FOK!forum / Culinesse ą gogo / Ik ben alle 'normale' gerechten beu...
ikbennieuwopfokwoensdag 3 februari 2010 @ 15:11
Spaghetti, Boerenkool, Bami... Het is gevarieerd maar toch vaak hetzelfde.
Ik wil graag nieuwe exotische gerechten hebben die niet al te moeilijk zijn om te maken en ook niet te apart smaken.

Komt u maar!
jslavenburgwoensdag 3 februari 2010 @ 15:13
www.google.com < intypen wat je wilt
Tezzwoensdag 3 februari 2010 @ 15:15
Kijk eens op de website van Aschwin. Lekkere recepten, duidelijk uitgelegd!

http://koken.met.aschwin.net/
Zithwoensdag 3 februari 2010 @ 15:19
Maak Rogan Josh!
Blueswoensdag 3 februari 2010 @ 15:19
Je bent echt nieuw op fok he?
Kijk eens in het kookboek van fok!
Barcaconiawoensdag 3 februari 2010 @ 15:20
Exotische gerechten die niet apart smaken?
ikbennieuwopfokwoensdag 3 februari 2010 @ 15:22
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 15:19 schreef Bluezz het volgende:
Je bent echt nieuw op fok he?
Kijk eens in het kookboek van fok!
Aha! Daar ben ik wel even zoet mee, bedankt!
anboniwoensdag 3 februari 2010 @ 16:21
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 15:15 schreef Tezz het volgende:
Kijk eens op de website van Aschwin. Lekkere recepten, duidelijk uitgelegd!

http://koken.met.aschwin.net/
Die site doet me denken aan http://www.cookingforengineers.com/ (dus ook meteen 'n plek om nog wat ideeen vandaan te halen )
Barcaconiawoensdag 3 februari 2010 @ 16:54
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 15:15 schreef Tezz het volgende:
Kijk eens op de website van Aschwin. Lekkere recepten, duidelijk uitgelegd!

http://koken.met.aschwin.net/
Dankje!! Vanavond Brabantse worstenbroodjes op het menu!
Erosjuhhhvrijdag 5 februari 2010 @ 23:38
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 15:19 schreef Bluezz het volgende:
Je bent echt nieuw op fok he?
Kijk eens in het kookboek van fok!
Ook nieuw voor mij
Sorry als ik je nu beledig Bluezz.
Brentmeisterzaterdag 6 februari 2010 @ 00:02
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 16:54 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Dankje!! Vanavond Brabantse worstenbroodjes op het menu!
En hoe zijn ze geworden?
Barcaconiazaterdag 6 februari 2010 @ 00:27
quote:
Op zaterdag 6 februari 2010 00:02 schreef Brentmeister het volgende:

[..]

En hoe zijn ze geworden?
Tezzzaterdag 6 februari 2010 @ 08:37
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 16:54 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Dankje!! Vanavond Brabantse worstenbroodjes op het menu!
Ik had vorige week het griekse kippetje uit de oven gemaakt. Is erg lekker! En wij aten er couscous, tzaziki en naanbrood bij. Dus daar heb je al een originele maaltijd te pakken TS (tenminste, origineel in de zin van geen aardappelen-groenten-vlees).
boriszzaterdag 6 februari 2010 @ 12:14
www.ah.nl en dan de recepten, recepten dagelijkse korst net even anders
Blueszaterdag 6 februari 2010 @ 12:56
quote:
Op vrijdag 5 februari 2010 23:38 schreef Erosjuhhh het volgende:


Ook nieuw voor mij
Sorry als ik je nu beledig Bluezz.
Waarom zou je me beledigen?
Erosjuhhhzaterdag 6 februari 2010 @ 13:48
quote:
Op zaterdag 6 februari 2010 12:56 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Waarom zou je me beledigen?
Miss had je blij meegeholpen?:P
han1987zondag 7 februari 2010 @ 08:59
Maak een keer nachos con todos. Gehakt aanmaken met wat je maar lekker vindt: knoflook, uitje, peper, zout, tomaatje enz. Tortillachips in een ovenschaal, gehakt erover en dan geraspte kaas. Eventjes onder de grill.
Hamlapje in blokjes, in de pan met knoflook, zout, peper, uitje. Daarna kort paksoi meesmoren. Lekker met rijst en kroepoek.
Courgettesoep: courgette in stukjes, even aanbraden, bouillon erbij en dan pureren. Eventueel room erdoor. Lekker met brood.
Burrito's: kip met champignons bakken, burrito-mix erbij. In een tortilla rollen, geraspte kaas erover en dan in de oven. Je kunt er natuurlijk nog veel meer bij doen.
Tortilla, roomkaas erop smeren, blaadjes sla of andijvie erop en dan zalm. Lekker in de zomer met een tomatensalade met feta.
Perruchezondag 7 februari 2010 @ 11:58
indiaas koken! Hoef je helemaal geen aadappelen bij te gebruikne het is zoń uitgebreide keuken met exotisce smaken! Naar de toko gaan en evene en goede basisvoorraad kruiden en kokosmelk aanleggen en je kan vanalles maken.

Of japans koken, ook heel andere smaken, heel gezond, En heel anders dan de Nederlandse keuken!