casper019 | vrijdag 15 januari 2010 @ 09:52 |
hey iedereen, ik hda een vraagje dinsdasg avond hebben wij kipfilet gegeten.. en daar hadden we nog een paar stukken van over die hebben we toenin aliminium folie in de koelkast bewaard mijn vraag is nu.. is het vandaag nu 3 dagen later nog steeds houdbaar en kan ik het opwarmen en dan op mn brood eten? | |
zout-droppie | vrijdag 15 januari 2010 @ 10:12 |
Denk ik wel.Toen ik vorige week zaterdag gebraden kippenbouten kocht op de markt vertelden ze mij erbij dat deze een week houdbaar zouden zijn in de koelkast. Dus dan zou 3 dagen zeker wel moeten kunnen. | |
_Michiel_ | vrijdag 15 januari 2010 @ 10:21 |
Alleen even de maden eruit halen, want die zijn een beetje taai. | |
MissHobje | vrijdag 15 januari 2010 @ 10:35 |
quote:Als het direct gekoeld is na bereiding is dat echt onzin! gebraden vlees/kip producten kun je max 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaren, daarna zou ik het echt niet meer gebruiken, dat is wat ervoor staat, afhankelijk van hoe snel je het gekoeld hebt, hoe koel je koelkast staat etc. | |
mgerben | vrijdag 15 januari 2010 @ 13:15 |
Vanwege het braden zijn alle bacteriën door en door dood. Prima houdbaar dus. | |
casper019 | vrijdag 15 januari 2010 @ 15:06 |
thanks voor de replys, heb vanmiddag 2 heerlijke pistoletjes met warme kipfilet en chilli saus gegeten ![]() ik heb nu nog 1 stuk kipfilet over, zou dat morgen ook nog goed zijn of is 4 dagen net iets te lang? | |
MissHobje | vrijdag 15 januari 2010 @ 16:09 |
Morgen het even goed bekijken, ruiken en proeven dan merk je het snel genoeg ![]() |