Yeah rightquote:
Kut ruikt naar iets wat je kan eten. Maar kom er effe niet op.quote:Op dinsdag 22 december 2009 23:54 schreef Pritt het volgende:
Rivella kan op zn tijd best lekker zijn.
Eigenlijk net zoals kutsap, daar heb je ook niet vaak geen zin in, maar soms wel.
Bestaat er een niet light versie dan?quote:Op dinsdag 22 december 2009 23:57 schreef Aron7120 het volgende:
[..]
Yeah right(hap hap hap?)
De niet light is echt prima te drinken, vooral als het warm is
Vroegerquote:Op dinsdag 22 december 2009 23:58 schreef Adames het volgende:
[..]
Bestaat er een niet light versie dan?
quote:Op dinsdag 22 december 2009 23:58 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Kut ruikt naar iets wat je kan eten. Maar kom er effe niet op.
Nee geen vis, lolbroeken
quote:Op woensdag 23 december 2009 00:08 schreef F4T4L_3RR0R het volgende:
Rivella wordt toch gemaakt van een restproduct bij productie van kaas?
zuivel restproductenquote:Op woensdag 23 december 2009 00:08 schreef F4T4L_3RR0R het volgende:
Rivella wordt toch gemaakt van een restproduct bij productie van kaas?
quote:Op woensdag 23 december 2009 08:44 schreef Olle. het volgende:
[..]
zuivel restproducten
en dat kan dus best wei zijn
Aldus Wkipedia..quote:Wei of melkwei is de vloeistof die bij de kaasbereiding ontstaat door het stremmen van de melk na toevoeging van stremsel. De vaste bestanddelen, de wrongel, blijven over nadat de wei is afgetapt. De vloeistof heeft een geelgroene kleur en smaakt licht zuur.
Meer cheese onionquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |