food and cooking) Ik denk niet dat het kwaad kan dus. [ Bericht 18% gewijzigd door -Mellow- op 24-02-2010 23:15:06 ] |