Boursin Cuisine maar daarmee voeg je ook een onwijze knoflooksmaak toe meteen, hangt dus af van het recept..quote:Op woensdag 16 december 2009 22:34 schreef Adolecens het volgende:
Ik ben de naam ff kwijt, maar die irritante reclame staat me wel op mijn netvlies[/sub]
Iedere supermarkt heeft hetquote:Op woensdag 16 december 2009 22:31 schreef Uncle_Runkle het volgende:
Hallo,
Ik wil graag iets maken met creme fraiche, maar aangezien ze dat hier niet bij iedere supermarkt verkopen, heb ik alleen maar Queso Blanco. (http://en.wikipedia.org/wiki/Queso_blanco) kan ik dit ook gebruiken, of is het wel degelijk iets anders?
Ik heb zon vermoeden dat TS in het buitenland woont aangezien ik hier nog nooit Queso Blanco in de supermarkt heb gezienquote:Op woensdag 16 december 2009 22:45 schreef het_fokschaap het volgende:
kookroom, blue band finesse
en ja, wat voor gat is dat waar ze geen creme fraiche in de supermarkt hebben
Crema Agria... niet gezien. (woon in Spanje) Het is voor de Kip Tandoori dus als de saus aan het koken is, dan de creme fraiche erin en dan nog even door laten koken. Denk maar niet dat ik het erop ga wagen, ga wel even wat echte creme fraiche halen bij de grote supermarkt hier.quote:Op woensdag 16 december 2009 22:34 schreef Trusten het volgende:
Queso Blanco lijkt me meer monchou/philadelphia achtig....ligt dr maar aan waar je het voor wilt gebruiken of je het kan vervangen denk ik. Hebben ze geen sour cream (of in het spaans, crema agria)
[ afbeelding ]
Als het voor in een Tandori is zou ik gewoon dikke, milde yoghurt proberen!quote:Op woensdag 16 december 2009 22:48 schreef Uncle_Runkle het volgende:
[..]
Crema Agria... niet gezien. (woon in Spanje) Het is voor de Kip Tandoori dus als de saus aan het koken is, dan de creme fraiche erin en dan nog even door laten koken. Denk maar niet dat ik het erop ga wagen, ga wel even wat echte creme fraiche halen bij de grote supermarkt hier.
Bedankt iig.
Same here. Dat is een normaal ingrediėnt in de Indiase keuken; voor tandori is het volgens mij ook de bedoeling om Y te gebruiken en geen CF.quote:Op woensdag 16 december 2009 23:23 schreef Tezz het volgende:
[..]
Als het voor in een Tandori is zou ik gewoon dikke, milde yoghurt proberen!
Probeer eens wat ik beschrijf, is ook gruwelijk lekker om zo te eten met wat honing en walnoten bijvoorbeeldquote:Op zondag 20 december 2009 10:53 schreef Tinkepink het volgende:
Ik gebruik vaak yoghurt in mijn kip tandoori, eventueel aangevuld met slagroom. Een beetje zoals piet het omschrijft, alleen gooi ik het gewoon bij elkaar in de pan.
Ik maak mijn eigen yogurt en soms gooi ik er bij het maken al wat extra room doorheen voor de smaak. Kan me goed voorstellen dat het op jouw manier ook erg lekker is, helemaal met honing en walnoten! Honing en biskwie is trouwens ook een echte aanrader (bijna net zo lekker als met walnoten)quote:Op zondag 20 december 2009 11:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Probeer eens wat ik beschrijf, is ook gruwelijk lekker om zo te eten met wat honing en walnoten bijvoorbeeld
jij vindt de Duitse joghurt ook niet lekker?quote:Op zondag 20 december 2009 11:10 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ik maak mijn eigen yogurt en soms gooi ik er bij het maken al wat extra room doorheen voor de smaak. Kan me goed voorstellen dat het op jouw manier ook erg lekker is, helemaal met honing en walnoten! Honing en biskwie is trouwens ook een echte aanrader (bijna net zo lekker als met walnoten)
't Gaat, maar het is vooral gemakzucht. Ik maak het in kleine potjes zodat ik die mee kan nemen naar mijn werk en de kinderen mee naar school, zonder dat we lopen te knoeien met zo'n vieze yoghurtbeker.quote:Op zondag 20 december 2009 11:12 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
jij vindt de Duitse joghurt ook niet lekker?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |