abonnement Unibet Coolblue
pi_78365048
quote:
Op dinsdag 23 februari 2010 21:54 schreef Basilicumman het volgende:
Ik ben benieuwd wat die "te bepalen voorwaarden" dan zijn. Iets in de zin van transfervrij ofzo?
Of voor een zeer gelimiteerde som.

Volgens mij is het heel simpel namelijk, hij kost 400.000 in het jaar en heeft een contract tm 2012. Dat betekend nog 2 jaar betalen hierna, a 800.000. Vraag 200.000 transfersom (of whatever wat) en je hebt alweer een miljoen verdiend, erg fijn!
pi_78366068
quote:
Op dinsdag 23 februari 2010 21:59 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Of voor een zeer gelimiteerde som.

Volgens mij is het heel simpel namelijk, hij kost 400.000 in het jaar en heeft een contract tm 2012. Dat betekend nog 2 jaar betalen hierna, a 800.000. Vraag 200.000 transfersom (of whatever wat) en je hebt alweer een miljoen verdiend, erg fijn!
Dat zou mooi zijn. Maar verdiende ie niet 7,5 ton? Of was dat met alle sponsorinkomsten er bij?
pi_78372450
Dan is de deal nog gunstiger dus
pi_78376238
quote:
Op dinsdag 23 februari 2010 23:15 schreef Tha_Duck het volgende:
Dan is de deal nog gunstiger dus
Wie zou de volgende zijn die er uit gewerkt word?
  woensdag 24 februari 2010 @ 00:07:00 #130
290658 Morgenrood
Die Geburt der Tragödie
pi_78376432
quote:
Op woensdag 24 februari 2010 00:03 schreef Basilicumman het volgende:

[..]

Wie zou de volgende zijn die er uit gewerkt word?
Cornelisse kan denk ik ook niet omgaan met het feit dat hij structureel bankzitter dreigt te worden.

Geheel terecht dat Van der Maarel speelt overigens.
pi_78425770
Goeie column op fcutrecht.net :
quote:
Als ik de berichten op de forums zo lees, lijkt het mij dat het niet voor iedereen duidelijk is waar FCU mee bezig is. Het beleid van de club (van Seumeren, van Dop en de technische staf) is erop gericht om binnen vijf jaar structureel tot de top-5 van Nederland te horen. Dat betekent dat er een goede organisatie moet worden neergezet en dat er aan een nieuw elftal moet worden gebouwd.

Het vorige seizoen werd het duidelijk dat het op vele fronten rommelde binnen de club. En dan hebben we het niet alleen over de technische staf. Daar is flink de bezem doorheen gehaald. Dat heeft FCU veel negatieve publiciteit opgeleverd en geld gekost, maar soms moet je door het stof. Vervolgens is de commercie opnieuw op poten gezet en ook onder het kantoorpersoneel, het scoutingapparaat en veiligheidszaken hebben er mutaties plaatsgevonden. Je kunt nu zeggen dat de organisatie van FCU er in grote lijnen staat.

Nu, in het tweede seizoen wordt er gebouwd aan een nieuw elftal dat zich de komende jaren moet ontwikkelen tot een structurele subtopper. Er zijn zes aankopen gedaan, plus Sinouh die gehaald is als reservekeeper, en al deze zes hebben hun voorgangers uit de basis verdrongen. Dit is een uitstekende prestatie van de scouting. Zo’n score is zeldzaam goed in de profvoetballerij. Verder hebben zich nog tenminste twee talenten (vd Maarel en Nijholt) aangediend, die zich in de basis hebben gespeeld. Daarmee staat het geraamte van het nieuwe FCU vast. We hebben nu een jonge selectie met veel talent en nog heel veel groeimogelijkheden.
Vervolgens is het aan de trainers om hier een goed elftal van te maken, en zo’n proces gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. Ik vind dat TDC en JW hier goed werk verrichten, want het nieuwe elftal begint steeds meer vorm te krijgen. Het is wel belangrijk dat dit proces niet wordt verstoord, want dat kan leiden tot tweespalt binnen de selectie en zoiets is funest. Wie hier niet in mee kan of wil valt af. Dat gold vorig seizoen al voor spelers als Somers (kan niet mee) en dat geldt nu voor spelers als van Dijk (wil niet mee).

De basis die er nu staat is goed maar smal. Dat is logisch want er staan nog een paar dure jongens op de loonlijst voor wie geen plaats meer is in het nieuwe FCU. Deze spelers moeten vertrekken om ruimte te creëren voor nieuwe spelers. Dat heet doorselecteren. De spelers die (van mij) mogen vertrekken zijn:
van Dijk; hij is op z’n retour en heeft zijn positie bij FCU zelf onmogelijk gemaakt
Skoubo; is een kneus waar je niet op kunt bouwen, zelfs niet als de trainer (van Roda) publiekelijk zijn vertrouwen in hem uitspreekt
Vandenbergh; laat zich in de wedstrijden vaak te weinig zien en kan alleen uit de voeten in een 2-spitsensysteem
George; is kapot gemaakt door de vorige technische staf van FCU en kan nu geen goed meer doen bij het publiek
Somers; heeft lange tijd veel waarde gehad voor FCU maar past niet meer in het toekomstbeeld
Cornelisse(?); hier zet ik nog een vraagteken bij, maar voor hem begint langzaam maar zeker hetzelfde verhaal te gelden als voor Somers.

De basis voor de toekomst bestaat uit: Vorm, vd Maarel, Keller, Wuytens, Nesu, Lensky, Silberbauer, Nijholt, Asare, Mertens, van Wolfswinkel en Mulenga. Als er geen schorsingen, blessures of interlandverplichtingen zijn dienen er elf van deze twaalf te spelen. Wie er afvalt is afhankelijk van vorm van de dag of tactiek. De speelwijze is ook duidelijk: vier verdedigers, twee controlerende middenvelders en vier aanvallend ingestelde spelers, waarvan er afhankelijk van de omstandigheden één of twee ‘diep’ spelen.

Volgens de opportunisten op dit forum moet iedere wedstrijd aanvallend worden gespeeld én gewonnen, want anders kunnen die trainers er niets van en moeten ze maar opdonderen. Beste mensen, zo werkt dat niet in de voetballerij. Zelfs 020 wint niet al zijn wedstrijden met dat zogenaamde aanvallende voetbal. Als je structureel naar de (sub)top wilt zul je modern en realistisch voetbal moeten spelen. Modern, dat wil zeggen met veel inzet en realistisch houdt in met veel controle. Ook wat dit betreft zijn we op de goede weg. Ik vind dat FCU realistisch speelt, weinig tegengoals krijgt en dat er in veel wedstrijden ‘de nul wordt gehouden’. Dat is niet altijd even mooi en leuk om te zien, maar wel de juiste weg om je doel te bereiken. Vooral Jan Wouters heeft hier een belangrijk aandeel in. En JW kan zo functioneren, omdat Ton du Chatinier hem de ruimte geeft, de verantwoordelijkheid neemt en de klappen van buiten opvangt. Een betere tandem is in de huidige situatie bijna niet denkbaar.

Haraldoh
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_78426764
Super column!
pi_78427316
Helemaal eens met de opstelling van de column schrijver; van den Bergh weg uit de selectie, van Wo.fswinkel vast in de basis
pi_78468703
Precies mijn gedachtes! Top Column!

Hoop dat ik het zondag overleef tussen de AbcoudeNoord Hooligans... Ik ben er iig bij!!
pi_78552269
Super, WEER genaaid door een scheidsrechter..

De afgekeurde goal was terecht, maar daarna floot ie echt compleet als een losgeslagen idioot. Nu weet ik wel dat SCHIJTsrechters sowieso domer zijn dan de gemiddelde josti, maar het is toch treurig dat er WEER een SCHIJTs een wedstrijd verpest.
pi_78552295
Overigens lekker weer teruggestuurd..

cohen heeft een paar pakkies boter op zijn hoofd. Wat er allemaal geroepen wordt naar je als Utreg supporter is niet mis bij dat soort stadions. En dan is een reactie dom, maar misschien wel te begrijpen. Maar dan wordt je als uit supporter aangepakt, en de rest kan vrolijk in het stadion door zingen met k#nk#r... Treurig..

[ Bericht 45% gewijzigd door Tha_Duck op 28-02-2010 15:01:22 ]
pi_78553229
Zo ik was de enige Utrecht supporter in de Ufo, dan voel je je wel heel erg alleen. Vooral als je cluppie een rode kaart krijgt en daarna dankzij de scheids met 4-0 verliest. Want van dit 020 had je minimaal met een gelijkspel moeten eindigen. Bah!

Waarom droeg Sinouh in godsnaam een roze outfit. Vind je het gek dat je dan de hele wedstrijd voor hoohohomo wordt uitgemaakt...
pi_78553434
Ik was er helaas niet bij, je kan die 020 mensen namelijk niet vertrouwen. Iemand zou wel ff een kaartje regelen voor me, geen probleem riep ie een half jaar lang. Maar als het puntje bij paaltje komt....

Dus lekker thuis gekeken
pi_78553838
Jammer van de uitslag en de afwezigheid van o.a. Vorm. Verder kan je Utrecht niks verwijten. Tot aan de rode kaart was er niet veel aan de hand.
pi_78562779
Nee vind het niet zo gek om met 4-0 te verliezen met 10 man op dit moment. Rode kaart was terecht, scheids had er geel voor kunnen geven, maar ook rood... Tja actie was gewoon sowieso niet goed...

Sinouh viel positief op; fijn om hem als tweede keeper te hebben. Op naar NEC volgende week.
pi_78563174
Keller werd bij die handsbal aan zijn shirt getrokken.

Verder een terechte nederlaag.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_78564110
quote:
Op zondag 28 februari 2010 19:56 schreef PBateman1978 het volgende:
Keller werd bij die handsbal aan zijn shirt getrokken.

Verder een terechte nederlaag.
Keller de trekpop
pi_78569491
Keller wordt regelmatig naar beneden getrokken. Maar dat het hands was was duidelijk

Tot de rode kaart niet aan de hand, blijf erbij dat het hooguit geel was. Zonder die rode kaart had het heel anders kunnen lopen, maar misschien ook niet. Dat is koffiedik kijken.

Als je overigens op het utregforum leest over het terugsturen, als dat waar is dan slaat het werkelijk weer nergens op
pi_78580069
Tja het met gestrekt been doorgaan op Sinouh is natuurlijk precies dezelfde kaart als Wuytens, kortom of allebei geel, of allebei rood. Maar ja zoalng er scheidsrechters zijn, zullen er fouten gemaakt worden...

Tja het terugsturen; laten we het zo zeggen; als er één ding geroepen wordt door Utrecht supporters stuurt Cohen iedereen met harde hand naar huis; bij de tegenwedstrijd hebben een aantal ajax supporters zich misdragen (in zoverre dat ik toen ik mijn fiets wilde pakken er één voor mijn neus had met een ijzeren staaf in zijn handen (alleen die had de drie ME-ers niet gezien die er ook stonden)) en bij ons worden de relschoppers opgepakt, en mag de rest gewoon voetbal komen kijken.

De gastvrijheid van de burgemeester van A'dam is gewoon niet hetzelfde als dat in Utrecht...
pi_78583844
quote:
Supporters FC Utrecht overwegen juridische stappen
Uitgegeven: 1 maart 2010 11:25
Laatst gewijzigd: 1 maart 2010 11:25
AMSTERDAM – De supportersvereniging van FC Utrecht overweegt juridische stappen te ondernemen tegen de Amsterdamse politie. Dit naar aanleiding van het terugsturen van fans voorafgaand aan het duel Ajax – FC Utrecht.
© ANP

De trein met supporters van FC Utrecht werd zondag bij aankomst op het station bij Amsterdam Arena teruggestuurd.

De fans van FC Utrecht riepen antisemitische leuzen. De Amsterdamse politie besloot vervolgens de trein terug te sturen naar Utrecht.

Mobiele Eenheid

Voorzitter Oscar van der Westen van de supportersvereniging van FC Utrecht liet tegenover RTV Utrecht weten het gedrag van de fans af te keuren. Hij benadrukte echter dat het optreden van de Mobiele Eenheid ‘buiten alle proporties was’.

Verschillende supporters, onder wie kinderen en ouderen, werden volgens hem letterlijk de trein ingeslagen. Zo vertelde hij tegen de omroep van Utrecht.

Onderzoek

De supportersvereniging onderzoekt nu of zij juridische stappen kunnen ondernemen tegen dit geweld.

De politie trad in 2002 ook al op tegen kwetsende spreekkoren van supporters uit Utrecht. Er vielen toentertijd verschillende gewonden. De Amsterdamse politie en Ajax hebben hier achteraf hun excuses voor aangeboden.

Aangehouden

De voetbalsupporters die tijdens het duel tussen Ajax en FC Utrecht zijn aangehouden, zitten nog steeds vast. Dat heeft de politie in Amsterdam maandag gezegd.

Tijdens de terugreis werden in totaal elf mensen opgepakt, omdat ze vernielingen aanrichtten.
© NU.nl/ANP
Sue the bastards
  maandag 1 maart 2010 @ 11:39:22 #146
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_78584045
Als je dat filmpje ook ziet, de ME slaat lachend op de menigte in, die niet verder kon lopen….
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_78584671
Het wordt een tijd dat dit soort wantoestanden aangepakt worden. Goed om te weten dat er zoveel mobieltjes zijn met camera tegenwoordig, hopelijk brengt het een hoop misstanden aan het licht. Als je kijkt naar de filmpjes die nu bekend zijn valt op dat:
a) er amper tot geen antisemitische leuzen geroepen worden
b) er niet gewaarschuwd wordt door de me
c) de me kinderen en ouderen slaat
d) de me iedereen zonder reden opdrijft

Lijkt mij duidelijk toch?
pi_78592206
@ a) Toen ik vanuit station Duivendrecht aankwam lopen richting de ufo kwam net de trein met supporters er aan. Op het moment dat ze uitstapten werd wel degelijk het riedeltje Hamas en iets met gas geroepen. Maar dit was hoog uit twee drie keer... Daarna ging het over in gezellig gezang! Supporten dus! Wat een gedoe zeg! Bah ik schaam me nu eigenlijk wel dat ik binnen in de ufo heb gezetten, had eigenlijk uit zelfprotest weg moeten gaan.
pi_78592442
DiMacho: Dus precies wat ik zeg, amper tot niet. Daarmee wil ik niet goedpraten DAT het geroepen is (want dat zal het ongetwijfeld zijn) maar ik geloof niet in lang en aanhoudend. Simpelweg omdat ik dat niet tegenkom in de beelden, de supporters die er waren dat allemaal zeggen en de sociale controle zodanig is dat het niet lang aanhoudt. Zeker dat laatste is van belang, want iedereen weet dat je teruggestuurd wordt.
  maandag 1 maart 2010 @ 15:19:32 #150
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_78592881
Ach, Jan met de Pet heeft zijn oordeel toch allang klaar, de Utrechters die mee waren gisteren zijn allemaal tuig, en Cohen heeft het fantastisch gedaan.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')