F04 | dinsdag 17 november 2009 @ 19:20 |
Ik heb hier nog wat vlees liggen wat al meer dan 2 jaar in de diepvries zit. Zou het nog lekker smaken? ![]() Is het überhaupt nog te eten na 2 jaar? | |
Adelante | dinsdag 17 november 2009 @ 19:22 |
Vlees van AH ligt ook makkelijk drie jaar in grote koelcellen voor het naar de winkels gaat. Niks mis mee dus. | |
DjinN | dinsdag 17 november 2009 @ 19:22 |
probeer het uit zou ik zeggen. Als je straks van 2 kanten leegloopt weet je dat het vlees niet meer goed was. | |
S.Seagal | dinsdag 17 november 2009 @ 19:22 |
Kan wel. | |
EvanStone | dinsdag 17 november 2009 @ 19:23 |
Ik zeg doen. | |
trovey | dinsdag 17 november 2009 @ 19:25 |
Ja hoor, wellicht is het wat uitgedroogd maar eetbaar zal het wel zijn (dat vlees van die mammoeten gevonden in het ijs was ook nog eetbaar dus dan moet dat diepvriesvlees van jou het zeker zijn ![]() | |
maok | dinsdag 17 november 2009 @ 19:27 |
![]() | |
Homdeck | dinsdag 17 november 2009 @ 19:27 |
klacht? | |
Joppy | dinsdag 17 november 2009 @ 19:28 |
Grote kans dat nog gewoon goed is, mits je in eerste instantie natuurlijk goed vlees had gekocht ![]() | |
trovey | dinsdag 17 november 2009 @ 19:28 |
quote:Officieel ja ![]() ![]() | |
DjinN | dinsdag 17 november 2009 @ 19:31 |
quote:een jaar lang smokkelen... ![]() aangezien TS z'n vlees al meer dan 2 jaar in de vriezer heeft liggen..en het langst houdbare vlees volgens het lijstje 12 maanden bewaard kan worden... ![]() | |
Mylene | dinsdag 17 november 2009 @ 19:31 |
quote: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Joppy | dinsdag 17 november 2009 @ 19:33 |
quote:Is dit een kwaliteitsaanbeveling of met het oog op gezondheidsrisico? Ik heb regelmatig rauw rundvlees en rundergehakt uit de diepvries waar het een jaar tot anderhalf jaar heeft in gelegen. De kwaliteit gaat iets achteruit na zo een tijd, zeker als de verpakking niet goed was, maar verder was het altijd goed. | |
maok | dinsdag 17 november 2009 @ 19:41 |
quote:Het komt hier vandaan: http://eten-en-drinken.in(...)lang-welke-plek.html Ik denk dat het aan de veilige kant zit. Er zit natuurlijk een groot verschil in kwaliteit tussen vlees en vlees. | |
Mr.Cooper | dinsdag 17 november 2009 @ 23:25 |
Ligt eraan wat, toch? ![]() | |
DjinN | dinsdag 17 november 2009 @ 23:27 |
lol edit wrong topic ![]() | |
Joppy | dinsdag 17 november 2009 @ 23:32 |
quote:Ik eet zo vaak vlees wat veel langer dan 12 maanden in de diepvries heeft gelegen. Die tabel zit aan de veilige kant en houdt waarschijnlijk ook rekening met het feit dat de kwaliteit van het ingevroren vlees niet altijd even hoog is. | |
Zhe-AnGeL | dinsdag 17 november 2009 @ 23:32 |
quote:Hé????? ![]() | |
Zhe-AnGeL | dinsdag 17 november 2009 @ 23:33 |
vandaar die hondenlucht aan dat gehakt van de ah en de c1000!![]() | |
Acinonyx | dinsdag 17 november 2009 @ 23:34 |
Als het ingevroren is geweest is het toch goed ? ![]() | |
DjinN | dinsdag 17 november 2009 @ 23:44 |
quote:ik wil niet weten wat voor vlees er diep in oma dr vrieskist nog ligt ![]() ![]() | |
Mriya | woensdag 18 november 2009 @ 01:15 |
quote: ![]() | |
zoefschildpad | woensdag 18 november 2009 @ 01:22 |
quote:de lul van opa? OT: als vlees 2 jaar in de vriezer ligt voor het in de winkel komt, dan is het dus als je het zelf in de vriezert doet 2x ingevroren geweest, ik dacht dat dat absoluut niet mocht... | |
Westsidee | woensdag 18 november 2009 @ 01:25 |
Al gooi je rottend vlees in de pan dan wordt je er nog niet ziek van als je het goed doorbakt, of het smakelijk is is een tweede vraag natuurlijk. | |
GasTurbine | woensdag 18 november 2009 @ 02:02 |
Maar stel nou dat het vlees van TS 2 jaar in een hal opgeslagen is geweest. En nu 2 jaar in de vriezer. Een simpel mathematisch hoogstandje leert ons dat het dan 4 jaar oud vlees is ![]() |