FOK!forum / Culinesse à gogo / Rode wijnazijn vervangen
Black-Holezondag 17 januari 2010 @ 11:59
Kom er net achter dat ik geen rode wijnazijn meer in huis heb. En dat terwijl ik deze nu nodig heb voor een tomatensaus. Kan ik deze vervangen door balsamico azijn?
zomaareennaamzondag 17 januari 2010 @ 12:10
zou liever gewone azijn nemen - balsamico-azijn heeft een specifeke smaak die misschien de saus gaat overheersen.
MissHobjezondag 17 januari 2010 @ 13:01
Als het niet anders is gewoon proberen en dan ook heeeeeeeeeeeeel weinig toevoegen.. ja of er voor kiezen om het eruit te laten.
Dilemma's, dilemma's
RobinOokzondag 17 januari 2010 @ 13:03
Ik zou zeker geen balsamico gebruiken. Niet dat het vies zal zijn, maar toch.
Heb je geen rode wijn in huis?
Black-Holezondag 17 januari 2010 @ 13:05
Ben eigenwijs geweest en een klein beetje balsamico toegevoegd. Overheerst totaal niet en geeft net een klein zoetje aan de saus.
zomaareennaamzondag 17 januari 2010 @ 13:17
quote:
Op zondag 17 januari 2010 13:05 schreef Black-Hole het volgende:
Ben eigenwijs geweest en een klein beetje balsamico toegevoegd. Overheerst totaal niet en geeft net een klein zoetje aan de saus.
Goed gedaan joh!