Cahir | zondag 13 december 2009 @ 18:40 |
Als ik vandaag een pakje leverkaas openmaak beweert mijn ma dat het nog maar 3 dagen goed is ofzo ipv de houdbaarheidsdatum 'omdat het niet meer vacuum verpakt is'. | |
Esmerallda17 | zondag 13 december 2009 @ 18:43 |
leverkaas ![]() http://eten-en-drinken.in(...)lang-welke-plek.html onderaan de site staat hoeveel dagen | |
BereNDD | zondag 13 december 2009 @ 18:46 |
wat de gadgadver? | |
Bill_E | zondag 13 december 2009 @ 18:47 |
je vader heeft gelijk... | |
08gnoT. | zondag 13 december 2009 @ 18:50 |
Gewoon even ruiken, als het nog harder stinkt dan normaal is het niet goed meer. Ik eet zo vaak dingen die een week openliggen, als het niet verkleurd is en het ruikt nog normaal. Nog nooit ziek van geworden. | |
Stali | zondag 13 december 2009 @ 18:53 |
quote:Uit die lijst: Filet Américain dag van aankoop niet bewaren! Is dit niet een beetje overdreven? | |
dr.dunno | zondag 13 december 2009 @ 18:55 |
mammoetenvleesch blijft 1000'en jaren goed. | |
Bill_E | zondag 13 december 2009 @ 18:55 |
quote:Als je wist wat voor een rotzooi erinzit niet nee.. | |
Cahir | zondag 13 december 2009 @ 18:56 |
Leverkaas was enkel een voorbeeld ![]() | |
Esmerallda17 | zondag 13 december 2009 @ 18:57 |
quote:weet ik niet, ik eet het niet ![]() | |
Cahir | zondag 13 december 2009 @ 18:58 |
Die site zegt dat je melk maar 3 dagen mag bewaren... ![]() | |
Klaploper | zondag 13 december 2009 @ 19:04 |
Melk kan je gerust een maand bewaren. Gewoon even zeven, smaakt even goed! | |
Deisyy | zondag 13 december 2009 @ 19:09 |
quote:Er zit toch een verschilletje in, omdat er in leverkaas lever zit en dit minder lang houdbaar is dan boterhamworst. 4 dagen voor leverkaas lijkt mij lang, je zal er dan misschien niet ziek van worden, maar echt lekker is het niet meer ![]() | |
IBAZ | zondag 13 december 2009 @ 19:16 |
Je gooit je moeder toch ook niet weg omdat ze niet vacuum verpakt is. Waar bemoeit ze zich mee. | |
t1m0k | zondag 13 december 2009 @ 19:22 |
quote:Zit inderdaad rotzooi in, maar dat heeft weinig te maken met de houdbaarheid. Het blijft uiteindelijk gewoon rauw gehakt, en daar zijn producenten vrij panisch over als je het langer geopend wil bewaren. | |
RobinOok | zondag 13 december 2009 @ 19:36 |
De houdbaarheidsdatum geldt ook als het niet meer vacuum verpakt is. Zeker van zoiets als leverkaas! Dat is geopend echt wel langer dan 3 dagen houdbaar. | |
Flashwin | zondag 13 december 2009 @ 19:36 |
quote: ![]() | |
Klaploper | zondag 13 december 2009 @ 19:47 |
quote:Niet dus.. | |
RobinOok | zondag 13 december 2009 @ 20:15 |
Wel. | |
gomi | zondag 13 december 2009 @ 20:20 |
quote:staat er niet meestal gewoon iets op in de trant van na opening 3 dagen houdbaar oid | |
Lienekien | zondag 13 december 2009 @ 21:12 |
quote:Toch niet. quote:Bron En zo zijn er vele bronnen als je googelt op 'houdbaarheidsdatum verpakte vleeswaren'. | |
RobinOok | zondag 13 december 2009 @ 21:14 |
Hoe dan ook is leverkaas wel 4 weken houdbaar, als je wilt. Het 3 dagen na openen weggooien is echt banaal. | |
Lienekien | zondag 13 december 2009 @ 21:17 |
Als je het invriest, misschien. Ik vind jouw vier weken toch wel erg afwijken van de aangegeven 4 dagen. | |
Happel | zondag 13 december 2009 @ 21:19 |
Vleeswaren liggen bij mij net zo lang in de koelkast tot het op is. Kan een week duren, maar net zo goed 2 weken. Zie of merk er geen verschil in. |