abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_78312075
Ik wil een keertje koude wraps als lunch maken (ipv de gebruikelijke bruine boterham)
Maar ik vroeg me af of je ze dan eerst moet verwarmen?
En of het lekkerder is als ze eerst een tijdje in de koelkast gelegen hebben?

Recepten zijn ook altijd welkom
Zat zelf aan kruidenkaas en kipfilet te denken
  maandag 22 februari 2010 @ 18:11:47 #2
267150 Q.E.D.
qat erat ad vundum
pi_78312117
Hetgeen bewezen en beklonken moest worden.
  maandag 22 februari 2010 @ 18:12:42 #3
180451 Volpez
Volpes pilum mutat, non mores!
pi_78312149
quote:
Op maandag 22 februari 2010 18:10 schreef Sarabi het volgende:
Ik wil een keertje koude wraps als lunch maken (ipv de gebruikelijke bruine boterham)
Maar ik vroeg me af of je ze dan eerst moet verwarmen?
En of het lekkerder is als ze eerst een tijdje in de koelkast gelegen hebben?

Recepten zijn ook altijd welkom
Zat zelf aan kruidenkaas en kipfilet te denken
Je hoeft ze vooraf niet op te warmen,
Lekker: sla, kruidenkaas, zalm
heb ze ook ooit gehad met ossenworst, ham of kaas.
Kaas vond ik wat minder.

Als je ze in huishoudfolie oprolt en dan in de koelkast legt blijven ze meestal wel beter dicht zitten.
Zij die spreken weten niet, zij die weten spreken niet.
  maandag 22 februari 2010 @ 18:12:53 #4
180451 Volpez
Volpes pilum mutat, non mores!
pi_78312154
Goed idee trouwens als lunch
Zij die spreken weten niet, zij die weten spreken niet.
pi_78312263
Yumyum, wraps! Met kaas is ook lekker trouwens, maar dan moet je ze met kaas en al even verwarmen

En je hoeft ze niet persé eerst te verwarmen, maar ze rollen wel makkelijker op als ze warm zijn. Sommige breken weleens als je ze koud rolt.
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
pi_78312296
ff een half uurtje voor de lunch uit de koelkast halen maakt het vaak wel lekkerder
pi_78312418
Met gerookte zalm, dillemayonaise (of kruidenkaas, of allebei), tomaat en een beetje sla. Of met gerookte kip, chilisaus, sla, ui, tomaat.

Wat ik ook lekker vind is een bonensalade... pot bruine bonen laten uitlekken, tomaat fijnsnijden, rode ui erbij, pepertjes erbij, mais erbij en dan met een flinke klodder creme fraiche. Of gewoon een oud chiliprutje van de vorige dag, dat eet ik regelmatig.
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_78312777
Dankjewel voor de tips
Ik ga het morgen eens proberen met verschillende receptjes van jullie
pi_78312922
Wat ik bij de gerookte kip variant wel lekker vind, is alleen de wrap even opwarmen. Even in de magnetron doen en dan de vulling erin.
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_78312941
Bij AH had je ze trouwens ook met kip-saté salade en atjar tampoer erin, die waren ook erg lekker. En met spinazie en kruidenkaas. En een variant met kipkerrie.
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_78313470
Met Zalm en kruidenkaas en dan oprollen. Leuke snack voor feestjes ook.
pi_78318678
Met hummus en geroosterde paprika!
Met brie en druiven!
Met tonijn en avocado!
Let me see you stripped down to the bone
pi_78319565
Brie en druiven....nog nooit van die combo gehoord maar klinkt erg lekker
Nu kan ik niet meer kiezen
pi_78344346
toch maar eens proberen voor de lunch, nooit geweten dat je ze koud kon eten!
Voor wat foto's, kijk hier
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')