Sarabi | maandag 22 februari 2010 @ 18:10 |
Ik wil een keertje koude wraps als lunch maken (ipv de gebruikelijke bruine boterham) Maar ik vroeg me af of je ze dan eerst moet verwarmen? En of het lekkerder is als ze eerst een tijdje in de koelkast gelegen hebben? Recepten zijn ook altijd welkom ![]() Zat zelf aan kruidenkaas en kipfilet te denken | |
Q.E.D. | maandag 22 februari 2010 @ 18:11 |
![]() ![]() | |
Volpez | maandag 22 februari 2010 @ 18:12 |
quote:Je hoeft ze vooraf niet op te warmen, Lekker: sla, kruidenkaas, zalm heb ze ook ooit gehad met ossenworst, ham of kaas. Kaas vond ik wat minder. Als je ze in huishoudfolie oprolt en dan in de koelkast legt blijven ze meestal wel beter dicht zitten. | |
Volpez | maandag 22 februari 2010 @ 18:12 |
Goed idee trouwens als lunch ![]() | |
Naamah | maandag 22 februari 2010 @ 18:16 |
Yumyum, wraps! Met kaas is ook lekker trouwens, maar dan moet je ze met kaas en al even verwarmen ![]() En je hoeft ze niet persé eerst te verwarmen, maar ze rollen wel makkelijker op als ze warm zijn. Sommige breken weleens als je ze koud rolt. | |
Waterweg | maandag 22 februari 2010 @ 18:17 |
ff een half uurtje voor de lunch uit de koelkast halen maakt het vaak wel lekkerder | |
Ewelina | maandag 22 februari 2010 @ 18:21 |
Met gerookte zalm, dillemayonaise (of kruidenkaas, of allebei), tomaat en een beetje sla. Of met gerookte kip, chilisaus, sla, ui, tomaat. ![]() Wat ik ook lekker vind is een bonensalade... pot bruine bonen laten uitlekken, tomaat fijnsnijden, rode ui erbij, pepertjes erbij, mais erbij en dan met een flinke klodder creme fraiche. Of gewoon een oud chiliprutje van de vorige dag, dat eet ik regelmatig. | |
Sarabi | maandag 22 februari 2010 @ 18:33 |
Dankjewel voor de tips ![]() Ik ga het morgen eens proberen met verschillende receptjes van jullie ![]() | |
Ewelina | maandag 22 februari 2010 @ 18:37 |
Wat ik bij de gerookte kip variant wel lekker vind, is alleen de wrap even opwarmen. Even in de magnetron doen en dan de vulling erin. | |
Ewelina | maandag 22 februari 2010 @ 18:38 |
Bij AH had je ze trouwens ook met kip-saté salade en atjar tampoer erin, die waren ook erg lekker. En met spinazie en kruidenkaas. En een variant met kipkerrie. | |
#ANONIEM | maandag 22 februari 2010 @ 18:53 |
Met Zalm en kruidenkaas en dan oprollen. Leuke snack voor feestjes ook. | |
minilot | maandag 22 februari 2010 @ 20:45 |
Met hummus en geroosterde paprika! ![]() Met brie en druiven! ![]() Met tonijn en avocado! ![]() | |
Sarabi | maandag 22 februari 2010 @ 21:02 |
Brie en druiven....nog nooit van die combo gehoord maar klinkt erg lekker ![]() Nu kan ik niet meer kiezen ![]() | |
polariteit | dinsdag 23 februari 2010 @ 14:43 |
toch maar eens proberen voor de lunch, nooit geweten dat je ze koud kon eten! |