abonnement Unibet Coolblue
pi_100870176
Ik heb zo'n 2 weken geleden voor het eerst meegedaan aan een triatlon met ongeveer de afstanden van een mini-triatlon (iets minder zwemmen, wat meer fietsen en hardlopen). Ik had er niet voor getraind, een vriendin vroeg me om mee te doen en ik dacht, waarom niet.

Ik kan alleen de schoolslag, dus zag een beetje tegen het zwemmen op, maar ik kon daarmee sneller dan sommigen met borstcrawl, en net zoals ik bij sommigen hierboven al las, was het te druk om met goede techniek te zwemmen. En dat was zo voorbij. De wissel ging best prima, kon natuurlijk sneller maar voor zo'n eerste keer vond ik 't wel prima.

Het fietsen ging echt lekker! Ik heb eigenlijk nog nooit echt hard gefietst in een wedstrijd ofzo, maar ik vond het superleuk! Trapte ook best wel door, merkte alleen wel dat het schakelen af en toe niet zo soepel ging, maar ok, dat is gewoon een gebrek aan ervaring.

Het hardlopen was het onderdeel waarvan ik dacht dat het 't beste zou gaan, aangezien ik normaal gesproken aan het hardlopen ben. Niet dus. Mijn benen wilden fietsen, niet rennen, en waren helemaal slap. Ik was echt helemaal kapot van 't fietsen dus ik heb die paar kilometers, waar ik normaal gesproken m'n hand niet voor omdraai, uitgestrompeld. (ok, da's misschien een beetje overdreven, maar lekker ging 't niet.).

Was mijn eerste triatlon en wat is dat tof zeg! Het is inderdaad gewoon stoer, je doet gewoon 3 dingen tegelijk. Zat al rond te kijken om voor volgend jaar misschien zo'n triatloncursus te gaan doen en te gaan trainen voor een wat serieuzere triatlon. Maar het is echt superleuk! :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')