abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 13 december 2009 @ 15:26:03 #76
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75579383
quote:
Op zondag 13 december 2009 15:04 schreef alcino het volgende:

[..]

Que
Ik vermoed zoiets:



Voordat de Italiaanse keuken hier een beetje begon door te dringen, was het inderdaad elleboogmacaroni, met blokjes boterhamworst, ketchup en geraspte kaas. En vast wel iets van groente, maar dat kan ik me niet goed herinneren.
The love you take is equal to the love you make.
pi_75579426
Teveel groenten, de TS is echt gestoord
pi_75582597
Misschien moet het topic een keer opgeschoond worden door een modje die er alle comments van mensen die het zelf niet geprobeert hebben eruit haalt ....
Er zitten er een paar de zaak alleen maar aan het schijten te brengen.
Maak het gewoon eerst zelf eens en lever dan pas commentaar.
  zondag 13 december 2009 @ 17:28:12 #79
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_75583178
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:12 schreef Noin het volgende:
Misschien moet het topic een keer opgeschoond worden door een modje die er alle comments van mensen die het zelf niet geprobeert hebben eruit haalt ....
Er zitten er een paar de zaak alleen maar aan het schijten te brengen.
Maak het gewoon eerst zelf eens en lever dan pas commentaar.
Als je ons nou allemaal eens uitnodigt?

Dit lijkt me wel iets dat je gemakkelijk in grote hoeveelheden kan maken
Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
  zondag 13 december 2009 @ 17:31:11 #80
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_75583296
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:12 schreef Noin het volgende:
Misschien moet het topic een keer opgeschoond worden door een modje die er alle comments van mensen die het zelf niet geprobeert hebben eruit haalt ....
Er zitten er een paar de zaak alleen maar aan het schijten te brengen.
Maak het gewoon eerst zelf eens en lever dan pas commentaar.
Ik heb het wel gemaakt, maar zoals ik eerder al zei: het was niet te vreten. Mooie regel trouwens, eerst zelf klaarmaken voordat je er over mag praten. Dan is CUL hartstikke dood.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_75583701
Best goed krachtvoer op zich.
full stops and exclamation marks
  zondag 13 december 2009 @ 17:46:17 #82
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75583830
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:12 schreef Noin het volgende:
Misschien moet het topic een keer opgeschoond worden door een modje die er alle comments van mensen die het zelf niet geprobeert hebben eruit haalt ....
Er zitten er een paar de zaak alleen maar aan het schijten te brengen.
Maak het gewoon eerst zelf eens en lever dan pas commentaar.
Als jij eerst eens ophield met het arrogante doormekkeren over je eigen keukenprinsesserij en serieus inging op de kritiek van sommigen hier, dan werd het topic nog wat.

Je gebruikt inferieure ingrediënten, gooit zomaar een deel van het kostelijke stoofvlees door de gootsteen, waagt het notabene om ons ketchup te adviseren als "smaakmaker" en, last but not least, de presentatie van je lievelingsgerecht is om te huilen. Gerecycled hondenvoer, zo maakte iemand hier de terechte vergelijking. Je foto's zien er zeer onsmakelijk uit.

Nogmaals, stoofvlees is heerlijk, goede pasta ook. De combinatie is zeker het proberen waard. Maar wel op de juiste manier.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_75583957
quote:
Op zondag 13 december 2009 15:26 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik vermoed zoiets:

[ afbeelding ]
Ja, die bedoel ik.
pi_75584053
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:46 schreef Ringo het volgende:
Maar wel op de juiste manier.
Oh, jij (en een hoop anderen hier) maakt even uit wat voor TS en iedereen de juiste manier is.

Tief een end op, als TS het zo wil eten, dan eet ze het zo.
full stops and exclamation marks
  zondag 13 december 2009 @ 17:57:10 #85
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_75584110
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:54 schreef krioro het volgende:

[..]

Oh, jij (en een hoop anderen hier) maakt even uit wat voor TS en iedereen de juiste manier is.

Tief een end op, als TS het zo wil eten, dan eet ze het zo.
Moe je dat andere topic van haar eens lezen. Iedereen die commentaar over haar gerecht heeft heeft er geen verstand van en zij weet precies hoe het moet. Macaroni hoort met draadjesvlees en als je het anders doet ben je een cultuurbarbaar, aldus TS.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_75584235
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:57 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Moe je dat andere topic van haar eens lezen. Iedereen die commentaar over haar gerecht heeft heeft er geen verstand van en zij weet precies hoe het moet. Macaroni hoort met draadjesvlees en als je het anders doet ben je een cultuurbarbaar, aldus TS.
Dat heb ik gelezen, en daar postte ik ook dat het me niets leek, toen kwam ik in dit topic. Doet er niets aan af dat dat soort opmerkingen gewoon triest zijn.
full stops and exclamation marks
  zondag 13 december 2009 @ 18:01:52 #87
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75584246
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:54 schreef krioro het volgende:

[..]

Oh, jij (en een hoop anderen hier) maakt even uit wat voor TS en iedereen de juiste manier is.

Tief een end op, als TS het zo wil eten, dan eet ze het zo.
Al eet TS Bonzo Menubrokken.

Maar zij opent zelf een topic in CUL over haar favo gerecht, hm? Dan mag je ook kritiek verwachten. Of ben ik nu heel onredelijk?
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_75584262
dit is echt heel slecht, imo.
pi_75584376
quote:
Op zondag 13 december 2009 18:01 schreef Ringo het volgende:

[..]

Al eet TS Bonzo Menubrokken.

Maar zij opent zelf een topic in CUL over haar favo gerecht, hm? Dan mag je ook kritiek verwachten. Of ben ik nu heel onredelijk?
Nee, kritiek heb ik niks op tegen, maar men moet niet denken dat de eigen manier de enige juiste is. Geldt verder niet alleen voor jou hoor, hebben wel meer mensen in CUL last van.
full stops and exclamation marks
  zondag 13 december 2009 @ 18:12:03 #90
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75584575
quote:
Op zondag 13 december 2009 18:05 schreef krioro het volgende:

[..]

Nee, kritiek heb ik niks op tegen, maar men moet niet denken dat de eigen manier de enige juiste is. Geldt verder niet alleen voor jou hoor, hebben wel meer mensen in CUL last van.
Kwestie van formulering die je dwars zit. Misschien had ik moeten zeggen: op een manier die recht doet aan de smaak en kwaliteit van de afzonderlijke ingrediënten.

Het gaat mij niet om DE juiste bereidingswijze. Ik zeg alleen dat er nogal wat schort aan de manier waarop TS te werk gaat.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_75596371
Oh wow, dat ziet er echt smerig uit.
En een mooi stuk vlees waar je 2,5 uur mee bezig bent geweest om het klaar te maken vervolgens in 5 seconden verneuken door er ketchup op te gooien.
pi_75599332
Mislukte nep kok,

Waarom zou je in godsnaam dat lekkere vlees verneuken met die poeders?!!!
Gooi er wat kruidnagels en laurier bladeren bij!!!

Kan je zelf geen uien snijden ofzo?!
Of hou je van die geconserveerde troep?!

Waarom maak je geen lekker tomatensaus?
Dat is togh veel lekkerder dan die curry?

Leer een koken gast......

P.S.

Wie heeft die combie uitgekozen en durfde dat macaroni te noemen?
Op een dag drink je geen bier meer.
Dan drink je Grolsch!!
pi_75603082
quote:
Op zondag 13 december 2009 17:46 schreef Ringo het volgende:

[..]

blaat
Je zit continu te trollen dude en je mag blij zijn dat hier niet gemod wordt. 10 posts van je en geen enkele keer komt er wat zinnigs uit. Alleen maar gezeik gezeik en nog meer gezeik.
Als je wil zeiken op mijn gerecht ga je lekker naar de klaagbaak, dat doe ik ook.
Maar om nou hier alleen maar te zitten zeiken zeiken en nog eens zeiken vind ik gewoon not done.
Je valt me persoonlijk aan, je valt mijn manier van eten maken aan, je valt alles aan en het enige wat je wil is een reactie uitlokken.
Je zoekt het maar lekker uit.

Ik wacht wel op de serieuzere mensen die fatsoenlijk commentaar leveren.
Een aantal hebben er aangegeven het echt te gaan proberen dus ik ben erg benieuwd.
Als je zelf je uien wil snijden vind ik dat prima, als je echte kruidnagels wil gebruiken ipv een poedertje vind ik dat prima. Misschien komt er wel iemand met een goed idee waardoor het alleen maar lekkerder wordt.

Iemand had bv gezegd dat ik de elleboogjes eruit moest laten en dan moest vervangen door echte pasta, dat ga ik zeker proberen. Ik hoop dat er iemand komt die het topic een beetje opschoont en alleen de wat serieuzere reacties laat staan. (zowel de positieve als negatieve comments, zolang ze maar serieus zijn, zijn welkom)

[ Bericht 64% gewijzigd door Noin op 14-12-2009 07:33:05 ]
pi_75603156
quote:
Op zondag 13 december 2009 23:46 schreef Supperboeren het volgende:
Mislukte nep kok,

Waarom zou je in godsnaam dat lekkere vlees verneuken met die poeders?!!!
Gooi er wat kruidnagels en laurier bladeren bij!!!

Kan je zelf geen uien snijden ofzo?!
Of hou je van die geconserveerde troep?!

Waarom maak je geen lekker tomatensaus?
Dat is togh veel lekkerder dan die curry?

Leer een koken gast......

P.S.

Wie heeft die combie uitgekozen en durfde dat macaroni te noemen?
Blabla.
Als je alles 3 uur hebt laten pruttelen is alles dezelfde kleur. Meestal kan ik de kruidnagels niet meer terug vinden en de laurierblaadjes ook niet, zit ik een half uur te zoeken om alles er uit te krijgen. Een poedertje is veel makkelijker vind ik en qua smaak merk ik dus echt geen verschil.
En nee ik kan geen uien snijden, en al helemaal niet in zulke kleine snippers. Ik heb op de verpakking gekeken en het enige wat ze doen is de uien verpakken onder gas (NO2) en verder zit er geen conserveermiddel bij of zo. Qua smaak is het iets minder sterk dan een verse ui maar ja het gemak is wel veeeeeel groter. Enige wat wel zo is, is dat ik 4 grote uien kan kopen voor de prijs van 1 'voorgesnipperd' bakje. Het is dus duur, maar dat boeit me niet zo. Alles bij elkaar kost dit gerecht 10 euro en ik eet er 4 dagen van.

Ik doe tomatensaus alleen bij spaghetti (mijn spaghetti maak ik met gehakt). En ik kan geen tomatensaus maken, geen idee hoe dat moet. Ik doe altijd een kloddertje curry door mijn macaroni om de zoete smaak van de wortels een beetje tegen te gaan. En ik vind het lekker.

En zoals ik al gezegd heb is het een Roemeens gerecht en ik durf dat macaroni te noemen.
Owwwww wacht.. laat me raden: jij bent weer zo'n held die alles af zit te zeiken zonder het eerst zelf te proberen. Oh nee nog mooier: in je volgende post ga je zeggen dat je het allang gemaakt hebt en dat ik dood moet. Aan mensen zoals jij hebben we echt wat hier in CUL. Bedankt voor je bijdrage!
  maandag 14 december 2009 @ 08:25:15 #95
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75603502
Pruttel lekker door meid.

[ Bericht 85% gewijzigd door Ringo op 14-12-2009 08:50:43 ]
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  maandag 14 december 2009 @ 08:35:38 #96
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75603636
Ach, leefde SHE nog maar. Die had Roemeens gehakt gemaakt van deze ketchup-troll.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_75603824
quote:
Op maandag 14 december 2009 07:40 schreef Noin het volgende:
Meestal kan ik de kruidnagels niet meer terug vinden en de laurierblaadjes ook niet, zit ik een half uur te zoeken om alles er uit te krijgen.
Daar is een hele simpele oplossing voor: steek de kruidnagelen in het laurierblaadje en je raakt ze niet meer kwijt. Of je steekt ze in een halve ui..
Poedertjes in dit geval echt zonde..
  maandag 14 december 2009 @ 08:58:15 #98
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75603888
Je licht toch gewoon die grote lappen vlees uit de pan? Je hoeft helemaal niet de kruidnagels eruit te zoeken, die blijven wel achter in de pan.

Het lijkt me best het proberen waard, met draadjesvlees. Maar ik zou er nooit een zakje kant-en-klaar gesneden groenten door doen.

Een ui snijden is helemaal niet moeilijk. Lijkt me een mooie vaardigheid om eens op te gaan oefenen, TS.
The love you take is equal to the love you make.
  † In Memoriam † maandag 14 december 2009 @ 09:06:52 #99
67005 pc-fr34k
"Internet=Telepathie"
pi_75603973
quote:
Op maandag 14 december 2009 08:58 schreef Lienekien het volgende:
Je licht toch gewoon die grote lappen vlees uit de pan? Je hoeft helemaal niet de kruidnagels eruit te zoeken, die blijven wel achter in de pan.

Het lijkt me best het proberen waard, met draadjesvlees. Maar ik zou er nooit een zakje kant-en-klaar gesneden groenten door doen.

Een ui snijden is helemaal niet moeilijk. Lijkt me een mooie vaardigheid om eens op te gaan oefenen, TS.
Er zal toch vast ook wel een uiensnijder bestaan voor niet zo'n grote prijs? Net zoiets als een knoflookpers. Heb je voor 1/4e prijs hetzelfde gemak praktisch. Lijkt me dat je dat er zo uit hebt.
Wij zijn artificial intelligence. Overclock jezelf maar hou jezelf wel goed koel.
Ik ben gematigd verslaafd aan drugs-ik kan stoppen voor een periode of altijd-maar altijd is zo lang-leef in zonde met mate(n)
http://pc-fr34k.hyves.nl/blog/
pi_75604460
Gisteren lekker gegeten, welliswaar hebben we er geen kant en klare groenten door gegooid, maar gewoon zelfgesneden prei, paprika, ui en wortel doorgedaan.
Ook heb ik het nog enigzins op smaak gebracht met wat kerriekruiden.
De curry is achterwege gebleven, want het smaakte prima.
Het restant is verdwenen naar mijn ouders, ben benieuwd hoe die het vonden!
this bitch bites
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')