Crutch | zondag 6 december 2009 @ 16:21 |
Wentelteefjes ![]() ![]() ![]() © De Kooktips BENODIGDHEDEN: 4 sneetjes oud en droog witbrood 1 groot ei 1-1/2 deciliter melk (150 gram) 1 volle eetlepel suiker (zoveel als er op kan) boter of margarine om te bakken Verder: Suiker en kaneel om op de wentelteefjes te strooien. (of jam, honing, stroop of iets dergelijks) Jam jam jam, ![]() Heeft iemand nog tips om het recept uit te breiden? Moet zo nog naar de overkant om melk te halen. ('t is Rotterdam dus het kan ![]() | |
tliciouz | zondag 6 december 2009 @ 16:25 |
Ze gebruiken toch ook wel eens vanille suiker? | |
Meddo | zondag 6 december 2009 @ 16:25 |
![]() 4 is toch veel te weinig ![]() | |
Kevincy | zondag 6 december 2009 @ 16:26 |
Even de suiker laten carameliseren! En er over heen gieten ![]() | |
Crutch | zondag 6 december 2009 @ 16:27 |
quote:Idd, heb hier een half brood liggen ![]() quote:Goede tip! | |
Hephaistos. | zondag 6 december 2009 @ 16:36 |
Goed topic ![]() | |
tjoektjoek | zondag 6 december 2009 @ 16:42 |
hmmm daar had ik ook wel zin in gehad als ik dit zo zie ![]() Maar ik had vanmiddag al lekker pannekoeken met spek gemaakt. ![]() | |
Quispi | zondag 6 december 2009 @ 17:03 |
Ik heb nog nooit wentelteefjes op, toch maar eens een keer proberen! | |
Crutch | zondag 6 december 2009 @ 17:17 |
Ben al aan het bakken ![]() Mijn maag knort ervan.... ![]() | |
DjinN | zondag 6 december 2009 @ 17:18 |
![]() | |
LoudGirl | zondag 6 december 2009 @ 18:22 |
Werkt ook met krentenbrrod! Binnenkort maar eens proberen met suikerbrood. | |
covie | maandag 7 december 2009 @ 11:12 |
Meestal doe ik er nog een grote eetlepel custard door ![]() |