FOK!forum / Onzin voor je leven! / Kan je Döner kebap goed houden of MOET je het meteen opeten?
Precizionistzondag 13 december 2009 @ 12:30
Dat vraag ik me dus af...
Zo nee, hoe kan je Döner kebap dan goedhouden? En voor hoe lang werkt dat?
cerrorzondag 13 december 2009 @ 12:31
Die kan je zes jaar goed houden. Mits genoeg saus.
nexus-pilotzondag 13 december 2009 @ 12:40
quote:
Op zondag 13 december 2009 12:31 schreef cerror het volgende:
Die kan je zes jaar goed houden. Mits genoeg saus.
Ik heb mijn hier al 10 jaar liggen en het smaakt nog perfect
Joel-Smeetszondag 13 december 2009 @ 12:41
Ja dus..
PierreTTzondag 13 december 2009 @ 12:42
Invriezen
Nembrioniczondag 13 december 2009 @ 12:42
Je kunt het het beste in een hoer proppen. Dan blijft het op temperatuur.
Precizionistzondag 13 december 2009 @ 12:43
quote:
Op zondag 13 december 2009 12:42 schreef PierreTT het volgende:
Invriezen
Hier heb ik nou wat aan Thanks!

Maaar, kan je ze dan in de magnetron gewoon weer opwarmen ofso?
TNAzondag 13 december 2009 @ 12:44
quote:
Op zondag 13 december 2009 12:42 schreef Nembrionic het volgende:
Je kunt het het beste in een hoer proppen. Dan blijft het op temperatuur.
PierreTTzondag 13 december 2009 @ 12:45
quote:
Op zondag 13 december 2009 12:43 schreef Precizionist het volgende:

[..]

Hier heb ik nou wat aan Thanks!

Maaar, kan je ze dan in de magnetron gewoon weer opwarmen ofso?
Oh, je hebt het over een compleet broodje/durum? Ik dacht alleen het vlees. Anywho, ik denk dat het best in te vriezen valt, maar de vraag is hoe lekker het daarna is...
Lindgren.zondag 13 december 2009 @ 12:46
quote:
Op zondag 13 december 2009 12:42 schreef Nembrionic het volgende:
Je kunt het het beste in een hoer proppen. Dan blijft het op temperatuur.
_1
#ANONIEMzondag 13 december 2009 @ 12:56
quote:
Op zondag 13 december 2009 12:43 schreef Precizionist het volgende:

[..]

Hier heb ik nou wat aan Thanks!

Maaar, kan je ze dan in de magnetron gewoon weer opwarmen ofso?
Nee je mag kebab nooit en te nimmer opwarmen in de magnetron, dan komen er gevaarlijke kebab deeltjes vrij. Je kan deze het beste zomers in de zon opwarmen.
Snaavelzondag 13 december 2009 @ 13:00
Naja..1 ding..als je hem in de koelkast hebt gedaan..vergeet niet om alleen het vlees op te warmen in de magnetron..
anders heb je dadelijk warme groenten..en een klef warm broodje...
PierreTTzondag 13 december 2009 @ 13:08
quote:
Op zondag 13 december 2009 13:00 schreef Snaavel het volgende:
Naja..1 ding..als je hem in de koelkast hebt gedaan..vergeet niet om alleen het vlees op te warmen in de magnetron..
anders heb je dadelijk warme groenten..en een klef warm broodje...
Of als er al saus inzit, dunne vieze hete saus
Snaavelzondag 13 december 2009 @ 13:36
naja dat maakt meestal niet uit...warme saus..maar die groenten en dat broodje dan..baba..
ahhh!!
Ik krijg honger van dit topic..!!
Ch.J.E_van_Hulthemzondag 13 december 2009 @ 13:37
PierreTTzondag 13 december 2009 @ 13:50
quote:
Op zondag 13 december 2009 13:36 schreef Snaavel het volgende:
naja dat maakt meestal niet uit...warme saus..maar die groenten en dat broodje dan..baba..
ahhh!!
Ik krijg honger van dit topic..!!
[ afbeelding ]
Lemjurzondag 13 december 2009 @ 20:17
Waarom eet je het gewoon niet op? Ik persoonlijk kan me niet beheersen als het voor me ligt hoor.