abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 16 maart 2000 @ 08:40:00 #1
272 R@b
No-nonsens
pi_253132
Althans volgens een artikel in de telegraaf en berichten in het radio programma van Edwin Evers op Radio3.

Passagier Seki dreigt betrokken te raken in de vete tussen ADO Den Haag- en Feyenoord -supporters. Seki zou het vuur hebben aangewakkerd door de Feyenoord vlag op de Haagsche buslocatie op te hangen. De supporters van beide clubs sturen al langer aan op een confrontatie. Bij het Big-Brother huis dreigde het vorig jaar ook al uit de hand te lopen. Volgens boze Feyenoord fans schildert SBS6 Seki bewust af als iemand die de hele dag niets anders doet dan schelden en vloeken. SBS ontkent dit: "Er wordt niet gemanipuleerd"
______________________________

Ik vraag me af of SBS6 zit te wachten op dit soort berichten

Een heel klein stukje audio (Edwin evers op Radio3)kun je terugvinden op mijn site. [0.1 MB 30 seconden]
Typisch dat daarin wordt gezegd dat er geruchten zijn dat De Bus voortijdig zou stoppen. Waar die geruchten dan vandaan komen wordt niet verteld...vreemd Lijkt op stemmingmakerij

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  donderdag 16 maart 2000 @ 09:21:00 #2
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_253133
Ik vraag mij elke keer weer af wat voetbalsupporters nou met de bus te maken hebben. Ze maken misbruik van dit programma om zo ook in het nieuws te komen. En SBS maakt vervolgens weer misbruik van dit soort gepeupel om de kijkcijfers te verbeteren.

  donderdag 16 maart 2000 @ 10:08:00 #3
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_253134
R@b, aangezien je quote uit de Telegraafvolroddelsenfantasieverhalen komt, weet ik niet of het waar is. Inderdaad heb ik eerder deze week ook iets opgevangen over een vlag.Maar, aangezien de buspassagiers, Niets mee mochten nemen, lijkt het mij erg sterk dat die bewuste vlag van Seki afkomstig is.Het verhaal wat ik hoorde, had betrekking op medewerkers van Sbs...die bewust een vlag hadden opgehangen.

In de Haagse Courant staat helaas bitter weinig.
Hieronder het stukje uit de Haagse Courant van afgelopen dinsdag.


14-03-2000


De Bus weg uit Den Haag
door Dennis Mulkens

Den Haag - De Bus van SBS6 is vanmoorgen met onbekende bestemming vertrokken uit Den Haag. Het voertuig werd op aandrang van burgemeester Deetman van het dak van Megastores in Laak getakeld. Dit naar aanleiding van nieuwe ongeregeldheden gisteravond bij het winkelcentrum in aanbouw. De politie verrichtte vijf arrestaties wegens openlijke geweldpleging.



De passagiers zijn vannacht al uit de bus gehaald en op een geheime plek ondergebracht.
Volgens een woordvoerder van Megastores was er sprake van een levensbedreigende situatie. "Op internet circuleerden berichten dat Seki niet levend uit Den Haag zou komen. Ook bestonden er plannen om met Feyenoord-fans, die wegens een stadionverbod niet naar de wedstrijd tegen Chelsea mochten, rellen te schoppen".

Vrijwillig


Burgemeester Deetman vond het gedoe om de bus welletjes en gaf Megastores en SBS6 de overweging op vrijwillige basis te vertrekken. "Deetman zou het anders hebben geëist", zegt gemeentelijk woordvoerder Ruytenbeek. "Er lag een openbare orde probleem. De vraag was of we dat - voor zoiets - een week wilden volhouden. Nee, dus".
SBS6 is zeer teleurgesteld. "In heel Nederland is het feest als daar de Bus arriveert. In Den Haag kan dat blijkbaar niet", zegt woordvoerder Michiel van Rijswijk.


[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 16 Maart 2000).]

pi_253135
quote:
op 03-16-2000 om 08:40 AM schreef R@b het volgende:
______________________________

Ik vraag me af of SBS6 zit te wachten op dit soort berichten


ja natuurlijk publiciteit al dan niet goede, is altijd meegenomen, en daardoor stijgen de kijkcijfers en de inkomsten...

pi_253136
quote:
op 03-16-2000 om 08:40 AM schreef R@b het volgende:
Althans volgens een artikel in de telegraaf en berichten in het radio programma van Edwin Evers op Radio3.

Passagier Seki dreigt betrokken te raken in de vete tussen ADO Den Haag- en Feyenoord -supporters. Seki zou het vuur hebben aangewakkerd door de Feyenoord vlag op de Haagsche buslocatie op te hangen.


Al zou die dat gedaan hebben, wat dan nog?! Ik bedoel als je dan een feyenoord -of ajax vlaggetje op je auto heb geeft dat mensen dan ook recht om je maar op je bek te rammen of je met lawinepijlen te bestoken? Al wil je op zaterdagavond met een 'disco klote' button een discotheek binnen lopen dan geeft dat mensen nog niet het recht om te rammen vind ik.

En die Edwin Evers vond ik altijd al een zaadpaal, maar dit terzijde. Ik wou dat zijn programmaatje eens lekker van de radio af werd getieft net als toendertijd met die Jeanne Kooymans en Peter van Brugge, die twee vonden zichzelf ook zo ontzettend vermoeiend geweldig alleen maar omdat half Nederland uit pure ellende met een bak koffie in het hoofd gedwongen was dat s'ochtends als enigste 'entertainment' op het werk te moeten luisteren.

Ik heb gezegd.

Grtz,

Meerhoerman.

  donderdag 16 maart 2000 @ 10:48:00 #6
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_253137
me vraagt zich af waarom Mirrorman altijd zo praat?

Nog een stukje Krant.
15-03-2000


Onderzoek naar het 'wegjagen' van de Bus
Den Haag - De politie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar de gang van zaken rond het 'wegjagen' van de Bus uit Den Haag door een groep relschoppers. Het onderzoek richt zich niet alleen op de negen arrestanten, maar ook op discriminerende leuzen die omstanders zouden hebben geroepen.



Burgemeester Deetman verdedigde gisteren het advies aan SBS om de Bus te laten vertrekken. "Niemand heeft een vergunning nodig om een bus op privé-terrein te takelen, maar hier dreigde een enorme verstoring van de openbare orde. Ik vind het een non-vraag of we gezwicht zijn voor geweld. Het alternatief was dat we een week lang veel politiemensen zouden onttrekken aan hun normale werk". Het voertuig is vertrokken naar Burgers Zoo in Arnhem.

Imago


Volgens de Stichting Promotie Den Haag is de aftocht van de Bus slecht voor het imago van Den Haag. "Den Haag is een stad die staat voor gastvrijheid. Daar is in dit geval nou niet bepaald sprake van", aldus een woordvoerder.
----------------------
14-03


Bus mogelijk eerder weg uit Den Haag
Den Haag - De gemeente, de politie, SBS6 en Megastores hebben gisteravond koortsachtig overleg gevoerd over de vraag of de Bus eerder uit Den Haag moet vertrekken. Het was gisteren in Laak andermaal onrustig, omdat supporters van ADO Den Haag vuurwerk afstaken en met stenen gooiden in de buurt van het nieuwe winkelcentrum. Er zijn vijf aanhoudingen verricht.


Den Haag keek toe terwijl de bus op het dak van Megastores werd gehesen.
foto Evert-Jan Daniels


SBS6 stelde gisteravond de situatie rondom het voertuig en de soapserie met amateursterren zeer te betreuren. "Overal in Nederland is het feest als de Bus er is. In Den Haag kan dat blijkbaar niet", zegt woordvoerder M. van Rijswijk. "Het is nu nog te vroeg om te beslissen dat we weggaan. We zullen er vandaag weer over spreken". De Bus werd zondag op het parkeerdak van Megastores getakeld en zou een week blijven.

Handen vol


De politie heeft ook gisteravond tientallen agenten moeten inzetten om de orde te handhaven in de omgeving van de Bus. Dienders uit de hele regio werden naar Laak geroepen om assistentie te verlenen nadat zich circa 250 luidruchtige lieden tegenover de parkeergarage van Megastores hadden gemeld en er lawinepijlen werden afgestoken.
"Een belachelijke situatie", stelde een man die zich eveneens in de omgeving ophield. "Die Bus moet gewoon weg. Je kunt er de klok op gelijkzetten dat ze morgenavond weer terugkomen. Dit wordt gewoon een dagelijks verzetje voor die gasten". Een ander trok de vergelijking met het populaire SBS6-programma met amateursterretjes. "Ook dit dreigt een soap te worden".
Eerder op de dag was na overleg met de politie al besloten om de bewaking rondom de op het parkeerdak geplaatste Bus op te voeren. SBS6 nam extra veiligheidsmensen in dienst. Megastores liet vijf bewakers met honden aanrukken. Rondom de Bus werd hekken geplaatst als extra barrière. Deze maatregelen werden getroffen naar aanleiding van de gebeurtenissen in het weekend. Ook toen zorgden Haagse voetbalfans voor onrust in het nieuwe winkelgebied en moest de weg worden afgezet.


Arrestaties


De politie verrichtte zondag vier arrestaties. De bewoners van de Bus waren volgens SBS6 erg geschrokken. Ook waren ze ontdaan door de scheldkannonades die vanaf de straat in onvervalst Haags werden geroepen. Zo werd Seki een moordenaar genoemd en werden de vrouwen minimaal voor hoer uitgemaakt.
Ook in de Bus zijn wel eens wanklanken te horen.
Vóór de nieuwe ongeregeldheden sprak woordvoerder Martijn Bogaardt van Megastores nog over 'een leuke PR-stunt'
-------
13-03-2000 07:06:00


Politie verjaagt ADO-supporters bij De Bus
Den Haag - Politie Haaglanden heeft gisteravond tientallen agenten moeten inzetten om De Bus van SBS6 te bewaken. Supporters van ADO Den Haag zorgden voor onrust rond het parkeerdak van het in aanbouw zijnde Megastores in Laak. Vier mannen werden aangehouden op het dak.


Met een kraan werd De Bus van SBS6 gisteren op het dak van de Megastores getakeld.

----------------

tot slot 16-03-2000 06:53:00


Bijrolletje voor Eef Hoos in SBS-soap rond de Bus
door Dennis Mulkens

Den Haag - Eef Hoos heeft gisteren een bijrolletje opgeëist in de SBS-soap rond de Bus. De voormalige Hagenaar, eigenaar van een beveiligingsbedrijf en de man achter de voor criminelen opkomende stichting Themis, kwam in het nieuws als beveiliger van de familie van Bus-bewoner Seki.



Hoos verklaarde voor de camera's van TV West, dat hij de bewaking op zich had genomen van Seki's vriendin en zus, die beiden bang zouden zijn geworden door bedreigingen aan hun adres vanuit Den Haag. Gisteravond laat meldde Hoos dat hij de bewaking per direct heeft gestopt. "Ik voel me misbruikt", aldus de man die naam maakte door de zogeheten Toetanchamon-affaire. Hoos werd in de jaren negentig veroordeeld, nadat hij schuldig was bevonden aan bedreigingen van de Haagse ex-wethouder Duivesteijn en de Haagsche Courant.

Maling


Hoos zegt dat hij zich in de maling genomen voelt nu de zus en vriendin van Seki afstand hebben genomen van de stelling, dat ze Hoos hebben ingeschakeld. Tegenover SBS6 hebben beiden volgens een woordvoerder verklaard, dat ze zich helemaal niet bedreigd voelen en dat ze Hoos ook nooit hebben ingeschakeld. "Ik weet wel hoe het zit", zegt Hoos. "Het is één grote truc van Seki om de aandacht op zich te vestigen. Maar ik heb de bewijzen dat ze me wel degelijk hebben benaderd. Ik twijfel nu zo aan hun integriteit, dat ik per direct hiermee stop. Ik zou er niet eens iets voor krijgen. Maar gezien alle publiciteit zag ik het als aardige reclame voor mijn bedrijf".




De politie wil op korte termijn met de programmamakers en de beheerder van het bouwterrein praten over veiligheidsmaatregelen. De Bus zal, volgens de plannen, tot zondag in Den Haag blijven. Mogelijk dat de politie anders gaat adviseren.
Circa veertig Haagse voetbalfans kwamen gisteren na afloop van de uitwedstrijd in Volendam naar Laak om er rotzooi te trappen. Ze gingen voorbij een hek, rukten enkele tientallen meters op, gooiden wat stenen en werden onmiddellijk teruggeknuppeld door een legertje agenten dat reeds paraat stond. Later op de avond moest de politie andermaal ingrijpen en werd een deel van de weg afgesloten en een parkeer- en stopverbod ingevoerd. De politie sprak van een kat- en muisspelletje. De politie wil met SBS6 en de beheerder van het terrein snel praten over maatregelen. SBS6 was niet bereikbaar voor commentaar.



[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 16 Maart 2000).]

pi_253138
quote:
op 03-16-2000 om 10:48 AM schreef Quenda® het volgende:
me vraagt zich af waarom Mirrorman altijd zo praat?

Woeste smiley's zijn het enigste toegestaan in de Sekilogie!

Voorbeeld: zou dan moeten zijn.

Grtz,

Meerhoerman. <- Oeps, foutje!

  donderdag 16 maart 2000 @ 11:07:00 #8
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_253139
Zal deze studie zelfstandig proberen te volgen

Indien mijn huiswerkresultaten niet het beoogde resultaat hebben( voldoendes dus ) is er dan een mogelijkheid voor bijles?

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 16 Maart 2000).]

  vrijdag 17 maart 2000 @ 11:26:00 #9
272 R@b
No-nonsens
pi_253140
Totale leugens
geschreven door Seki
Hallo dagboek.
Nou er is weer van alles aan de hand. Dat wij uit Den Haag moesten vluchten wordt nou op mijn boterham gegooid. Ik word gebruikt als speelbal tussen twee supportergroepen.
Als eerste behoor ik tot geen enkele harde kern. Ik hou gewoon van voetbal in het algemeen. Ik kan net zoveel genieten van een wedstrijd die door Ajax wordt gespeeld als een wedstrijd die door PSV of AZ wordt gespeeld. En van elke mooie partij voetbal die op de grasmat wordt vertoond.
Dat ik meer liefde voor de club Feyenoord koester komt doordat ik vroeger bij de jeugd van Feyenoord heb gespeeld en ik woon in Rotterdam. Dat ik een vlag opgehangen zou hebben van Feyenoord in Den Haag is niet waar. Sorry hoor, zo dom ben ik nou ook weer niet. Ze weten trouwens wel wie die vlag hebben opgehangen. Het waren twee arbeiders die daar aan het werk waren dus ik was mijn handen in onschuld.
Dat ik in Rotterdam Zuid in een cafe heb gewerkt waar toevallig de harde kern van Feyenoord zich verzamelde, daar wil ik mij ook over uit laten. Het kan dat dit zo was, maar ik weet het niet, want ik kende die mannen niet. Ik stond daar om mijn brood te verdienen, want thuis had ik een vrouw en een baby te onderhouden.
Wat betreft dat harde kern gedoe, ik ben zwaar tegen zinloos geweld en rellen tussen welke supportergroepen dan ook. Dus dit vind ik zo zinloos dat ik daar nooit deel aan zou nemen.
Dit is de volle waarheid en met mijn hand op mijn hart durf ik te zeggen dat ik, SEKI, mij nergens schuldig aan heb gemaakt wat betreft de gebeurtenissen in Den Haag. Dus hou A.U.B op om leugens en sensatie over mijn rug heen te verkrijgen.
bij voorbaat dank
Seki

Bron http://www.debusop6.com/dagboek/default.cfm?action=prev&day_ID=32&CFID=164431&CFTOKEN=77505282
R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_253141
Jammer dat ze in Den Haag die gasten niet opgepakt hebben.In een werkkamp stoppen,dat zou dat stomme voetbal ook nog ten goede komen.Stelletje raddraaiers zijn het en ze krijgen nog hun zin ook,hoe tollerantzijn we,leuk voor de komende E.K.
pi_253142
Omhoog!
pi_253143
Een stukje letterlijk (wel Haags, dus voor sommigen lastig te lezen) uit het Haagse Straatnieuws.


Hulde aan ADO-supporters

Ik heb me weer kapot geergerd aan de tendentieuze berichtgeveing over de rellen rond De Bus. Voor de zoveelste keer werden de ADO-supporters in een kwaad daglicht gesteld, terwijl zij juist alle lof verdienen. Want wat is er nu werkelijk gebeurd ?

Eén van hen: "Kèk, gauzâh, de kwestie is deizûh. De Haag is de stad vannut Vreidespalès. Vannut Joegau-tribenaal. Van de rechte van de mens. Nâh kèke wè allun tèdsje naah de Bus. En we zien dattie gaste mekaah heilemaal knettâhgek annut make zèn. En dat alleinag voâh de kèkcèfâhs. Voâh de bùidel van meneâh Van Westâhlau. Gaat die dikke Aziz zitte hùile astâh eintje ùitgenaumineâhd is. Zegtie: ´Da´s ut erregste wat je ken auvâhkaume, ùitgenaumineâhd te zèn.´ Nâh, me doktâh hep ´n heile meidische enseklaupedie met veil erregere dinge d´rin. Dus die gaste zien de riejellitie nie meâh. En dan mauge ze auk niet eins meâh vloeke van die omroeppaujâh. Dat is een beperreking van je rènste snekkâh De Vréhéd van meiningsùiting. Kennie in Neidâhland. Ja toch, niettan ? En zeikâhs niet in De Haag. Stad van Vreidespalès, Joegau/club en de ùitvinding vannut vloekûh.
En ze wegde geisauleâhd. Oppun dak gezet. Mag auk nie van de rechtemens. En niemand in heil Holland dei d´r iets an. Kok nie. Peipâh auk nie, die had ut te druk met ze bonnetsjes. En de kaunigin zattâh hellum te kammûh. Dus toen hebbe wè de knarre bè mekaah geknots en een reddingsaksie geoâhgeniseâhd. We wâhwe hullie gewaun bevrèdûh. Die lawinepèle stonde symbaul as prautes teige de lawine van TV-tinnef. En de bâhmateriale stonde symbaul voâh ut bâhwe an ´n nieuwe wereld. Net zauas de kindâhtsjes in voâhmalig Joegauland speilgoed krègûh, hebbe wè de kautags van Sjekkie un paah knuffels gegeivûh. Zondâh explausieve d´rin. Want daah hebbe we ´n tekogt an. En Eif Haus bewaak de familie van Sjekkie. Nâh, die gauzâh hep un naam op te hâhwe, dus die doet ze werruk bes wel grondag. Da´s un goeie in de brans. Dus die heile aksie is doâh de pegs opgeblaze waagdoâh ut ut fâhte daglich niet kon vedragûh, begrèppie wel ?"
Maah ja, as wè van Adau iets doen issut nauit nie goed. Issut altèd fâht. Niettan?

Pâhl Waayâhs

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zaterdag 1 april 2000 @ 16:03:00 #13
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_253144
Eef een goeie??

ahum, komt tamelijk hersensloos over hoor als je Eef "een goeie" vind.

(lees http://209.163.248.153/forum/NonCGI/Forum12/HTML/000644.html )

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')