Ik heb mijn hier al 10 jaar liggen en het smaakt nog perfectquote:Op zondag 13 december 2009 12:31 schreef cerror het volgende:
Die kan je zes jaar goed houden. Mits genoeg saus.
Hier heb ik nou wat aanquote:
quote:Op zondag 13 december 2009 12:42 schreef Nembrionic het volgende:
Je kunt het het beste in een hoer proppen. Dan blijft het op temperatuur.
Oh, je hebt het over een compleet broodje/durum? Ik dacht alleen het vlees. Anywho, ik denk dat het best in te vriezen valt, maar de vraag is hoe lekker het daarna is...quote:Op zondag 13 december 2009 12:43 schreef Precizionist het volgende:
[..]
Hier heb ik nou wat aanThanks!
Maaar, kan je ze dan in de magnetron gewoon weer opwarmen ofso?
quote:Op zondag 13 december 2009 12:42 schreef Nembrionic het volgende:
Je kunt het het beste in een hoer proppen. Dan blijft het op temperatuur.
Nee je mag kebab nooit en te nimmer opwarmen in de magnetron, dan komen er gevaarlijke kebab deeltjes vrij. Je kan deze het beste zomers in de zon opwarmen.quote:Op zondag 13 december 2009 12:43 schreef Precizionist het volgende:
[..]
Hier heb ik nou wat aanThanks!
Maaar, kan je ze dan in de magnetron gewoon weer opwarmen ofso?
Of als er al saus inzit, dunne vieze hete sausquote:Op zondag 13 december 2009 13:00 schreef Snaavel het volgende:
Naja..1 ding..als je hem in de koelkast hebt gedaan..vergeet niet om alleen het vlees op te warmen in de magnetron..
anders heb je dadelijk warme groenten..en een klef warm broodje...
quote:Op zondag 13 december 2009 13:36 schreef Snaavel het volgende:
naja dat maakt meestal niet uit...warme saus..maar die groenten en dat broodje dan..baba..
ahhh!!
Ik krijg honger van dit topic..!!
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |