abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_76840714
hey iedereen, ik hda een vraagje
dinsdasg avond hebben wij kipfilet gegeten.. en daar hadden we nog een paar stukken van over
die hebben we toenin aliminium folie in de koelkast bewaard

mijn vraag is nu.. is het vandaag nu 3 dagen later nog steeds houdbaar en kan ik het opwarmen en dan op mn brood eten?
pi_76841248
Denk ik wel.Toen ik vorige week zaterdag gebraden kippenbouten kocht op de markt vertelden ze mij erbij dat deze een week houdbaar zouden zijn in de koelkast. Dus dan zou 3 dagen zeker wel moeten kunnen.
  vrijdag 15 januari 2010 @ 10:21:55 #3
23428 _Michiel_
Ik ben Tuinstoel fan .o/
pi_76841564
Alleen even de maden eruit halen, want die zijn een beetje taai.
Mijn IP-adres is 78.249.196.213. Bij misbruik van dit forum kun je mijn provider op de hoogte stellen.
In geval van illegale praktijken verleen ik volledige medewerking aan justitie.
  vrijdag 15 januari 2010 @ 10:35:13 #4
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76842023
quote:
Op vrijdag 15 januari 2010 10:21 schreef _Michiel_ het volgende:
Alleen even de maden eruit halen, want die zijn een beetje taai.
Als het direct gekoeld is na bereiding is dat echt onzin!

gebraden vlees/kip producten kun je max 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaren, daarna zou ik het echt niet meer gebruiken, dat is wat ervoor staat, afhankelijk van hoe snel je het gekoeld hebt, hoe koel je koelkast staat etc.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_76848075
Vanwege het braden zijn alle bacteriën door en door dood. Prima houdbaar dus.
pi_76852930
thanks voor de replys, heb vanmiddag 2 heerlijke pistoletjes met warme kipfilet en chilli saus gegeten

ik heb nu nog 1 stuk kipfilet over, zou dat morgen ook nog goed zijn of is 4 dagen net iets te lang?
  vrijdag 15 januari 2010 @ 16:09:08 #7
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76855737
Morgen het even goed bekijken, ruiken en proeven dan merk je het snel genoeg
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')