FOK!forum / Klaagbaak / Ik en mijn viscuisine
kwiwidinsdag 10 november 2009 @ 19:13
Kom ik dus na een drukke dag thuis. Op de valreep nog even naar de supermarkt gelopen om zo'n lekkere viscuisine te halen Helemaal nat geregend overigens Maar vooruit, dat heb ik wel over voor een lekkere maaltijd.

Dus ik met rammelde maag dat ding in de oven schuiven, de minuten aftellen totdat ik eindelijk kan beginnen En dan ineens na 45 minuten.... *TRING!* Het belletje van de oven.. M'n eten is klaar!!

Helemaal gelukkig ren ik naar de keuken En wat blijkt? Er staat nog een half ingevroren stuk vis in m'n oven omdat ik in plaats van de oven aan te zetten, alleen het lichtje heb aangedaan!

Klacht: nog een keer 45 minuten op m'n eten moeten wachten
Subkacht: onduidelijke ovenknopjes
Extrasubklacht: helemaal nat geregend
Panzerknacker666dinsdag 10 november 2009 @ 19:15
of dat de temperatuurknop heel laag staat
Jugzdinsdag 10 november 2009 @ 19:15
Iets met eigen schuld ?

45 is wel een hell-a-lot of time als je honger hebt, ik leef met je mee
Stoepranddinsdag 10 november 2009 @ 19:16
Jouw natte vis
Silvdinsdag 10 november 2009 @ 19:16
Vrouwen die niet eens eten op kunnen warmen
#ANONIEMdinsdag 10 november 2009 @ 19:16
Herkenbare klacht

Heel soms dan
#ANONIEMdinsdag 10 november 2009 @ 19:17
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:16 schreef Silv het volgende:
Vrouwen die niet eens eten op kunnen warmen
't zou inderdaad je vrouw maar wezen ... kom je terug van een lange dag werken...

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 10-11-2009 19:17:43 ]
Tassiepassiedinsdag 10 november 2009 @ 19:18
ik zag het even voor me en moest toch wel lachen
kwiwidinsdag 10 november 2009 @ 19:18
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:17 schreef AbsurdHero het volgende:

[..]

't zou inderdaad je vrouw maar wezen ... kom je terug van een lange dag werken...

Klacht 1: vrouw gebruikt magnetron
Klacht 2; vrouw faalt in het gebruiken van de magnetron
Oven
sinadOdinsdag 10 november 2009 @ 19:18
Alsof Fok!kers vrouwen hebben.
#ANONIEMdinsdag 10 november 2009 @ 19:25
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:18 schreef kwiwi het volgende:

[..]

Oven
Ja, excuses... had het bericht daarom al aangepast
IJsblockdinsdag 10 november 2009 @ 19:30
TS probeert vissticks te bakken....
Juup©dinsdag 10 november 2009 @ 19:31
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:13 schreef kwiwi het volgende:
[...blaat...]
Juup©dinsdag 10 november 2009 @ 19:31
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:18 schreef sinadO het volgende:
Alsof Fok!kers vrouwen hebben.
Tassiepassiedinsdag 10 november 2009 @ 19:32
Je kunt trouwens beter zelf een stuk vis gratineren en in de oven zetten
Heel simpel,snel klaar en veel lekkerder dan zo'n aluminium bakkie met een stuk onsmakelijke vis in een plens vocht
IJsblockdinsdag 10 november 2009 @ 19:34
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:32 schreef Tassiepassie het volgende:
Je kunt trouwens beter zelf een stuk vis gratineren en in de oven zetten
Heel simpel,snel klaar en veel lekkerder dan zo'n aluminium bakkie met een stuk onsmakelijke vis in een plens vocht
Schopje -------> CUL
ynuhhdinsdag 10 november 2009 @ 19:36
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:32 schreef Tassiepassie het volgende:
Je kunt trouwens beter zelf een stuk vis gratineren en in de oven zetten
Heel simpel,snel klaar en veel lekkerder dan zo'n aluminium bakkie met een stuk onsmakelijke vis in een plens vocht
Kabeljauw met wat tomaten, verse basilicum, rozemarijn, oregano en een scheut witte wijn.
zovtydinsdag 10 november 2009 @ 19:36
Chips is altijd rijp of gaar.
kwiwidinsdag 10 november 2009 @ 19:37
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:32 schreef Tassiepassie het volgende:
Je kunt trouwens beter zelf een stuk vis gratineren en in de oven zetten
Heel simpel,snel klaar en veel lekkerder dan zo'n aluminium bakkie met een stuk onsmakelijke vis in een plens vocht
Helaas heb ik even geen ruimte om dat te doen in m'n keuken. Er staat namelijk nog afwas van een hele week
Sackboydinsdag 10 november 2009 @ 19:38
Gewoon in de magnetron doen, dan is het sneller warm
Beelzebufodinsdag 10 november 2009 @ 19:40
Combi-oven? Nuken en grill er op om het nog een beetje knapperig te krijgen?
Tassiepassiedinsdag 10 november 2009 @ 19:41
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:37 schreef kwiwi het volgende:

[..]

Helaas heb ik even geen ruimte om dat te doen in m'n keuken. Er staat namelijk nog afwas van een hele week
gatver
Darkestrahdinsdag 10 november 2009 @ 19:42
Pizza.
shmoopydinsdag 10 november 2009 @ 19:43
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:34 schreef IJsblock het volgende:

[..]

Schopje -------> CUL
In CUL wordt gekookt, niet opgewarmd.
IJsblockdinsdag 10 november 2009 @ 19:44
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:43 schreef shmoopy het volgende:

[..]

In CUL wordt gekookt, niet opgewarmd.
Tassiepassiedinsdag 10 november 2009 @ 19:45
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:43 schreef shmoopy het volgende:

[..]

In CUL wordt gekookt, niet opgewarmd.
Juup©dinsdag 10 november 2009 @ 19:46
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:43 schreef shmoopy het volgende:

[..]

In CUL wordt gekookt, niet opgewarmd.


dWc_RuffRyderdinsdag 10 november 2009 @ 19:47
Van Iglo toch? Zeer matig hoor, doe mij dan maar vissticks ofzo .
rozenijlpaarddinsdag 10 november 2009 @ 19:49
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:37 schreef kwiwi het volgende:

[..]

Helaas heb ik even geen ruimte om dat te doen in m'n keuken. Er staat namelijk nog afwas van een hele week
En als je het nog een weekje laat staan dan loopt het zo weer de kast in
kwiwidinsdag 10 november 2009 @ 19:56
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:49 schreef rozenijlpaard het volgende:

[..]

En als je het nog een weekje laat staan dan loopt het zo weer de kast in
Valt mee. Het is wel afgespoeld alleen nog niet gronding afgewassen

--

Overigens hebben ze iets veranderd aan de viscuisine waardoor een een dikker korstje op zit
Heb ik verdomme door de regen gelopen en 1,5 uur op eten zitten wachten, dat uiteindelijk niet eens lekker was!!
rozenijlpaarddinsdag 10 november 2009 @ 20:10
Klinkt bekend

En het ziet er altijd zo smakelijk uit op de doos
Cool_Runnerdinsdag 10 november 2009 @ 21:08
viscuisine
EgoTrippindinsdag 10 november 2009 @ 21:14
Vrouwen + techniek = fail
Adelantedinsdag 10 november 2009 @ 21:37


Het ziet er niet zo heel lekker uit eigenlijk. Hoe smaakt het?
ynuhhdinsdag 10 november 2009 @ 21:38
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 21:37 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]

Het ziet er niet zo heel lekker uit eigenlijk. Hoe smaakt het?
Ik vind het niet zo heel lekker, ik maak liever zelf een vis klaar. Maar koop het eens voor die 3 euro kan je geen miskoop doen.
pussywillowdinsdag 10 november 2009 @ 22:52
Ik vind 3 euro eigenlijk nog best duur. Het is gewoon een stom blok koolvis met een sausje erop
Biogardedinsdag 10 november 2009 @ 23:16
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 22:52 schreef pussywillow het volgende:
Ik vind 3 euro eigenlijk nog best duur. Het is gewoon een stom blok koolvis met een sausje erop
Koop eens een klein bakkie kibbeling
guapodinsdag 10 november 2009 @ 23:17
eet je alleen die viscusiene of ook nog wat anders? wat eet je anders weinig zeg.
zoefschildpadwoensdag 11 november 2009 @ 01:53
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:43 schreef shmoopy het volgende:

[..]

In CUL wordt gekookt, niet niet opgewarmd.
fixed
JSerrywoensdag 11 november 2009 @ 04:53
Zoute zooi, niet te vreten, slecht voor je.
najazegwoensdag 11 november 2009 @ 09:05
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 19:13 schreef kwiwi het volgende:
Kom ik dus na een drukke dag thuis. Op de valreep nog even naar de supermarkt gelopen om zo'n lekkere viscuisine te halen Helemaal nat geregend overigens Maar vooruit, dat heb ik wel over voor een lekkere maaltijd.

Dus ik met rammelde maag dat ding in de oven schuiven, de minuten aftellen totdat ik eindelijk kan beginnen En dan ineens na 45 minuten.... *TRING!* Het belletje van de oven.. M'n eten is klaar!!

Helemaal gelukkig ren ik naar de keuken En wat blijkt? Er staat nog een half ingevroren stuk vis in m'n oven omdat ik in plaats van de oven aan te zetten, alleen het lichtje heb aangedaan!

Klacht: nog een keer 45 minuten op m'n eten moeten wachten
Subkacht: onduidelijke ovenknopjes
Extrasubklacht: helemaal nat geregend


Hoe krijg je het uberhaupt voor elkaar? Er is toch wel een wezenlijk verschil tussen een lichtknopje en het vuur van de oven? Wat voor oven heb je?

lol
rozenijlpaardwoensdag 11 november 2009 @ 09:33
quote:
Op woensdag 11 november 2009 09:05 schreef najazeg het volgende:
Hoe krijg je het uberhaupt voor elkaar? Er is toch wel een wezenlijk verschil tussen een lichtknopje en het vuur van de oven? Wat voor oven heb je?
Op mijn oven zit het lichtknopje in de draaiknop verwerkt is niet zo moeilijk om zoiets dan voor elkaar te krijgen...
zovtywoensdag 11 november 2009 @ 09:33
Ik lees de TT steeds als: Ik en mijn vagine.

.
Gijsdezeikerdwoensdag 11 november 2009 @ 09:55
In de regel ben ik tégen het stomen van vis.
Vooral die doe het zelf pakketten, koop dan een lekker broodje frikadel ofzo
Pharkuswoensdag 11 november 2009 @ 10:59
En in die 45 minuten ga je niet eens een keertje kijken / ruiken of het wel goed gaat?
wisewoensdag 11 november 2009 @ 11:02
ik las kiwi
McGilleswoensdag 11 november 2009 @ 11:10
Beter dit dan wat ik laatst deed, allemaal lekkere snacks in de frituurpan die toen niet bleek opgewarmd te zijn. Resultaat: Zeer vette koude snacks in de prullenbak en ik huilend in een hoekje