FOK!forum / Culinesse à gogo / Bevroren gehaktbal
Broertievrijdag 11 december 2009 @ 19:02
Vraagje: Heb kant en klare gehaktballen gekregen en ze in de diepvries gedaan......
Hoe maak jij ze klaar als je zin hebt in een lekkere snack? Dus niet eerst een pan jus maken en ze daarin opwarmen, het moet even snel gebeuren.
Doe je ze gewoon in de magnetron, oven oid?

Edit: het moet wel een beetje smakelijk en krokant worden, dus geen kleffe bal....



[ Bericht 10% gewijzigd door Broertie op 11-12-2009 19:09:08 ]
golfervrijdag 11 december 2009 @ 19:03
Het is gehadbal hoor en niet gehatbal.

Maar magnetron dus.
Meddovrijdag 11 december 2009 @ 19:07
frituurpan
Broertievrijdag 11 december 2009 @ 19:10
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 19:03 schreef golfer het volgende:
Het is gehadbal hoor en niet gehatbal.
als een modje zo lief wil zijn??
Adelantevrijdag 11 december 2009 @ 19:11
Vooruit
uniekhoornvrijdag 11 december 2009 @ 19:16
Magnetron.. wordt het niet krokant van... dan nog even onder de gril??

Anders in een pan met boter maar dan heb je niet zoveel meer aan het 'kant en klaar'
A-mineurvrijdag 11 december 2009 @ 19:16
Gewoon langzaam laten gaar worden in een afgesloten (stoof)pan.
Broertievrijdag 11 december 2009 @ 22:33
Was niet erg snel, maar 2 stuks in een voorverwarmde oven van 180 graden en dan 35 minuten.. smaakte goed, lekker krokant, op een bolletje met garnituur!