abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 21 maart 2000 @ 17:40:00 #1
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254107
HET WANDELENDE BUSDRAMA IS ER UIT!!!!!

De passagiers deel 5!

Ja eindelijk is de valse moederkloek met het Korsakovsyndroom de bus uit geflikkerd. Nou heeft ze de mazzel gehad dat ze tijdens het verblijf in Burgers Zoo aardig op de achtergrond bleef maar anders had ze waarschijnlijk in de nachtverblijven van de neushoorns terecht gekomen.

Mijn god wat was onze guerillastrijder blij dat hij weer op de 1e plaats stond. Toch weer het bewijs dat intimidatie en afpersing loont! Tijdens zijn uitbraak zal hij Bolle wel weer zien. Eigenlijk is dat dus ook weer het bewijs wat voor infantiele passagiers verblijven in de bus. Wie noemt zichzelf nou Muppie en Bolle. Okay vroeger had je Peppie en Kokkie maar dat was in 1950, het is nu 50 jaar later! Trouwens ik vindt wel dat Bolle spontaan overkomt! Seki: Bolle hoeveel hou je nu van Muppie???????? Bolle kijkt bang naar de grond. Seki: Bolle!!!!!! Hoeveel hou jij van Muppie!!!!!!!! Bolle heel timide: Een hele berg en een schepje er bovenop?
Ik bedoel hij is de goeroe van de bus en heeft het alleen overzichzelf zijn, laat Bolle dan aub ook zichzelf zijn!!!!!

Met alle respect moet ik wel zeggen dat onze vriend Seki wel de enigste was die weer een eerlijk stem uitbracht. Ik bedoel laten we nou eerlijk zijn, het was een bemoeizuchtige trol. Laten we eens terug gaan naar het hele gedoe met Jop, Antoinette en Aziz. Hoe klaarde zij hier niet van op, je zag haar geblondeerde pruik helemaal groen opkleuren. Totdat zij geconfronteerd wordt door Joppie"ouwepik" met haar lulverhalen. Wel ontkennen maar geen confrontatie aangaan. gelijk een kwetsbare houding aannemen en door haar pruik wrijven. Nee hoor dit is echt niet waar, jammer dat Job nu zomaar wegloopt. Had er dan achter aan gewandeld Busdrama!!!!!!!

Eigenlijk is het wel zielig dat zij eerder er uitgeflikkerd is. Waarom????????????? Nou nu wordt zij waarschijnlijk weer geestelijk mishandeld door Hans en de kinderen. Na bijna 6 weken haar zelf zijn moet ze terug naar af. God wat zal ons Busdrama-tje er de pleurus er over in hebben. Eerst faalt ze door geen miljoen mee naar huis te nemen, dan moet ze weer gaan huishouden en dan zet SBS haar homofiele zoontje ook nog volop in beeld. Het schijnt trouwens dat zij een hyperactief kind heeft, nou als het deze jongen is dan zitten alle homo's goed daar in het zuiden van het land. Het is toch altijd makkelijk met gangbangen!!!!!

Gelukkig kreeg Willeke toch nog een huwelijksreis aangeboden naar Orlanda. Sylvana zei gelukkig tegen ons Busdrama-tje niet waar zij zou verblijven met haar gezin. Willek zal gratis verblijven in Animal Kingdom voor de eerste twee jaar en dienst doen als Disneyfiguur.

De verdere stemmen waren op zicht wel eerlijk behalve die van Teefje Tessa. Jezus wat een bloedaap is dit eigenlijk. Een kleine week voor de nominaties de grootste ruzie met Aziz"dikkie trom" in de bus omdat deze met Bullent een culturele avond wil organiseren. En nu heel hypocriet zeggen: Sorry Aziz maar ik ga met de andere twee veel beter om. Pleur toch op mislukt tamponnetje, Jop kan jou bloed ook wel zuipen. Het probleem met teefje Tessa is dat zij eigenlijk een smerig karakter heeft. Seki komt er tenminste nog eerlijk voor uit en gooit alles in de groep. Nee teefje Tessa zoekt liever medestanders in een klein groepje en arrangeert dan liever een groepsgesprekje nadat zij medestanders heeft gevonden. Vroeger werden mensen zoals teefje Tessa kaal geschoren. Trouwens wel toevallig dat zij net niet in de gevarenzone zat.
Trouwens de Kerstman bestaat echt!!!!!!!!!!!!!

Echt aandoenlijk vondt ik trouwens het echte live presenteren van Sylvana, jezus wat ging het lekker. De vragen die zij moest stellen waren er echt goed ingeslagen door Fons Westerloo. Echt doorvragen en alvast frustatie bespeuren bij de andere passagiers.
Echt het ging helemaal spontaan. Trouwens Sylvana wat had je eigenlijk het liefst gehad??????? Dat de overige passagiers massaal gingen matten met ze allen??????? Na het gesprekje met Seki had je niet moeten doorgaan met inquisiteren. Je had de passagiers lekker moeten laten gaan onder elkaar. Eigenlijk Sylvana ben jij eignelijk nog te labiel om mee te doen aan Waku Waku.
Het was voor Aziz"dikkietrom" echt even angstig. De stem van Bullent was doorslaggevend in deze situatie. Daar hij helemaal gehersenspoeld is op kroatische wijze stemde hij precies goed.

In eerdere delen van de passagiers schreef ik al over een live gepleegde "eventuele" zelfmoord. Ik denk dat Aziz dit gaat doen. Laatst lag hij op de bank samen met huppel Esmeralda en daar verklapte hij zomaar zien diepste gevoelens op papier gezet te hebben. Nu dacht ik dat Aziz alleen maar ergens anders diepe "gevoelens" had zitten maar toch zeker niet in zijn hoofd. De eerste weken was hij fris en helder. Zijn kamelenlachje bulderde de gehele dag door de bus en nu is zelfs zijn kamelenlachje kreupel geworden. SBS bij deze verklap ik jullie al hoe hij eventueel zelfmoord zal plegen. I.p.v. met de deur open te ontlasten op het toilet zal hij dit doen met de deur dicht!!!!!!!!!!!!!

Trouwens wat liep het Busdrama-tje weer te zeiken tijden het werk. Een beetje stront ruimen, lieverd dat doe toch ook de gehele dag bij je gezinnetje???????????????? Wat wel trouwens vreselijk is dat een Elandje een naam heeft gekegen die door ons Busdrama-tje is verzonnen. Namelijk Bussy!!!!!!!! Jezus je zal toch spontaan als pasgeboren eland het leeuwenverblijf inhobbelen!!!!

Trouwens Antoinette is de echte kanjer van de bus. Zij stookt niet, zij roddelt niet en vooert zelfs met seki goede gesprekken. Natuurlijk dat zij ook Joppie"toppie" neukt dat is mooi meegenomen.

Dit was het weer voor deze maal. Gaarne zou ik het leuk vinden om van iedere lezer van dit stuk een reactie te mogen ontvangen. Daag mij uit, gooi je vingers los!!!!!!

Later,

Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  dinsdag 21 maart 2000 @ 18:03:00 #2
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254108
Trouwens wel graag via het forum i.p.v. email.

Later,

Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_254109
Nou Dolfijn, ik vond het wederom een prettig leesbaar stuk, met iets minder venijn dan gewoonlijk. Kan het zijn dat je iets milder bent geworden?

Met jou ben ik er ergens wel tevree mee dat dat die Brabo Nitwit eruit is. Anderzijds echter was het toch wel een linguistische uitdaging om haar primaire gedachtenpatronen te volgen. Nou ja gelukkig is Azziztosteron er nog..

P.S. Kijk uit dat je geen boekenweekgeschenk wordt

Je weet het vaak soms nooit

pi_254110
dolphin:

je haalt me de woorden uit de mond!
LOL

Freestyle
  dinsdag 21 maart 2000 @ 20:36:00 #5
2705 cynix
is verdwaald
pi_254111
quote:
op 03-21-2000 om 05:40 PM schreef dolphin het volgende:
Trouwens de Kerstman bestaat echt!!!!!!!!!!!!!

Gevoelig stukje. Knap dat je van iedereen wel een paar goede eigenschappen weet aan te geven, terwijl het heus niet allemaal lieverdjes zijn, hoor!

Maar dat van die kerstman gaat mij te ver, zeg het hem dan eens recht in zijn gezicht!

pi_254112
Echt lache Dolphin,
Jammer dat je de reincarnatie van Adolfje
(seki)zo mild neergezet hebt. God wat een gigantische LULLO
Ik benne .....vamos !!
pi_254113
Ome Ericsson las:

Vroeger werden mensen zoals teefje Tessa kaal geschoren. Trouwens wel toevallig dat zij net niet in de gevarenzone zat.
Trouwens de Kerstman bestaat echt!!!!!!!!!!!

Nou die Kerstman, dat vat ik niet>>> could joe ekspleen det Dolfin?!

Over dat kaalscheren heb ik gehoord (jaha ome Ericsson is nog in deze eeuw geboren!) dat onze verzetshelden uit WO II (Denk aan Sacco van der Made) de zogenoemde moffenhoeren kaalscheerden en dan heel interessant gingen doen. Dan zeiden ze bijvoorbeeld dat ze bij de Prinses Irene Brigade zaten. Nou eh later meer...

Je weet het vaak soms nooit

  woensdag 22 maart 2000 @ 12:32:00 #8
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254114
Natuurlijk bestaat de kerstman echt, maar zonder gein teefje Tessa moet gewoon bruut genomen worden door Rudolf the rednose rendeer.
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  woensdag 22 maart 2000 @ 12:52:00 #9
1315 Pooh
Think, think, think
pi_254115
Heel leuk weer !!!!
  woensdag 22 maart 2000 @ 14:57:00 #10
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254116
graag gedaan,
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_254117
wat een kutonderwerp!

Sorry hoor maar afsluiten die handel!

gratis en voor niet
  woensdag 22 maart 2000 @ 21:37:00 #12
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_254118
Wow Tombadildo heeft weer gesproken...... chapeau !!!!!!
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_254119
quote:
op 03-22-2000 om 09:37 PM schreef buzzer het volgende:
Wow Tombadildo heeft weer gesproken...... chapeau !!!!!!

Nou bugger,

Als je een beetje die andere forums zou lezen dan zou je kunnen hebben zien dat ik alleen maar de woorden herhaal die dolphin als reactie op ramon gaf onder topic Ruud vs. Seki!

En die bijdrage van Ramon was kwalitatief op een even hoog niveau als de post hierboven van skippy...

Slimme kerel ben je hoor...
Je lijkt Esmeralda wel...Suggestieve uitspraken zonder na te denken koppelen aan bepaalde personen
Wil je mij trouwens niet zo stigmatiseren, bugger, dat is niet zo moeilijk...Maar daar laat je jezelf zo door kennen

gratis en voor niet
pi_254120
quote:
op 03-22-2000 om 10:01 PM schreef TomBombadil het volgende:
Nou bugger,

Als je een beetje die andere posts zou lezen dan zou je kunnen hebben zien dat ik alleen maar de woorden herhaal die dolphin als reactie op ramon gaf onder topic Ruud vs. Seki!

En die bijdrage van Ramon was kwalitatief op een even hoog niveau als de post hierboven van skippy...

Slimme kerel ben je hoor...
Je lijkt Esmeralda wel...Suggestieve uitspraken zonder na te denken koppelen aan bepaalde personen
Wil je mij trouwens niet zo stigmatiseren, bugger, dat is niet zo moeilijk...Maar daar laat je jezelf zo door kennen


gratis en voor niet
  donderdag 23 maart 2000 @ 11:29:00 #15
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254121
Yo, kan iemand mij uitleggen wat jullie twee bedoelen. Ik ben zeker geen tomatendildo!
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_254122
[quote]op 03-22-2000 om 10:01 PM schreef TomBombadil het volgende:

En die bijdrage van Ramon was kwalitatief op een even hoog niveau als de post hierboven van skippy...

Ik weet niet hoor, maar bedoel je niet Flipper(dolfijn) in de plaats van Skippy (kangaroo).

Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

  donderdag 23 maart 2000 @ 11:53:00 #17
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_254123
Jij doelt hierop:

quote:
Wat een kutonderwerp, tegen Ruud hoef je niet te vechten want die heeft zichzelf al onsterfelijk belachelijk gemaakt.

[einde discussie]
Daar was geen woord van gelogen..... En tja, kwaliteit laat zich met meerdere maten meten....... [/einde discussie]

p.s" spam is niet toegestaan !

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_254124
Dank je wel buzzer!
gratis en voor niet
  donderdag 23 maart 2000 @ 13:55:00 #19
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254125
Trouwens tomatendildo wat bedoel jij met kutonderwerp en afsluiten?

In dit land is het uiten van je mening en gedachten toegestaan, dus wie ben jij om dit te schrijven??????????/

Harry Mulisch soms??????????

Ik wil gaarne met je onder 4 ogen praten om jou probleem uit de wereld te halen

Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  donderdag 23 maart 2000 @ 17:39:00 #20
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_254126
quote:
op 03-23-2000 om 01:55 PM schreef dolphin het volgende:
Trouwens tomatendildo wat bedoel jij met kutonderwerp en afsluiten?

Ik wil gaarne met je onder 4 ogen praten om jou probleem uit de wereld te halen



Begrijp je frustratie....
Ik vond het een leuk stukje schrijfwerk, Dolphin. Ga gewoon verder.
En laat je niet meegaan. Dat is juist wat deze persoon graag wil.

pi_254127
quote:
op 03-23-2000 om 11:53 AM schreef buzzer het volgende:
Jij doelt hierop: Dolphin had hetzelfde geschreven in de topic van ramon: Ruud vs. Seki

[einde discussie]
Daar was geen woord van gelogen..... En tja, kwaliteit laat zich met meerdere maten meten....... [/einde discussie]

p.s" spam is niet toegestaan !



Ik herhaal dus alleen maar Dolphin's EIGEN woorden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Begrijp je het nu eindelijk?

gratis en voor niet
pi_254128
quote:
op 03-23-2000 om 05:52 PM schreef TomBombadil het volgende:
Ik herhaal dus alleen maar Dolphin's EIGEN woorden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maar ?? als die woorden van Dolphin zijn dan, dan, dan... Dan is dat plagiaat van Tomba!!!

Oh shit, maar dit ook want ik plagieer ook weer. Hoe komen we hier uit ?


Je weet het vaak soms nooit

pi_254129
Gewoon: TomBombadil naar Mordor sturen, enkele reis.
pi_254130
Dolphin,
Heb het nu net pas gelezen. Ik vond het geinig. Een DDtje in de D. Het gezeik van sommige anderen moet je gewoon VERGETEN!!!

dat tomatendildo ontgaat mij even....

  vrijdag 24 maart 2000 @ 12:06:00 #25
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254131
Beste tomatendildo dat heb ik inderdaad geschreven omdat de vergelijking tussen ruud en seki absoluut niet opgaat. Er zit geen gelijkenis in. Daarom schreef ik dat. Wat niet wil zeggen dat ik de topic of een mening niet zou respecteren.

Je kan natuurlijk nog dommere vergelijkingen maken bijvoorbeeld het gevecht tussen Mona en Tessa of het gevecht tussen Aziz en Willem.

Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')