abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 15 maart 2000 @ 18:22:00 #1
572 Sniper
Gull Catcher
pi_253013
Wat een week! Tering, leg ik net lekker onderuit en beetje over Joegoslavie te lullen met die stille pik, ik noem hem altijd zwart gat, komt dat SBS meissie binnen, der naam ben ik effe kwijt. Wel een lekker ding hoor! Of we als de sodemieter de BUS uit willen gaan omdat een stelletje moederneukers uit De Haag ons wat lawienepijlen wil sturen. Kom op nou toch op jongens!
Ze mogen blij zijn dat ik niet effe naar beneden ben gegaan om ze een optater te verkopen waar ze nog 3 weken mee rondlopen. Geloof mij nou maar! En anders had ik me alarmpistool dat me vader me gegeven heb wel effe te voorschijn gehaald. Dat knalt keihard man, tering! En je ken er toevallig ook nog es een keer vuurpijle mee afschieten! Ik zweer het je!

Afijn, zeg dat meissie dat we met een ME bus naar een hotel gaan! Ik werd toch een beetje benauwd, die ramen met tralies dat leg me niet zo! Komp nog uit me tijd in Engeland. Daar heb ik zomaar, ik zweer het je, zonder rijbewijs rondgereden! En daar ook zo'n flikkebak van binne gezien! Afijn, dat akkevietje is toch nog op zijn pootjes terechtgekome. In een mum van 10 minuten, geloof mij nou maar! Wij rijen in die ME bus, zeg Willeke zomaar 'Kennen we nie ginninsnie in dese Bus slapuh. een Bus is een Bus!' Man, ik schrok me t leplazerus! Ik heb der effe fijnzinnug op gewezen dat Seki dat dus niet doet. Nee, als we zo gaan beginne is het voor mij Vamos. En dan spreek ik voor ons allemaal, geloof mij maar! Daarna viel Willeke me om de hals, maar ik weet: zij doet dit, maar het is niet gemeend! Man, waar ben je dan mee bezig! Tering!

Ik wil ook nog alle kijkers bedanken voor me eerste plek. Bedankt Jongens! Seki zal gewoon zichzelf blijve!

pi_253014
"ZE WILLEN ME DOOD HEBBEN, DIE ACHTERLIJKE MONGOLEN!"
"Do you have a mirror? I wanna see if i look like i give a rats ass!" - David Letterman
pi_253015
HAHAHAHA!

(Sorry, in de Sekologie zijn alleen woeste smiley's toegestaan)

Zonder dollen: Geweldig Sniper, heb me kapot gelachen hehehehe Heel gevat de profeet had het zelf kennen schrijven!

Meer van dit!

Grtz,

Meerhoerman.

pi_253016
Vuil tering dagboek, het volgende moet uit mun hart. Vandaag wazzer gezeik over de boodschappe want die pleuris huppelkutte, ja die draadloze tangamutsuh ja, die achterbakse barbiedozuh, nou die wouwe haarlak als ontbijt. Ik zeg, hoor es zeg ik, luistert naar mijn. Die pleurislak ja die is nie alleen slecht tegen de ozonlaag ja, maar ook voor m'n humeur. Ik hep lak an jullie lak ja. Affijn de pleuris breekt uit mense.
Nou hadde we in Bosnieje ook vaak van dit soort probleme maar dan bonde we 3 bussen aan mekaar met een lont van hier tot Groninge en dan had je teminste wat. Tis altijd kerremis hiero, lief tyfusdagboek.


Je weet het vaak soms nooit

pi_253017
ga door, ga door, hehehe
  donderdag 16 maart 2000 @ 15:10:00 #6
572 Sniper
Gull Catcher
pi_253018
Een kut dag vandaag in de Bus! Tering, het leek wel of ze allemaal hun gal over me uitsprake! Dat wil ik dus echt niet hebbe! En ik heb ze nog zo gewaarschuwd: doet dat nou niet daar krijg ie alleen maar probleme van!! Maar ze denken zeker dat Seki uit z'n nek lult. Nou mooi niet, geloof mij nou maar!
Kijk, het is gewoon simpel, als ik dus een probleem heb, dan gaat dat dus niemand ene moer an! Dan stieful ik gewoon die pestpokke bus uit! Net zo makkelijk! En als een van de andere de bus uit stiefult, zal me dat een grote rotzorg zijn! Tering, ze stiefullen maar een end weg! Ik ben hier toevallig wel mooi voor me rust, geloof mij nou maar! Maar 1 ding, en daar ben ik gewoon duidelijk in, ik ga altijd voor de groep. Die zal ik met tand en zwaard verdedige! Ik zweer het je!

En dan die boodschappelijsjes. Ik zeg nog zo tegen Willeke, ik zeg Willeke waar heb je die rollen pleepapier nou helemaal voor NODIG?! We hebbe zat krante, PRIVE en nog veel meer van die pestpokke bladen! Nou dan! Tering. En als je je haar gewoon drie weke nie wast, blijf het vanzelf goed zitten, geloof mij nou maar! Ik gebruik die rotzooi toch ook nie! Tering, we lope toch geen modesjootjes! Maar we gaan dit wel effe in de groep gooie, met een gesprek. En alle irritasies moete dan maar naar boven drijve! Ik weet namelijk heel zeker dat mense zich irritere aan andere mense, ik zweer het je!

Zeg jongens, ik gaat jullie weer verlate, het is weer tijd voor een pils!
Tering zeg, heb die Willeke geen pils meegenome!@!#!

pi_253019
Me dunkt dat de "SEKI DIARIES" evenveel impact zullen hebben als de Dode Zee rollen.

Wat denk jij Meerhoerman, dit is meer jouw terrein daggik.

Je weet het vaak soms nooit

pi_253020
Echt super. Heb echt het gevoel dat ik Seki zelf hoor. Je kunt z'n stem er echt bij denken.
Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

  donderdag 16 maart 2000 @ 20:26:00 #9
572 Sniper
Gull Catcher
pi_253021
Jongens! Vandaag was een hele goeie dag voor me! Ik mocht namelijk uitbreke van SBS! En ook nog es een keer met 1000 pegels in de pokkut, ik zweer het je! Eigelijk wou ik het liefs naar me zoontje en me mate in Rottedam, ken ik gelijk ook effe wat zake regele. Maar toen hoorde ik dat me hele femilie in Arnhem zat! Ook die ene vriendin van me, Wytske heet ze. Lekker ding man, tering! Ze zate met ze alle in een pannekoekhuis, De Stroopert ofzo.

Dus ik same met me maat Bul naar Arnhem! Jongens, jongens wat was ik blij weer wat bekende gezichte te zien! En wat een vent man, die jonge van me! Ken al hardstikke goed leze en zo. Tering! Echt een aardje net als z'n vader! Wat was ik blij man! Ik wilde gewoon nie meer terug naar die pestpokke Bus! Pleurt effe gouw op! Maar ja de plicht roep en Bul, toch wel een maat van me, wou wel terug. Ik was wel effe flink kwaad, maar ik neem 'm niks kwalik, geloof mij nou maar! Bul die heb teminste geen poppekast, die is gewoon keihard zichzelf!

Goeie pannekoeke trouwes daar man, tering! Beter dan die rommel die die Willeke weles maakt. Die ken dus ook gewoon niet koke! Nee, dan die pik Iwan! Die maak hardstikke knappurige tosties! Ik had trouwes een pannekoek met vetspek en varkuspote genome, tering, lekker man! En Bulletje had er een met annunas en krente! Ik zweer het je!

Jongens, nog es een keer bedank voor die eerste plek!

pi_253022
Oh ja -krijgt de pleuris- vergeet ik te vertellen over mun psichiatriese talenten. Die scheefsmoel hattet effe moeilijk, zat te zeike over gevoelens enzo, nau daar moet je bij mij nie mee aankomme met dat slappe geleuter. Die bolle (nie mu zoon hoor !) stond er ook maar een beetje bij en dus hep ik die gaste effe een snelcursus muur metsele kedoo gedaan. Ja zeg nou zelf dat gesnotter daar krijg ik tog de vliegende tering van of zuig ik dat nou uit de lucht. Nou ja, ik stuur die sgeve eve naar de kraan en die dikke schijnt goed te kunnen pijpe dus die hou ik maar effe te vriend, want je weet nooit niet hoe lang of dat je nog in die pleurisbus mot blijve zitte. Nou ja eind van het versje was natuurlijk dattie gaste dur weer tege kenne. Bedankt Seki, ja hoor pleur maar lekker een eind op. Nou gaat ik effe pitte teminste as die huppelkutte niet te hard lope te bevve. Kolere wat een herrie maakt dat zeg, veral in het engels. Jonges tot morrege, dan gaat ik jullie lere hoe of dat je een oezie dor mot laaie.

Nostrodsja of krijg de pleuris..

Je weet het vaak soms nooit

pi_253023
Vanavond had tijdens andere werkzaamheden alleen het geluid van de streams aan staan. Ik vond Seki zéér mild ten opzichte van zijn mede bewoners uren lang. Ik dacht onderwijl; hij laat de teugels iets vieren om te kijken in hoeverre zijn dressuur van de afgelopen weken zijn vruchten heeft afgeworpen.

Morgen misschien nog een beetje bijstellen!!

P.S.

Voor juffrouw Jannie heb ik nog een kadootje bijelkaar gesurfd.
http://terraserver.com/image.asp?S=12&T=100&X=53&Y=28&Z=760&W=1

pi_253024
effe off topic!!

Juffrouw Jannie heb je al gekeken??

pi_253025
Coos

Bedankt voor je kadootje, hier is duidelijk de Westvarkenoordseweg op te zien.

[Dit bericht is gewijzigd door Juffrouw Jannie (Datum 17 Maart 2000).]

Van alles is weer waardeloos

pi_253026
Cholera Neten zeg. Ik hep ut gevoel ofter iemand iets in me pils hep geflikkert. Ik voel me heel errug relekst en ik vin iedereen aardig: die sgeve, dat zwarte gat, die vetplork, die huppelmuts en noemt ze maarop.
Ik wor zellufs pleuris geil op me eigen, tering zeg. Kwou datter vrede op aarde kwam te beginne in zuit hollant, geloof mijn nou.
Nou ik gaat effe de pleiterik make, vriende. Tot aan de keerzijde.Krijgt de vetpleuris..

Seki is kwaait olrait


Je weet het vaak soms nooit

pi_253027
Jezus Kut, wat liep die gleuf van een Esmeralda weer dom te bokken tegen main. Snaptie Tjetjeense driestuiverhoer dan nog niet dat ik niet gediend ben van tegenspraak. Jezus GodverdeGotver... ik zit hiero voor me rust..achtelijke Neukdoos maat 38. Ja jullie Sekkie was effe down under (zie vorige meel)maar eh hij heeft al die psychosomatische kankahzooi (gehoord in een mail)inmiddels zwaar in zun aars gelapt. Pleur op met die zooi gelooft mijn nau. Nou ja toen hoorde ik zoon stemmetjuh van ene Peerke die zai dattie bij SBS6 werkte. Nou die zei dattik ik die stomme gleuve op hunnie nummer moest zette. Zo ingefluistert, zo gedaan. Nou dat beviel wel wel om die puberkutjes op hun nummer te zette. Hoolie Fuk, Een jaar jonger en dan wazzik in ene een Peedooo. Die jurist van SBS zei dattik ut hiero bij moet late.. Nau ja bij deze dan
Je weet het vaak soms nooit

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')