Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:29 |
Kan je nou beter bijv 3 dagen per week vis eten ipv vlees? Word je van vis nou helemaal niet dik? Zo niet .. Dan lijkt me dit wel aardig 1 dagje haring 1 dagje zalm 1 dagje andere vis Vis schijnt gezond te zijn en die vetten zijn goed ![]() | |
Tamashii | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:31 |
Je wordt van vette vis natuurlijk dikker, want daar zitten meer calorieën in. Maar goed, dan hebben we het bijvoorbeeld over kibbeling. ![]() | |
Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:31 |
quote:En van haring? ![]() | |
Jojoortje | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:32 |
Paling ![]() | |
Tamashii | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:33 |
quote:Haring is ook een vette vis, maar deze bestaat vooral uit gezonde vetten. Bijvoorbeeld: Omega-3-vetzuren. Doen dus! ![]() | |
erikkll | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:33 |
Misschien word je er wel dik van, maar het is wel onverzadigd vet, da's wel goed voor je cholesterol, relatief. | |
Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:35 |
quote:DEZE JONGEN GAAT ELKE DAG 2 HARINGEN NAAR BINNEN LATEN GLIJDEN ![]() Sorry liet me even gaan ![]() | |
vaagsel | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:35 |
quote:Kibbeling is an sich niet vet natuurlijk. Als je iets gaat frituren wordt het wel vet, maar dat geldt natuurlijk voor alle soorten vis. Ivm. zware metalen wordt afgeraden om meer dan 3 keer per week vis te eten. Persoonlijk geloof ik niet in het hele vis ipv vlees verhaal. Als je nog steeds dezelfde roomsaus over je vis gooit, of dezelfde mayo erbij eet, schiet je er niet echt veel mee op. | |
Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:35 |
quote:Kennen ze dat in Twente ![]() | |
Tamashii | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:36 |
quote:Nee, sorry, ik doelde op het feit dat ik altijd een bakje kibbeling haal met knoflooksaus en van die viskruiden. ![]() ![]() | |
Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:37 |
quote:Zoveel calorieen ![]() | |
Tamashii | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:38 |
quote:Yesh, ik schrok er ook van. Ik vind dat zó lekker. :3 | |
Lienekien | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:38 |
Twee keer per week vis, waarvan één keer vette vis. Lees verder: http://www.gezondheidenmilieu.nl/SITE/Vis_dioxinen.pdf | |
Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 16:39 |
quote:oh, nouja 3x lukt toch niet | |
Cocktailprikker | dinsdag 5 januari 2010 @ 23:37 |
Nou goed voor je portemonnee is het iig niet. Lekker wel ![]() | |
Paul | dinsdag 5 januari 2010 @ 23:49 |
quote:Gewoon vis bij de aldi halen | |
Cocktailprikker | dinsdag 5 januari 2010 @ 23:52 |
Oh, ja, maar als je verse vis gewend bent, is dat 3 x niks ![]() | |
Tamashii | woensdag 6 januari 2010 @ 09:25 |
quote:Eens met dit! | |
Paul | zaterdag 9 januari 2010 @ 16:46 |
Gisteren Paella gegeten Vandaag zalm Wat een gezonde jongeman ben ik toch | |
capricia | zaterdag 9 januari 2010 @ 20:47 |
quote:Ja, ik vind het jammer dat verse vis zo duur is. | |
Weltschmerz | zondag 10 januari 2010 @ 12:23 |
Wat is verse vis en waar wordt het verkocht? Ontdooide vis is meestal wel veel duurder dan vis die je zelf nog moet ontdooien. Verder wil ik de gestoomde of gerookte makreel nog even tippen. Verse makreel is praktisch nauwelijks haalbaar. In mijn optiek een zwaar onderschatte vis, die ook nog eens best goedkoop is. De hele ongefileerde moet je wel met beleid ontgraten, maar dan heb je ook echt wat. Een heleboel gezond vet in prachtig vlees, het is volgens mij ook de enige vis die wit en bruinvlees heeft zoals een kip. | |
Mini_rulez | dinsdag 12 januari 2010 @ 00:22 |
quote:Van gezonde vetten word je even dik. Het is wel beter voor je aderen enzo. ![]() | |
Paul | dinsdag 12 januari 2010 @ 09:49 |
quote: ![]() ![]() | |
Weltschmerz | dinsdag 12 januari 2010 @ 10:00 |
quote:Dat wordt je ook niet, je wordt dik van eetgewoonten. | |
Paul | dinsdag 12 januari 2010 @ 10:00 |
quote:Wat een wijze les ![]() |