Clairvaux | zaterdag 14 november 2009 @ 11:51 |
quote: Walviskots is duurste kerstdiner ooit Heeft iemand wel eens van walviskots eten gehoord? ![]() | |
vaagsel | zaterdag 14 november 2009 @ 11:54 |
Spul wordt gebruikt door de parfumindustrie toch? Denk niet dat het lekker is, meer een publiciteitsstunt. | |
mrSPLIFFY | zaterdag 14 november 2009 @ 11:54 |
![]() | |
Zeroku | zaterdag 14 november 2009 @ 11:55 |
Eetbaar goud ![]() | |
Hukkie | zaterdag 14 november 2009 @ 11:55 |
Waarom zou je in godsnaam goud willen eten? | |
Mirjam | zaterdag 14 november 2009 @ 11:58 |
quote:da's hip enzo. is gewoon flinterdun bladgoud, wordt meestal gebruikt in desserts. | |
Clairvaux | zaterdag 14 november 2009 @ 11:59 |
quote: ![]() ![]() paupers-kopen-goud-als-investering-echte-rijken-eten-goud-op | |
Ringo | zaterdag 14 november 2009 @ 12:01 |
Er heeft dus iemand over zijn oesters staan schijten en pissen. ![]() ![]() | |
Eric_Cantona | zaterdag 14 november 2009 @ 12:02 |
Ik krijg er spontaan hongerrrrr van ![]() | |
Seven. | zaterdag 14 november 2009 @ 12:02 |
Ik prefereer mijn eten niet voorgekauwd. | |
Deetch | zaterdag 14 november 2009 @ 12:10 |
waar zal dat spul naar smaken? | |
Ringo | zaterdag 14 november 2009 @ 12:11 |
quote:Ik denk naar walviskots. ![]() | |
FlinkeNaam | zaterdag 14 november 2009 @ 12:15 |
Dan eet ik toch liever een garnalencocktail met kerst.. ![]() | |
Flurry | zaterdag 14 november 2009 @ 12:34 |
Amber is dat... inderdaad een ingrediënt uit de luxe parfumindustrie. | |
Gummibeer79 | zaterdag 14 november 2009 @ 12:40 |
Balut ![]() | |
Vandaag... | zaterdag 14 november 2009 @ 12:52 |
quote:verrek, http://nl.wikipedia.org/wiki/Amber_%28potvis%29 staat ook een foto bij | |
Pietverdriet | zaterdag 14 november 2009 @ 16:39 |
Ik snap het hele "duurste" idee niet. Ik snap ook de obsessie met shock value voor eten niet. Eten moet gelukkig maken, lekker zijn. Het valt me ook altijd op met allerlei hobbykoks die willen reerug, kreeft, etc. Dan denk ik, leer eerst eens normaal eens stuk vlees braden (gros kan dat namelijk nauwelijks). Mensen besteden 40-60 K aan een keuken en nog eens zo een bedrag aan apparatuur. Alsof je daarvan ineens kan koken. | |
Ringo | zaterdag 14 november 2009 @ 17:39 |
Zo gaat het helaas in de wereld. Net als al die proleten die met hun peperdure Nikon Dnogwat DSR opeens prachtige foto's kunnen maken. En anders biedt Photoshop wel mogelijkheden. Sodemieter op. Leer eerst goed kijken. Tot zover deze vergelijking. Overigens heb ik me in China aan shockfood overgeleverd, waar ik toch heel gelukkig van werd. | |
Captain_Fabulous | dinsdag 17 november 2009 @ 16:43 |
Ambergrijs. Tja, Blumenthal is een gekke geleerde met voedsel...die hebben ook een functie. Maar ik sla dit maar even over. Lijkt me gewoon niet lekker. | |
Isabeau | dinsdag 17 november 2009 @ 22:30 |
quote:Helemaal mee eens! ![]() Maar ik ga er bij Blumenthal maar gemakshalve vanuit dat hij alles fatsoenlijk kan klaarmaken ![]() | |
vosss | woensdag 18 november 2009 @ 00:00 |
Doe mij maar gewoon lekker een gehaktbal met sjuu ![]() En flikker op met je bizarre smerige zooi. Gehaktballen zijn gemaakt om te eten. Walviskots is dat niet ![]() | |
trovey | woensdag 18 november 2009 @ 00:03 |
Sommige mensen (lees hier chefs) bedenken de gekste dingen...alles voor de publiciteit (en niet te vergeten het geld)...of het nu eetbaar is of niet ![]() ![]() | |
Manono | woensdag 18 november 2009 @ 00:07 |
wel grappig misschien redt zijn kots de walvis hihi | |
Gummibeer79 | donderdag 2 december 2010 @ 16:42 |
Kick ivm de aankomende feestdagen! Ik ga wel gewoon gourmetten denk ik ![]() | |
bl_henkie2 | zondag 12 december 2010 @ 15:38 |
Totdat je ontdekt wat voor gore slachtafval er in je gehaktbals is verwerkt. ![]() | |
Phaelanx_NL | zondag 12 december 2010 @ 21:26 |
Goud kost overigens nog wel een factor 3 meer, maar goed. |