Black-Hole | zondag 17 januari 2010 @ 11:59 |
Kom er net achter dat ik geen rode wijnazijn meer in huis heb. En dat terwijl ik deze nu nodig heb voor een tomatensaus. Kan ik deze vervangen door balsamico azijn? | |
zomaareennaam | zondag 17 januari 2010 @ 12:10 |
zou liever gewone azijn nemen - balsamico-azijn heeft een specifeke smaak die misschien de saus gaat overheersen. | |
MissHobje | zondag 17 januari 2010 @ 13:01 |
Als het niet anders is gewoon proberen en dan ook heeeeeeeeeeeeel weinig toevoegen.. ja of er voor kiezen om het eruit te laten. Dilemma's, dilemma's ![]() | |
RobinOok | zondag 17 januari 2010 @ 13:03 |
Ik zou zeker geen balsamico gebruiken. Niet dat het vies zal zijn, maar toch. Heb je geen rode wijn in huis? | |
Black-Hole | zondag 17 januari 2010 @ 13:05 |
Ben eigenwijs geweest en een klein beetje balsamico toegevoegd. Overheerst totaal niet en geeft net een klein zoetje aan de saus. | |
zomaareennaam | zondag 17 januari 2010 @ 13:17 |
quote:Goed gedaan joh! |