FOK!forum / Onzin voor je leven! / Het grote wat moet ik op mijn boterham topic
denz09zondag 29 november 2009 @ 16:19
Iedereen kent het wel je wilt wat lekkers op brood eten maar je weet niet wat precies. Of je doet eens gek.
En soms kan dat lijden tot hele lekkere en soms wat vreemde combinaties.

Namelijk ik had laatst een boterham gemaakt met pindakaas en hageslag!
En een boterham met kaas en sjam.

Wie kent er nog meer van dit soort verukkelijke combinaties voor op brood ?

Vertel het hier!
#ANONIEMzondag 29 november 2009 @ 16:20
boterham met komijnenkaas, bbq kipfilet en sla

[ Bericht 25% gewijzigd door o.us op 29-11-2009 16:20:46 ]
TheDutchguyzondag 29 november 2009 @ 16:20
Kaas met honing.
Lanozondag 29 november 2009 @ 16:20
Tosti; jonge kaas, ketchup, chilipoeder, paprikapoeder, oregano, basilicum, en na het bakken sla ertussen
Q.E.D.zondag 29 november 2009 @ 16:22
- Kaas + chocoladepasta

- Veldsla + mayo + kaas + peper

- Gewoon ketchup
Biskwiezondag 29 november 2009 @ 16:25
kaas met jam hmmmmmm....

of anders, witbrood met speculaasjes
Apotheosezondag 29 november 2009 @ 16:25
sjam?
LudoSanderszondag 29 november 2009 @ 16:26
Zout, alleen zout.
Lanozondag 29 november 2009 @ 16:30
Of geroosterd met suiker of kaas
Elmostylezondag 29 november 2009 @ 16:32
quote:
Op zondag 29 november 2009 16:22 schreef Q.E.D. het volgende:
- Kaas + chocoladepasta

- Veldsla + mayo + kaas + peper

- Gewoon ketchup
Alleen ketchup op brood ? Defack
PownijNzondag 29 november 2009 @ 16:43
Water.
#ANONIEMzondag 29 november 2009 @ 16:48


Q.E.D.zondag 29 november 2009 @ 16:49
quote:
Op zondag 29 november 2009 16:43 schreef PownijN het volgende:
Water.
Aap.
MASDzondag 29 november 2009 @ 16:51
Foie gras. Al het andere is voor arme mensen.
naatje_1zondag 29 november 2009 @ 16:52
vlokken
FL_Freakzondag 29 november 2009 @ 16:52
Een boterham met kalsgehakt erop. Daarna ogen en neus en mond als vorm er in doen (Dus stukjes eraf doen) en op die plekken jam doen.

Zo kreeg ik het vroeger altijd
naatje_1zondag 29 november 2009 @ 16:53
is al keer bedacht: Jouw favo broodbeleg
LudoSanderszondag 29 november 2009 @ 16:58
quote:
Op zondag 29 november 2009 16:53 schreef naatje_1 het volgende:
is al keer bedacht: Jouw favo broodbeleg
'Bedacht'
naatje_1zondag 29 november 2009 @ 16:59
quote:
Op zondag 29 november 2009 16:58 schreef LudoSanders het volgende:

[..]

'Bedacht'
hoe zeg ik het anders dan
MASDzondag 29 november 2009 @ 17:00
quote:
Op zondag 29 november 2009 16:59 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

hoe zeg ik het anders dan
Daar is al eens een topic over gemaakt.
naatje_1zondag 29 november 2009 @ 17:09
quote:
Op zondag 29 november 2009 17:00 schreef MASD het volgende:

[..]

Daar is al eens een topic over gemaakt.
Maar dat is niet orgineel
sandeshzondag 29 november 2009 @ 17:18
Pindakaaaasss
appeltjapzondag 29 november 2009 @ 17:35
quote:
Op zondag 29 november 2009 17:18 schreef sandesh het volgende:
Pindakaaaasss
DuTankzondag 29 november 2009 @ 18:32
Jam + Aardbeien + Hagelslag
Marksterzondag 29 november 2009 @ 18:33
speculoos
jogyzondag 29 november 2009 @ 18:36
Geaborteerde foetussen met een vleugje zout, wat koriander en soms wat oude kaas erbij.
jogyzondag 29 november 2009 @ 18:38
En op speciale gelegenheden wil ik nog wel eens een stukje dijbeen fileren van het meisje in de kelder waar ik normaal de foetussen vandaan haal natuurlijk.
Lehmezondag 29 november 2009 @ 18:53
broodje met curry en jam.

HEERLIJK, gisteren geprobeerd, gewoon 1 woord, heerlijk. een echte advies voor iederen hier.

Nog een lekkernij, dat ik wel vaker heb gehad: Broodje met Sambel en pindakaas. ONGELOOFLIJK LEKKER.

Echt, ik advieseer iederene hier, om deze 2 combinaties eens te proberen
Casino.Bobzondag 29 november 2009 @ 19:00
salami en kaas.

is itialiaans
saawzondag 29 november 2009 @ 19:13
sambalsmeerkaas en salami!
trainfreakzondag 29 november 2009 @ 19:16
Rozijnebrood met kaas!
Of gewoon brood met mayo+vlees ipv boter.
naatje_1zondag 29 november 2009 @ 19:17
Gel
rietjeszuigerzondag 29 november 2009 @ 19:24
pindakaas met pasta
pindakaas met jam
ivetjezondag 29 november 2009 @ 19:30
Caramelco!! Het is van vroeger en tegenwoordig heb je een namaak versie die echt vies is. Die vieze heet Bebogeen :




Maar nu heeft mijn moeder pas geleden een blikje gecondenseerde melk 4 uur laten koken in water en als je het dan open maakt heb je de originele Caramelco van vroegah!!
Het zat ook in een b likje vroeger met een etiket met vader/moeder/kindje erop en daar stond dan zo'n blikje caramelco met weer dat etiket voor enz.