abonnement Unibet Coolblue
pi_254608
Dat gevoel heb ik ook. Ik kan me niet voorstellen dat een van deze mensen een miljoen gaat winnen of het zowieso vol gaat houden.
pi_254609
FF een 'update', Jac:

quote:
op 03-24-2000 om 01:09 PM schreef jac het volgende:
Raken we die onbeheerste brulaap eindelijk kwijt?

Maak je geen zorg, hij wordt binnenkort gedumpt door JdMol.

quote:

Houden we Asiz nog over om mee te discussieren.

Helaas - ook Aziz dient enkel om 'stemmingmakerij' te veroorzaken, en wordt ook snel gedumpt (al 2x blootgesteld eraan).

quote:

Beschaafde mensen uit Nederland verenigt U en bel massaal


welja, spek die kassa van JdM nóg maar een beetje...

quote:
om te zorgen dat niet Tessa, Esmeralda of die anderen de bus dienen te verlaten maar dat wij verlost worden van het getier en gevloek van Seki.

dream on... het 'getier en gevloek' wordt juist opgewekt zodat jij je moreel blijft druk maken en dus blijft kijken.

  vrijdag 24 maart 2000 @ 13:39:00 #28
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_254610
Ik denk wel dat het programma het einde gaat halen, maar ik ben wel bang dat we nu een beetje op het hoogtepunt zijn aanbeland. Ik vraag me af; iedereen die zo rabiaat tegen Seki is- wat verwachten jullie eigenlijk van het programma als hij op de bank terecht komt (en er dan natuurlijk uitgaat)? Volgens mij wordt het dan gewoon te saai om nog een minuut te kijken. Of denken jullie dat het bakken van een eitje door Iwan (het hoogtepunt van de dag en het enige wat SBS nog kan bedenken om uit te zenden) interessant genoeg is om kijkers te trekken? Behalve een potje matten is er IMHO echt weinig spectaculairs meer te verwachten of je moet hopen dat het echt nog een keer tot een neukpartij komt....
  vrijdag 24 maart 2000 @ 14:56:00 #29
1315 Pooh
Think, think, think
pi_254611
Weet iemand trouwens wat de Gele kaart voor 'straf' oplevert ? Of is het gewoon net zoals met Essie en Willeke, dat hij 2 weken niet mag uitbreken..hihihihihi
pi_254612
De persoonlijke gele kaarten hebben nu nog consequenties (zoals niet bellen etc.),maar twee maal geel is rood en dus de bus uit!
pi_254613
ja maar nu weten we nog steeds niet waar die gele kaart voor staat.. niet bellen.. niet mogen uitbreken...niet mogen afrukken...? wat???

En is het niet voor het gevloek van Sheki dan is die gele kaart wel terecht voor zijn dreigende houding naar de anderen toe. Hij zal er wel even voor zorgen dat Iwan weer onder de bus komt te zitten.

Meneer beseft na de gele kaart dat hij zo niet zal winnen en hij die het altijd over ZICHZELF ZIJN heeft komt (na net nog een tirade naar b.v Iwan) na bezoek aan psychiater met staart tussen zijn benen excuus maken. (die hij zeker weten niet meent) en belooft (voor de 2de keer) een nieuwe verbeterde Sheki.
LAAT ME NIET LACHEN

Er zullen genoeg irritaties zijn zonder dat minkukeltje op pootjes in de bus, dus VAMOS SHEKI

pi_254614

Oke, SEKI vamos. Maar waar moet iedereen dan nog over lullen, als die kerel weg is?

Ik denk zelf dat het programma er niet leuker op gaat worden, en in ieder geval doet het je niets meer en wordt het enorm saai. Boos worden op een asociaal persoon als Seki is misschien niet leuk maar het doet je wel wat.

Uitzendingen waar iedereen gezellig met elkaar omgaat zijn gewoon niet interessant, en ik zal dan de eerste zijn die afhaakt. Nu kan ik tenminste nog een goeie matpartij afwachten tussen Seki en Iwan, of gaat hij Esmeralda in elkaar rammen, of wordt het Seki tegen... iedereen? Iedereen is inwisselbaar, Seki niet.

gratis en voor niet
  vrijdag 24 maart 2000 @ 21:40:00 #33
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_254615
quote:
op 03-24-2000 om 09:29 PM schreef TomBombadil het volgende:

Iedereen is inwisselbaar, Seki niet.


Hmmmm...

Is er iemand met net zo'n groot spraakgebrek als Jop?
Bestaat er net zo'n groot onbenul als Aziz(bestaat er een grotere rode tent)?
Is er net zo'n groot speenvarken als Tessa te vinden?

P.S.: In elke willekeurige stationshal zullen net zulke labiele en aggressieve junks als Seki rondlopen.

pi_254616
daarom is de bus wel goed. dan kan hij afkikken. en nog iets leren van de andere (slimme) passagiers hoewel je van aziz ook niet veel kan leren (alleen een cursus slijmen voor beginners) japie krekel heeft gesproken
Ik ben best wel blij nu
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')