abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_254745
Van website nu.nl

Onderzoek naar discriminerende Bus-omstanders

Uitgegeven: 24-3-2000 16:05

DEN HAAG - De politie in Den Haag probeert nog steeds te achterhalen wie de omstanders waren van De Bus die discriminerende leuzen hebben geroepen naar de deelnemers van dat SBS6-programma. Ook richt zij zich op de discriminerende e-mailtjes die aan de passagiers zijn verzonden.

Op dit moment is een kleine ploeg rechercheurs, in afwisselende samenstelling, met de zaak bezig. Een woordvoerster van de politie benadrukt wel dat het erg moeilijk is om via internet achter de identiteit van personen te komen.

De Bus, die stond geparkeerd op het dak van een Haags winkelcentrum, moest hals over kop de stad verlaten vanwege herhaaldelijke relletjes op die locatie. Burgemeester Deetman had in het belang van de openbare orde dringend om dat vertrek verzocht.

Woensdagavond moest het tv-programma opnieuw vroegtijdig van locatie veranderen vanwege ongeregeldheden rondom het voertuig. In Alkmaar gooiden jongeren met stenen naar de bus, waardoor een raam werd vernield. De politie kon de veiligheid van de passagiers niet langer garanderen, waarop de bus uit Alkmaar vertrok.

De Bus staat op dit moment in Baarn. Hoe lang die daar blijft wil SBS6 niet zeggen.

  vrijdag 24 maart 2000 @ 20:48:00 #2
272 R@b
No-nonsens
pi_254746
quote:
op 03-24-2000 om 08:06 PM schreef Brok het volgende:
De Bus staat op dit moment in Baarn. Hoe lang die daar blijft wil SBS6 niet zeggen.



Dan doen wij het toch ? Tot Maandag


En inderdaad ik heb ook een aantal racistiche emailtjes ontvangen maar die verwijder ik gewoon....Net zo makkelijk

Alhoewel een email met een afgehakt hoofd (duidelijk van een bepaalde bevolkingsgroep)badend in het bloed met de mededeling dit gebeurd met ***** als hij de Bus verlaat, Wel kromme tenen(zacht gezegd) bij mij bezorgde

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_254747
quote:
op 03-24-2000 om 08:06 PM schreef Brok het volgende:
De Bus, die stond geparkeerd op het dak van een Haags winkelcentrum, moest hals over kop de stad verlaten vanwege blabla leuter zwets

Ik heb begrepen dat hij daar fout geparkeerd stond, en het parkeerbeheer was die ze probeerde duidelijk te maken dat ze moesten gaan.

Is dit waar?

Grtz,

Meerhoerman.

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')