abonnement Unibet Coolblue
pi_256570
Zojuist ben ik door Seki gebeld. Het gaat naar omstandigheden heel behoorlijk met hem, en hij bedankt iedereen voor de overweldigende stortvloed Adhesiebetuigingen. Hij is verbijsterd en ontroerd door de stroom, die maar niet stopt. Het is hem niet mogelijk om al die honderden mensen persoonlijk te bedanken, dus dat doet hij bij deze:

"Jongens, allemaal reuze bedankt, ik kan jullie niet zeggen hoeveel dit mij doet."

Op mijn vraag of het een beetje draaglijk is na een paar dagen in zijn eigen omgeving in zijn eigen bed, antwoordt hij dat het wel gaat. Hij heeft al een aantal dingen verwerkt. Maar wat hij nog steeds niet kan verkroppen is die Gele kaart. Ja, en niet alleen die Gele kaart, maar ook ander onrecht en vreemde omstandigheden in de bus, waarover op een later tijdstip meer, want de advocaat mag niet in de wielen worden gereden.
Nee hoor, hij zit niet bij Moscovitsch. Zijn advocaat is een gewone pro deo advocaat voor de gewone man.

Ja joh, er is zoveel gebeurd in die bus wat niet kan. Hij praat heel relaxed, Seki op zijn best.
Ja nou, ik moest eens weten hoeveel goeie gesprekken hij heeft gevoerd, hoe hij vaak een steunpilaar was voor die mensen, hoe vaak hij heeft staan koken, met ze heeft gestoeid. Hij ziet de beelden terug die zwager Joop en zus Pascha voor hem hebben opgenomen. Er is niets van terug te zien.
Als hij 21 uur per dag een toffe peer was, en 3 uur niet in zijn hum, dan kon je er donder op zeggen, dat ze alleen maar beelden toonden uit die 3 uur. En zo hebben ze een heel vertekend beeld van hem gegeven. Ook dat is een onrecht dat hij maar moeilijk kan verkroppen, dat ze een soort karaktermoord op hem hebben gepleegd door die selectieve montage.

Was je nou echt vriendjes met Esmeralda op het eind?
'Ach, wat kan ik daarop antwoorden? Ik was zo murwgetrapt op het eind, Bullent zat bij de psycholoog en ik voelde nattigheid. Was ik vriendjes met Es.....ik weet het niet meer, ik was volkomen verdoofd op dat moment, kon me alleen maar afvragen wat ze met ons uitspookten.'
En de tranen van Bullent?
'Die waren echt, en voor zover dat in zo'n Bus mogelijk was waren we ook wel vriendjes. Toch heeft hij een paar uitlatingen gedaan na mijn vertrek...... maar ook hele goeie. Soms komt de gedachte in me op dat hij het ook een beetje gebruikt om stemmen te halen bij mensen die voor mij zijn, maar zo wil ik niet denken. Het zal ook niet zo zijn, maar zo word je dus van die bus. Ach laat maar, ik hoef me daar niet meer druk over te maken."

Eh....Tessa?
Liever geen commentaar, behalve dat die zo overtuigend liegt dat je zelf aan je eigen woorden gaat twijfelen. Het is dat er bandopnames van zijn, maar anders had hij echt gedacht dat Tessa gelijk had en dat hij 'vuile kankerkop' gezegd had. Nu was bewezen dat hij 'grote muil' had gezegd. Dat was zo'n enorme opluchting voor hem, want hij had in die Bus echt effe gedacht dat hij gek werd toen de hele meute zich tegen hem keerde. Eigenlijk ging vanaf die dag alles fout.

Op de vraag wanneer hij weer aan het werk gaat antwoordt hij dat dat er voorlopig niet in zit. Daarvoor is er teveel gebeurd, het moet nog bezinken. Hij durft de straat niet op. Niet vanwege vijandelijkheden hoor, maar iedereen kent hem, iedereen wil hem aanspreken en hij kan daar niet tegen. Althans niet op dit moment.
En hij is bang van de mensen die nou voetstoots hebben aangenomen dat hij een crimineel verleden heeft. Dat heeft hij niet! Een vechtpartij, een jaar of 9 geleden, dat is alles. ALLES ! (Alleen hier verheft hij even zijn stem.)
Hij gaat terug naar zijn oude baas die een harde werker weet te waarderen. En werken kan hij, dat heeft iedereen kunnen zien bij het bomen sjouwen!

Je komt dus de straat niet op. Is dat de reden dat je niet op de Tv verschijnt? De andere ex-bussers draven met zijn drietjes op bij allerlei evenementen.
Ha, nee, dat is een ander verhaal. Ze hebben allemaal een contract om na de bus nog x keer bij de omroep op te treden. Seki heeft een dergelijke clausule nooit hoeven ondertekenen............ Hij had zelfs geen kopie van het contract ontvangen.
Maar dat is het niet hoor, hij heeft gewoon geen zin in die lintjesknipperij, of interviewtjes in rommelblaadjes. Rust moet hij, even bijkomen van het onechte wereldje.

Voor de rest vraagt hij begrip dat hij niet over bepaalde dingen kan praten, omdat dat zijn zaak zal schaden. Misschien ga ik buiten mijn boekje, maar ik zeg dat WIJ van de fanclub dat best begrijpen. (Ik hoop dat jullie me niet kwalijk nemen dat ik mede voor de anderen sprak.)
Seki gaat eten. Op de achtergrond klinkt het gezellige huiselijke gerommel van Joop, Pascha en kinderen. Het leven gaat door na de Bus. Maar het zal voor Seki nooit meer hetzelfde zijn.
Een ding was opvallend. Hij vloekte niet. Tijdens het hele - uitermate plezierige - gesprek is van Seki's zijde geen onvertogen woord gevallen. Van mijn zijde wel, op het onderdeel dat over Tessa ging. Ik schold zoals een havenarbeider verondersteld wordt te schelden. Seki hoorde het beleefd aan. Zag ik hem in mijn geestesoog grimlachen?

Hij houdt ons op de hoogte. Ik kijk echt naar het volgende gesprek uit, want praten met Seki is als praten met een oude vriend die je al jaaaaaaaaaaaaaaren kent.

Groetjes,
Borgia


Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

  vrijdag 31 maart 2000 @ 18:10:00 #2
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_256571

pi_256572
Mooi verhaal BORGIA, dat heb je toch maar weer mooi voor elkaar...
Ik benijd je om Seki als vriend te hebben, en ben blij dat alles weer een beetje beter gaat met de Beer uit Bosnie...

Goed om te zien dat 'ie z'n leventje toch langzamerhand weer aan het oppakken is, en zich niet laat koeieneren door de vuige buitenwereld met z'n ranzige spelletjes...

Ik hoop dat alles okee gaat met z'n familie, z'n mooie vriendin en z'n zoon niet teveel gebukt gaan onder de aandacht van de omstanders... Ik wens hem veel sterkte in de strijd die mogelijk komen gaat, wanneer hij zijn eigen kant van het verhaal wil gaan vertellen... Dat kan blijkbaar niet meer in een vrij en democratisch land...

Seki, laat je niet kisten kerel!

gratis en voor niet
  vrijdag 31 maart 2000 @ 20:31:00 #4
572 Sniper
Gull Catcher
pi_256573
Borgia, bedankt voor deze inside info! Leuk om te lezen!


  vrijdag 31 maart 2000 @ 20:32:00 #5
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_256574
quote:
op 03-31-2000 om 05:59 PM schreef Borgia het volgende:
Tijdens het hele - uitermate plezierige - gesprek is van Seki's zijde geen onvertogen woord gevallen.

Ik vind het allemaal best oke hoor, dat je Seki in een ander daglicht wil zetten (mijn mening over hem zal desondanks niet veranderen) maar waarom vermeld je dit soort dingen. Als Seki zo'n held is als jij beweert dan is zoiets toch niet meer dan normaal? (bespaar me alsjeblieft je standaard kritiek die je op posters geeft die Seki niet vereren)

  vrijdag 31 maart 2000 @ 21:25:00 #6
336 Jessicaa
een kaarsje brand voor Danyel
pi_256575
Ik vind die gele kaart nog steeds terecht.
Ze zijn er van te voren nog over gewaarschuwd.
Toen Willeke een persoonlijke gele kaart kreeg was hij de degene die er het hardst om lachte, en die gele kaart was m.i. minder terecht dan de zijne.
En nu loopt hij er nog over te zeuren.
Willeke bv heb ik er nadien niet meer over gehoord
pi_256576
quote:
op 03-31-2000 om 08:32 PM schreef Trainspotter het volgende:
1. Ik vind het allemaal best oke hoor, dat je Seki in een ander daglicht wil zetten ......
2. Als Seki zo'n held is als jij beweert dan is zoiets toch niet meer dan normaal? (bespaar me alsjeblieft je standaard kritiek die je op posters geeft die Seki niet vereren)

1. Nee, ik heb niet de wens Seki in een ander daglicht te stellen, ik geef verslag van de werkelijkheid. Wat hij heeft gezegd en hoe hij zich daarbij gedroeg. Zoals ik hem neerzet is het de echte Seki. Als dat niet overeenkomt met het beeld dat jij je - zonder adequate achtergrondinformatie - van hem hebt GEVORMD, op basis van gemanipuleerde beelden, dan denk ik dat jij het grauwsluier van je brein moet verwijderen en wat daglicht toelaat. Dat is geen kwestie van 'in een ander daglicht stellen'. Dat is gewoon het verschil tussen licht en donker. De karaktermoord staat er, maar jij blijft het slachtoffer van die moord beschuldigen. Je neemt selectief waar, ziet alleen wat je wilt zien. Dat is geen kijken en zo zul je niet groeien.

2. Hoezo standaard antwoord? Beticht mij niet van een tekort aan verbale creativiteit. Ik kan niet veel in het leven, maar woorden zijn mijn forte. Nee, geen standaard antwoorden , ik heb slechts dit brein, en natuurlijk hebben al mijn boodschappen de kenmerken van dat brein.
Enfin, wat ik van je opmerkingen vind (geen standaard dus) vind je onder punt 1.
No offense hoor, maar kind, leer toch eens Na-DENKEN in plaats van Na-praten. Voor jezelf, niet voor mij of wie dan ook.

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

  vrijdag 31 maart 2000 @ 21:53:00 #8
2033 An-ja
Chronisch nat.
pi_256577
Wat ik niet helemaal begrijp:

Seki heeft geen slecht woord gesproken tijdens het gesprek, dat kan best. En daar ben ik overigens heel erg blij om.
Maar waarom was hij in de bus dan wel zo? Ik mocht hem ab-so-luut niet. Heb nog nooit iemand zo vaak en zo erg boos zien worden. Ook al was hij de rest van de dag wel 'normaal', hij deed best wel vaak 'niet normaal' (let op de haakjes dus geen reactie op wat wel of niet normaal is aub)
Maar waarom was hij zo in de bus?

Yes I suck. And swallow.
  vrijdag 31 maart 2000 @ 21:54:00 #9
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_256578
Voor Borgia:

1.Ik zeg toch ook niet dat het andere daglicht de werkelijkheid niet is.
2.Laat ik het dan zo zeggen: bespaar me alsjeblieft je kritiek die je standaard op posters geeft die Seki niet vereren. Duidelijk wordt toch wel dat je net zo min begrip toont voor andermans mening als Seki.


------------------
I chose not to choose life, I chose something else. I chose Seki-profetie.

[Dit bericht is gewijzigd door Trainspotter (Datum 31 Maart 2000).]

  vrijdag 31 maart 2000 @ 22:18:00 #10
2915 Fiep
bikkel b.d.
pi_256579
quote:
op 03-31-2000 om 05:59 PM schreef Borgia het volgende:
Als hij 21 uur per dag een toffe peer was, en 3 uur niet in zijn hum, dan kon je er donder op zeggen, dat ze alleen maar beelden toonden uit die 3 uur. En zo hebben ze een heel vertekend beeld van hem gegeven.

Seki voorstellen als slachtoffer van gemanipuleer door JdM & Co gaat mij toch iets te ver.
Seki zat met één doel in de bus: het vergaren van de centen.
De weg naar die centen werd door BB Ruud nog verwoord als "een tour de france", Seki sprak over een regelrechte oorlog!
Seki voerde zijn oorlog met (Joegoslavische) scheldpartijen, intimidatie en machtsvertoon.
Gelukkig slechts 3 uur per dag...

"Het is wel leuk hoor, al die avonturen, maar je krijgt er zo'n stijve nek van."
  vrijdag 31 maart 2000 @ 22:27:00 #11
2033 An-ja
Chronisch nat.
pi_256580
Ja, dat bedoel ik Fiep!
kon het alleen niet zo goed onder woorden brengen

[Dit bericht is gewijzigd door An-ja (Datum 31 Maart 2000).]

Yes I suck. And swallow.
  vrijdag 31 maart 2000 @ 23:01:00 #12
2928 Dendroaspis Angusticeps
'Would you like some veno
pi_256581
quote:
op 03-31-2000 om 10:18 PM schreef Fiep het volgende:
Seki voorstellen als slachtoffer van gemanipuleer door JdM & Co gaat mij toch iets te ver.
Seki zat met één doel in de bus: het vergaren van de centen.
De weg naar die centen werd door BB Ruud nog verwoord als "een tour de france", Seki sprak over een regelrechte oorlog!
Seki voerde zijn oorlog met (Joegoslavische) scheldpartijen, intimidatie en machtsvertoon.
Gelukkig slechts 3 uur per dag...


Fiep,

ALLE kandidaten werden/worden gemanipuleerd.
ALLE kandidaten zaten/zitten erin voor de centen.

De 'oorlog' waar Seki op doelde had meer betrekking op het feit dat hij bemerkte dat hij gemanipuleerd werd in een richting die hij niet wilde.(m.a.w. niet de weg naar de centen)
De feitelijke 'oorlog' komt dus geheel en al op het conto van JdMP/SBS6 die hem geselecteerd hebben op de eigenschap om overal keihard tegenin te gaan, om zodoende het spanningselement in het programma te vergroten.
Toen Seki's rol als 'haas' uitgespeeld was is hij genadeloos uit de marathon getrapt met dank voor de bewezen diensten.
Het verschil met de 'haas' in een echte marathon is, dat die vantevoren WEET dat hij eruit gaat na zoveel kilometer, waar vriend Seki dat NIET WIST.
Toen hij dat doorkreeg, besloot hij zelf te gaan voordat hij gedwongen zou worden.
Hij mag nu thuis lijden onder de gevolgen van die uiterst onfrisse actie van JdMP/SBS6.
Zielig is hij echter niet en ook nooit geweest, let maar op hij is nog niet klaar met de Bus.
Het zal mij benieuwen wie hier als uiteindelijke overwinnaar uit de Bus komt....(pun intended)

VAMOS!!!

[Dit bericht is gewijzigd door Dendroaspis Angusticeps (Datum 31 Maart 2000).]

The only reason some people get lost in thought is because it's an
unfamiliar territory...


pi_256582
Hij had het ook over fake-interviews, doelt Seki op de parodieën bij Stenders of iets in de roddelpers ofzo?

als het om het eerste is: al is de stemintonatie perfect, iedereen weet dat het niet om de echte Seki gaat.... heeft iemand daar mp3's van?

Ook Monique drinkt regelmatig een kopje Magic Tea : "Ik voel mij heerlijk in m'n vel na een kopje thee van Siegfried & Roy".
pi_256583
quote:
op 03-31-2000 om 10:18 PM schreef Fiep het volgende:
1. Seki voorstellen als slachtoffer van gemanipuleer door JdM & Co gaat mij toch iets te ver.

2.Seki zat met één doel in de bus: het vergaren van de centen.

3. Seki sprak over een regelrechte oorlog!
Seki voerde zijn oorlog met (Joegoslavische) scheldpartijen, intimidatie en machtsvertoon.
Gelukkig slechts 3 uur per dag...



Het zal inderdaad boven je macht gaan om het te begrijpen, zolang jij twee dingen door elkaar haalt, die niets met elkaar te maken hebben.
De feiten van het manipuleren liggen er, daar kan geen kip omheen. Dat jij je dat niet kunt voorstellen kan te maken hebben met een mankement aan je perceptie, maar veeleer is het een gebrek aan achtergrondinformatie. Je koppelt er ook meteen
2. aan vast, nl. dat hij er alleen maar zit om de centen. Noem me een van de aanwezigen die dat niet doet.
Zoals jij het zegt kan Seki niet door SBS 6 gemanipuleerd zijn, want hij zat er alleen maar voor de centen.
Troost je, ook degene die het miljoen opstrijkt, en de anderen die hem daarbij helpen, worden allemaal gemanipuleerd. Elders op dit bus forum is er door anderen ook al ruimschoots aandacht aan besteed. Maar als jij 75% van de informatie laat liggen, dan moet je niet verbaasd zijn als ik je pak op die ontoereikende 25%.

3. Ja, kijk, met dit geborneerde, vooringenomen racisme heb ik het nu weer moeilijk. Hij daar komt uit Bosnie, uit dat enge Joegoslavie, waarvan ik alle CNN uitzendingen klakkeloos pik, hij daar heeft oorlog gemaakt. Die enge Bosnier heeft alles in de bus verpest.
Waar zit jouw afdeling van de KKK? Bah, dat er mensen zijn als jij, wat erg.

[Dit bericht is gewijzigd door Borgia (Datum 31 Maart 2000).]

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

  vrijdag 31 maart 2000 @ 23:26:00 #15
2915 Fiep
bikkel b.d.
pi_256584
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
op 03-31-2000 om 11:02 PM schreef Borgia het volgende:
Het zal inderdaad boven je macht gaan om het te begrijpen, zolang jij twee dingen door elkaar haalt, die niets met elkaar te maken hebben.
De feiten van het manipuleren liggen er, daar kan geen kip omheen. Dat jij je dat niet kunt voorstellen kan te maken hebben met een mankement aan je perceptie, maar veeleer is het een gebrek aan achtergrondinformatie. Je koppelt er ook meteen
2. aan vast, nl. dat hij er alleen maar zit om de centen. Noem me een van de aanwezigen die dat niet doet.
Zoals jij het zegt kan Seki niet door SBS 6 gemanipuleerd zijn, want hij zat er alleen maar voor de centen.
Troost je, ook degene die het miljoen opstrijkt, en de anderen die hem daarbij helpen, worden allemaal gemanipuleerd. Elders op dit bus forum is er door anderen ook al ruimschoots aandacht aan besteed. Maar als jij 75% van de informatie laat liggen, dan moet je niet verbaasd zijn als ik je pak op die ontoereikende 25%.
3. Ja, kijk, met dit geborneerde, vooringenomen racisme heb ik het nu weer moeilijk. Hij daar komt uit Bosnie, uit dat enge Joegoslavie, waarvan ik alle CNN uitzendingen klakkeloos pik, hij daar heeft oorlog gemaakt. Die enge Bosnier heeft alles in de bus verpest.
Waar zit jouw afdeling van de KKK? Bah, dat er mensen zijn als jij, wat erg.

--------------------------------------------------------------------------------
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
Waar blijft de inhoudelijke kritiek?

En Dendroaspis Angusticeps:

(ALLE kandidaten werden/worden gemanipuleerd.
ALLE kandidaten zaten/zitten erin voor de centen.)

Ben ik me ter dege van bewust. Mij ging het alleen om het gedrag van Seki.


[Dit bericht is gewijzigd door Fiep (Datum 31 Maart 2000).]

"Het is wel leuk hoor, al die avonturen, maar je krijgt er zo'n stijve nek van."
  vrijdag 31 maart 2000 @ 23:27:00 #16
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_256585
quote:
op 03-31-2000 om 11:02 PM schreef Borgia het volgende:
Het zal inderdaad boven je macht gaan om het te begrijpen, zolang jij twee dingen door elkaar haalt, die niets met elkaar te maken hebben.
De feiten van het manipuleren liggen er, daar kan geen kip omheen. Dat jij je dat niet kunt voorstellen kan te maken hebben met een mankement aan je perceptie, maar veeleer is het een gebrek aan achtergrondinformatie. Je koppelt er ook meteen
2. aan vast, nl. dat hij er alleen maar zit om de centen. Noem me een van de aanwezigen die dat niet doet.
Zoals jij het zegt kan Seki niet door SBS 6 gemanipuleerd zijn, want hij zat er alleen maar voor de centen.
Troost je, ook degene die het miljoen opstrijkt, en de anderen die hem daarbij helpen, worden allemaal gemanipuleerd. Elders op dit bus forum is er door anderen ook al ruimschoots aandacht aan besteed. Maar als jij 75% van de informatie laat liggen, dan moet je niet verbaasd zijn als ik je pak op die ontoereikende 25%.

3. Ja, kijk, met dit geborneerde, vooringenomen racisme heb ik het nu weer moeilijk. Hij daar komt uit Bosnie, uit dat enge Joegoslavie, waarvan ik alle CNN uitzendingen klakkeloos pik, hij daar heeft oorlog gemaakt. Die enge Bosnier heeft alles in de bus verpest.
Waar zit jouw afdeling van de KKK? Bah, dat er mensen zijn als jij, wat erg.



Zeg Borgy, zoals ik al eerder zei: Laat die kritiek op andersdenkenden nou eens achterwege, respecteer hun meningen gewoon een beetje. Misschien zou het een enigszins nuttige discussie niet in de weg staan wanneer je steeds wat minder persoonlijk wordt. Dit heeft echt totaal geen zin.
Je hebt gelijk als je zegt dat de feiten van manipulatie er liggen, maar je zult moeten erkennen dat Seki zich hier op sommige momenten ook schuldig aan maakte. Wat dit overigen met die 25/75% te maken heeft begrijp ik niet helemaal maar dat zal wel aan mijn 'grauwsluier van mijn brein' liggen.

Ik vind dat je iemand nogal snel van racisme beticht wanneer deze slechts constateert dat Seki in het Joegoslavisch scheldt. Beetje verwerpelijk, sorry.

Misschien kunnen je betogen in het vervolg wat meer inhoud hebben dan puur alleen wat verbaal geweld (waar kennen we dat toch van).
Neem een voorbeeld aan Dendroaspis Angusticeps

VAMOS!

  vrijdag 31 maart 2000 @ 23:42:00 #17
2928 Dendroaspis Angusticeps
'Would you like some veno
pi_256586
quote:
op 03-31-2000 om 11:27 PM schreef Trainspotter het volgende:

<Knip>
Misschien kunnen je betogen in het vervolg wat meer inhoud hebben dan puur alleen wat verbaal geweld (waar kennen we dat toch van).
Neem een voorbeeld aan Dendroaspis Angusticeps

VAMOS!


Welk een eer! Mag ik u, mede namens de feestcommissie, hartelijk danken!


VAMOS!!!

The only reason some people get lost in thought is because it's an
unfamiliar territory...


  vrijdag 31 maart 2000 @ 23:51:00 #18
2928 Dendroaspis Angusticeps
'Would you like some veno
pi_256587
quote:
op 03-31-2000 om 11:26 PM schreef Fiep het volgende:
quote:

En Dendroaspis Angusticeps:

(ALLE kandidaten werden/worden gemanipuleerd.
ALLE kandidaten zaten/zitten erin voor de centen.)

Ben ik me ter dege van bewust. Mij ging het alleen om het gedrag van Seki.


Fiep,

Dat was mij reeds duidelijk. Vandaar ook dat ik trachtte om een en ander in een breder kader te plaatsen. Het gedrag van Seki is naar mijn mening slechts een voortvloeisel van het 'masterplan' voor het programma van JdMP/SBS6, die daarmee dus uiteindelijk zelf verantwoordelijk zijn voor Seki's gedrag. Als men mij zodanig getergd zou hebben, weet ik niet of ik veel anders gereageerd zou hebben. (Seki's karakter komt aardig overeen met het mijne)

VAMOS!!!

The only reason some people get lost in thought is because it's an
unfamiliar territory...


  vrijdag 31 maart 2000 @ 23:59:00 #19
2928 Dendroaspis Angusticeps
'Would you like some veno
pi_256588
Huh!!???

Forumleider mijn excuses voor deze dubbele plaatsing.
Ik heb geen idee hoe of waarom.....
Verzoek om deze post te verwijderen.

Dank u.

[Dit bericht is gewijzigd door Dendroaspis Angusticeps (Datum 01 April 2000).]

The only reason some people get lost in thought is because it's an
unfamiliar territory...


pi_256589
Kijk, ik schrijf een fijn onpersoonlijk stukje, op mijn eigen thread, want ik wil dat interview delen met de mensen die willen weten hoe het met Seki is, omdat we hem niet zoals alle andere ex bussers over ons scherm zien paraderen.
Zit ik er al van op te kijken dat mensen hier met commentaren op Seki-vroeger komen, terwijl ik met iets unieks kom als Seki-nu.
Wat hebben die ongenuanceerde meningen, die kromme redenaties, die onwil tot verzachting en begrip nu te maken met een stukje Nieuws.
Ik heb inderdaad geen tolerantie voor intolerantie. Sorry, een tekortkoming, mag ik ook?
Mensen, stel je toch eens voor, je zit klaar voor het maken van een foto, alles staat op scherp, maar net op het moment dat de kiek genomen wordt trek jij een rare bek doordat de zon in je ogen schijnt.
Welnu, iemand die jou niet kent, denkt dat jij met die bek bent geboren. Die ziet alleen die afdruk. Van dat moment.
Wat jullie doen is weigeren te accepteren dat iemand er anders uitziet in zijn gewone dagelijkse leven dan op die gekke verwrongen kiek.
Seki spreekt niet voor niets van karaktermoord door SUBJECTIEVE MONTAGE.
Ga met je hatelijke opmerkingen van deze pagina af als het je niet bevalt, dan hoef ik niet hatelijk te REageren. Er zijn honderden topics, je zou er zelf een kunnen bedenken. Je zou kunnen proberen te lezen wat er STAAT, met wat meer geduld.
Ach, ook ik leer mijn lessen. Paarlen moet je niet voor de zwijnen gooien.
Maar hoe hou je de zwijnen uit je territorium?

[Dit bericht is gewijzigd door Borgia (Datum 01 April 2000).]

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

pi_256590
FIEP laat weten:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
Waar blijft de inhoudelijke kritiek?

Inderdaad, waar blijft de inhoudelijke kritiek op het oorspronkelijke interview.
Thank you for stretching my point.

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

pi_256591
Mensen, stel je toch eens voor, je zit klaar voor het maken van 'het schot', alles staat op scherp, maar net op het moment dat je wil schieten........is daar ineens een Bolle Pinguin
pi_256592
Borgia, bedankt !

Aan de Seki-tegenstanders:
enkele dagen al was juist deze Topic aangekondigd, die speciale info zou bevatten.

Maar nee hoor, jullie bargen er ff binnen, trekken het smoel van "ik mag mijn mening toch zeggen?", en komen ff lekker je vastgeroeste forum-houdinkjes ook hier droppen. Barten is de mode.

Well, I've got news for you: we're not interested ! Maak je eigen topic, hekel zoveel je wilt alles en iedereen, maar heb GVD 'ns de BELEEFDHEID in je lijf om dan zo'n topic als DIT met rust te laten.

Is dat nou zo moeilijk ? Zoveel gevraagd ?

Nou wordt het hier een kleine Bus: en als ik lees met wat een geduld Borgia en anderen alles ook nog aan jullie botte hersens beginnen uit te leggen, dan begin IK te koken ! What a waste of goodwill and intelligence.

Bekijk het verder maar: maak alle goedwillenden hier maar gek net als in de Bus. Wat ik zelf maandenlang heb geprobeerd zie ik anderen nu hier doen, en met hetzelfde resultaat: de botten, de onwilligen om eens ruiterlijk te zijn, de onbeleefden....ze zullen altijd zegevieren in het verpesten van de sfeer. Nou - geniet maar van jullie werk, helaas mis je ook kansen om iets wijzer te worden....

  zaterdag 1 april 2000 @ 05:07:00 #24
525 Roache
troika hier, troika daar
pi_256593
Een opmerking, even zo uit de losse pols weejewel:
Als je weet dat je deel gaat nemen aan een programma waarvan je weet dat er per dag een half uur van de 24 uur wordt uitgezonden, met BB als lichtend voorbeeld, hoe haal je het dan in je hoofd dat uitgerekend SBS jouw 21 uur lief gedrag gaat uitzenden? Nee popje, juist je drie uur gevloek, gescheld, getier, bedreig, ellende, haat en woede pikken ze eruit. Dat zou je kunnen weten. Wellischt was het beter geweest als Seki zich als een mens had gedragen in plaats van een barbaar. Wellicht had ons Seki die drie uur gewoon kunnen zwijgen, dan had 'ie nog in de bus gezeten. Maar dat is niet zo. Mosterd na de maaltijd. Geknars der tanden. Tja, da's het leven van de gemanipuleerden onder ons.
Ben te zaai voor een signature
  zaterdag 1 april 2000 @ 05:10:00 #25
525 Roache
troika hier, troika daar
pi_256594
quote:
op 04-01-2000 om 04:54 AM schreef Moor het volgende:
Borgia, bedankt !

Aan de Seki-tegenstanders:
enkele dagen al was juist deze Topic aangekondigd, die speciale info zou bevatten.


Knip qua lengte.

NOU JA ZEG!

Wat een belachelijk idee dat je op een openbaar forum een eigen topic opent waar in alleen maar door een select groepje seki-aanhangers mag worden gepost. Hou dat lekker op je eigen seki-fanpage, en val ons er niet mee lastig als je er problemen mee hebt. Waar haal je GVD het lef vandaan!

Derde edit of zo:
Moor, jij van alle mensen zou toch moeten weten dat de gemiddelde FOK!ker niet gediend is van censuur en haat en nijd. Ik refereer aan je bijdragen in het hele 'genoeg is genoeg' tijdperk. En nu loop je te verkondigen dat deze topic niet gevuld mag worden door mensen wiens mening niet strookt met die van Borgia? Kom toch op man!

[Dit bericht is gewijzigd door Roache (Datum 01 April 2000).]

Ben te zaai voor een signature
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')