abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 30 maart 2000 @ 04:26:00 #1
272 R@b
No-nonsens
pi_256254
En de heer Bart in 't Hout (programma directeur SBS6) gooit er nog maar weer een schepje boven op.

In het Noord-Hollands dagblad van woensdag 29 maart laat hij het volgende optekenen.

Over het anonieme telefoontje: "" Deze was dermate betrouwbaar dat we genoodzaakt waren Seki ter verantwoording te roepen"" ""Hij heeft ontkend bij de psycholoog dat hij een crimineel verleden heeft"" ""Hij is opgestapt omdat hij de eer aan zich zelf wilde houden en voelde dat hij daar niet meer op zijn plek zat""

Wat als Seki was niet vrijwillig was vertrokken: ""We hadden dan zijn verleden grondig uitgezocht"" ""Als was gebleken dat hij inderdaad een crimineel verleden heeft, was hij door ons uit de bus gezet""

STRAF: **Omdat Seki door alle negatieve publiciteit over zijn verleden en mogelijke justitie verleden al genoeg is gestraft, heeft Bart in 't Hout besloten de 6000 gulden terug te geven. Ook het feit dat Seki geen vermogende jongen is speelt mee in die beslissing.**
_______________________________________

Kijk nu breekt mijn klomp. Al genoeg is gestraft ??? Wat voor strafbaars heeft deze havenarbeider dan wel gedaan ? Het niet voldoen aan de mediageile handelingen die SBS6 graag had gezien ? Het bezigen van grof taalgebruik ?? Je kan het uit De Bus stappen van Seki toch met alle liefde van de wereld niet vrijwillig noemen. Vrijwillig gedwongen komt dichter in de buurt lijkt mij.

Één ANONIEM telefoontje geldt als dermate betrouwbaar bij SBS6? Of was het geen ANONIEME TIP ? verzwijgt de heer in 't Hout de ware reden. Namelijk: Het optreden van Seki in de bus schrok adverteerders af en kostte zodoende geld ??

Het is overduidelijk dat SBS6 zich danig heeft verslikt in reality-tv. De meest ranzige zander van de Nederlandse TV wordt ineens roomser dan de paus. Zelfs mensen die ooit zijn veroordeeld en hun leven hebben gebeterd kunnen het vergeten bij SBS6(slaat niet op Seki maar op algemene reden van uitsluiting)

Het uitzenden van levende maden en wormen etende mensen is geen probleem. Voor 1000 gulden je reet insmeren met pindakaas op een vol marktplein in 'over de rooie'? Prima uitzendvoer voor de vroege avond

Wat een ongeloofelijke losers die gasten bij SBS6

De reden voor de gele kaart werd in eerste instantie het grove taalgebruik van Seki genoemd, waarvoor de hele groep al eerder een waarschuwing had gekregen. Nu ben ik dus benieuwd wat we te zien krijgen van de ruzie die afgelopen zondag in De Bus plaatsvond. Hierin bezigde Aziz en Jop de termen "Pleurisbak!" "Kankerlijer!" en "Wat een lul ! kijk naar jezelf man !" Wanneer de programma leiding konsekwent is geven ze hiervoor ook een gele kaart.

Ben benieuwd. Seki hield de eer aan zichzelf, zou fraai zijn als in 't Hout dat ook zou doen

Rob

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  donderdag 30 maart 2000 @ 06:59:00 #2
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_256255
Niet enkel Aziz vloekt

Tessa kan er ook wat van....en dat heb ik al diverse malen geschreven hier....met schelle stem , diverse malen per dag (volgens mij kan de regie dat zelfs horen als ze het geluid uitzetten)

Samen met ALLE fluisterscenes van deze lieflijke dame, had ze dus allang een gele kaartenverzameling moeten hebben.

  donderdag 30 maart 2000 @ 10:46:00 #3
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_256256
En mocht er sprake zijn van strafbare feiten dan ga ik er vanuit dat hier ooit een onderzoek naar is geweest en evt. strafrechterlijk vervolgd. Uit niets blijkt dit en dan is de zaak naar mijn idee ook afgesloten.

Hier bekruipt mij het gevoel alsof het om een voortvluchtige oorlogsmisdadiger gaat.Dit verdient Seki niet.

Als SBS daadwerkelijk om z'n buspassagiers zou geven houden ze hun waffel, zorgen ervoor dat Seki weer op beide benen op de grond komt en gaan ze verder met programma maken.

[Dit bericht is gewijzigd door THE BORG (Datum 30 Maart 2000).]

  donderdag 30 maart 2000 @ 23:04:00 #4
272 R@b
No-nonsens
pi_256257
Quenda, ik had het idee dat SBS6 de ruzie in de uitzending van vanavond gecensureerd heeft uitgezonden. De harde scheldwoorden die in het streamverslag van zondag op maandag stonden waren in de uitzending niet te horen.

En zo ontkomen ze aan de gele kaart

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_256258
Zo is het precies Rob. En omdat dat vrij bewerkelijk was, hebben ze er ruim 3 dagen over gedaan voordat het goed genoeg was om uit te kunnen zenden.

Ik heb me voorgenomen om het resterende bus gedoe maar als Rehab te beschouwen. Dan ben ik helemaal afgekickt als de bus is afgelopen.

Blijft zich verbazen
pi_256259
R@B, Ben het helemaal met je zienswijze eens. Wat een hypocrite zooi.
Je zegt:
Zelfs mensen die ooit zijn veroordeeld en hun leven hebben gebeterd kunnen het vergeten bij SBS6

Een jaar of twintig geleden ging ik eens op bezoek bij een gedetineerde kennis in Veenhuizen. De strafgevangenis. Aan het bezoekerstafeltje naast ons zat een van Westerloo. Nee, niet F.
Tanjalies zal wel weten wie ik be'doel snappie wel??

Integriteit, me reet!!


------------------
Wie wint het millioen??
Klik hier


WWDNPVDUSA?? Klik hier

[Dit bericht is gewijzigd door Coos (Datum 30 Maart 2000).]

  vrijdag 31 maart 2000 @ 00:02:00 #7
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_256260
Iedereen weet toch wat Seki's criminele verleden inhoudt?? Hij heeft het zelf verteld immers:

Hij heeft in Schotland nog een rekening openstaan bij de politie, omdat hij een ongeluk met de auto had (veroorzaakte?) met schade. Dus hadden ze zijn papieren nodig, politie was zo dom hem te laten gaan om ze op te halen, en vervolgens gaat ie lekker terug naar Nederland.

Heeft hij zelf gezegd.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_256261
Bogus: Dat zijn mooie aangename Rehab verhalen. haha, en dat heet dan een crimineel verleden ? Hij vertelde ook wel van de appels in de tuin van de buurvrouw. Maar dat zijn allemaal kwajongensstreken. Onschuldiger dat een fiets jatten !
Blijft zich verbazen
  vrijdag 31 maart 2000 @ 00:26:00 #9
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_256262
quote:
op 03-30-2000 om 11:04 PM schreef R@b het volgende:
Quenda, ik had het idee dat SBS6 de ruzie in de uitzending van vanavond gecensureerd heeft uitgezonden. De harde scheldwoorden die in het streamverslag van zondag op maandag stonden waren in de uitzending niet te horen.

En zo ontkomen ze aan de gele kaart


Kennelijk lezen ze dus de kritieken op Fok wel R@b....ik schreef hier al een aantal maal dat als men zich daadwerkelijk zo druk maken om de tere zieltjes van de kijkers, waarom ze dan van de 24 uur beeld en geluidsmateriaal ,juist de tien minuten telkens uitzenden waarin iemand scheld.

En dan nog zo heerlijk selectief, want Tessa's gekijf en haar schuttingtaal hoor je never

SBS...nu nog graag een totale uitzending met alle vunzige beelden over de tafelmanieren van Tessa, Iwan, Jop....wedden dat er klachten komen.(ook tijdens het bereiden van het eten en de afwas ga je compleet over je nek, het afwaswater is mogelijk nog bruiner dan de rotzooi die uit het chemisch toilet komt, en het neus pulken boven de pannen , gebeurt ook regelmatig.

Geinig om te zien dat de keurige nederlanders in de bus van tafelmanieren geen kaas hebben gegeten, en dat de mensen uit de horeca (Jop&Iwan) het niet zo nauw nemen met hygiene in de keuken.
Jop is trouwens zelfs niet vies van een tandenborstel die hij ergens vond in de bus
(misschien heeft Esmee er de rand in het toilet wel mee schoongemaakt

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 31 Maart 2000).]

  vrijdag 31 maart 2000 @ 00:29:00 #10
2710 Lafayette
Wat ben jij ziek bezig!
pi_256263
Liever een aardige en eerlijke ex-crimineel dan een achterbakse, onsympathieke, politiek correcte, normale, niet opvallende burger zonder strafblad.

Maar goed. Eens dief, altijd voor dief gezien worden. Eens "netjes" over lijken (SBS6), altijd veel handjes wassen.

Lafayette

  vrijdag 31 maart 2000 @ 01:05:00 #11
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_256264
* Quenda® word programmamaakster op afstand.
pi_256265
quote:
op 03-31-2000 om 12:14 AM schreef Kierewiet! het volgende:
Bogus: Dat zijn mooie aangename Rehab verhalen. haha, en dat heet dan een crimineel verleden ? Hij vertelde ook wel van de appels in de tuin van de buurvrouw. Maar dat zijn allemaal kwajongensstreken. Onschuldiger dat een fiets jatten !

En wat te denken van die criminele hooiberg-pyromanie ? En nog met een vuurpijl-geweer ook nog !!! Nu begin ik het toch echt griezelig te vinden, dat verleden van Seki !!!
Gelukkig heeft Endemol ook een verleden: jarenlang bestond er geen CAO voor de werknemers van Endemol, omdat paus Joop vd Ende dat 'niet nodig" vond. Pas enkele jaren draait dit bedrijf op een normale, sociaal gewettigde grondslag.... Maar ja, dat was vroeger....

  vrijdag 31 maart 2000 @ 01:26:00 #13
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_256266
* Quenda® pakt razendsnel de lucifers van Moor af, voordat hij een pyromanisch zedendeliquentachtig delict begaat, in een vlaag van verstandsverbijstering, volledig ontoerekeningsvatbaar vanwege borderline sympthonen.

ppffff...

  vrijdag 31 maart 2000 @ 01:41:00 #14
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_256267
* Quenda® kreeg net een waarschuwing via icq ,van iemand die uitteraard vanwege represailles volledig anoniem wil blijven,dat Moor ook nog in het bezit "zou kunnen zijn" van een aansteker, en pakt deze nu ook razendsnel af, stel je toch voor dat hij naar de ene ramp ook nog zijn necrofiele lusten uitprobeert op de stoffelijke resten van het slachtoffer.

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 31 Maart 2000).]

pi_256268

Het blijft opvallend dat er bij de Bus zo vreselijk negatief over SBS6 wordt gesproken. Niet dat vele zaken niet terecht worden opgemerkt, in tegendeel, maar ik zou er toch op willen wijzen dat ook al is SBS6 de uitzendgemachtigde, het John de Mol producties is die zowel verantwoordelijk is voor het idee, als de productie.

Het zou veel beter zijn om het spelprogramma in zijn totaal op de TV te bekritiseren. De manipulaties en de vele aangestuurde programma wendingen zijn in principe bij alle spelshows aanwezig en vaak nog veel erger dan bij de Bus. Wat te denken van de staatsloterijshow, om er maar eens 1 te noemen. Wat genuanceerder reageren zou denk ik, hier erg op zijn plaats zijn. Of behoren jullie bij die grote groep die beweert dat het daar niet plaats vindt.

Noem je favoriete programma en ik vertel je hoe je besodemieterd wordt.

[Dit bericht is gewijzigd door tanjalies (Datum 31 Maart 2000).]

pi_256269
quote:
op 03-31-2000 om 01:44 AM schreef tanjalies het volgende:

Noem je favoriete programma en ik vertel je hoe je besodemieterd wordt.


Mogen we ook vast vooruitblikken, Tanjalies ?
Ik denk dat "Boeiend" mijn nieuwe favoriet gaat worden, is daar al wat 'sappigs' aan besodemieterij over te melden ?

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')