bernies | dinsdag 22 december 2009 @ 20:06 |
Hoi! Ik wil graag muffin's maken met blauwe bessen. Er ligt hier namelijk nog een doosje blauwe bessen in de vriezer. Ik vraag me nu alleen af of ik deze besseb bevroren door het beslag kan doen of dat het beter is ze eerst te laten ontdooien? | |
evo87 | dinsdag 22 december 2009 @ 20:39 |
bevroren is makkelijker anders gaan ze stuk en wordt je beslag blauw en lelijk | |
Mirjam | woensdag 23 december 2009 @ 21:00 |
quote:klinkt wel heel aannemelijk | |
PaarsBeestje | woensdag 23 december 2009 @ 21:20 |
Met bevroren bessen blijven de muffins erg wit vind ik. Je kunt ze dan nog even bijbruinen onder de grill, want op zich zijn ze wel goed gaar van binnen. Niet vergeten de bessen even door de bloem te rollen, anders zakken ze allemaal naar de bodem ![]() | |
bernies | woensdag 23 december 2009 @ 21:43 |
Dank jullie wel, en ook voor de bloem tip! Ik ga het morgen proberen! |