DSGamer | donderdag 3 december 2009 @ 16:38 |
Nu heb ik van m'n werk een heerlijke staaf gekregen ![]() ![]() Ik heb begrepen dat zoiets niet in de magnetron opgewarmd mag/moet worden, ondat het anders smelt/zierend heet wordt, en wil heb dus in de oven op warmen. Maarre.. ik kan nergens vinden hoe lang en hoe heet? Op de verpakking/doos staat ook al niets, en op internet vind ik ook niet een tijdsduur ![]() | |
En1gma | donderdag 3 december 2009 @ 16:39 |
Die dingen eet je toch gewoon zó op? ![]() | |
GuitarJJ | donderdag 3 december 2009 @ 16:40 |
quote:Warm is ook lekker ![]() | |
KoekjesTwister | donderdag 3 december 2009 @ 16:40 |
Een paar minuutjes in een voorverwarmde oven. | |
golfer | donderdag 3 december 2009 @ 16:40 |
Lekker gewoon op de verwarming leggen om een beetje op te warmen. ![]() | |
Tha_Erik | donderdag 3 december 2009 @ 16:40 |
Warm zijn ze lekkerder ![]() ![]() | |
DeTolk | donderdag 3 december 2009 @ 16:40 |
2 a 3 minuutjes op 800 graden. .... | |
Plums | donderdag 3 december 2009 @ 16:40 |
gewoon magnetron, paar seconden maar. zo doet mn stiefpa t in ieder geval. | |
Smaharba | donderdag 3 december 2009 @ 16:41 |
quote:800 graden? :L | |
Jumparound | donderdag 3 december 2009 @ 16:44 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
rene90 | donderdag 3 december 2009 @ 16:45 |
Magnetron doen wij hier ook altijd gewoon, werkt prima. Anders op 100 graden paar minuutjes in de oven ofzo. Hoger lijkt me niet echt handig omdat het deeg en alles al goed is. | |
Adelante | donderdag 3 december 2009 @ 16:46 |
10 minuten op 180 graden in de oven ![]() | |
Dennis101 | donderdag 3 december 2009 @ 16:47 |
100-150 graden en dan inderdaad een minuutje of 4. | |
Tazar_Yoot | donderdag 3 december 2009 @ 16:52 |
of een uur op 30 graden ![]() | |
DSGamer | donderdag 3 december 2009 @ 16:52 |
![]() ![]() Dus 100-150 graden en een minuutje of 5 is prima ongeveer? | |
#ANONIEM | donderdag 3 december 2009 @ 16:53 |
quote: | |
Misan | donderdag 3 december 2009 @ 16:54 |
max. 15-20 seconden in een 600-800 watt magnetron gaat prima, doe ik ook met stroopwafels | |
Jumparound | donderdag 3 december 2009 @ 16:55 |
Je kan het ook zo zien, de banketstaaf is echt wel warm (in vergelijking met de gemiddelde temeratuur in de rest van het univerum), Opwarmen is dus eigelijk overkill ![]() | |
Misan | donderdag 3 december 2009 @ 16:56 |
quote:en alle vrouwen bestempel jij dus als heet? ![]() | |
Jumparound | donderdag 3 december 2009 @ 16:58 |
quote:Gloeiend! | |
Trusten | donderdag 3 december 2009 @ 17:12 |
Op heel laag vuur in de koekenpan kan ook....wel deksel erop | |
Curri | donderdag 3 december 2009 @ 17:21 |
7 minuten op 160 graden, voorverwarmd. Verder is het wel beetje eigen smaak hoe warm je hem wilt hebben.. |