FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag # 155
Klaplopermaandag 8 februari 2010 @ 18:52
Hier verder!
Joe-Mommamaandag 8 februari 2010 @ 18:55
Spagetti!!!!!
Scarface2004maandag 8 februari 2010 @ 19:00
Spinazie, aardappelen en een schnitzel
The_Hivesmaandag 8 februari 2010 @ 19:00
broccoli, gebakken aardappelen en kip
IemandNiemandmaandag 8 februari 2010 @ 19:02
Een megakleine pizza van Domino's.. Serieus die bezorger kwam aan de deur en ik had zoiets van.. heh dat is wel heel erg klein voor die prijs!
uniekhoornmaandag 8 februari 2010 @ 19:03
Vorig deel was: Wat eten en drinken we vandaag # 154

Wij hadden: rundersaucijs, rode kool met appel, broccoli en gekookte aardappels.

Morgen bami met gebakken ei, ui, kroepoek en sate.
MariaEtceteramaandag 8 februari 2010 @ 19:06
Tomatensoep met groente en balletjes Lekkerrrr. Met afbakbrood!
ColdFeetmaandag 8 februari 2010 @ 19:07
Windigo, heb je een recept voor me van die noedels?
Enfermeramaandag 8 februari 2010 @ 19:24
Simpel. Patatjes met hamburger & broccoli. Nu thee
KiwiTjuHhmaandag 8 februari 2010 @ 19:43
Wij hadden aardappels, bloemkool en een karbonade
FutureFairytalemaandag 8 februari 2010 @ 19:47
quote:
Op maandag 8 februari 2010 19:02 schreef IemandNiemand het volgende:
Een megakleine pizza van Domino's.. Serieus die bezorger kwam aan de deur en ik had zoiets van.. heh dat is wel heel erg klein voor die prijs!
maar je zit wel vol nu hè? Of niet? Ik denk dat ook maar als ik em bijna op heb voel ik het toch goed zitten.
Riannmaandag 8 februari 2010 @ 20:14
ik heb vanavond gegeten:

tomatensoep

andijvie
aardappelen
boerenburger
Miammaandag 8 februari 2010 @ 20:43
kip.
#ANONIEMmaandag 8 februari 2010 @ 20:52
droptoffee's en appelsap
ArtemisQmaandag 8 februari 2010 @ 21:02
Bleekselderij-Aardappel-schotel met sour cream & knoflook. Lekkerlekker!
Cherryblossommaandag 8 februari 2010 @ 22:05
Ochtend: 3 boterhammen(1x kaas, 2x pindakaas), Milk&fruit(friesche vlag?)

Middag: cornflakes met yoghurt

Avond: Potatowedges en Cordon blue. Vandaag even geen groente want dat had ik niet in huis heel slecht! Maar ik eet wel kiwi's ter compensatie.

Nu: beetje doritos(cool american) en de hele dag veel ranja.
TN-FRmaandag 8 februari 2010 @ 22:14
groentesoepje gemaakt van wat restjes winterpeen, aardappel, uien en bloemkool. Daarbij had ik nog een hele prei doorheen en kippenbouillon uit zo'n potje
Windigodinsdag 9 februari 2010 @ 09:26
Gisteravond uit eten geweest bij www.deartisjok.nl

Het was echt perfect! (Oh en niet vegetarisch trouwens, heb mijn principes niet kunnen volhouden, ik hou teveel van eten)

Heb zelden zo goed gegeten, als je die website denk je ach aardig restaurantje maar misschien niet een topzaak.. Nou dan vergis je je! Wat een geweldig restaurant, ik heb geen enkel punt van kritiek!

Eerst kregen we brood en gezouten boter, olijfolie met een drupje goede balsamico en huisgemaakte tapenade dat allemaal al heerlijk was.

Toen een amuse: rivierkreeftstaartjes op een friszuur slaatje van selderie en appel met een limoenmayonaise en een zongedroogd tomaatje. Was verrukkelijk.

Mijn voorgerecht was een tartaartje van rauwe tonijn, een gebakken coquille en twee gefrituurde gambastaartjes met een paprikarouille. Subliem, niets overheerste, alles perfect bereidt, de smaak was geweldig in balans. Echt een feestje.

Mijn hoofdgerecht was een gebakken ossehaas met een gebonden saus van port met sjalotten, gekookte roseval aardappelen en een groene asperge. Weer alles perfect in balans, het vlees supermals, de saus was subliem. Echt genieten!

Als nagerecht had ik een parfait van tonkabonen met een speculaas vijgencrumble die ook verukkelijk was. De subtiele koffiesmaak van de tonkabonen met de speculaaskruiden en de vijgen was een schot in de roos.

Kortom: Ik heb genoten! En ik raad iedereen aan hier naar toe te gaan, want 100 euro betalen voor al deze verwennerij voor twee personen, is geen geld voor de kwaliteit die ze bieden.
#ANONIEMdinsdag 9 februari 2010 @ 09:33
oh klinkt heerlijk windigo, fijn dat het zo'n geslaagde avond was ontopic: thee
motorbloempjedinsdag 9 februari 2010 @ 09:44
*onthoudt*

klinkt idd goed Windigo!

Wij eten vanavond een broodje hamburger met daarop 'avocadoprut' (kortom: guacamole), naar idee van MariaEtcetera. en daarbij gegrilde groente

en nu ga ik lekker een appeltje eten
renzelldinsdag 9 februari 2010 @ 10:02
Klinkt heerlijk Windigo! Ik krijg er trek van.

NU; koffie.
KiwiTjuHhdinsdag 9 februari 2010 @ 10:06
Glaasje sinasappelsap
Raissadinsdag 9 februari 2010 @ 10:58
Vanavond eten we hamburgers van de contactgrill, doperwtjes en aardappelen.
minilotdinsdag 9 februari 2010 @ 12:36
Vanavond een groene salade met sjalotten en heel veel in witte wijn gestoofde, met camembert gevulde kastagnechampignons.
Ik weet alleen nog niet wat voor saladedressing ik erbij zal maken. Iemand een suggestie?

Windigo, hoe was de parfait van tonkabonen? Ik heb hier een zakje vand ie bonen, maar het komt er steeds niet van ze ergens voor te gebruiken.
Miamdinsdag 9 februari 2010 @ 13:38
straks pannenkoeken

nu brood met snijzult.
Windigodinsdag 9 februari 2010 @ 14:59
quote:
Op dinsdag 9 februari 2010 12:36 schreef minilot het volgende:
Vanavond een groene salade met sjalotten en heel veel in witte wijn gestoofde, met camembert gevulde kastagnechampignons.
Ik weet alleen nog niet wat voor saladedressing ik erbij zal maken. Iemand een suggestie?

Windigo, hoe was de parfait van tonkabonen? Ik heb hier een zakje vand ie bonen, maar het komt er steeds niet van ze ergens voor te gebruiken.
Bij champigons en sjalotten past mosterd, dus misschien mosterdvinaigrette? Of anders iets met notenolie en balsamico, da's denk ik ook wel lekker.

De parfait was verukkelijk, het heeft een koffieachtige smaak maar net wat zachter.. Het lijkt me erg goed combineren met herfstige smaken en romige smaken.

Ik heb nu thee en een gevulde koek met echte amandelspijs
Enfermeradinsdag 9 februari 2010 @ 19:00
Quesedillas met een mengsel van kaas, paprika, knoflook, sambal, koriander en wat peper Heerlijk! Wel even gebakken in de pan natuurlijk. Daarbij een eikenbladsalade met wat rode ui en komkommer, dressing van olie & witte wijnazijn
Windigodinsdag 9 februari 2010 @ 19:14
Goedkoop en lekker: pittahbroodjes met salade, zelfgemaakte knoflooksaus en linzenburgers.
Bluesdinsdag 9 februari 2010 @ 19:15
Dat restaurant klinkt goed Windigo

OT Bloemkool uit de oven met een mengsel van eieren, ger. kaas & creme fraiche
boriszdinsdag 9 februari 2010 @ 19:16
Chinees
Windigodinsdag 9 februari 2010 @ 19:17
quote:
Op dinsdag 9 februari 2010 19:15 schreef Bluezz het volgende:
Dat restaurant klinkt goed Windigo

OT Bloemkool uit de oven met een mengsel van eieren, ger. kaas & creme fraiche
Dat restaurant was heerlijk Echt een aanrader hoor.

Nu thee en een kokoskoekje.
KiwiTjuHhdinsdag 9 februari 2010 @ 19:25
Wij hadden aardappels, boontjes en een krokante kipschnitsel
Rianndinsdag 9 februari 2010 @ 19:33
Glaasje sinaasappelsap
uniekhoorndinsdag 9 februari 2010 @ 19:57
Wij hadden:
Tagliatelle met achterham,lepel philadelphia, lepel creme fraiche, beetje kaas, sajoer boontjes, salade met tonijn.

Vriezeropruiming... en ik heb blijkbaar lamsribben??
Ga er maar een recept omheen bouwen, iemand een suggestie?

Windigo, dat klinkt goed!
Lief-visjedinsdag 9 februari 2010 @ 22:20
vissticks met zalm erin, aardappelpuree en worteltjes.
YskaFredrikssondinsdag 9 februari 2010 @ 22:55
Hutspot met een valessburger met milner kaas en ananas.. En ik had er walnoten bijgedaan. Verrassend goede combi
KiwiTjuHhwoensdag 10 februari 2010 @ 08:56
Kopje thee
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 08:57
Thee, een witte boterham met chocopasta
minilotwoensdag 10 februari 2010 @ 09:16
Heel vroeg ontbeten met Griekse yoghurt met banaan en maple syrup. Daarnet een beetje roerei op een waldkornboterham.

Ik weet nog niet wat ik vanavond eet! Ik was iets hips van plan met tonijn en deconstructed sushi, maar de toko is anderhalf uur fietsen bij mijn huis vandaan, en de fietspaden zijn besneeuwd en niet gestrooid.
motorbloempjewoensdag 10 februari 2010 @ 09:20
ontbeten met knackebrodjes, een met kaas en een met osseworst

en nu net 2 koppen koffie op. Rustig werken in de bestuurskamer op een woensdagochtend is zó fijn
The_Hiveswoensdag 10 februari 2010 @ 09:27
melk moet op, dus ga een bordje brinta maken
minilotwoensdag 10 februari 2010 @ 10:10
Ik ben eruit!
Vanavond volkoren tortilla's, gevuld met in pittige marinade gesopte en daarna gebakken groenten (uien, paprika's, paddestoelen). Erbij zure room en verse guacamole.
PiperMaruwoensdag 10 februari 2010 @ 10:41
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 10:10 schreef minilot het volgende:
Ik ben eruit!
Vanavond volkoren tortilla's, gevuld met in pittige marinade gesopte en daarna gebakken groenten (uien, paprika's, paddestoelen). Erbij zure room en verse guacamole.
Die volkorentortilla's, koop je die of maak je die zelf?
Ritualswoensdag 10 februari 2010 @ 10:52
Vanavond ga ik lasagne maken .
minilotwoensdag 10 februari 2010 @ 11:01
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 10:41 schreef PiperMaru het volgende:

[..]

Die volkorentortilla's, koop je die of maak je die zelf?
Zelf! Ik gebruik dit recept, het is heel makkelijk.
PiperMaruwoensdag 10 februari 2010 @ 11:11
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:01 schreef minilot het volgende:

[..]

Zelf! Ik gebruik dit recept, het is heel makkelijk.
Cool! Bedankt, ga ik zeker een keer maken.
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 11:12
Vanavond eet ik gekookte aardappels, gebakken champignons en uien met een bio scharrelkipfiletje, en een groene salade.

Nu een kop thee en zometeen een pitabroodje met knoflooksaus, sla, komkommer en de halve linzenburger die over is van gisteren
minilotwoensdag 10 februari 2010 @ 11:26
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:12 schreef Windigo het volgende:
Vanavond eet ik gekookte aardappels, gebakken champignons en uien met een bio scharrelkipfiletje, en een groene salade.

Hee, eerst al borden vol vlees tijden het uit eten gaan, en nu alweer een kippetje?
uniekhoornwoensdag 10 februari 2010 @ 11:28
Vanavond eten wij gegrilde biefstuk, gekookte aardappels (of zal ik ze toch lekker bakken?), wort/dop, spinazie met philadelphia en creme fraiche.
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 11:35
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:26 schreef minilot het volgende:

[..]

Hee, eerst al borden vol vlees tijden het uit eten gaan, en nu alweer een kippetje?
Ik zei toch dat ik t niet vol kon houden Ik hou het maar bij biologisch vlees. Het lukt me niet zonder
minilotwoensdag 10 februari 2010 @ 11:42
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:35 schreef Windigo het volgende:

[..]

Ik zei toch dat ik t niet vol kon houden Ik hou het maar bij biologisch vlees. Het lukt me niet zonder
Niks om je voor te schamen hoor. Als ik drie weken helemaal geen vlees heb gegeten dan ga ik ook scheel kijken en aan de bovenarm van mijn lief knagen enzo - ik voel toch wel dat ik het af en toe even nodig heb.
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 11:43
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:42 schreef minilot het volgende:

[..]

Niks om je voor te schamen hoor. Als ik drie weken helemaal geen vlees heb gegeten dan ga ik ook scheel kijken enzo, ik voel toch wel dat ik het heel af en toe even nodig heb.
Ja ik krijg echt visioenen van stukjes vlees, en ik hoorde vandaag van de dokter dat ik een lichte vorm van bloedarmoede heb, en dat het dus geen verassing is dat vegetariër zijn me zwaar valt.

Overigens is mijn lunchplan veranderd: ik maak een tosti met geitenkaas, thijm en honing
minilotwoensdag 10 februari 2010 @ 11:44
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:43 schreef Windigo het volgende:

[..]

Ja ik krijg echt visioenen van stukjes vlees, en ik hoorde vandaag van de dokter dat ik een lichte vorm van bloedarmoede heb, en dat het dus geen verassing is dat vegetariër zijn me zwaar valt.

Overigens is mijn lunchplan veranderd: ik maak een tosti met geitenkaas, thijm en honing
Ha, wat een toeval, hier ook een chronische, lichte bloedarmoede! Beetje naar je lijf luisteren is gewoon het beste en als dat één keer in de zoveel tijd een stuk koe op je bord vergt, dan is dat maar zo.
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 11:49
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:44 schreef minilot het volgende:

[..]

Ha, wat een toeval, hier ook een chronische, lichte bloedarmoede! Beetje naar je lijf luisteren is gewoon het beste en als dat één keer in de zoveel tijd een stuk koe op je bord vergt, dan is dat maar zo.
Ja zo denk ik er ook over hoor, alleen zorg ik dan wel dat het biologisch is zodat ik er qua ethiek ook nog achter sta.

Ot: chocoladevla met frambozen

[ Bericht 9% gewijzigd door Windigo op 10-02-2010 12:26:48 ]
Lief-visjewoensdag 10 februari 2010 @ 12:54
Vanavond: andijviestamppot met draadjesvlees.
FutureFairytalewoensdag 10 februari 2010 @ 13:35
kroketten
Blueswoensdag 10 februari 2010 @ 13:36
Avocado/kipfilet rolletjes met groene/lime thee
Hoogstaandewoensdag 10 februari 2010 @ 13:45
Ontbijt/Lunch:
2 Tosti's met ham en kaas.

Avondeten:
Satéburger met aardappelballetjes en doperwtjes.

Ontbijt/Lunch:
Melk

Middag:
Cola

Avond:
Cola
casper019woensdag 10 februari 2010 @ 15:03
vanmiddag at ik warm> aardappelpuree, sperziebonen en een sucadelapje
en perzik maracuja kwark toe

geen jus bij mn aardappelpruee,maar een beetje extra zout

aardappelpuree + jus = natte zooi
Riannwoensdag 10 februari 2010 @ 16:48
strakjes macaroni
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 16:57
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 11:12 schreef Windigo het volgende:
Vanavond eet ik gekookte aardappels, gebakken champignons en uien met een bio scharrelkipfiletje, en een groene salade.
Dat wordt aardappelpuree met komijnekaas en mosterd gezien het weer
renzellwoensdag 10 februari 2010 @ 17:29
Komijnekaas. Rrril!

Ik eet straks Chinese mie met gemarineerde kip en veel roerbakgroenten. Daarbij een frisse salade.
FutureFairytalewoensdag 10 februari 2010 @ 17:45
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 17:29 schreef renzell het volgende:
Komijnekaas. Rrril!

Nee lijkt me lekker juist met aardappelpuree en mosterd . Stukken beter dan gewoon gekookte aardappels.

Ik eet spitskool met een kaassaus en biefstuk.
Miamwoensdag 10 februari 2010 @ 20:40
muntthee
Windigowoensdag 10 februari 2010 @ 20:43
quote:
Op woensdag 10 februari 2010 17:45 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Nee lijkt me lekker juist met aardappelpuree en mosterd . Stukken beter dan gewoon gekookte aardappels.

Ik eet spitskool met een kaassaus en biefstuk.
Het was hèèl lekker. Een geslaagd experimentje.

Nu thee.
morganedonderdag 11 februari 2010 @ 10:07
Leuk topic ik weet nog niet wat ik vanavond ga eten, maar tussen de middag iig een lekker broodje bij Bakker Bart..of een paar loempia's van de vietnamese snackkar
motorbloempjedonderdag 11 februari 2010 @ 10:07
koffie
PiperMarudonderdag 11 februari 2010 @ 10:09
Net twee boterhammen met pesto en kipfilet. Vanavond zelfgemaakte bobotie
-Mellow-donderdag 11 februari 2010 @ 13:20
De humus moet op dus ik maak er falafel van voor vanavond. Dat stop ik in een naanbroodje met veel groentjes ( sla, tomaat, paprika, komkommer, avocado) Yoghurt-limoendipje ofzo voor erbij...
FutureFairytaledonderdag 11 februari 2010 @ 13:26
2 Cheeseburgers, zelfgemaakt
casper019donderdag 11 februari 2010 @ 14:12
vanmiddag warm gegeten,

gekookte aardappels met jus, gekookte groenten mix, en een kipkarbonaadje met lekker veel sambal erbij
en hazelnoot vla toe
minilotdonderdag 11 februari 2010 @ 14:40
Restjesavond vanavond - risotto met bleekselderij, sjalotten, paddestoelen, gorgonzola en een paar druppies maple syrup.
motorbloempjedonderdag 11 februari 2010 @ 14:42
net twee triangelbroodjes op met avocadoprut en zalm heerlijk kater voedsel
uniekhoorndonderdag 11 februari 2010 @ 16:46
Bruine bonensoep en een meergranenbolletje zoute haring met ui, bolletje zelfgemaakte hamburger en een bolletje fricandue (of rookvlees met paturain)

Lekker zo'n rommelpot maaltijd
Windigodonderdag 11 februari 2010 @ 17:44
Pizza met geroosterde groenten en geitenkaas toe chocoladevla met frambozen.
kriorodonderdag 11 februari 2010 @ 17:48
Iets met tonijn.
minilotdonderdag 11 februari 2010 @ 18:40
quote:
Op donderdag 11 februari 2010 17:44 schreef Windigo het volgende:
Pizza met geroosterde groenten en geitenkaas toe chocoladevla met frambozen.
Serieus, hoeveel geitenkaas eet jij?
Mijn lief houdt er niet van, wat ik stom vind, dus ik overweeg jou te trouwen!
Windigodonderdag 11 februari 2010 @ 18:42
quote:
Op donderdag 11 februari 2010 18:40 schreef minilot het volgende:

[..]

Serieus, hoeveel geitenkaas eet jij?
Mijn lief houdt er niet van, wat ik stom vind, dus ik overweeg jou te trouwen!
Ik eet het bijna iedere dag wel ergens op

En trouwen valt te bespreken, gezien jouw kookkunsten

Ot: thee en een amandelkoekje
motorbloempjedonderdag 11 februari 2010 @ 18:53
er staat nu een curry te pruttelen

en daarbij rijst
FutureFairytaledonderdag 11 februari 2010 @ 19:29
Noodles met kipfilet
Gtaboy107donderdag 11 februari 2010 @ 19:51
Ik ben al 2 dagen ziek, en heb nog niets gegeten deze 2 dagen, maar ik heb wel zin in wat te eten. Ik drink alleen maar Appelsap.
Miamdonderdag 11 februari 2010 @ 21:03
Punica
_Hestia_donderdag 11 februari 2010 @ 22:56
zigeunerschnitzel, aardappelpartjes en Mexico melange
Windigovrijdag 12 februari 2010 @ 08:36
Kruidenthee en een tosti met salami en geitenkaas (jaja, alweer de geitenkaas ik heb gewoon geen andere kaas in huis), en een witte boterham met chocopasta.
#ANONIEMvrijdag 12 februari 2010 @ 08:40
thee en mandarijntjes.
PiperMaruvrijdag 12 februari 2010 @ 08:54
Pistoletje met pesto en kipfilet. Banaan. Multivitaminensap.
DrukVoutvrijdag 12 februari 2010 @ 09:36
Ontbijt: 2 boterhammen met Calve pindakaas MET nootjes, 1 boterham met boter en hagelslag. kopje koffie met een zoetje erbij.

Tussendoor: Appeltje

Lunch: 2 boterhammer met boter en iets van Franse rollade. 1 boterham met boter en grillworst, 1 boterham met boter en Filet american.

Tussendoortje: Iets van fruit en zal wel een liga/sultana/etc worden.

Avondeten: Kapucijners met spekjes ui en gekookte aardappels en een speklapje. Misschien wat ijs als toetje maar das niet zeker.
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 10:45
appeltje

straks broodjes filet americain en vanavond groentesoep
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 10:50
Vanavond zalmburgers op pompoenpitbroodjes, met koriandermayonaise!
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 10:51
dat klinkt echt superlekker!
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 10:52
We zullen het zien! Ik geloof niet dat ik al eens eerder zalmburgers heb gemaakt, dus ik ben benieuwd!
Ik hou van onze Hamburgervrijdag!
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 10:53
van zalmtartaar? Of van zalm en dan zelf zalmtartaar maken?
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 10:59
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 10:53 schreef motorbloempje het volgende:
van zalmtartaar? Of van zalm en dan zelf zalmtartaar maken?
Gewoon van een bonk verse zalm. De helft ervan met mosterd, zout en peper tot een fijne pasta pureren en dan de andere helft er in heel kleine blokjes doorheen scheppen, met heel fijngesneden sjalotjes en waar je nog meer zin in hebt.
Burgers van vormen, uurtje laten opstijven in de koelkast en dan in drie minuutjes per kant gaargrillen.
Dat is althans de bedoeling.

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 12-02-2010 11:04:25 ]
MariaEtceteravrijdag 12 februari 2010 @ 11:02
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 10:59 schreef minilot het volgende:

[..]

Gewoon van een bonk verze zalm. De helft ervan met mosterd, zout en peper tot een fijne pasta pureren en dan de andere helft er in heel kleine blokjes doorheen scheppen, met heel fijngesneden sjalotjes en waar je nog meer zin in hebt.
Burgers van vormen, uurtje laten opstijven in de koelkast en dan in drie minuutjes per kant gaargrillen.
Dat is althans de bedoeling.
Oooh dat klinkt echt weer heel lekker! Ik hoor graag hoe ze geworden zijn, achteraf! Klinkt ook minder moeilijk dan ik dacht, misschien krijg ik vriendje op deze manier weer aan de zalm
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 11:15
quote:
Op donderdag 11 februari 2010 22:56 schreef Sylvana het volgende:
zigeunerschnitzel, aardappelpartjes en Mexico melange
Word jij nou soms niet helemaal krankjorum van die Bonduelle-blikjes?
Eet versch!
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 11:16
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 11:15 schreef minilot het volgende:

[..]

Word jij nou soms niet helemaal krankjorum van die Bonduelle-blikjes?
Eet versch!
volgens mij heeft ze aandelen

maar inderdaad.. een tijdje geleden postte je nog dat je allemaal verse dingen ging proberen te maken, en geen zakjes meer ging gebruiken, maar echt alles wat je post is prefab wat is er gebeurd met het 'zelf koken-voornemen'?
Anniebabvrijdag 12 februari 2010 @ 11:19
Erwtensoep...brood erbij
MariaEtceteravrijdag 12 februari 2010 @ 11:22
Speaking of hamburgers~! Deze: http://onceuponaplatereci(...)ers-with-middle.html via Foodgawker, lijken me ook errrg lekker
Ik heb alleen geen idee hoe ik aan kalkoen-gehakt kom, en zelf malen lijkt me wat eng Misschien eens bij de slager vragen.

OT: twee sneetjes brood met ham
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 11:23
wij zijn dankzij jou helemaal aan de hamburgers met avocadoprut

en met een beetje creme fraiche
MariaEtceteravrijdag 12 februari 2010 @ 11:27
Maar dat is ook erg lekker! Plus het is een makkelijke en lekkere manier om meteen een batch vitamientjes / veggies op je burger te deponeren
ColdFeetvrijdag 12 februari 2010 @ 11:29
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 11:22 schreef MariaEtcetera het volgende:
Speaking of hamburgers~! Deze: http://onceuponaplatereci(...)ers-with-middle.html via Foodgawker, lijken me ook errrg lekker
Ik heb alleen geen idee hoe ik aan kalkoen-gehakt kom, en zelf malen lijkt me wat eng Misschien eens bij de slager vragen.

OT: twee sneetjes brood met ham

Ik heb 't weleens zelf gemaakt; gewoon superfijn hakken met een vleeeschmes. Textuur is niet helemaal hetzelfde, maar het werkte prima voor gehaktballetjes
Miamvrijdag 12 februari 2010 @ 11:30
Chocolaatje
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 11:31
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 11:29 schreef ColdFeet het volgende:

[..]


Ik heb 't weleens zelf gemaakt; gewoon superfijn hakken met een vleeeschmes. Textuur is niet helemaal hetzelfde, maar het werkte prima voor gehaktballetjes
De Albert Heijn verkoopt vaak wel kalkoen- en kipgehakt, maar ik raad toch vooral aan om even langs de slager te wippen en daar een stuk kalkoen door de gehaktmolen te halen. Zelf heel fijn snijden geeft toch een heel ander resultaat en bovendien vinden veel slagers dat soort verzoekjes alleen maar leuk!
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 11:32
het recept voor de lamsburgers (op een broodje van portabello) was ook echt geweldig..

http://www.bbc.co.uk/food(...)rgerinam_84431.shtml

wat hebben we genoten!
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 11:36
Hmmmm, burgerrecepten!

En hoewel het topic gaat over wat we vandaag eten wil ik toch even kwijt wat ik morgen eet.. Mijn lief en ik hebben een drukke zaterdagmiddag thuis, dus lunchen we met BLT-wraps!



(Plaatje via dit recept)

Nu al zin in! Uiteraard met zelfgemaakte en dus aaibaar zachte tortilla's, want ik heb er nog precies genoeg volkoren bloem voor.
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 11:36
nom dat staat hier nog steeds op de planning, die dingen zelf maken.

Kun je ze ook invriezen?
minilotvrijdag 12 februari 2010 @ 11:37
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 11:36 schreef motorbloempje het volgende:
nom dat staat hier nog steeds op de planning, die dingen zelf maken.

Kun je ze ook invriezen?
Geen idee, nooit geprobeerd. Piepklein vriezertje. Maar ze zijn in twintig minuten klaar hoor (waarvan een kwartier wachttijd waarin je iets anders kunt doen), dus gewoon vers maken is net zo makkelijk.
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 11:40
ik heb een heel uitgebreid wrap-kookboek, met allemaal wraprecepten, ook om die dingen zelf te maken.. volgende week heb ik nog even vakantie, ik denk dat ik dat dan even ga proberen, kijken of het mij ook zo makkelijk afgaat
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 11:40
Ontopic

voorgerecht vanavond wordt geitenkaas uit de oven met tijm en honing. Tijm moet op voor we 5 dagen weg zijn zodadelijk.
Windigovrijdag 12 februari 2010 @ 12:14
Nu een restje zuurkool-aardappelpuree en een glas water. Frisdrank past niet meer binnen mijn budget deze week

Vanavond gebakken krieltjes met salade met croutons en gebakken blokjes van mijn restje kipfilet met honingmosterdressing.
Haaibaaikevrijdag 12 februari 2010 @ 13:02
Wij eten vanavond Ossenhaas Tournedos van de Aldi hoor Lekker champignons erbij met champignons sausje en gebakken aardappeltjes. en toetje daarna. Nu eet ik dadelijk een boterham met een gebakken ei en een mandarijntje daarna.
Enfermeravrijdag 12 februari 2010 @ 13:38
Broodjes met smeerkaas en wat thee. Vanavond restjesdag, wat aardappeltjes opmaken als frietjes uit de oven, broccoli, sla, en een hamburger gok ik Lekker.
Riannvrijdag 12 februari 2010 @ 15:57
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 11:36 schreef minilot het volgende:
Hmmmm, burgerrecepten!

En hoewel het topic gaat over wat we vandaag eten wil ik toch even kwijt wat ik morgen eet.. Mijn lief en ik hebben een drukke zaterdagmiddag thuis, dus lunchen we met BLT-wraps!

[ afbeelding ]

(Plaatje via dit recept)

Nu al zin in! Uiteraard met zelfgemaakte en dus aaibaar zachte tortilla's, want ik heb er nog precies genoeg volkoren bloem voor.
Wat ziet dat er heerlijk uit
vaagselvrijdag 12 februari 2010 @ 16:01
Ga vanavond eens een hele kip maken in de oven. Daarbij een salade van radicchio, rucola en sinaasappelpartjes met een frambozendressing en aardappeltjes gebakken in eendenvet.
uniekhoornvrijdag 12 februari 2010 @ 16:10
Hele kip uit de oven zou ik ook maken maar de varkenspootjes in de winkel keken me aan en zeiden:
"verwerk ons in jou goddelijke snert" dus er staat nu een pan water met bouillon op met daarin varkenspoot, krabbetje, hamschijf, verse grove worst.

Over zelfgemaakte burgers, hadden we gister, heerlijk
Karinavrijdag 12 februari 2010 @ 17:35
Kip Tiki Masala.
MariaEtceteravrijdag 12 februari 2010 @ 17:58
Keftedes!
Haaibaaikevrijdag 12 februari 2010 @ 18:47
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 17:58 schreef MariaEtcetera het volgende:
Keftedes!
Wat is Keftedes?
motorbloempjevrijdag 12 februari 2010 @ 20:04
de koelkast moest leeg

we hadden nog zalm, geitenkaas, tijm, sla, tomaat, spekjes en dressing

voorgerecht: sla met tomaat, zalm en dressing met wat geitenkaas met tijm en honing uit de oven

hoofdgerecht: gewoon groentesoep
MariaEtceteravrijdag 12 februari 2010 @ 20:18
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 18:47 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Wat is Keftedes?
Griekse gehaktballetjes in tomatensaus! Veelal met andere groenten erbij en zo! Erg lekker

Er zijn ook andere namen voor geloof ik, maar ik hou voor het gemak de benaming van de lokale Griek maar aan
FutureFairytalevrijdag 12 februari 2010 @ 22:38
brooddag gehad
vnv 2 bolletjes met ragout, en 1 bolletje met pindakaas en hagelslag.
Haalt het niet bij een lekker bord warm eten.
renzellzaterdag 13 februari 2010 @ 08:30
Bak witte druiven en een zachtgekookt ei.

Jammer altijd he, FF. Beetje troosteloos, zo'n brooddag. Vanavond maar weer lekker koken dan!
uniekhoornzaterdag 13 februari 2010 @ 10:37
Vanavond weer snert met roggebrood en spek :p
Morgen spaghetti, mijn vriend wil pasta want hij moet schaatstochten rijden
Tezzzaterdag 13 februari 2010 @ 10:44
Er staat een pan groentesoep op. Straks met een stuk brood naar binnen slurpen, jummie!
Windigozaterdag 13 februari 2010 @ 11:15
Chocoladevla met frambozen en een kopje thee =)
Riannzaterdag 13 februari 2010 @ 15:08
vanavond burritos
Windigozaterdag 13 februari 2010 @ 15:34
Nu nibbits en rode wijn.

Vanavond spaghetti met buffelmozarella, tomaat en basilicum, bestrooid met verse écht parmigiano reggiano

[ Bericht 7% gewijzigd door Windigo op 13-02-2010 16:07:10 ]
KiwiTjuHhzaterdag 13 februari 2010 @ 16:27
Vanavond uit eten bij de italiaan
Haaibaaikezaterdag 13 februari 2010 @ 18:20
Wij eten Patat met Loempia van Beckers. Dat frituren wij zelf.
FutureFairytalezaterdag 13 februari 2010 @ 19:27
quote:
Op zaterdag 13 februari 2010 08:30 schreef renzell het volgende:
Bak witte druiven en een zachtgekookt ei.

Jammer altijd he, FF. Beetje troosteloos, zo'n brooddag. Vanavond maar weer lekker koken dan!
ja niet leuk, heb zelf pizza 4 seizoenen gemaakt; met 1/4 ham, 1/4 salami, 1/4 champignons en 1/4 tonijn.
En dat met zn 2-en opgegeten
minilotzaterdag 13 februari 2010 @ 19:48
Wooow! Gisteren veel te laat thuis om nog zalmburgers te maken, dus vandaag maar gedaan.. Wat ontzéttend lekker!
Zo'n burger krijgt een perfecte structuur als je de helft van de zalmfilet tot een fijne pasta pureert en de rest er in kleine vlokjes doorheen schept. Een bijzonder sappige, stevige burger!
Ga ik vaker doen!
lies1947zaterdag 13 februari 2010 @ 20:15
heel eenvoudig, maar toch heel lekker:
worteltjes, aardappeltjes en en duits biefstukje.
wat grove mosterd erover en komkommer salade erbij. en natuurlijk een fles cote du ventoux.
Heidi-zaterdag 13 februari 2010 @ 22:05
Heb om half 4 als lunch / avond eten broodje hamburger gehad Had geen honger.

Nu : een wijntje
renzellzondag 14 februari 2010 @ 01:20
quote:
Op zaterdag 13 februari 2010 19:48 schreef minilot het volgende:
Wooow! Gisteren veel te laat thuis om nog zalmburgers te maken, dus vandaag maar gedaan.. Wat ontzéttend lekker!
Zo'n burger krijgt een perfecte structuur als je de helft van de zalmfilet tot een fijne pasta pureert en de rest er in kleine vlokjes doorheen schept. Een bijzonder sappige, stevige burger!
Ga ik vaker doen!
Klinkt lekker minilot! Wat had je daar verder bij?

Ik kom net uit de kou. Lekkere warme choco gemaakt met veel cacao!
Windigozondag 14 februari 2010 @ 07:48
Thee met een paar biscuitjes en zometeen toast met roerei.
Heidi-zondag 14 februari 2010 @ 08:21
kaiserbroodjes zitten in de oven even kijken nog wat ik erop doe
minilotzondag 14 februari 2010 @ 08:43
quote:
Op zondag 14 februari 2010 01:20 schreef renzell het volgende:

[..]

Klinkt lekker minilot! Wat had je daar verder bij?

- Getoaste tarwebroodjes
- Botersla
- Tomaatje
- Rode ui
- Een sausje van mayonaise, griekse yoghurt, veel verse koriander, knoflook en cayennepeper, met een staafmixer tot een groen sausje gepureerd.

Oh, en in de burgers zelf zat zout, peper, een lepeltje scherpe mosterd, heel fijngesneden sjalot en heel fijn gesneden geroosterde rode paprika.

OT: Aangezien alles een dagje opschoof, vandaag de zelfgemaakte volkoren tortillas met mayo, zongedroogde tomaten, ijsbergsla en bacon. BLT-wraps!
Haaibaaikezondag 14 februari 2010 @ 08:51
Ik zit aan de koffie..
renzellzondag 14 februari 2010 @ 15:43
Dank je minilot!

Ik zit nog te twijfelen tussen een pittige groentencurry met kokos en zoete aardappel, of een wortel/pompoensoep met wat salade en brood.
MariaEtceterazondag 14 februari 2010 @ 15:45
Klinkt tof, minilot! Ik ga hem op het weekmenu voor komende week zetten, want het klinkt lekker, origineel én niet zo moeilijk!
Tevens: koriander

OT: vanavond pannenkoeken
Miamzondag 14 februari 2010 @ 15:49
we gaan straks gourmetten
Karinazondag 14 februari 2010 @ 15:51
Zojuist een glas wijn gedronken en wat pecannootjes erbij. Straks maak ik patat met een hamburger.
Lotje-Plusonezondag 14 februari 2010 @ 16:32
Vanavond ga ik maken:

Aardappeltjes met knoflook uit de oven, samen met een salade van spinazie, verschillende kaassoorten, dadels en noten.
En een lekker stukje vlees erbij. Ik heb er nu al zin in!
Heidi-zondag 14 februari 2010 @ 16:36
Ben koekjes aan het bakken
Lotje-Plusonezondag 14 februari 2010 @ 16:45
quote:
Op zondag 14 februari 2010 16:36 schreef Heidi- het volgende:
Ben koekjes aan het bakken
Wat voor koekjes??
Nu heb k ook zin om koekjes te bakken, maar heb maar een kabouteroventje
Doe je straks fotootje plaatsen?
Windigozondag 14 februari 2010 @ 17:08
Een glas rode wijn en crackers met pepersalami.
FutureFairytalezondag 14 februari 2010 @ 17:15
vanochtend ovencroissants ham/kaas en bolletje filet/ei.
tussendoor een bollo de arroz (portugees cakeje), nu even een kop soep want net terug van wandeling in de kou.
Vnv kippenpoten met gebakken aardappels
PiperMaruzondag 14 februari 2010 @ 17:39
Vanochtend beschuit met muisjes en een pistoletje filet en ei. Vanmiddag 2 boterhammen met kipkerrie salade

Vanavond lekker gevulde paprika met couscous, feta, rundergehakt en kruiden

Nu even een glaasje port inschenken
Windigozondag 14 februari 2010 @ 18:25
Vanavond hamburgers met gebakken uien, gepofte aardappel met crème fraiche en rauwkost
KiwiTjuHhzondag 14 februari 2010 @ 18:31
Wij hadden spaghetti
ScarFace-zondag 14 februari 2010 @ 18:33
Pizza
Sappie-zondag 14 februari 2010 @ 18:42
Lunch: 2 broodjes met gebakken ei
Net: kopje cup a soup kerrie
Straks: diepvriespizza, zondag en carnaval dus geen zin om te koken.
Windigozondag 14 februari 2010 @ 19:59
Thee en chocolade vla met frambozen
Miamzondag 14 februari 2010 @ 20:11
een glas water met 2 paracetamol.
maartjehmaandag 15 februari 2010 @ 09:49
2 beschuitjes met pindakaas en hagelslag
1 beschuitje met pindakaas en vruchtenhagel
kop thee
glas water + medicijnen
glas sap
Miammaandag 15 februari 2010 @ 09:59
koffie + koekjee
Karinamaandag 15 februari 2010 @ 10:36
Net een gevulde koek en de hele ochtend heel veel koffie.
Windigomaandag 15 februari 2010 @ 10:45
Thee een tosti met geitenkaas en salami.
minilotmaandag 15 februari 2010 @ 12:07
Vanavond dit recept van Kayoitc Kitchen, pinda-kip-stoof.
Ik maak er geen rijst bij, maar ik flans een plat brood in elkaar van maismeel, volkoren bloem en maanzaadjes.

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 15-02-2010 12:57:38 ]
FutureFairytalemaandag 15 februari 2010 @ 13:09
Tosti's cheddar
Miammaandag 15 februari 2010 @ 13:23
koffie
uniekhoornmaandag 15 februari 2010 @ 16:24
Broccoli, gekookte aardappels, salade en catalaanse worstjes
Shark.Baitmaandag 15 februari 2010 @ 16:25
Vanavond de 2e ronde bij mijn ouders : babi ketjap, sambal goreng boontjes, emping, tahoe, rendang, nasi putih (whehehe) en petjil

Alleen wel wat minder surinamse sambal erop gooien, ma had het al pedis gemaakt
#ANONIEMmaandag 15 februari 2010 @ 16:34
quote:
Op maandag 15 februari 2010 16:25 schreef Shark.Bait het volgende:
Vanavond de 2e ronde bij mijn ouders : babi ketjap, sambal goreng boontjes, emping, tahoe, rendang, nasi putih (whehehe) en petjil

Alleen wel wat minder surinamse sambal erop gooien, ma had het al pedis gemaakt
lekker! ik ga zo voor morgen dahlsoep maken, ben benieuwd. vanavond lekker makkelijk: pizza
Windigomaandag 15 februari 2010 @ 16:39
Vanavond een restje spaghetti met tomatensaus, buffelmozarella, basilicum en parmiganio reggiano. Lekker! Na een paar dagen zit de smaak er nog meer in
casper019maandag 15 februari 2010 @ 16:41
vanmiddag warm gegeten>> gekookte aardappels, rode kool met appeltjes en een sucadelappie

en bananaaaa vla toe
Enfermeramaandag 15 februari 2010 @ 18:04
Weet nog niet wat het vanavond wordt. Denk iets van aardappels met wortels en een hamburger.
FutureFairytalemaandag 15 februari 2010 @ 18:13
quote:
Op maandag 15 februari 2010 16:41 schreef casper019 het volgende:
vanmiddag warm gegeten>> gekookte aardappels, rode kool met appeltjes en een sucadelappie

en bananaaaa vla toe
rode kool , gelukkig eet ik niet bij jou
Ik eet straks boerenkoolstamppot (met worst en spekjes)
Windigomaandag 15 februari 2010 @ 18:28
Thee en wat biscuitjes.
KiwiTjuHhmaandag 15 februari 2010 @ 19:00
quote:
Op maandag 15 februari 2010 16:25 schreef Shark.Bait het volgende:
Vanavond de 2e ronde bij mijn ouders : babi ketjap, sambal goreng boontjes, emping, tahoe, rendang, nasi putih (whehehe) en petjil

Alleen wel wat minder surinamse sambal erop gooien, ma had het al pedis gemaakt
Mag ik mee eten?
uniekhoornmaandag 15 februari 2010 @ 19:23
Lekker, rode kool!
Enneh ik wil ook bij Shark eten

Morgen eten we: biefstuk, gegrilde champ, paprika en ui... verse sperziebonen en?? Weet nog niet, patat? roomtagliatelle? rijst?
FullEnergymaandag 15 februari 2010 @ 19:25
Stokbroodje 'gezond' met curry.
Jurkmaandag 15 februari 2010 @ 19:43
Laffe groentenbouillon.....ziek
Lotje-Plusonemaandag 15 februari 2010 @ 19:57
Aardappelpuree, spinazie met een gekookt eitje en zalm.
Lekker
#ANONIEMmaandag 15 februari 2010 @ 20:23
quote:
Op maandag 15 februari 2010 19:43 schreef Jurk het volgende:
Laffe groentenbouillon.....ziek
er staat hier een overvolle soeppan vol met groenten, ui, knof, peperkorrels, laurierblaadjes en jeneverbessen te pruttelen voor een hopelijk heerlijke bouillon
#ANONIEMmaandag 15 februari 2010 @ 20:26
quote:
Op maandag 15 februari 2010 12:07 schreef minilot het volgende:
Vanavond dit recept van Kayoitc Kitchen, pinda-kip-stoof.
Ik maak er geen rijst bij, maar ik flans een plat brood in elkaar van maismeel, volkoren bloem en maanzaadjes.
Wat een leuke site !
MariaEtceteramaandag 15 februari 2010 @ 20:30
quote:
Op maandag 15 februari 2010 20:26 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Wat een leuke site !
Ja ik bedacht me ook dat ik daar al een tijd niet gekeken had, heb meteen twee lekkere recepten eraf geplukt (deze iig! http://www.kayotic.nl/blog/?p=6447#more-6447 )

Ik moet bekennen dat Foodgawker ook bij mijn dagelijks-bekeken-websites hoort tegenwoordig, al maak ik er in de praktijk nog weinig van (maar al die taartjes en koekjes enzo! ).
Shark.Baitmaandag 15 februari 2010 @ 22:02
quote:
Op maandag 15 februari 2010 16:34 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

lekker! ik ga zo voor morgen dahlsoep maken, ben benieuwd. vanavond lekker makkelijk: pizza
Pizza is ook lekker...hmmmm...misschien van de week de pizzaboer eens bellen
quote:
Op maandag 15 februari 2010 19:00 schreef KiwiTjuHh het volgende:

[..]

Mag ik mee eten?
NEE

nou ja...alleen als je lief bent.....ik heb wat mee naar huis gekregen voor morgen
renzelldinsdag 16 februari 2010 @ 09:06
Ik wil vanavond eens een lasagna met pompoen proberen. Iemand toevallig nog een goed recept daarvoor?

Nu: koffie.
Miamdinsdag 16 februari 2010 @ 09:06
beschuitje met boter en een glas sinaasappelsap
8108139dpthsdinsdag 16 februari 2010 @ 09:08
Ik twijfel nog over wat ik vanavond zal gaan maken... mexicaans? Kip Hawaii? hmm... kip hawaii is wel een goed idee...
edit: alhoewel, dat is vooral lekker met warm weer...
Erwtensoep met een stokbroodje dan?
Windigodinsdag 16 februari 2010 @ 09:16
Thee en biscuitjes.
KiwiTjuHhdinsdag 16 februari 2010 @ 09:33
Net yoghurt met muesli gehad en glaasje sinasappelsap
FutureFairytaledinsdag 16 februari 2010 @ 09:38
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 09:16 schreef Windigo het volgende:
Thee en biscuitjes.
me 2, nizza's?
morganedinsdag 16 februari 2010 @ 09:42
Nu 2 boterhammen met pindakaas, thee en zo nog een schaaltje vruchtenyoghurt met gepofte tarwe.

Vanavond tagliatelle met spinazie, parmaham en boursin
minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 10:40
quote:
Op maandag 15 februari 2010 20:30 schreef MariaEtcetera het volgende:

[..]

Ik moet bekennen dat Foodgawker ook bij mijn dagelijks-bekeken-websites hoort tegenwoordig, al maak ik er in de praktijk nog weinig van (maar al die taartjes en koekjes enzo! ).
Ik word juist gék van al die taartjes en koekjes, aangezien ik dat soort dingen vaak alleen maar in december maak. Maar goed, nu Valentijnsdag voorbij is zie je het aanbod op Foodgawker alweer wat minder zoet worden.

Nu: volkoren broodkontje met een heel kledderige eiersalade: mayo, kerriepoeder, fijngeknipte bieslook en een nogal zachtgekookt eitje.
FutureFairytaledinsdag 16 februari 2010 @ 11:16
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 10:40 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik word juist gék van al die taartjes en koekjes, aangezien ik dat soort dingen vaak alleen maar in december maak. Maar goed, nu Valentijnsdag voorbij is zie je het aanbod op Foodgawker alweer wat minder zoet worden.

Nu: volkoren broodkontje met een heel kledderige eiersalade: mayo, kerriepoeder, fijngeknipte bieslook en een nogal zachtgekookt eitje.
ik heb net op Foodgawker gekeken en dit ga ik vanavond proberen

minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 11:20
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 11:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik heb net op Foodgawker gekeken en dit ga ik vanavond proberen

[ afbeelding ]
Het ziet er griezelig uit - wat is het? Vertel!
FutureFairytaledinsdag 16 februari 2010 @ 11:22
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 11:20 schreef minilot het volgende:

[..]

Het ziet er griezelig uit - wat is het? Vertel!
haha, Italiaanse ham & champignon lasagne
minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 11:22
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 11:22 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

haha, ham & champignon lasagne
Als jij het zegt!
FutureFairytaledinsdag 16 februari 2010 @ 11:23
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 11:22 schreef minilot het volgende:

[..]

Als jij het zegt!
ik hoop het
minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 11:38
Succes! En maak een foto van je eigen versie!
Windigodinsdag 16 februari 2010 @ 12:34
Ik ga nu een tomaat, sla, komkommer, mayo, bacon wrap maken voor lunch En drink nu een glas banaan-sinaasappelsap.
minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 12:37
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 12:34 schreef Windigo het volgende:
Ik ga nu een tomaat, sla, komkommer, mayo, bacon wrap maken voor lunch En drink nu een glas banaan-sinaasappelsap.
Oeeee, ik had gisteren op mijn werk als lunch een overgebleven wrap mee met mayo, tomaten en bacon en ik kon gewoon niet wachten tot het half één was! Smakelijk!
Windigodinsdag 16 februari 2010 @ 12:39
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 12:37 schreef minilot het volgende:

[..]

Oeeee, ik had gisteren op mijn werk als lunch een overgebleven wrap mee met mayo, tomaten en bacon en ik kon gewoon niet wachten tot het half één was! Smakelijk!
Ja bedankt voor je recept, het lijkt me een heel fijn idee

Vanavond maak ik overigens Boeuf Stroganoff met witte rijst, ook erg lekker
casper019dinsdag 16 februari 2010 @ 14:09
vanmiddag aardappelpuree, snijboontjes en een kalkoenfilet met veeeeeeeeeeeel sambal gegeten
en hazelnoot vla toe
FutureFairytaledinsdag 16 februari 2010 @ 14:17
ik at vanmiddag 2 volkoren puntjes met cheddar (gesmolten) en een sinaasappel toe.
8108139dpthsdinsdag 16 februari 2010 @ 14:18
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 09:08 schreef 8108139dpths het volgende:
Ik twijfel nog over wat ik vanavond zal gaan maken... mexicaans? Kip Hawaii? hmm... kip hawaii is wel een goed idee...
edit: alhoewel, dat is vooral lekker met warm weer...
Erwtensoep met een stokbroodje dan?
Het wordt dus erwtensoep met een stokbroodje+kruidenboter en roggebrood...
#ANONIEMdinsdag 16 februari 2010 @ 14:57
geen zin om de soep nog te maken...voor vanavond wordt t dus pasta gorgonzola met spekjes
Zonnestraaltje86dinsdag 16 februari 2010 @ 15:08
Ik weet ook echt niet wat ik ga koken.. heb in zooooveel dingetjes zin.. maar geen zin om lang te kokkerellen..
Bluesdinsdag 16 februari 2010 @ 16:08
Roergebakken spruitjes met ui, knof en spekjes erdoor met een lekker balletje gehakt
minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 16:20
Nu een wel erg late lunch van een schaaltje couscous met blanke rozijnen en belegen geitenkaas.
8108139dpthsdinsdag 16 februari 2010 @ 16:45
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 16:08 schreef Bluezz het volgende:
Roergebakken spruitjes met ui, knof en spekjes erdoor met een lekker balletje gehakt
hmm
uniekhoorndinsdag 16 februari 2010 @ 16:49
Lekker spruitjes.. Dat zet ik deze week ook even op de kaart. Dan met gebakken lever denk ik.

Vanavond: gegrilde biefstuk met champignons, paprika, courgette, ui, bosui, knoflook en rode pepers. Daarbij spinazie en tagliatelle met boursin en kaas.
#ANONIEMdinsdag 16 februari 2010 @ 16:58
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 14:57 schreef SeaOfLove het volgende:
geen zin om de soep nog te maken...voor vanavond wordt t dus pasta gorgonzola met spekjes
en uiteindelijk is t dus pasta carbonara (saus uit een potje ) met extra spekjes aangezien ik vermoed dat de spekjes in t potje ver te zoeken zijn , daarbij tomatensalade aangemaakt met aceto de pomodoro (afgelopen zomer in italië gekocht ) en toast met gezouten roomboter.
ColdFeetdinsdag 16 februari 2010 @ 17:36
Tomaten-venkelsoep en knoflook-flatbreads met hummus.
Tezzdinsdag 16 februari 2010 @ 18:04
Cheeseburgers! (rundergehakt aangemaakt met ui, knof, tijm, basilicum en geraspte parmezaan. In de burger nog een dotje mozzerella verstopt). Daarbij tomatensalade en ciabatta!

Het was lekker, burp!
Bluesdinsdag 16 februari 2010 @ 18:05
Maak je die soep zelf, CF en zo ja hoe?
renzelldinsdag 16 februari 2010 @ 18:07
Nou, het is inderdaad pompoenlasagne geworden. Met ricotta, lasagne verdi, knoflook, gehakt, rode ui, sjalotten en bechamelsaus. Hij staat nu in de oven. Daarbij een rucolasalade met zongedroogde tomaatjes en geitenkaas.
#ANONIEMdinsdag 16 februari 2010 @ 18:08
ja doe eens receptje CF, heb nog een halve venkel liggen en ook tomaten een stuk of nog wat
_Hestia_dinsdag 16 februari 2010 @ 18:21
satéschnitzel, aardappalpartjes en doperwtjes en worteltjes
Dirkhdinsdag 16 februari 2010 @ 18:26
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 11:36 schreef minilot het volgende:
Hmmmm, burgerrecepten!

En hoewel het topic gaat over wat we vandaag eten wil ik toch even kwijt wat ik morgen eet.. Mijn lief en ik hebben een drukke zaterdagmiddag thuis, dus lunchen we met BLT-wraps!

[ afbeelding ]

(Plaatje via dit recept)

Nu al zin in! Uiteraard met zelfgemaakte en dus aaibaar zachte tortilla's, want ik heb er nog precies genoeg volkoren bloem voor.
Deze heb ik naar aanleiding van jouw post vanavond gemaakt. Wat is dat lekker zeg, en het is zo makkelijk te maken. Nu heb ik een beetje zitten vogelen met voorbereiden, maar dit heb je met een kwartiertje kan en klaar op tafel. Zulke tortillia's kan je in de winkel niet kopen, echt een aanrader.
Vooral van de zomer wordt dit een terugkomer.
Dirkhdinsdag 16 februari 2010 @ 18:34
Nog een aanrader die ik dit weekend heb gemaakt. De snert komt iedereen wel de neus uit en we zijn toe aan een beetje lente, maar nog wel iets stevigs.
Ik heb maaltijdsoep (kip-tomaat) gemaakt met een chinees tintje. Recept van smulweb iets wat aangepast, met de groenten. Ik heb in plaats van soepgroenten gewoon bloemkool, broccoli en parijse worteltjes gebruikt.

- 2 kipfilets en twee poten
- 3 liter water
- 2 pakjes Honig Chinese tomatensoep
- 2 stuks bleekselderij
- 1 preien
- 1 bakje champignons
- Broccoli, Bloemkool en worteltjes
- tobasco
- ketjap
- 2 theelepel gemberpoeder

De kip samen met de groente en gemberpoeder en 20 minuutjes koken. (zacht)
Daarna kip er uit halen en plukken/snijden en de champignons aan de soep toevoegen.
Vervolgens nog even aan de kook brengen, de twee pakjes soep toevoegen en de kip er in.
Op smaak maken met ketjap en je hebt een lekker stevige soep.

Vond het erg lekker.
KiwiTjuHhdinsdag 16 februari 2010 @ 18:50
Aardappels, boontjes en een krokante kipschnitsel.
minilotdinsdag 16 februari 2010 @ 18:59
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 18:26 schreef Dirkh het volgende:

[..]

Deze heb ik naar aanleiding van jouw post vanavond gemaakt. Wat is dat lekker zeg, en het is zo makkelijk te maken. Nu heb ik een beetje zitten vogelen met voorbereiden, maar dit heb je met een kwartiertje kan en klaar op tafel. Zulke tortillia's kan je in de winkel niet kopen, echt een aanrader.
Vooral van de zomer wordt dit een terugkomer.
Ha, precies wat ik ook dacht, zo van: niet vergeten voor lange zomeravonden op het balkon met Veel Drank!
uniekhoorndinsdag 16 februari 2010 @ 19:24
Ooh Minilot, hou op over lange zomeravonden... wil zo graag...
Met koud biertje en bbq... HEERLIJK
Raissadinsdag 16 februari 2010 @ 20:44
Vanavond dit eens geprobeerd, heb wel de aubergine weggelaten. Was niet gek.

Miamdinsdag 16 februari 2010 @ 21:22
ijsthee
KiwiTjuHhwoensdag 17 februari 2010 @ 08:38
Net 2 boterhammen gehad met kaas en kopje thee.
8108139dpthswoensdag 17 februari 2010 @ 09:29
Net 2 witte bolletjes pindakaas gehad...
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 09:54
Is gisteren niet de lasagne geworden. Ging zwemmen dus nam iets 'sportiefs';

Pasta
was erg lekker recept en makkelijk te maken
Miamwoensdag 17 februari 2010 @ 09:57
Koffie en Bastogne
minilotwoensdag 17 februari 2010 @ 10:10
Ik heb vanmorgen vroeg een basilicum-korstdeeg in elkaar staan kneden, zodat we vanavond tomatentaart naar dit recept hebben. Verschil met genoemd recept is dat ik er ook nog belegen geitenkaas bij stop.
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 11:03
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 10:10 schreef minilot het volgende:
Ik heb vanmorgen vroeg een basilicum-korstdeeg in elkaar staan kneden, zodat we vanavond tomatentaart naar dit recept hebben. Verschil met genoemd recept is dat ik er ook nog belegen geitenkaas bij stop.
ziet er simpel (qua ingrediënten) maar lekker uit! Knoflook erbij?
Miamwoensdag 17 februari 2010 @ 11:30
straks patat met een kroket.
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 11:31
nu een Sultana.
Vanmiddag een puntje met pepersalami en kaas, een risolles en eitje van mn collega
minilotwoensdag 17 februari 2010 @ 11:46
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 11:03 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ziet er simpel (qua ingrediënten) maar lekker uit! Knoflook erbij?
Er zit knoflook in de deegkorst verwerkt!
maartjehwoensdag 17 februari 2010 @ 15:48
gisteravond tagliatella met rode saus
daarbij grote gamba's gebakken in o.a. italiaanse olijfolie, chilisaus en verse knoflook
en een salade


nu 2 witte geroosterde boterhammen. eentje met pindakaas en hagelslag, eentje met mozzarella en verse basilicum, italiaanse olijfolie, peper en zout.
Tezzwoensdag 17 februari 2010 @ 15:51
Verse pasta (ik weet nog niet of het lasagne vellen of ravioli's worden, is afhankelijk van hoe goed mijn deeg lukt, hihi) met ovengedroogde tomaat, courgette, ricotta en verse pesto.
Miamwoensdag 17 februari 2010 @ 16:11
patat ging niet door, dus straks aan de pannenkoeken
8108139dpthswoensdag 17 februari 2010 @ 16:12
Doperwtjes, worteltjes, een stukje vlees en aardappelen...
Zonnestraaltje86woensdag 17 februari 2010 @ 16:53
Vanavond ga ik voor de gebakken aardappeltjes en kipfilet
Enfermerawoensdag 17 februari 2010 @ 16:53
Zelfgemaakt courgettesoepje met italiaanse bol en wat bruin brood met lekker vleeswaar en kaas enzo
motorbloempjewoensdag 17 februari 2010 @ 18:11
net terug uit Edinburgh hebben we weer eens een Schots groente tekort
Gaan zo langs de supermarkt en halen een groot scala aan groente dat lekker in een wrap met wat rundergehakt en verse guacamole gaat. Wilde ze eigenlijk 'de eerstvolgende keer' zelf maken, die wraps, maar dat schuif ik nog even op

groente!
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 18:38
andijvieprak gegeten met satéballetjes
KiwiTjuHhwoensdag 17 februari 2010 @ 19:07
Wij hadden stampot rauwe andijvie met spekjes en verse worst
Windigowoensdag 17 februari 2010 @ 19:08
Vanochtend toast met roerei en bacon gegeten, vergezeld door een glaasje banaan-sinaasappelsap.

Vanmiddag een foccacia sandwich met mozarella, pesto, en tomaat gegeten, met wederom een glaasje van hetzelfde sap

Tussendoor arabisch walnoten, caramel, bladerdeeggebak van mijn moeder

En vanavond een restje rijst met nog wat stroganoff saus van gister, en een groene salade
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 19:14
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 19:08 schreef Windigo het volgende:
Vanochtend toast met roerei en bacon gegeten, vergezeld door een glaasje banaan-sinaasappelsap.

Vanmiddag een foccacia sandwich met mozarella, pesto, en tomaat gegeten, met wederom een glaasje van hetzelfde sap

Tussendoor arabisch walnoten, caramel, bladerdeeggebak van mijn moeder

En vanavond een restje rijst met nog wat stroganoff saus van gister, en een groene salade
jij hebt lekker gegeten vandaag!
Riannwoensdag 17 februari 2010 @ 19:56
schaaltje chocolade vla
8108139dpthswoensdag 17 februari 2010 @ 19:57
Gtaboy107woensdag 17 februari 2010 @ 20:13
Boerenkool gegeten, that's all, aswoensdag hé. Ik wil mijn bolletje met ham en kaas.
minilotwoensdag 17 februari 2010 @ 21:13
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 19:08 schreef Windigo het volgende:
Vanochtend toast met roerei en bacon gegeten, vergezeld door een glaasje banaan-sinaasappelsap.

Vanmiddag een foccacia sandwich met mozarella, pesto, en tomaat gegeten, met wederom een glaasje van hetzelfde sap

Tussendoor arabisch walnoten, caramel, bladerdeeggebak van mijn moeder

En vanavond een restje rijst met nog wat stroganoff saus van gister, en een groene salade
Samen eethuisje beginnen?
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 21:15
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:13 schreef minilot het volgende:

[..]

Samen eethuisje beginnen?
Goed idee, dan ben ik eerste gast
minilotwoensdag 17 februari 2010 @ 21:16
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:15 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Goed idee, dan ben ik eerste gast
En dat we dan heel erg ons best doen, omdat jij van CUL bent, met een roosje in een vaasje op je tafel en bonbonnetjes toe!
Lotje-Plusonewoensdag 17 februari 2010 @ 21:17
Een grote mok jasmijnthee!
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 21:17
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:16 schreef minilot het volgende:

[..]

En dat we dan heel erg ons best doen, omdat jij van CUL bent, met een roosje in een vaasje op je tafel en bonbonnetjes toe!

Lief, maar ben ik al heel gauw tevreden. Boter, kaas en eieren doen het goed
minilotwoensdag 17 februari 2010 @ 21:18
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:17 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]


Lief, maar ben ik al heel gauw tevreden. Boter, kaas en eieren doen het goed
Boter, kaas en eieren - ik voorzie torenhoge soufflé's, als wolken op je bord!

OT: Rosé en restjes geitenkaas
FutureFairytalewoensdag 17 februari 2010 @ 21:29
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:18 schreef minilot het volgende:

[..]

Boter, kaas en eieren - ik voorzie torenhoge soufflé's, als wolken op je bord!

OT: Rosé en restjes geitenkaas
en ik eet als een dolblij en gelukkig kind die torenhoge soufflé helemaal op, en lik daarna de laatste kruimeltjes van mn wang weg

wanneer openen jullie?
Windigodonderdag 18 februari 2010 @ 08:23
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:13 schreef minilot het volgende:

[..]

Samen eethuisje beginnen?
Goed idee we moeten echt eens meeten, Minilot

Ot: Kopje thee en wat walnotengebak, heb niks in huis voor ontbijt dus moet nu gauw naar de supermarkt
#ANONIEMdonderdag 18 februari 2010 @ 08:26
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:17 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Een grote mok jasmijnthee!
lekker! mijn favoriete thee
motorbloempjedonderdag 18 februari 2010 @ 08:27
ontbeten met kwark, straks wat mandarijntjes en als lunch ook iets lichts... even weer wat kwijt na de vakantie
#ANONIEMdonderdag 18 februari 2010 @ 08:30
quote:
Op woensdag 17 februari 2010 21:13 schreef minilot het volgende:

[..]

Samen eethuisje beginnen?
ik wil ook meedoen, dan doe ik de gerechten zonder geitenkaas voor vanavond is het een hartige taart btw
FutureFairytaledonderdag 18 februari 2010 @ 08:58
thee en biscuits
The_Hivesdonderdag 18 februari 2010 @ 10:37
koffie, geroosterde boterhammen pindakaas en kipfilet met augurk/komkommer/tomaat

Vanavond geen idee, eten we bij vrienden
Gewoonikdonderdag 18 februari 2010 @ 11:01
tussen de middag: De wraps met guacamole van gister.(koud)

oeh:

Vanavond: aardappels, brocolli, stukje vlees(keuze wordt altijd pas bij de slager gemaakt) en een nog nader te bepalen sausje.

[ Bericht 37% gewijzigd door Gewoonik op 18-02-2010 11:11:19 ]
maartjehdonderdag 18 februari 2010 @ 11:04
10.00 3 beschuitjes met appelstroop, vitaminebruistablet, kop thee
nu noodlesoup met kip en een kop thee

moet zo werken, dus een vervroegde lunch.
Raissadonderdag 18 februari 2010 @ 11:12
Vanavond een krokante champignontaart met gerookte kip, ben benieuwd of het wat is.
minilotdonderdag 18 februari 2010 @ 12:05
quote:
Op donderdag 18 februari 2010 08:30 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

ik wil ook meedoen, dan doe ik de gerechten zonder geitenkaas
Ben jij gewoon gastkok voor onze maandelijkse Indische Feestbonanza!

Ontbeten met griekse yoghurt, allerlei noten, lijnzaad en honing.

Strakjes lunchen met een bak rucola met chinese peer en roquefort, en ik heb op kantoor altijd een flesje olijfolie en een flezje witte wijnazijn staan voor ad hoc sla-dressing op elk moment.

Vanavond makkelijk, want heel laat thuis: couscoussalade met feta, komkommer, rode ui, rozijnen en raz el hanout.
Karinadonderdag 18 februari 2010 @ 12:08
Nu een sneetje brood met cervelaatworst, een met kaas en een minneola.
Windigodonderdag 18 februari 2010 @ 12:15
quote:
Op donderdag 18 februari 2010 12:05 schreef minilot het volgende:

[..]

Ben jij gewoon gastkok voor onze maandelijkse Indische Feestbonanza!

Ontbeten met griekse yoghurt, allerlei noten, lijnzaad en honing.

Strakjes lunchen met een bak rucola met chinese peer en roquefort, en ik heb op kantoor altijd een flesje olijfolie en een flezje witte wijnazijn staan voor ad hoc sla-dressing op elk moment.

Vanavond makkelijk, want heel laat thuis: couscoussalade met feta, komkommer, rode ui, rozijnen en raz el hanout.
Lijkt me allemaal heerlijk zeg!

Ik eet vanmiddag warm want ik ga vanavond sporten en wil dan niet een te volle maag hebben.

Voor lunch dus gebakken aardappeltjes en een visburger en komkommersla.
FutureFairytaledonderdag 18 februari 2010 @ 13:21
bapao rundvlees van Indonesische collega
uniekhoorndonderdag 18 februari 2010 @ 13:36
Vanavond uit eten bij een eetcafeetje, ze hebben de lever met spek en ui in de 'aanbieding' dus dat wordt het, met patatjes..
Kom tomatensoep of spinaziesoep vooraf, bananenboot na (vanille-ijs, bananenijs, banaan, chocola en slagroom
Windigodonderdag 18 februari 2010 @ 16:08
Vanavond ciabatta met mozzarella, tomaat en pesto. Glaasje rode wijn erbij
FutureFairytaledonderdag 18 februari 2010 @ 16:10
paprika ribbelchips
Auredonderdag 18 februari 2010 @ 16:41
Vanavond lekker bami maken! Nu zit ik nog even aan de chips hihi.
Enfermeradonderdag 18 februari 2010 @ 16:43
Vanavond een pastasalade, lekker Morgen waarschijnlijk wraps of tortilla's, of iets in die richting
coviedonderdag 18 februari 2010 @ 16:48
Opgewarme zuurkool en bak er een speklapje bij.

Daarna snel naar verjaardag waar ik denk een tompouce te mogen nuttigen. En evt. een lekker hapje.
Dirkhdonderdag 18 februari 2010 @ 18:43
Shoarma met zelf gebakken pitabroodjes. En die broodjes zijn tig-malen lekkerder.
Knoflooksaus met Griekse Yoghurt en Mayo. Lekker.
FutureFairytaledonderdag 18 februari 2010 @ 19:17
McDonald's food. En gratis appeltaartje meegekregen
_Hestia_donderdag 18 februari 2010 @ 19:38
spaghetti bolognese
motorbloempjedonderdag 18 februari 2010 @ 19:38
Heb een shitload aan couscoussalade gemaakt, kan er morgen ook nog van lunchen
KiwiTjuHhdonderdag 18 februari 2010 @ 20:13
Wij hadden aardappels, witlof en een karbonade.. ben voor deze week ook helemaal klaar met het nederlandse eten!
Lief-visjedonderdag 18 februari 2010 @ 21:15
Vanavond: had ik rijst met kipfilet en roerbakgroente.

Morgen: Patat halen.
#ANONIEMdonderdag 18 februari 2010 @ 21:17
cola
_Hestia_donderdag 18 februari 2010 @ 21:19
nacho chips+ kaas uit de oven en cola
minilotdonderdag 18 februari 2010 @ 21:20
MB, hier ook teveel couscous. Samen met een zakje raz en hanout en een zakje gehakte munt in de brooddoos van mijn lief gepropt.
Lotje-Plusonedonderdag 18 februari 2010 @ 21:22
Net uit eten geweest. Heerlijke sushi gegeten
PiperMarudonderdag 18 februari 2010 @ 21:42
We hadden hier pasta met heel veel groente, een pestoroomsausje en geraspte kaas.

Nu rooibosthee en een stroopwafel
FutureFairytaledonderdag 18 februari 2010 @ 21:48
borrelen met:

Enfermeradonderdag 18 februari 2010 @ 21:49
Chocola met thee.
Daarna een appeltje voor m'n schuldgevoel
motorbloempjevrijdag 19 februari 2010 @ 08:26
quote:
Op donderdag 18 februari 2010 21:20 schreef minilot het volgende:
MB, hier ook teveel couscous. Samen met een zakje raz en hanout en een zakje gehakte munt in de brooddoos van mijn lief gepropt.
hier een couscoussalade 'naturel' met wat citroensap en olijfolie, peper en zout, met erdoorheen witte kaas, gegrilde groente, geroosterde pijnboompitten en rucola

vind de spicy casablanca couscous met koriander, munt, saffraan en pepertjes lekkerder, maar dat is meer een bijgerecht dan een maaltijd

ontopic: een grote bak perzikenkwark en een kop koffie achter de pc op 't werk
FutureFairytalevrijdag 19 februari 2010 @ 10:00
Thee en Sultana
Miamvrijdag 19 februari 2010 @ 10:08
Koffie
Windigovrijdag 19 februari 2010 @ 10:14
Een stuk koude pizza En een glas cola..

Reuze gezond begin van de dag vandaag
Karinavrijdag 19 februari 2010 @ 10:23
Heel veel koffie en toenstraks een Minneola voor de vitamientjes.
FutureFairytalevrijdag 19 februari 2010 @ 10:31
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 10:14 schreef Windigo het volgende:
Een stuk koude pizza En een glas cola..

Reuze gezond begin van de dag vandaag
blegh
maartjehvrijdag 19 februari 2010 @ 10:32
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 10:14 schreef Windigo het volgende:
Een stuk koude pizza En een glas cola..

Reuze gezond begin van de dag vandaag
Ongezond, maar lékker!
Windigovrijdag 19 februari 2010 @ 10:41
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 10:31 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

blegh
Het mag ook wel eens niet culi-verantwoord

Nu een kopje thee
marco-hvrijdag 19 februari 2010 @ 10:57
Ik bestel vanavond zeker een lekkere pan-pizza Americana, bij Domino's Pizza. Ik kijk er nu al naar uit!
Windigovrijdag 19 februari 2010 @ 13:45
Maar even een groene salade voor lunch als goedmakertje voor de pizza van vanochtend En een glaasje witte wijn, want weekend!
ColdFeetvrijdag 19 februari 2010 @ 13:47
Ik heb net geluncht met een salade met pijnboompitjes en fake bacon bits ( ) en een halve aardappeltortilla met spinazie, doperwten en zachte geitenkaas. Met knoflookmayo d'rbij. *burp. Knoflook!!!
Windigovrijdag 19 februari 2010 @ 13:49
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 13:47 schreef ColdFeet het volgende:
Ik heb net geluncht met een salade met pijnboompitjes en fake bacon bits ( ) en een halve aardappeltortilla met spinazie, doperwten en zachte geitenkaas. Met knoflookmayo d'rbij. *burp. Knoflook!!!
Lekker!

Mijn salade bestaat uit komkommer, botersla, geitenkaas, rozijnen, geroosterde pijnboompitten en honing mosterd vinnaigrette
motorbloempjevrijdag 19 februari 2010 @ 13:50
couscoussalade en 2 volkorenboterhammen met filet american
minilotvrijdag 19 februari 2010 @ 14:02
Koude pizza! Ik wou dat ik dat eens had - bij ons gaat de pizza altijd op.

Vanavond linguine met paddestoelen in een roomsaus met champagne en sjalotten.
ColdFeetvrijdag 19 februari 2010 @ 14:07
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 14:02 schreef minilot het volgende:
Koude pizza! Ik wou dat ik dat eens had - bij ons gaat de pizza altijd op.
Ik maak altijd extra deeg Op een bepaald moment begonnen ze er op Meneers werk zelfs opmerkingen over te maken, dat 'ie zo vaak pizza at. Ach ja. de liefde van de man...
#ANONIEMvrijdag 19 februari 2010 @ 14:29
vanavond pasta met boursin, spekjes en champignons
Yannick567vrijdag 19 februari 2010 @ 14:56
Vrijdag frietdag hier thuis, dus vanavond friet

Vanmiddag piri-piri kippenpootjes bij de slager gehaald
uniekhoornvrijdag 19 februari 2010 @ 15:19
Gestoomde spruitjes, roergebakken witlof, gegrild ribkarbonaadje, gekookte aardappels
FutureFairytalevrijdag 19 februari 2010 @ 15:31
quote:
Op vrijdag 19 februari 2010 14:56 schreef Yannick567 het volgende:
Vrijdag frietdag hier thuis, dus vanavond friet

Vanmiddag piri-piri kippenpootjes bij de slager gehaald
lekkeerrr Ik had vanmiddag een calzone tosti met origano.
Vnv lekker met de fam eten:
- Grote rollade van de slager , champignonsaus en gebakken champignons
- Aardappelwedges
- Gegratineerde witlof ham/kaas
- Stoofperen
- Salade met tomaat, ei, ui, kaas, pijnboompitten en honing/mosterddressing

Toetjes:
- Ouderwetse pudding met rozijnen en bessensap
- Roompudding met chocoladesaus (Mora)
- Chocolade- en slagroomijs
- Vers fruit
- Irish coffee
PeRivrijdag 19 februari 2010 @ 15:33
Vanavond simpele pasta salade met tonijn, courgette, rode ui en tomaatjes .
PiperMaruvrijdag 19 februari 2010 @ 15:40
Vanavond noodles met kip, champignons, paprika en ui in een ketjapsausje.