abonnement Unibet Coolblue
pi_75793808
Nu 2009 langzaam ten einde komt ben ik benieuwd wat mijn mede Fok!kers allemaal hebben gezien en gedaan het afgelopen jaar. En natuurlijk wat de reisplannen zijn voor het komende jaar! Wat staat er in de planning?

2009
Was voor mij een geslaagd reisjaar.

Het begon rustig omdat ik het erg druk had met studie en werk. Een aantal tripjes naar Milaan gemaakt omdat mijn vriend daar woont en samen af en toe een uitstapje gemaakt, bijvoorbeeld naar Verona. In april hebben we nog twee dagen gekampeerd en gewandeld in Zuid-Limburg Het blijft prachtig daar.

In mei verbleef ik voor mijn studie voor 3 maanden in Phnom Penh en heb daardoor wat van de rest van Cambodia kunnen zien. Natuurlijk Angkor Wat maar ook andere plaatsen zoals Oudong, de oude hoofdstad van het land.

In Augustus er meteen een maand reizen in Vietnam aangeplakt, dit was fantastisch. Vooral toen mijn droom om Ha Long Bay en Sapa te zien uitkwam. Uiteindelijk ook nog een paar dagen Bangkok en een Thais bounty-eiland kunnen doen, een relaxte manier om de reis af te sluiten. Het was mijn eerste keer in Thailand en de vooroordelen die ik over het land had (toeristisch, vol met dronken 18-jarige backpackers) kon ik in de prullenbak gooien, ik vond het een heerlijk land en begrijp nu waarom iedereen er zo weg van is.

Eind van het jaar ben ik zelf naar mijn vriend verhuisd en nu zijn we samen in Seoul, Korea op bezoek bij zijn familie. Werkelijk geweldige stad.

Als ik zo terugkijk op 2009 besef ik dat ik in mijn handjes mag knijpen! Zoveel kunnen reizen, en dat voor een armetierige student.

2010

Hopelijk wordt 2010 net zo'n mooi reisjaar.

In elk geval zijn we nog tot half januari in Korea. Op de terugweg doen we een stopover van 3 dagen in Dubai, ik ben erg benieuwd want ik ben nog nooit in het Midden-Oosten geweest.

Vervolgens ga ik van half april tot half juni naar Maleisie (misschien ook Singapore) en Indonesie om samen met mijn zusje te backpacken.

Hierna is het waarschijnlijk uit met de pret... en wordt het tijd om eindelijk eens serieus te gaan doen, afgestudeerd te zijn en een baan te gaan zoeken. Ik verwacht de rest van het jaar niet meer te gaan reizen omdat ik (als ik een baan kan vinden) me daar eerst serieus op wil storten. En de bodem van de geldput raakt ook een beetje in zicht. Misschien wat leuke uitstapjes in de omgeving van Milaan, maar daar houdt het wel bij op. Tenzij het heeeel erg gaat kriebelen (verwacht van wel ) en ik in het najaar of vroege winter toch een weekje naar de zon wil...


Nu jullie, ik ben erg benieuwd naar de verhalen en op stapel staande ideeen!
pi_75796648
2009
Begin dit jaar helemaal nergens naar toe geweest maar in mei was het eindelijk zover, 14 daagse vakantie samen met me zus naar Mexico Playa Del Carmen, geweldige tijd geahd, veel gezien, ontzettend verbrand maar voor de rest geweldig.
Paar weekjes later naar Italie geweest naar Rimini voor een weekend en in dat weekend nog ff San Marino bekeken. Iets later in het jaar 2 keer naar Finland geweesd om een vriend te bezoeken, geweldig om een keer te zien scandinavie, prachtig volk.
En gisteren terug gekomen van mijn 1 daagse reis naar Boekarest Roemenie. Was heel mooi om te zien, wel heel armzalig en natuurlijk ontzettend koud (-10 en 20 cm sneeuw).

voor de rest van het jaar niks meer geplanned.

2010
Ik hoop van harte dat ik eindelijk weer naar USA kan, ben er aantal jaar terug geweesd en wil graag nog een keer maar vind het nog best prijzig allemaal.
Ook ga ik waarschijnlijk nog een keer naar Finland en misscheen nog naar Zweden.

Ook zullen er wat 1/2 daagse tripjes bij komen met FC Twente UIT maar dat zal niet al te ver weg zijn schat ik.
In ieder geval februari naar Bremen in Duitsland, maar goed dat is ook maar 2 uur rijden.

@TS, leuk topic
Op donderdag 1 december 2011 13:57 schreef mootie het volgende:
Het voelt toch vreemd, Bambino niet als ts.
pi_75797221
Voor mij viel 2009 tegen. Alleen naar de Canarische Eilanden geweest en ga over een weekje nog eventjes naar London.

2010:
In februari eindelijk weer naar Canada. Voor de rest nog geen plannen, maar het wordt sowieso een actiever reisjaar.
pi_75799148
Ik ben begonnen met een paar dagen Santander, beetje regenachtig. Daarna een weekendje Dusseldorf gedaan, paar dagen Pisa/Florence. In de zomer naar Laos en Noord-Vietnam geweest, met een dagje Kuala Lumpur op de heenweg. Dit najaar nog een paar dagen in Praag geweest en een lang weekend Porto. Voor werk ook nog 2 dagen in Londen geweest.

Voor volgend jaar staan tot nu toe Kopenhagen (werk) en Marrakech op de planning. In augustus of september met 'grote' vakantie, opties o.a. Cuba, Japan, USA, Canada
2015: <span class="s">MLA - JFK - PMI</span>
pi_75799689
Ik ben naar Dublin geweest. Verder de zomer doorgebracht bij mijn ouders in Nederland en nog twee dagen naar Denemarken geweest. In 2010 zal ik wekelijks in Parijs, Amsterdam, Keulen en Luik komen. Misschien volgende winter naar de Franse Alpen voor mijn werk en hopelijk ook Marseille deze zomer. Verder geen vakantieplannen.
Resistance is futile.
  zaterdag 19 december 2009 @ 11:48:05 #6
58060 Apoc2003
Er gaat niets boven groningen!
pi_75799937
2009: Vanaf februari wegens het afronden van m'n bachelor een half jaar in m'n eentje door Zuid-Amerika gereisd. Vanaf Buenos Aires helemaal naar het uiterste puntje van het continent (ushuaia) gevlogen ten vanaf daar langzaam (5,5mnd) naar Quito gebust. Hoogtepunten tijdens de reis waren het fantastische natuurpark Torres del Paine, Paaseiland, een deel van de Pantanal in Bolivia, trekken door de Cordillera Blanca in Peru en het beklimmen van Cotopaxi (5897m). Bij thuiskomst nog even een weekje 'uitgerust' in Zwitserland en afgelopen maand nog een lekker weekendje op Terschelling gezeten.

2010: Vanaf september waarschijnlijk werken, maar daarvoor nog een weekendje naar Zwitserland en 10 dagen weg met vrienden, bestemming onbekend maar waarschijnlijk Midden-Amerika of Azie. Eigenlijk wil ik ook nog wat meer van oost en noord Europa zien, dus misschien lukt dat ook nog.

Ik wil weer weg Nu graag!
"Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges. Something lost behind the Ranges. Lost and wating for you. Go!"
-Rudyard Kipling
pi_75800883
Ik ben nog maar net 19, dus beschik nog niet over van die vette vakantiebestemmingen als jullie, maar hier mijn 2009 en plannen voor 2010:
In februari 2009 ben ik naar Londen geweest waar ik nog nooit eerder geweest was, eens leuk om te zien. In juli naar z-frankrijk wat een gewone zon zee strand vakantie was, Daarna in begin september ben ik naar Budapest gegaan wat echt een enorm mooie stad vond, en op dit moment zit ik vanaf begin september(Meteen vanaf budapest) in Malta voor stage.

In 2010 hoop ik weer naar Londen te gaan, Malta weer bezoeken(M'n stage loopt in februari af,, dus 2010 uiteraad), daarna in mei of juli hoop ik Cyprus nog gaan te bezoeken en dan zie ik het weer wel
pi_75801050
we zijn vanaf half februari tot half maart op curacao geweest. in september-oktober 5 weken op skopelos, griekenland en we hebben afgelopen week 4 dagen in brugge rondgezworven.
volgend jaar zal het ongeveer wel hetzelfde worden.
met meer tijd vrij komt er misschien nog een vakantie en/of tripje bij. waarheen weet ik nog niet.
thuis bevelt me ook prima overigens.
  zaterdag 19 december 2009 @ 12:51:47 #9
105888 renzell
Ik wil alleen maar zwemmen.
pi_75801337
Het jaar begonnen met een weekendje Madrid, vlak daarna ruim 2 maanden door midden Amerika gereisd en haast alle landen in de regio bezocht daar. In de zomer nog een weekendje naar Stockholm geweest en verder veel gewerkt (geld was op ). In de herfstvakantie uiteindelijk wel nog een weekje Terschelling 'gedaan'. Een goed reisjaar dus.

Voor het komende jaar staat er in ieder geval weer een weekendje Madrid op het programma, en vast weer 1 of meerdere weken Terschelling. De rest ligt nog open. Aangezien we sparen voor weer een wat langere en verdere reis, denk ik dat het een goedkoop reisjaar zal worden. kamperen in Oost-Europa misschien, waar ik nog heel weinig van heb gezien.

[ Bericht 3% gewijzigd door renzell op 19-12-2009 14:30:32 ]
  zaterdag 19 december 2009 @ 13:08:46 #10
71166 AKnynke
is lang niet gek
pi_75801795
Ik woon het grootste gedeelte van het jaar in Zweden..2009 begon in München met oud en nieuw. Daarna ging het al snel slecht, begin januari kon ik terug naar Nederland in verband met de begrafenis van m'n oma. Daarna toch terug naar Zweden. Het eerste tripje was een weekend naar Berlijn. Daarna in het begin van de zomer een aantal dagen gekampeerd in Zuid-Duitsland. Ik heb de zomer doorgebracht in Zimbabwe, waar ik 3 maand geweest ben. Terug naar Duitsland voor een bruiloft, en nu ben ik weer terug in Zweden. Ik ga volgende week weer naar Duitsland en Nederland.

2010 zal ik inluiden in Stuttgart, waarna ik redelijk snel weer terug ga naar Zweden. Er staat niet veel grootst op de planning, een regelmatig tripje richting Bremen, waar het vriendje woont, en een weekend richting Madrid. In Juni ben ik afgestudeerd en zal ik een baan moeten vinden, en de vraag is waar dat zal zijn..
Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig!
pi_75802814
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 06:32 schreef bambino het volgende:
@TS, leuk topic
Nou, en zó origineel ook! We hebben dit topic elk jaar in TRV, al zo lang als het subforum bestaat

Hoe dan ook; 2009 dus:
- In het voorjaar twee weken naar Iran geweest;
- In augustus 10 dagen met de bolide door België, Luxemburg en Duitsland;
- In september een lang weekend Praag;
- In november een tweedaags bliksembezoek aan Madrid;
- In december een minibezoekje aan Antwerpen (één overnachting, na een concert).

Al met al niet onaanrdig.

Ideeën voor 2010 zijn nog vaag:
- Stedentripje(s) naar Istanbul en/of Rome
- Colombia?
- Afrika (ZA, Namibië, Botswana)?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2009 13:49:45 ]
pi_75802999
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 13:49 schreef k_man het volgende:

[..]

Nou, en zó origineel ook! We hebben dit topic elk jaar in TRV, al zo lang als het subforum bestaat

Wist ik niet, ik ben hier relatief nieuw Maar ja, great minds think alike.
pi_75809189
De eerste tien dagen zat ik in Oekraine.
Diverse mooie fietstochten gemaakt in Vlaams Limburg en de rest van de euregio.
Pinksterweekeind op het strand bij Berlijn (aan de Havel).
Paasweekend Maastricht - Den Bosch - Maastricht op de fiets, 2x 150 km.
Mei lang weekend kamperen bij Schin op Geul
Juni weekend aan de Moezel (Traben-Trarbach).
Augustus Rock Werchter "low budget" edition (25 euro, max ).
September een weekje in Muritz Nationalpark, Mecklenburg-Vormpommern, vervolgens
wandelen in Hongarije, Slowakije en Polen
En na de Kerst ga ik weer naar Polen en Oekraine
pi_75813984
2009:

Het jaar begon met een week Berlijn waar oud en nieuw werd gevierd
In februari 5 nachten stedentrip Istanbul
In april/mei 5,5 week Vietnam, Cambodia en een vleugje Thailand
in juli dik 2 weken Polen rondgereisd
Aansluitend daarop nog een dikke week Berlijn in augustus
Ook nog London bezocht voor 4 nachten in augustus
In november ook nog 3 nachten Berlijn voor de viering van 20 jaar muurval
Heel kort weekend Brussel in november voor een concert
En we eindigen het jaar weer waar we begonnen zijn: 2de kerstdag op pad naar Berlijn t/m 3 januari.

2010:

Traditiegetrouw wordt oud en nieuw in Berlijn gevierd.
Voor de rest is alleen 9 dagen andalucia in februari geboekt.
Het plan is om na de masterthesis een wereldreis te maken van plus minus 6 maanden
Daarnaast de vaste tripjes naar Londen/Berlijn in de zomer plus 3 weken in Europa (richting het oosten wrs.).

Niet slecht voor een student

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2009 20:17:32 ]
  zaterdag 19 december 2009 @ 20:27:34 #15
104963 ETA
European Travel Author
pi_75814401
Een gemiddeld reisjaar achter de rug. Totaal 64 dagen op reis geweest, verspreidt over 5 reizen.

8 dagen skien in Italie
24 dagen China, Laos en Thailand, een goede last minute beslissing
7 dagen door de wijnstreken in Frankrijk gecrosst
2 dagen even naar Aachen
net terug van 23 dagen Argentinie, Brazilie en Antarctica.

Voor 2010? Geen concrete plannen, meestal komt het wel aanwaaien. Australië en Nieuw Zeeland hopelijk, puur om mijn 7 continenten lijstje af te maken. Misschien de Balkan op om Europa eens af te maken. En als het echt meezit, nog een keer richting Antarctica, of anders richting de Noordpool oid.
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_75815667
Mijn eerste reis buiten Europa ging meteen naar mijn ultieme droombestemming: Alaska. Het bleek inderdaad een droombestemming .

Voor 2010 weet ik het nog totaal niet, behalve dat er indrukwekkende natuur moet zijn. We hebben plannen om met een groepje vrienden ergens in Europa in de bergen rond te trekken en gaan eind januari overleggen wat en hoe. Zij willen echter maar 1 a 2 weken gaan en voor mij is de zomer juist het enige moment dat ik lang weg kan, dus misschien laat ik de ongetwijfeld enorme gezelligheid toch schieten voor een reis naar een andere bestemming. Canada wellicht?

[edit]Ik droom ook al lang van de Camino del Norte:


[ Bericht 10% gewijzigd door ShadyLane op 20-12-2009 03:31:54 ]
  zaterdag 19 december 2009 @ 22:09:51 #17
283806 SupDog
Nu was toen later
pi_75817847
2009: Uitstekend
2010: Nog niet bekend
Tijd manipulatie zou het einde zijn voor de fouten die gemaakt worden.
pi_75819210
2009: half jaar rond de wereld
2010: begint op 27 januari met 3 weekjes Vietnam, verder nog geen concrete plannen.

Gr, Martijn
  zondag 20 december 2009 @ 00:21:05 #19
267333 buzz1291
Never a dull moment
pi_75822392
Aan een aantal zakelijkse trips nog al wat dagen vakantie kunnen plakken en zo dus dit jaar vakantie gevierd in Panama, Recife, Salvado de Bahia, Mexico City, Colorado Springs, NYC, Kuala Lumpur, Singapore, Phnom Penh en Bangkok. Verder nog een paar dagen Boekarest en Boedapest. Echte vakantie dit jaar was 1 week Noord Thailand en 3 weken rondreizen in Laos.

En voor volgende maand staat er 4 weken vakantie in Vietnam op het programma. Volgend jaar ook maar eens een stopover in Miami en Atlanta plannen op zakelijke trips naar Zuid Amerika

[ Bericht 3% gewijzigd door buzz1291 op 20-12-2009 13:55:50 ]
2015: BUD - SAW - AUH - BKK - CNX - UTH - SIN - KUL - SGN - DAD - HUI - HAN - HKG . . . . . .
pi_75827938
Mijn reisjaar 2009 begon eind januari met een puik weekend stappen in Barcelona. Halverwege februari 10 dagen skieën in Valfréjus. Prima sneeuwcondities, mooie vakantie. Vervolgens eind april voor twee weken naar Chicago, Denver & Utah. Nationale parken in Utah zijn echt schitterend! Vervolgens eind augustus twee weken naar Hong Kong, en aansluitend naar Shanghai voor een stage van 9 maanden. Daar ben ik nu dus nog.

Voor 2010 zijn de plannen nog vrij onbekend. In januari zal ik binnen China wat gaan reizen. Sowieso verblijf ik tot eind mei nog in Shanghai. Daarna heb ik nog 6 weken om rond te reizen, alvorens vanaf Hong Kong weer terug te vliegen. Dat kan dus nog van alles worden. Wellicht Maleisië, Vietnam, Laos, Cambodja of misschien wel Japan. Als je eenmaal in deze regio zit wordt het allemaal erg aantrekkelijk om heen te vliegen. Voor de tweede helft van 2010 heb ik nog geen plannen, maar een stedentrip ergens binnen Europa zit er al gauw in. Niet verkeerd al met al.
When you came pulling in here, did you notice a sign out in front of my house that said Dead Nigger Storage?
pi_75828532
2009:
In maart ben ik 3 weken in China geweest. om vervolgens in juni 5 dagen in Normandie te vertoeven. De hele zomer doorgewerkt, om in oktober nog een kleine 2 weken naar Kroatie te gaan. Het jaar hebben we afgesloten met twee stedentrips naar Ghent en Brussel.

2010:
Grotendeels nog onbekend. Eind januari gaan we een weekje naar Tenerife, in de hoop nog wat warm(er) weer mee te pikken. Ik wil een langere reis van 3 weken maken maken in juni (serieuze kandidaat: Tanzania en een kortere van 2 weken in september naar 'nazomerzon' ergens in Europa (Andalucia of Turkije - hangt vooral van de goedkope vluchten af Uiteraard zullen er nog wel 2 of 3 stedentripjes bijkomen.
pi_75833030
2009 zou een jaar moeten worden met wat minder kleine reisjes en één grote reis. Dat is redelijk gelukt voor mijn doen...

Een paar korte (weekend)tripjes gemaakt naar Edinburgh (werk), Frankfurt (IAA) Manchester (concert van Blur), Boekarest & Constanta (summer trip), Brussel (reunie) en Bonn (bruiloft). De grote reis was ruim vier weken naar Japan voor een bruiloft en een grote reis van Osaka via Kanazawa en Niigata naar Hakodate, Kushiro en Sapporo. Voor een weekje rust aan het eind van het jaar nog een weekje naar Cyprus geweest.


Voor 2010 nog niets vastgelegd. Vage plannen zijn een weekendje Istanbul, het noordoosten van Canada, de lancering van de laatste Space Shuttle, een rondrit langs automusea en -fabrieken in Duitsland (nu ze er nog zijn), Prora, Sevilla, Japan en IJsland. Kan nog alle kanten uit dus.

[ Bericht 2% gewijzigd door DutchTrain op 20-12-2009 13:46:26 ]
pi_75848153
4 maanden in Vietnam geweest, 50x naar Spanje voor werk en hopelijk deze week nog naar Vietnam als het weer(sneeuw) mee zit
rice rice baby tututututedudududum
pi_75852293
2009: Vééls te weinig gereisd naar mijn smaak, maar dat ruimschoots goedgemaakt in oktober met een reis door een hoekje West-Amerika, het noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland, een zuidoostelijk stukje Australië en Singapore.
Fantastisch, zoveel verschillende indrukken achtermekaar!!
M'n reishonger is voor het eerst eventjes gekalmeerd. (Eventjes.)


2010: Wordt waarschijnlijk zoiezo een reisloos jaar; alleen een hoop gependel door Frankrijk.
 FR
pi_75855450
Ik begon 2009 in Aruba (met daarvoor een paar dagen Boston, maar dat was dus nog randje 2008). In april/mei ben ik in Singapore in Maleisie geweest, in juli, eind oktober en begin december naar Londen geweest, steeds drie dagen. Ik heb helemaal niks te klagen gehad dus op reisgebied!

In 2010 ga ik sowieso met mijn vriend op bezoek bij zijn broer op Cyprus. Daarnaast nog een langere vakantie naar óf West Amerika, óf West Australië, óf Japan tenzij er financieel iets misgaat, dan wordt het vas iets van kamperen op Texel.., en hopelijk nog wat weekends weg: Berlijn zou ik graag eens zien, Londen kan nooit kwaad, en het allerliefst ga ik ook nog een weekje naar zuid-west Frankrijk: St Jean de Luz .
Wat niet kan is nog nooit gebeurd..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')