abonnement Unibet Coolblue
pi_84339856
let niet op de spelling en opmaak, is op mijn mobiel getypt

We hebben alles al klaar staan. Heerlijke aardbeien, gesmolten chocolade, en slagroom. Ik geef je een zoen. Wat een geweldige avond. We liggen op de bank. Boven heb ik alles al klaar gezet. Kaarsjes, Muziek, Dakluik stukje open. Dit is de eerste keer dat je bij mij bent. Ik wil je een onvergetelijke avond geven. Ik zoen je nog eens en streel zachtjes door je haar. Kriebelend ga ik over je nek. Je giechelt. Zucht.. je ben ook zo leuk!

Je zoent mij, en draait tegelijkertijd rustig mijn kant op. Ik streel je over je rug. Bijt je zachtjes in je oor en in je nek. Ik zeg: "je bent om op te eten". Weer schiet je in de lach Ik kietel je. Samen stoeien we wat op de bank. Wat langzaam over gaat in een hevige zoen. Weer voel ik die vlinders. Ik zoen je nog eens en ga langzaam wat naar beneden met mijn hand. Ik kriebel je in je zij. Nog verder ga ik naar beneden tot ik bij de rand van je jurkje ben. Je hebt op mijn advies verder niet veel aan behalve aan jurkje bh en string. Ik kijk je verlekkerd aan in je ogen. Je weet, althans dat denkje, wat er staat te gebeuren en geeft mij een zoen.

Ik kriebel je over je de binnenkant van je benen. Zoenend ga ik wat omhoog met mijn hand en trek zo je jurkje wat omhoog. Ik beland met mijn hand aan bij je lies, ik streel je langzaam langs de rand van je string. Iets duwend probeer ik je te laten genieten van de aanrakingen. Ook mijn andere hand gaat nu langzaam door naar beneden. Met twee handen pak ik je bij je heerlijke kont en til je onderweg nog zoenend mee naar boven.

Ik zet je neer met mijn handen voor je ogen. Voorzichtig duw ik je op mijn bed en kom ik langs je liggen. Je hebt het water in je ogen staan. En bedankt mij met een heerlijke zoen. Je ziet de schaal met fruit en saus staan, en kijkt mij ondeugend aan. Ik zoen je en trek langzaam je jrukje uit. Zachtjes bijtend in je nek en je oortjes fluister ik dat je echt mooi bent, dat je mijn verwachtingen overtreft. En dat ik niet van je af kan blijven. Je kijkt mij aan zoent mij en lichtjes krassend met je nagels in mijn rug trek je mijn shirt uit. Ik zoen je in je nek en probeer met mijn tande je bh bandjes uit te doen. Dit lukt aardig en binnen niet te lange tijd lig je erg verleidelijk te kijken met je bh bandjes halverwegen je boven armen.

Ik geef je een kus tussen je borsten en lik zachtjes met mijn tong over de plekken waar je tepels zitten. Zachtjes til ik je wat omhoog en zoen ik je vol overgaven. Ik trek je bh rustig uit en kriebel wat over je rug heen Langzaam zak je weer terug op bed. Ik bijt nog eens zachtjes in je nek en ga dan vanaf je hand met mijn mond helemaal naar je nek. Dan zak ik wat naar beneden en weer druk ik een kus tussen je borsten. Langzaam draai ik circeltjes met mijn tong over je tepels. Zachtjes bijtend in je tepels streel ik met mijn hand over je buik naar beneden.

Ik kietelje in je lies en ga afentoe met mijn vinger onder je string door. Ik zorg daarbij er wel voor dat ik je intieme plekjes niet raak. Ik herinner mij opeens de slagroom. Ik pak de bus slagroom en spuit kleine beetjes op je tepels en tussen je borsten richting je navel. Langzaam en er voor zorgend dat je het goed voelt lik ik het van je heerlijke lichaam. Nog steeds strelend met mijn hand over je buik en lies dring je steeds meer met je heerlijke kutje richting mijn hand. Dit merk ik en besluit je je van je string te verlossen.

Nog steeds met de slagroom naast ons spuit ik wat boven je string en smeer ik wat chocolade saus in je liezen. Likkend haal ik het er af en verwijder met mijn tanden ook je string. Ik zie dat je al heerlijk nat bent en ga langzaam met mijn vinger door je heerlijke kutje. Zachtjes hoor ik je kreunen. Ik pak een aardbei en stop die in de chocolade suas Ik klem hem tussen mijn tanden en drup zo chocolade saus over je hele lichaam. Ik kom met mijn mond bij die van jou en zoenend pak je de aarbei over. Ik zoen je in je nek en lik over je tepels. Ik lik van boven naar beneden de chocolade sause van je lichaam. Ik blaas zachtjes over je liezen en druk er afentoe wat kusjes op. Zachtjes lik ik over je lipjes, waarbij ik heel lichtjes je klitje raak. Je kreunt zachtjes en duwt je heupen omhoog. Ik haal mijn vingers door je kutje en spreid je lipjes iets uit elkaar zachtjes likkend over je klitje stop ik een vinger in je. Je kreunt het uit van genot.

Ik kijk omhoog en zie dat je met je ogendicht aan het genieten bent. Ik besluit je te laten genieten. En lik steeds harder over je klitje. Weer stop ik een vinger in je en maak voorzichtig een komhier beweging. Dit trek je niet en kreunend kom je klaar.
  dinsdag 21 september 2010 @ 12:49:33 #102
308657 kahlanamnell
Knowledge is a weapon
pi_86670732
he, 61 dagen al niks meer gepost? Wie heeft er nog wat moois?
I intend to be formidably armed
  dinsdag 21 september 2010 @ 20:59:00 #103
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_86688594
Alstublieft!

Eve's apple

Gewatergolfd zwart haar, een roomwitte huid en bloedrode lippen. Je kokerrok dwingt je tot kleine pasjes op je torenhoge hakken en je volle billen dansen in mijn gezichtsveld. Precies over het midden van je kuiten lopen de zwarte naden van je kousen, je zijden blouse spant een beetje om je flinke borsten en weerkaatst verblindend het zonlicht op deze mooie nazomerdag.

Ik sta nu naast je bij het stoplicht. We wachten tot we kunnen oversteken. In New York kan je niet zo maar oversteken. De wolkenkrabbers torenen boven ons uit. Ik kijk naar je gezicht. Een ontspannen uitdrukking, donkere, vloeiende wenkbrauwen en smokey eyes, twee groene parels schitteren tussen het zwart.

Eigenlijk pas je helemaal niet in dit straatbeeld. Je bent een schoonheid uit de jaren '20 en geeft die rappers in hun oversized T-shirts een clowneske uitstraling. Ik was op weg naar huis, maar ik loop nu gehypnotiseerd achter je aan over het zebrapad. Je lijkt van porcelein; de mensen lopen vlak langs je heen, maar raken je niet, bang je uit je balans te halen. En ik kan alleen maar zuchten.

Ik schaam me dat ik je zo aan loop te gapen, maar ik kan er niets aan doen. Ik volg je als je een luxe appartementencomplex binnenloopt. Nu staan alleen jij en ik hier in die grote hal. New York druist in volledige stilte verder aan de andere kant van de glazen deuren. Je drukt op de knop van de lift en we wachten.

Geen idee wat ik moet doen! Geen idee wat ik moet zeggen! Dit is krankzinnig! Weglopen! Ik moet weglopen!

Maar dan schuiven de liftdeuren open en als een hondje aan de lijn volg ik je. Je drukt een knop met een sierlijke '50' erop. De hoogste verdieping. Hoeveel mensen zouden hier wonen? Wat zouden de prijzen van de appartementen... - een zoen. Je had je onverwacht vlug omgedraaid en je lippen op de mijne gedrukt. Je hand leg je in mijn nek; voorlopig ben je nog niet klaar met me. Ik leg mijn handen op je heupen en - the hell with it - laat ze naar beneden glijden over die billen die ik zo graag wilde vasthouden. Zacht, maar toch stevig.
Je borsten blijken net zo aan te voelen en ik merk dat ik opgewondener raak.

Dan komt de lift onverwacht tot stilstand. Je hebt op de alarmknop gedrukt en laat je handen onder mijn shirt verdwijnen. Je nagels zijn even rood als je lippen en ik zie nu pas het zwarte kant van je beha dat onder je blousje tevoorschijn komt. Je handen verdwijnen in mijn broek en de blik die je me toewerpt is niet te omschrijven. Het is een mengeling van verrassing en tevredenheid, zaadvragend maar toch charmant en stijlvol.
Je maakt mijn riem los en mijn broek glijdt naar mijn enkels. Mijn boxer volgt vrij snel. Dan draai je je om, stroop je je rok omhoog naar je wespentaille en langzaam trek je je string uit. Ook je kousen hebben een kanten rand en je string en jarretelgordel passen bij je beha. Je handen pakken de bar vast die eigenlijk bedoeld is om oudere mensen staande te houden.

Een perfecte witte zandloper staat nu voor me en damn, wat een billen! Ik pak je heupen beet en glij bij je naar binnen. Je moet al een poosje net zo opgewonden zijn als ik, want het gaat wel heel soepel. Een zucht ontsnapt aan je volle mond.

Gelukkig voor mij sta je met je mooie gezichtje naar de grote spiegelwand en kan ik voor de volle 100% van je genieten. Ik kan nu ook tussen je borsten kijken.

Ik begin te stoten en sta vrij snel op springen. Jouw korte hijgjes zijn zo geil, dat ik het niet lang meer uithou. Je adem beslaat een stukje van de spiegel.
En mijn heupen dreunen steeds harder tegen die billen van je en dan gil je het uit. Je komt zo hard klaar, dat je staat te schudden op je benen. Ik hou je goed vast, want met zulke hakken is het niet moeilijk je enkels te verzwikken. Tijdens je orgasme blijf ik doorstoten, ik wil dat het zo lang mogelijk duurt. En dan kom ik zelf. Mach 6 of zo.

Tijd om uit te hijgen heb ik niet, want jij trekt je string weer aan, stroopt je rok naar beneden en drukt weer op de alarmknop. De lift stijgt verder. Ik hijs mezelf zo snel als ik kan weer terug in mijn kleding en via de spiegel kijken we elkaar zwijgend aan. Haar wangen blozen en zelf zie ik er ook nogal rozig uit.

Dan zijn we op de 50e verdieping en gaan de deuren open. Zonder iets te zeggen loop je de lift uit en je kijkt niet meer om.
  woensdag 22 september 2010 @ 10:55:21 #104
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_86703832
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 20:59 schreef Poem het volgende:
Alstublieft!
[knip] Erg lekker verhaal wederom! [/knip]

Toppertje! ^O^ Mn bureau stond te wankelen. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  woensdag 22 september 2010 @ 16:16:07 #105
308657 kahlanamnell
Knowledge is a weapon
pi_86714721
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 20:59 schreef Poem het volgende:
Alstublieft!
Mijn favoriete erotische verhalenschrijfster ^O^
En ook nog Bjork fan zag ik in je fotoboek, top!
I intend to be formidably armed
  woensdag 22 september 2010 @ 17:20:10 #106
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_86717541
Dank jullie wel. :)
pi_87960392
Ook eens wat geprobeerd :)
Wel heel lang Voorspel maar van belang... Als je dit wilt skippen dan ctrl-f en zoek dan op 'Be My Valentine'

Enkele weken geleden liep ik na het werk naar mijn auto en zag dat er één roos onder mijn ruitenwisser geklemd zat. Er zat geen kaartje bij, of een andere aanwijzing over wie de roos daar had achtergelaten.

Ik dacht bij mijzelf, hoe lief, iemand die me één roos geeft. Ik vroeg me af wie. Het spookte door mijn gedachten voor enkele dagen. Elke man die me op een prettige manier aansprak, zou als verdachte op mijn lijstje komen te staan.

Vier dagen later zat er opnieuw een roos op mijn voorruit en de volgende roos kwam drie dagen daarna. De volgende roos kwam twee dagen later. Sindsdien zat er elke dag na mijn werk een roos geklemd tussen de ruitenwissers van mijn auto. Wat ik ook probeerde, ik parkeerde mijn auto op verschillende plaatsen, mijn geheime aanbidder wist hem altijd te vinden.

Eerst dacht ik dat mijn ex-man erachter zat. Hij is zo’n klootzak en zou zoiets kunnen doen om mij te pesten. Maar ik kwam er toevallig achter dat hij het land uit was, trouwens hij zou beginnen te zweten als ik het hem zou vragen. Hij kon het niet zijn. Hij zal me veel slechte dingen toe wensen, maar zou niet liegen, zeker niet tegen mij.

Ik had enkele mensen opdracht gegeven om mijn auto in de gaten te houden, maar ook zij hadden geen geluk, de roos zat er elke dag weer. De dader was zo glad als een aal, niemand hem kon betrappen.

Er zat wel een mooie kant aan vast, ik had thuis altijd een vaas vol met prachtige rozen op tafel staan. Maar ik werd er stapelgek van om uit te zoeken wie mijn geheime aanbidder was. He, wat zou ik hem graag ontmoeten. Bloemen zijn een goede manier om de aandacht van een vrouw te krijgen, chocolade zou haar verleiden, een diamanten ring zou het geluk bezegelen en een huis op het platte land zou het einde voor haar zijn.

In eerste instantie is dit allemaal spannend, je weet, ik heb een geheime aanbidder, de kick van het zoeken naar hem, maar na een maand vond ik het een beetje eng te vinden. Wie was deze geheimzinnige persoon, waarom kon ik hem niet betrappen of achter zijn identiteit komen? Ik bedoel, na een maand zou je toch verwachten dat hij een stap naar voren deed, om te zeggen dat hij me een kutwijf vond, na al het geld dat hij had uitgegeven, de moeite die hij had gedaan, alleen om mijn huis op te vrolijken met rozen.

Plotseling begon er een lampje te branden bij me. Er zat een bloemmist een paar straten van mijn kantoor vandaan. Misschien dat mijn aanbidder daar de rozen had gekocht. Het was de moeite waard om het te proberen, dus stopte ik er op weg van mijn werk naar huis. Met de roos in mijn hand liep ik de winkel in naar het meisje achter de toonbank. Het viel me op hoe rustig het hier was, je zou denken dat het druk zou zijn, zo een paar dagen voor Valentijn.

”Kan ik u helpen, mevrouw?”vroeg het jonge meisje.

“Ik hoop het. Kunt u mij vertellen of deze rozen hier gekocht zijn, en door wie?”vroeg ik haar en gaf de roos.

“Ik niet, maar misschien dat de bazin het weet. Ik kom zo terug,” antwoordde het meisje, en liep met de roos in haar hand naar het kantoortje toe.

Een lange slanke vrouw stapte uit het kantoortje, gevolgd door het jonge meisje.”Hallo mevrouw, ik kan u vertellen dat de roos hier vandaan komt, er zijn er misschien twintig van verkocht de afgelopen tijd. Maar op u vraag wie ze gekocht heeft, kan ik geen antwoord geven; het spijt me, ik zou het vertrouwen van een klant beschamen als ik het u zou vertellen. Maar wanneer deze persoon beslist zich kenbaar te maken aan u,zal u de eerste zijn die het weet.”

“Ik begrijp het,antwoordde ik. Kunt u mij dan vertellen op welk tijdstip van de dag dat hij hier komt?”
“Als ik dat kon, zou ik het niet doen. Ik hoop dat u mijn standpunt waardeert, maar ik kan u wel vertellen dat er elke dag zo’n roos word verkocht”.

“Oké, ik waardeer wat u zegt”, lopend naar de deur.

“Ik kan u wel vertellen dat u zich een gelukkige vrouw moet voelen, ik zou het niet erg vinden om door deze persoon achtervolgd te worden,”voegde ze er met een grote glimlach aan toe.

Ik stopte bij de deur en draaide me om.”Dank je, denk ik,” antwoordde ik. Vertel me nog één ding, smeekte ik haar.

Ze schoot in de lach en antwoordde,”Ze heeft een web om je gespannen en nu ben je gevangen”. Lachend draaide ze zich om en verdween in haar kantoor, mij achterlatend met een verwarde gedachten.

Dit was echt een belachelijke gedachte, ik weet niet eens waar die vandaan kwam. Waarom schoot hij dan ook te binnen. Waarom zou een vrouw mij rozen geven? Ik denk dat mijn hersenen gewoon overbelast waren door het gebeuren en dat zij het uit medelijden gezegd had tegen me.

Mijn gedachten begonnen nu echt te tollen, belachelijk. Ik was er nu niet zeker meer van of het wel en man was. De manier waarop de eigenaresse van de bloemisterij mij iets had verteld maakte me zenuwachtig. Elk moment van de dag spendeerde ik nu om er achter te komen wie deze persoon zou kunnen zijn. Ik was bang over wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. Ik had moeite me te concentreren op mijn werk, mijn geest was voortdurend vol met wilde beelden van gezichten, namen, en een mogelijke ontmoeting. Fantasie speelde ineens een belangrijke rol in mijn schamele leventje. Is het niet grappig hoe een paar rozen effect hebben op iemands leven?

#

Het had me op vrijdag twee uur gekost om thuis te komen omdat ik eerst nog wat dingen op moest halen. Toen ik tenslotte thuis kwam, klom ik uit mijn auto en keek uit naar een ontspannen weekend. Terwijl ik mijn gereinigde kleding uit mijn auto haalde, viel het me op dat ik mijn attachékoffer miste. Ik probeerde mij voor de geest te halen waar ik hem het laatst had gezien. Ik kon me niet herinneren dat hij op de achterbank lag bij de stomerij. En ook niet toen ik een bosje bloemen voor mijn moeder, voor Valentijn had gekocht. Verdomme, ik had niemand anders om Valentijn mee door te brengen.

“Shit, ik hoop dat ik het op kantoor liet liggen!”schreeuwde ik tegen mijzelf, terwijl ik een trap tegen de auto gaf.

Ik liep door de voordeur, net op tijd, om te horen dat iemand een boodschap achter liet op mijn antwoordapparaat. Ik deed een greep naar de telefoon, hopend dat ik niet te laat was om te antwoorden.

“Hallo, hallo!”schreeuwde ik door de telefoon.

“Oh, je bent thuis, hoorde ik Diana, mijn assistente zeggen.

Ik ontneem haar het woord,”vertel, ligt mijn koffer nog op kantoor?

Dat is waarom ik u belde, hoorde ik haar zeggen. Ik weet dat u hem nodig had dit weekend.
“Gelukkig,”slaakte ik een zucht van opluchting.”Ik was bang dat ik hem al kwijt was Diana.

“Nee, ze is hier”, hoorde ik haar zeggen. Zelfs door de telefoon kon ik haar glimlach zien die ze altijd had, die was altijd aanwezig wanneer ze zich nuttig probeerde te maken voor me.

“Fantastisch! Ben je er nog over een minuut of dertig, of is er nog iemand anders aanwezig?”,vroeg ik haar.

“ik ben de laatste hier. Ik zou allang vertrokken zijn, maar ik probeer u al een poosje te bereiken”,antwoordde ze. Maar ik kan hem ook wel langs brengen, zei ze.

“Diana, je bent een redder in nood. Ik heb hem echt nodig, ik weet niet hoe ik je moet bedanken”, zei ik.

“Wat dacht je van een koud glas cola als ik daar ben?”antwoordde ze.

“Oké, flesje of blik?”vroeg ik haar.

“Maakt niet uit, als het maar koud is”, lachte ze.

“Ik zie u over een half uurtje”, zei ze, nadat ik haar mijn adres had gegeven.

“Diana, ik waardeer dit echt”.

“Ach, geen probleem hoor, het is maar een klein dingetje, en ik kom er toch langs”, ik hoorde hoe ze de verbinding verbrak.

#

Vijfenveertig minuten later reed Diana haar jeep mijn oprit op. Waarom draagt een meisje zo’n korte rok als ze in een jeep rijd,vroeg ik me af, terwijl ik zag hoeveel moeite ze moest doen om uit de hoge auto te stappen zonder haar bovenbenen te ontbloten.

Ach, dacht ik bij mezelf, als ik haar benen zou hebben zou ik ze ook willen laten zien. Kijkend naar haar zag ik hoe ze voorover boog om mijn koffer van de bijrijderstoel te pakken, haar korte rok verder omhoog kruipend. Ik zag meer dan ik wilde zien…, een roze slip, bedrukt met een rozenprint.

Toen draaide ze zich om en liep naar mijn voordeur, mijn koffer veilig in haar hand, haar glimlach glansde toen ze me zag staan in de deuropening met een groot glas koude cola in mijn hand.

Ze hield mijn koffer omhoog, en haast dansend, nam ze de vijf treden naar mijn voordeur. Glimlachend hield ik de voordeur voor haar open terwijl ik in mijn andere hand een groot glas koude cola vasthield.

“Ah, dat is nu wat ik bedoel met een koud glas cola,”haar mooie glimlach spreidend van oor tot oor na haar eerste slok.”Kom binnen, Diana”, zei ik, de koffer uit haar handen nemend en deze naast de deur wegzette.

Wow, wat een mooi huis,”zei Diana, een weg zoekend naar mijn woonkamer.”Ik woon in een klein appartement. Ik zou niet weten wat ik moest doen met al die ruimte”.

“Het is net zo groot als ik zelf”, mompelde ik.

“Ik zou niet kunnen wennen in zo’n groot huis als dit”,antwoordde Diana. Wacht, ik bedoel het niet zo, vervolgde ze. Ik bedoel, mijn mond is sneller met woorden als dat mijn hersens alles goed formulieren, soms komt het verkeerd over, als u begrijpt wat ik bedoel? Ik word er soms zelf moe van.

“Ik weet dat je vaak dingen zegt zonder er over na te denken. Ik werk dagelijks met je, weet je nog? Maak je daar maar geen zorgen over Diana’.

“Dat is nou één van de leuke dingen aan u, u bent zo slim, en altijd op de hoogte van wat er gebeurd binnen het bedrijf”, zei ze.

“Dat is nou ook mijn taak, maar zo ben ik niet als ik thuis ben. Ik vergeet dan van alles,zoals nu mijn koffer”, antwoordde ik, de koffer optillend van de vloer. “Kom je mee naar de keuken, dan pak ik even een wijntje terwijl jij je cola opdrinkt”.

“Houd ik u niet van het werk?”vroeg ze.

“Ach nee, ik heb niet zoveel te doen dit weekend”, antwoordde ik.

“Maar hoe zit het dan met al u werk, wat in de koffer zit, en u moet doen dit weekend?”vroeg ze.

“Oh, zo veel is het nou ook weer niet”, zei ik, en legde de koffer op de keukentafel om deze te openen en haar te laten zien wat ik moest doen. Ik stond daar een ogenblik verdoofd, starend in de open koffer. Er lag een rode roos boven op mijn spullen in de koffer. Onder de roos lag een hartvormige doos bonbons met de tekst,”Be My Valentine”.

Ik kreeg eindelijk mijn zintuigen terug om naar Diana te kijken. Haar hoofd was voorover gebogen, haar gezicht zo rood als de doos van de bonbons. “Jij was het. Al die tijd, was jij het die de rozen achter liet op mijn auto”, mompelde ik.

Haar lange, zand blonde, haar stuiterde op haar kleine borsten op en neer toen ze haar hoofd knikte, haar ogen op de vloer gericht. Ze had haar glas op het aanrecht gezet en haar kleine handen waren nu gevouwen, net alsof ze aan het bidden was.

“Waarom?”vroeg ik haar.

Ze schudde haar hoofd van links naar rechts en mompelde zo zacht dat ik haar nauwelijks kon verstaan, “Omdat ik van u hou”.

“Want wat?” vroeg ik, niet zeker of ik het goed had verstaan.

“Omdat ik van u hou”, fluisterde ze tussen haar gesnotter door, nog steeds bang om mij aan te kijken. Haar tere schouders begonnen te schokken toen haar gesnotter over ging in een zacht gesmoord snikken.

Ik stond daar, verbijsterd,staarde haar aan en probeerde de situatie onder controle te krijgen. Nee, niet de situatie, maar ik probeerde mijn emoties onder controle te krijgen. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt, ik bedoel, wel door mannen maar nog nooit door een vrouw. Ik was verward. “Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, Diana, maar ik ben niet lesbisch.”

“ik wilde je niet van streek maken, ik wilde niet verliefd op je worden, het gebeurde gewoon”, zei ze. Toen ze zich op de vloer liet zakken, leken haar benen van rubber te zijn.

Voor één van de weinige keren in mijn leven was ik met stomheid geslagen, volledig sprakeloos, ik wist niet wat ik moest zeggen tegen het arme kind.

Eindelijk keek ze me aan,de tranen biggelend over haar wangen. “Het spijt me”’bracht ze snikkend uit. “Ik ben ook niet lesbisch, maar het gebeurde gewoon”, stamelde ze. Ze duwde haar gezicht in haar handen en brak in huilen uit, alsof haar vrouwenhart gekwetst, nee, eerder verbrijzeld was.

Ik wist niet wat te zeggen of te doen. Hier in mijn keuken zat een jonge vrouw, op haar knieën te huilen als een kind, de tranen stromend over haar wangen. En dat omdat ze verliefd was op mij. “Wat moet ik nu doen?” mompelde ik.

Geknield naast haar op de grond, sloeg ik mijn handen om haar schouders en hielp haar omhoog. Nadat ik haar omhoog had geholpen, hield ik haar vast en probeerde haar te troosten. “We zijn grote meiden, we kunnen wel omgaan met deze situatie”, probeerde ik haar gerust te stellen.

Met mijn 1.90 meter was ik aanzienlijk groter dan haar. Terwijl ik haar hoofd, zacht wiegend, tegen mijn borst aandrukte, keek ze me verbeten aan.”Zie je, nu deed ik het weer! Alleen, nu was het mijn hart wat sneller dan mijn verstand,”jammerde ze.

Ik keek naar beneden in haar fel licht blauwe betraande ogen. Beetje bij beetje, scheurde ze een stukje uit mijn hart. Ze voelde zo klein en broos in mijn armen, zo zacht. Ik probeerde mijn eigen tranen tegen te houden, maar door dit arm kind, met verscheurde gevoelens, kon ik dat niet. “Hier”, zei ik, en gaf haar een doos met tissues, na er zelf ook wat te hebben genomen. “Droog je tranen en neem een slok cola. Ik moet nu toch een wijntje hebben. Nee, ik denk dat ik toch iets sterkers moet hebben, dan gaan we zitten en zullen we dit gedoe rechtzetten”.

“Zou ik ook wat sterkers mogen? Ik denk dat ik dat ook nodig heb,”zei ze, een kleine glimlach op haar gezicht toverend. “Ik denk dat ik Valentijn verpest heb.”

“Ik maak een wodka martini,”antwoordde ik en liet haar los uit mijn omarming om de spullen bij elkaar te zoeken.

Ze nam de laatste slok cola, wurmde zich toen tussen de shaker en mij. Ik probeerde te begrijpen wat ze deed, maar ik wist het niet. “Wil je nog wat cola?”vroeg ik. “Nee, dank je, ik wacht wel op de martini,”antwoordde ze.

Ik keek op haar neer en zag het resultaat van haar bedoeling. Haar armen omhelsde mijn middel terwijl ze haar hoofd tegen mijn borsten drukte.

“Zo, nu voel ik me iets beter”, mompelde ze, haar hoofd wrijvend over mijn borsten.

Ik keek neer op haar blonde hoofd en liet mijn armen om haar schouders zakken. Ze leek op een klein kind wat stiekem een knuffel van haar moeder probeerde te ontlokken. Ik kon het niet helpen, maar ik moest er een beetje om lachen. Ze had het zo gedaan, dat ik gewoon door kon gaan met het maken van de martini’s, zonder mij in de weg te zitten. Wat ze deed was niet verkeerd of was geen misstap, ze wilde alleen maar dicht bij me zijn, heel dichtbij. Het was voor haar het belangrijkste op dit moment.

Ik was zo geraakt door haar, maar ik wist dat ik hier een einde aan moest maken. Mijn geest was wanhopig op zoek naar een manier voor haar verliefdheid voor mij, het was vlijend, maar zeker ook verkeerd. Ik bedoel, godver, ik ben twee keer zo oud als haar, ik ben niet lesbisch, ik ben niet verliefd op haar, en ik weet zeker dat ik nog wel enkele andere redenen zou kunnen bedenken. Hoewel, ik moet toegeven dat ik het wel spannend vond, dat deze meid verliefd op me was. Ik dacht bij mijzelf, als ik ooit lesbisch zou worden, zou ik er voor zorgen dat zij de eerste zou zijn die het wist. Als ik lesbisch zou zijn, zou ze waarschijnlijk het soort vrouw zijn wat ik zou najagen, klein, lief,zorgzaam, en in staat om haar gevoelens te tonen. Ja, ze zou het moeten zijn, als ik lesbisch was. Maar ik ben het niet, zodat de gehele lijn van gedachten mij niet dichter bij een remedie van het probleem bracht. Hoe moest ik Diana laten merken, zonder haar hart te verscheuren, dat het niet kon. De tranen biggelde over mijn wangen.

Ik tikte haar zachtjes op haar hoofd. Langzaam draaide ze haar gezicht naar me toe. Ze sprak geen woord, maar haar ogen vroegen,”wat?”

“Wil je dat ik deze martini’s nog afmaak?” vroeg ik.

Nog steeds zei ze niets, ze schudde enkel haar hoofd van,”ja”

“Denk je niet dat het een stuk makkelijker zou zijn als je niet tussen mij en het aanrecht zou staan?” vroeg ik.

Weer schudde ze haar hoofd.

“Nou, waarom verhuis je dan niet?” vroeg ik.

Deze keer sprak ze eindelijk,” Omdat ik het fijn vind zo, en je kunt het aanrecht bereiken om me heen. Ik wil je nog even vasthouden, alsjeblieft”, klonk het, haast smekend.

Ik deed alles in de shaker en schudde deze even flink. “Het is klaar”, zei ik.

“Ik denk dat je nog langer moet schudden,”mompelde ze.

“Waarom,” vroeg ik.

“Gewoon, daarom,”antwoordde ze.

“Als jij het zegt,”antwoordde ik, en nam de shaker en schudde totdat deze te koud werd om nog langer vast te houden. “Zo, nu is het wel klaar, meer schudden hoeft niet,”zei ik en goot de bijna bevroren vloeistof in de glazen.

“Weet je zeker dat je lang genoeg geschud hebt,”vroeg ze zacht.

“Ja, waarom?” vroeg ik haar.

“Oh, ik was gewoon aan het genieten van de manier waarop je borsten tegen mijn gezicht stuiterde toen je de shaker schudde,”antwoordde ze glimlachend.

“Oh, jij kleine rat!” zei ik schertsend. Ik bukte en gaf haar een tik op haar kleine, schattige kontje. Ik besefte dat ik dat eigenlijk beter niet had kunnen doen. Ik pakte haar bij haar schouders en duwde ze opzij, nam de twee glazen van het aanrecht en liep naar de bank in de woonkamer, Diana volgde me op mijn hielen. “Ga zitten,” zei ik.

Toen ze op de bank zat, gaf ik haar een martini en ging aan de andere kant van de bank zitten. Ik nam een slok van mijn martini om mijn gedachten te versterken met het vloeibare uit het glas, voor het onaangename, maar onvermijdelijk gesprek dat zou gaan komen. Blijkbaar had ik meer nodig, en gooide de inhoud van het glas in één keer naar binnen met de olijven en al.

Met een brandend gevoel in mijn maag stond ik op van de bank. “Jij blijft hier op de bank. Ik kom zo terug,” zei ik, en ging volle goede moed de shaker halen.

Toen ik terug kwam, zat Diana aan mijn kant van de bank, waardoor er net genoeg ruimte over was tussen haar en de armleuning van de bank. Haar glas stond voor haar op de salontafel, nog niet aangeraakt. Ik wurmde mij ertussen en vulde mijn glas. Ik nam mijn glas en hield het omhoog om met haar te toasten. Ze nam haar glas.

Ik bracht de enige toast uit die ik me op dat moment kon bedenken. “Op de onbeantwoorde liefde,” zei ik, een kleine slok van mijn martini nemend.

Diana hield haar glas omhoog, knipoogde naar me, en sloeg het glas in één keer achterover. Ze verslikte zich in de olijven, begon te hoesten, de tranen schoten uit haar ogen.

“Voorzichtig, schat. Ik weet niet wat je gewend bent, maar hier zit veel alcohol in, en daar moet je wel voorzichtig mee zijn,”zei ik, en probeerde niet te lachen.

“Tja, daar kom ik nu ook achter,”glimlachte ze, haar ogen nog steeds doordrenkt van tranen. “Maar de olijven smaken heerlijk, en ze branden in mijn keel en maag”.

Ik barste uit in een lachsalvo. Ik kon er niets aan doen, het was gewoon grappig om te zien wat er met haar gebeurde, terwijl ze probeerde te praten en tegelijk op adem probeerde te komen.

“Nou, ik weet nu hoe ik je aan het lachen moet brengen. Alles wat ik moet doen is iets doms uit halen en je vind het hilarisch,” grijnsde ze. “Ik zal dat moeten gebruiken als je ooit in een dip zit en een duwtje in je rug nodig hebt”.

“Nee schat, ik lach je niet uit, maar je had je gezicht moeten zien. Het was onbetaalbaar,” zei ik.

“Ik denk dat het dat was. Dat spul heeft me verrast,” haar glimlach werd groter. “ik hou er wel van.”

“Waarvan, de wodka of verrast te worden?” vroeg ik.

“Nou de wodka is lekker, maar wat ik echt leuk vond, is dat je me schat noemde,”zei ze. Dat verraste me het meest. Het klonk zo warm, zo lief uit je mond. Maar wat betekent onbeantwoorde liefde?

“Och!” antwoordde ik. “Binnen dertig seconden heb ik tweemaal schat tegen je gezegd, dat is waarschijnlijk een record voor mij.”

“Ik denk dat het betekend dat het niet geaccepteerd word,” zei ze zacht, een spoor van verdriet terugkomend in haar stem.

“Ik bedoel het niet zo, schat,” zei ik. Één seconde te laat, realiseerde ik haar opnieuw aansprak met schat.

“Dan hou je van me!” haar ogen schitterde bij dit antwoord.

“Godver, meid, je verdraaid mijn woorden!, antwoordde ik, ondertussen mijzelf afvragend hoe ze mij kon verslaan op mijn sterkste punt, namelijk, iemand het zwijgen opleggen, alleen door het gebruik van woorden. Hoe kon ze winnen van mij. Nee, niet hoe, maar wat het deed met mij, vroeg ik mij af, dat was belangrijker.

“Het spijt me, ik wil je niet verwarren,” zei ze. “Het gebeurd wel vaker, ik heb het geleerd van mijn vader.”

“Het is niet dat je mensen verward, maar dat je hun woorden letterlijk vertaald,”probeerde ik haar uit te leggen.

“Hoe moet ik de woorden van een dan ander interpreteren?” vroeg ze me.

“Oké, Diana, ik geef me gewonnen, ik ga geen woordspelletje met je spelen. Ik maak geen schijn van kans tegen je,”antwoordde ik. “Vertel me, waarom denk je dat je verliefd bent op mij?”

“Ik weet wat liefde is. Ik ben verliefd geweest, maar dan op een man. Ik heb nu hetzelfde gevoel, eigenlijk, nog beter. Ik ben gelukkig van binnen en mijn maag draait om als ik je zie, dat is wat er gebeurt als je verliefd bent,”antwoordde ze.

“Van een paar rondjes in de draaimolen, krijg je hetzelfde gevoel,”zei ik. “maar dat betekend nog niet dat je verliefd bent.”

“Hou je me voor de gek?” vroeg ze, haar blauwe ogen begonnen zich weer te vullen met tranen.

“Natuurlijk niet,”antwoordde ik. “Ik probeer alleen te zeggen, dat wanneer men denk aan de liefde, het soms niets meer is dan een opwelling, een vluchtige verliefdheid. Liefde is een vrij serieuze zaak.”

“Ik weet het,” zei ze. “Denk je dat het voor mij makkelijk was om mijn genegenheid voor je te tonen? Ik zou wel willen dat het makkelijk ging. Elke keer als ik één roos achterliet, wist ik dat je zou denken dat je geheime aanbidder een man was. Maar hoe moest ik het dan aanpakken om mijn gevoelens voor je te tonen.”

“Ik weet het niet Diana, maar het lijkt erop dat het je gelukt is. En nu heb je mijn aandacht,” antwoordde ik.

Ze nam haar tweede martini en sloeg hem in één keer achterover.

“Schat, je kunt beter voorzichtig zijn met dat spul, het komt vrij hard aan,” waarschuwde ik haar.

“Wat dat betreft, weet ik niet of ik me daar zorgen om moet maken,” mompelde ze.

“Waarom heb je zolang gewacht om mij het te vertellen?” vroeg ik.

“Oh, geloof me, ik wilde het al een tijdje geleden vertellen tegen je. Maar ik kon niet de juiste woorden vinden, en als ik wel had gevonden, zou ik het niet durven van de zenuwen. Ik was bang dat de sfeer op het werk verpest zou worden en je mij zou ontslaan. En ik heb die baan nodig.”

“Ik was zenuwachtig toen ik begon met de rozen. Ik weet ook niet waarom ik er mee begon, maar ik zag dat het je blij maakte, en ik moet toegeven dat ik het best spannend vond. Dus bleef ik de rozen op je auto leggen,” lichte ze toe.

Diana gooide er nu echt alles uit en ik liet haar doorgaan. Dat had ze nu nodig. Dus hield ik mijn mond en liet haar praten. Af en toe schudde ik mijn hoofd, maar bleef luisteren.

“Ik kon geen manier vinden om het je te vertellen. Toen ik je koffer zag staan, besloot ik hem te verstoppen, ik wist dat je hem nodig had. Het was een mooi excuses voor mij om hem aan huis te brengen, waardoor ik een kans zou krijgen om met je te kunnen praten. En morgen is het Valentijnsdag, en ik dacht, het is nu of nooit.”

“Nou, ik heb mijn kans gehad, en ik heb het verprutst. Dat is het enige waar ik goed in ben, dingen verputsen,” zei ze, en begint weer te huilen.

Ik legde mijn arm om haar schouders en trok haar tegen me aan. “Rustig, Diana, het is goed.” Zei ik, en probeerde haar te troosten. Ik schonk de derde martini in. Toen ze hem pakte nam ik haar pols vast. “Als je die opdrinkt, denk ik niet dat je nog mag rijden van mij. Of iemand komt je halen, of ik breng je naar huis, of je blijft hier op de bank slapen.” zei ik.

“Na alles wat ik heb gedaan, wil je dan dat ik nog hier blijf?” snikte ze.

“Waarom niet? Ik ben niet boos op je. Je hebt net je gevoelens geuit en daar is niets mis mee.” Antwoordde ik.

Ze pakte haar glas, nam er een slok van en zette hem terug. Zoekend naar mijn ogen zei ze:”Realiseer je wel wat je net zei? Ik wist wel dat dit de manier was om bij je te blijven,” giechelde ze.

Dat was de druppel, ik verloor de controle over mijzelf. Ze had mijn hart doen smelten. Ik kon de verleiding niet langer weerstaan. Ik leunde naar haar toe en kuste haar zacht op haar mond. Ik was van plan om uit te vinden, voor eens en voor altijd, of ze serieus was of gewoon een groot kind met een bevlieging.

Blijkbaar was het serieus, want ze ontving mijn kus grettig. Haar tong danste over mijn lippen. Ik zwichtte voor haar tong die een weg zocht tussen mijn lippen en opende mijn mond. Haar heerlijke tong schoot naar binnen en onderzocht, hongerig, elke centimeter van mijn mond.

Ten slotte beëindigde we onze diepe hartstochtelijke kus. Onze lippen waren van elkaar gescheiden, maar onze ogen waren nog gesloten. Geen van ons kon spreken of wist wat te zeggen, zelfs al zouden we het kunnen.

“Wacht even,” zei ik. “Hoe kom je daar?” Ze was op de één of ander manier op mijn schoot terecht gekomen en zat nu wijdbeens over mijn dijbenen.

Ze dacht even na. “Je trok me erop, denk ik.”

Ik moet toegeven dat ik het een prettige positie vond. Ik leunde achterover en trok haar mee. “Ik kan me niet herinneren dat ik je op mijn schoot trok.” Zei ik.

“Eh, je hebt mij ook niet op je schoot getrokken. Eigenlijk heb je mij er min of meer opgetild,” zei ze. Haar gezicht kwam langzaam richting het mijne. Onze lippen ontmoeten elkaar opnieuw. Onze tongen verstrengelde zich. Ik liet me wat onderuitzakken en trok haar dicht tegen me aan. Haar lichaam voelde aan als een tweede huid. Zelfs met onze kleren aan voelde ik haar hart kloppen tegen mijn borsten. En wat een heerlijk warm gevoel gaf me dat.

We bleven zo nog een tijdje zitten, elkaars gezichten en hals kussend, af en toe aan elkaars oor sabbelend. Ik heb nog nooit zulke liefdevolle kussen ontvangen. Het leek wel of ze die in haar leven had opgespaard, om ze alleen aan mij te geven. En nu ik ze had ontvangen, wilde ik er meer van hebben. Onze lichamen, strak tegen elkaar gedrukt, voelde klam aan en onze aandacht en passie was gericht op elkaars gezicht. Haar handen voelde zacht aan toen ze mijn gezicht vast hield.

Toen ze me eindelijk losliet konden we beidde op adem komen. “Het spijt me Diana, maar je kunt niet op de bank blijven slapen.” Zei ik.

Een schaduw van verdriet trok over haar gezicht. “Ik wist wel dat ik het weer zou verprutsen,” fluisterde ze, en probeerde van me af te klimmen.

Als antwoord pakte ik haar heupen vast en trok haar weer op mijn schoot. “Ik ben bang dat je mijn bed met me moet delen in plaats van de bank.” antwoordde ik.

Haar mooie glimlach verdreef het verdriet van haar gezicht. “Weet je het zeker?” vroeg ze me.

“Oh, ik weet het zeker. Blijkbaar moet ik mijn toekomstig leven opnieuw heroverwegen en indelen.” zei ik.

“Nou, terwijl je dat doet, zouden daar ook een paar gedachten van mij inpassen?” vroeg ze zacht.

“Ik ben bang dat het daar een beetje te laat voor is. Ik ben bang dat je zojuist al een vast onderdeel van mijn leven bent geworden Diana, of je wilt of niet,” antwoordde ik en kneep haar zacht in haar wang.

Ze legde haar hoofd tegen mijn borst en fluisterde: “dank je.”

“Dit is allemaal nieuw voor me,” zei ik, en gaf een tik op haar kont,” en ik heb een slok nodig.”

“Ik ook,” zei ze, en klom van me af.

Ik zette me recht op de bank en bracht mijn jurk en haren weer in model, nam een grote slok en keek haar aan.

“Ik heb een weekendtas achterin de auto liggen met een paar dingen,” zei ze. “Een nachthemd en dat soort dingen.”

“Oh, dus je had al ingecalculeerd dat je hier zou blijven?” vroeg ik haar.

“Nee,” antwoordde ze, “Maar als ik uitga en teveel gedronken heb blijf ik meestal bij iemand slapen.”

Ik vroeg me af of ik bereid was te ontvangen wat deze nacht in petto had voor ons. Ik keek naar de mooie kleine Diana en ik realiseerde me dat ik er klaar voor was. Wat er zou gebeuren wist ik niet, maar ik wilde dat het gebeurde, wat het ook was.

“Moet je niet iemand bellen dat je niet thuis komt?” vroeg ik.

“Nee, niet echt, misschien mijn kamergenoot, met wie ik het appartement deel, we hebben een afspraak dat…”

“Een goede regel,” onderbrak ik haar. Daar staat de telefoon. Ik zag hoe ze door de kamer naar de telefoon liep, bijna zwevend van geluk, en bekeek haar slanke figuur. Ik sloeg mezelf bijna in mijn gezicht toen ik dacht aan wat ik met haar wilde doen. Wat ben ik toch een stoute meid, grinnikte ik.

#

Nadat ik de glazen had opgeruimd en zij haar telefoongesprek had beëindigd stonden we onwennig tegenover elkaar. Wie zou de beruchte stap maken.

Het bloed gierde door mijn aderen toen ik zenuwachtig de beruchte vraag stelde. “ Ben je klaar om naar bed te gaan Diana?” vroeg ik haar met een trillende stem.

“Ik was er al kaar voor toen ik hier aankwam,” antwoordde ze met een glimlach op haar gezicht. “Ik haal even mijn tas uit de auto,” mompelde ze.

“Zit er iets ander in dan je nachthemd dat je nodig hebt?”vroeg ik haar.

“Nee, niet echt,”was haar antwoord.

“Dan heb je die tas niet nodig, en zeker geen nachthemd. We slapen zoals ik altijd slaap Diana,” grijnsde ik en duwde haar haastig voor me uit naar mijn slaapkamer.

Het knuffelen en zoenen van zojuist had mijn passie voor haar doen opzwepen tot ongekende hoogte, en nu ik haar in mijn slaapkamer had weten te krijgen steeg deze naar ongekende hoogte. Geduld was iets wat ik op dit moment niet meer bezat, ik wilde haar, nu. Waarom wist ik niet meer, maar ik deed wat ik moest doen. Haastig deed ik de lamp naast mijn bed aan, zette zachte, romantische muziek op. Ik was er meer dan klaar voor.

Ik was al behoorlijk nat tussen mijn benen,zo opgewonden, zo geil als ik was, toen ik gretig haar blouse uit haar rok over haar hoofd trok, niet eens de moeite nemend om deze los te knopen. Nadat ik haar blouse in de hoek had gegooid, wilde ik, haast wanhopig, haar jonge met kant bedekte borsten grijpen. Ik kom me nog net beheersen, het was een feest om naar haar te kijken zoals ze daar nu stond in de schemerige kamer, met een liefdevolle glimlach op haar mond.

Mijn handen trilde van de zenuwen toen ik de tailleband van haar rok vast nam, en deze langzaam over haar smalle heupen naar beneden trok. Zoals ze daar nu stond, had ik echt een reden om een feestje te vieren. Haar kleine gestalte had de perfecte vormen, die elke vrouw zou willen hebben. Haar roze slip, met rozenprint en bijpassende kanten beha staken af tegen haar zacht roze gekleurde lichaam.

Ze leek nog kleiner toen ze haar schoenen uitschopte. Ik stond daar maar, haar schoonheid te bewonderen. Ze nam een pose aan,bijna onschuldig, met een verlegen blik op haar gezicht. Onschuldig of niet, zij was de gene die dit gedoe was begonnen. Zij was degene die mijn hart in vuur en vlam had gezet. En zij was degen die ik wilde beminnen, deze nacht.

Ze knoopte haar lange blonde haar in een knotje en liet haar handen naar beneden glijden. Ze maakte haar beha los, schoof hem over haar schouders naar beneden en gooide hem bij de rest van haar kleding. Haar borsten, niet veel grote dan een appel, voorzien van tepels, niet veel groter dan een erwt, staken fier vooruit, haast smekend om door mij aangeraakt te worden.

Langzaam, haast plagend, trok ze haar roze slip over haar slanke benen naar beneden, stapte eruit en gooide die met een achterloos gebaar naar de rest van haar kleding.

“Wat vind je ervan?” vroeg ze, haar handen vooruit stekend alsof ze zich wilde presenteren als een cadeau, wat ze in werkelijkheid ook is, alleen wist ik niet of ze het zelf besefte.

“Mijn God,”slaagde ik erin om als antwoord te geven. Ik zag haar prachtige, klein gespierde lichaam. Ze benam me alle adem die ik nog bezat. Nog nooit had ik zo naar een vrouw gekeken, laat staan bewonderd.

Diana stapte naar me toe en schoof haar armen om mijn middel. “Vind je me mooi? Ik was bang dat je me niet mooi zou vinden,” fluisterde ze zacht.

Als antwoord legde ik mijn handen op haar schouders, mijn vingers danste als vlinders over haar zijdezachte huid, helemaal naar beneden, totdat ik haar zachte, stevige billen bereikte. Met mijn beidde handen kneedde ik haar billen en trok haar ter gelijke tijd tegen me aan. Ik voelde haar vrouwelijkheid, toen ze zich tegen mij dijbeen aandrukte. Een zachte kreun ontsnapte uit haar keel. Ik trok mijn been terug om de spanning weg te halen uit haar schaamstreek. Toen trok ik haar stevig tegen mijn dijbeen aan, maar deze keer duwde ik mijn been naar voren. Ik herhaalde dit enkele keren. Elke keer werd haar gekreun dieper, een beetje harder. Het was het mooiste geluid wat ik ooit had gehoord. Het geluid van een vrouw die volkomen in extase raakt.

Ze gooide haar hoofd achterover en keek me in mijn ogen. “Je kunt daar beter mee stoppen”hijgde ze, en kreunde weer,”als ik klaarkom verpest ik heel je jurk,” hijgde ze nu dieper.

“Ja, ik weet het,” glimlachte ik tegen haar, en trok haar net iets harder tegen mijn dijbeen.

Haar hoofd viel tegen mijn borsten. Haar voeten kwamen van de grond en wikkelde zich om mijn benen, ik hoefde nu zelf niets meer te doen. Ze bewoog zich als een paaldanseres tegen mijn dijbeen, heen en weer. Haar gekreun werd dieper, intenser.

Weer keek ze me diep in mijn ogen.”Ik moet stoppen, voordat het te laat is,”fluisterde ze zacht.

“Stop niet, lieverd,”fluisterde ik haar toe, en boog naar haar en kuste haar voorhoofd. “stop niet, laat het los, laat het maar gebeuren. Je hoeft er slechts aan toe te geven.”

Terwijl ze me aankeek, verstarde haar licht blauwe ogen, haar mond opende zich, haar lichaam begon te trillen, alsof er iets naderde wat ze in de kiem wilde smoren.

Ze kneep me harder dan ik dacht dat het mogelijk was voor een meid van haar omvang, toen ze van binnenuit leek te exploderen. Ze bleef kreunen toen haar sappen in ongecontroleerde golven uit haar kwamen. Ik voelde hoe haar sappen mijn jurk doorweekte en op mijn been stroomde.

Ik voelde hoe haar kracht uit haar lichaam vloeide. Haar grip op mij werd minder, en haar benen gleden langzaam langs de mijne naar beneden.

“Mijn god, ik denk dat het nooit ophoud,”kreunde ze.

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt, het was volmaakt voor haar.”Ik hou van je fluisterde ik zacht.” Nog steeds haar billen vasthoudend.

Eindelijk versoepelde haar benen zich helemaal en kon ik haar op de grond zetten voor ze zou vallen. “Het was heerlijk,”zei ze met een zwakke lach. “Oh nee! Het spijt me. Ik heb je mooie zijden jurk verpest, kijk.” Verontschuldigde ze zich, toen ze naar beneden keek en een grote natte plek zag, precies op de plaats waar ze tegen mijn boven been had gereden.

“Dat maakt niet uit Diana,” antwoordde ik,”daar is en wasmachine voor.”

“Waarom doe je hem niet uit voordat ik hem helemaal verpest,”fluisterde ze. Haar handen reikte zich om me, ze probeerde de rits van mijn jurk los te maken, maar ik deed een stap terug.

Haar knieën knikte nog van vermoeidheid, ze zakte bijna door haar benen, en ze kon nog net op tijd het dressoir vast pakken.

“Alles goed, schat,”vroeg ik haar en hielp haar naar mijn bed.

“Ja ik denk van wel. Ik ben gewoon een beetje moe,” zei ze met een glimlach.” Je hebt me echt afgemat.”

“Ik?” riep ik. “Ik denk dat je alles zelf hebt gedaan.” Ik sloeg de lakens weg en zei;” En nu tussen de lakens met dat lekkere kontje van je.”

Ze gleed in het bed. Ik moet toegeven, ze zag er geweldig uit, naakt tussen mijn satijnen lakens liggend. Ik ging op de rand van het bed zitten. Haar handen strekte zich uit naar de rits van mijn jurk. Ik draaide me om zodat ze er makkelijk bij kon. Nadat ze klaar was, ging ze weer op bed liggen en staarde me aan met die grote glimlach van haar.

“Wil je me niet uitkleden zoals ik bij jou deed?”vroeg ik. “Je mag het, dat weet je.”

Ze schudde haar hoofd.” Nee, ik heb maanden gefantaseerd om naar je te kijken hoe jij je uitkleed, en nu dit is de kans om het in het echt te zien.”

Ik stond op en liet de jurk van mijn schouders glijden. Ik hoorde Diana zacht zuchten, toen ze zag hoe groot mijn borsten waren en hoe mijn harde tepels in de dunne stof van mijn beha priemde. Ik laat de jurk op de grond vallen en stap eruit, raap hem op en hield hem onder mijn neus. Ik snoof haar geur op voordat ik hem in de hoek gooide.

Diana ging op de rand van het bed zitten, en ik liep langzaam naar haar toe. Ik stond voor haar neus met alleen mijn beha en slip nog aan. Haar licht blauwe ogen raasde over elke centimeter van mijn lichaam. Ik genoot ervan.

Ik toonde haar mijn rug en voelde hoe ze met trillende vingers mijn beha losmaakte. Ze probeerde mijn borsten te pakken, maar ik stapte weg van haar.

“Nee, zei ik. Je moet geduld hebben tot ik klaar ben,” plaagde ik haar en draaide me om. Langzaam trok ik mijn slip over mijn heupen en stapte eruit. Ik stond zo dicht bij haar gezicht dat ik haar warme adem in schaamstreek voelde. Ik zag hoe haar tong over haar lippen gleden. “Bevalt het wat je ziet?” vroeg ik zacht.

“Meer dan je denkt, kom dichterbij, kom naast me liggen,” hijgde ze zacht, haar handen naar me uitstrekkend.

Ik schoof tussen de lakens en trok haar tegen me aan,haar mond zoekend met mijn lippen. Ik kuste haar hartstochtelijk. Mijn tong onderzocht elk plekje van haar mond. Ik werd gek toen ze zacht op mijn tong begon te zuigen.

Toen we de kus verbraken ontdekte ik dat ze op me was komen liggen. Haar tengere lichaam, tussen de satijnen en mij, was het meest sexy gevoel wat ik ooit had gevoeld.

“Nu kun je aanraken wat je wilt, Diana,” hijgde ik.

Met een uitbarsting van energie stortte ze zich op mijn tepels en deze hijgend in haar hongerige mond nam. Haar tong danste over mijn harde tepels. Hoe harder ze likte, harder en groter ze werden.

Tussen de sensatie door, die mijn lichaam onderging, voelde ik hoe haar been een weg zocht tussen mijn benen. Maar al te blij haar tegemoet te kunnen komen, spreidde ik mijn benen voor haar. Tot mijn teleurstelling waren mijn tepels plotseling verlaten en schoof ze onder de lakens.

Ze verspilde geen moment. Ik voelde opeens hoe ze haar hijgend gezicht tegen mijn vagina drukte, haar warme adem tegen mijn schaamlippen blazend. Alleen dit al deed me zwaar hijgen, en het werd nog erger toen ze haar tong tussen mijn schaamlippen liet glijden. Zonder waarschuwing drukte ze haar tong zo diep mogelijk bij me naar binnen en begon me op die manier te neuken.

Ik kon alleen nog schreeuwen: “Wat….Oh mijn God!” mijn vagina leek wel een vulkaan die uitbarstte. Het leek wel of mijn vagina zich binnenste buiten wilde draaien, toen ik klaarkwam.

Ze ging door met haar aanval op mij, haar neus tegen mijn clit wrijvend, haar mond zoog zich vast op mijn vagina. Ze zoog zo hard aan me dat het leek alsof ze me op wilde zuigen.

Ik kon haar horen slurpen en zuigen. Ze zorgde ervoor om geen enkele druppel van mijn stromende sappen te verspillen. Ze slikte, duwde haar tong in me, zoog en slikte weer, opnieuw en opnieuw. Telkens als de krampen zich verminderde, drukte ze haar hoofd strakker tegen me, en drukte haar tong diep in me. De intense trillingen die ik hier van kreeg, zorgde dat ik voor de tweede keer klaarkwam.

Ik heb geen idee hoe lang ze hiermee doorging. De enige manier, die mijn lichaam kon vinden, om aan deze aanval te ontsnappen, was flauw te vallen. En dat was wat er ook gebeurde.

#

De werkelijkheid keerde terug toen ik de vogels buiten hoorde kwetteren en fluiten. Langzaam opende ik mijn ogen en zag hoe het zachte ochtendlicht zich een weg baande langs de rand van de gordijnen.

Mijn lichaam was uitgeput, bijna gevoelloos. Een beeld van Diana schoot door mijn hoofd. Snel keek ik links en rechts van me. “Godverdomme!”gilde ik. Diana was er niet. Het hele gebeuren was een droom geweest.

Zoveel gedachten schoten tegelijkertijd door mijn hoofd, en er kwamen er steeds meer bij. Ik probeerde ze te ordenen, maar het lukte me niet. Het leek alsof ik antwoord kreeg van een telefooncentrale, alle lijnen zijn bezet, probeer het later opnieuw.

Tegelijkertijd was ik opgelucht omdat Diana nooit iets over mijn gevoelens voor haar te weten zou komen. Ik had ontdekt dat ik lesbisch was. Ik voelde ook teleurstelling, omdat mijn kleine meid, Diana, niet hier bij me was.

Versuft trok ik de lakens over mijn hoofd, nog niet klaar om een nieuwe dag te ontvangen, een nieuwe eenzame Valentijnsdag.

Ik voelde een kleine beweging onder de satijnen lakens. Ik zat meteen rechtop in mijn bed en sloeg de lakens terug. Wat ik vond, vulde mijn hart met een alles overweldigende vreugde. Een paar fel blauwe ogen keken me aan en ik hoorde,” Doe die lakens terug, ik wil nog niet opstaan.”

Ik trok de lakens over mij heen en liet me achterover vallen op mijn kussen en voelde hoe Diana zich tegen me aanvleide.

Oh, mijn God, het was geen droom. Ze had de nacht met me doorgebracht. Ze had bij me geslapen. Een prachtig, warm gevoel maakte zich meester van me. Diana was er echt en had me zojuist een prachtigste cadeau gegeven dat ik ooit had gehad, een prachtig Valentijn cadeau.

Ik lag daar voor een paar minuten, toen ik een beslissing nam. Ik trok de lakens weer weg.

“Diana, kom hier liggen!” fluisterde ik.

Haar ogen opende zich en langzaam kroop ze omhoog, Legde haar hoofd op mijn borsten. Het leek haar favoriete plaats te zijn, en ik had er beslist geen moeite mee.

Zo vielen we samen weer in slaap. Het laatste wat er door mijn gedachte schoot, was dat ik de hele wereld wilde laten weten dat ik van haar hield en als ze het niet aanstond, dan konden ze de pot op.

“Ik hou van je Diana,”fluisterde ik zacht.

Als antwoord nam ze mijn hand vast en kneep er zacht in. Haar ogen lieten een paar tranen los die zich langzaam verspreidde over mijn borsten, lijkend alsof ze een weg zochten naar mijn hart.
Brinky, de nieuwe BMW
pi_87987903
Hmm, meeslepend en fijn verhaal hoor!

Op de een of andere manier klinkt dit alsof het uit het Engels vertaald is. Of dat Engels de moedertaal van de schrijver/schrijfster is. Klopt dat?

[ Bericht 14% gewijzigd door Pandora73 op 26-10-2010 18:20:49 ]
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_87992617
Nee dat is niet waar maar er zijn vast een paar spellingsfouten waardoor je dat denkt denk ik ;) tis op en top NL, ik heb het alleen wat sappiger gemaakt voor de rest :)

[ Bericht 28% gewijzigd door BrinkydeBMW op 26-10-2010 19:34:26 ]
Brinky, de nieuwe BMW
pi_87995920
Hm, een van de duidelijkste voorbeelden die ik zo snel kan vinden is "Ik hoop dat u mijn standpunt waardeert" (conversatie in de bloemenwinkel). Dit is letterlijk vertaald Engels: "I hope you appreciate my point of view". In het Nederlands zou je zeggen "Ik hoop dat u mijn standpunt begrijpt" of "dat u begrip heeft voor mijn standpunt". Iets waarderen is in het Nederlands namelijk alleen iets leuk vinden, of fijn vinden, en heel wat anders dan respecteren.
En zo zitten er heel wat meer dingetjes in die mij een "Engels" gevoel gaven. Bijvoorbeeld zinsconstructies en werkwoordsvervoegingen (verspringingen tussen verleden/tegenwoordige tijd bij werkwoorden die in het Engels in geschreven taal niet verschillen in die tijdsvormen en in het Nederlands wel).
Maar ook tegenwoordige deelwoorden (in het Engels de vormen met ~ing, die in het Nederlands ~end worden) die qua zinsconstructie niet op hun plaats zijn (in het Nederlands wordt dit alleen gebruikt als bijvoeglijk naamwoord of bijwoord, terwijl het Engels wordt gebruikt om bijvoorbeeld iets aan te geven wat men ondertussen doet. (Voorbeeld, niet uit dit verhaal maar gewoon als voorbeeld: "Staring into my glass, I thought about..." wordt normaal gesproken niet vertaald met "Starend in mijn glas, dacht ik na over...", maar eerder met "Terwijl ik in mijn glas staarde, dacht ik na over..."; en in dit verhaal komt die ~end vorm juist wel veel voor.)
Allerlei dingen die dus in het Nederlands nét verkeerd worden toegepast en die als de tekst in het Engels zou staan, wel goed zouden zijn. Vandaar mijn gevoel dat het uit het Engels kwam, of dat je wellicht van nature Engels spreekt.

Maar goed, dit is dus alleen uitleg van mijn gevoel, verder blijf ik het gewoon een heel fijn verhaal vinden :P
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_87996055
Ok... Ik heb het alleen beetje bijgeschaaft maar het kan best wat je nu zegt ;) als het engels is boeit mij niet... Het blijft een lekker verhaal met een vleugje van mijn fantasie :@
En dankje :P

[ Bericht 25% gewijzigd door BrinkydeBMW op 26-10-2010 22:16:27 ]
Brinky, de nieuwe BMW
  dinsdag 26 oktober 2010 @ 21:21:45 #112
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_87998121
Nou Brinky, dat smaakt naar meer!

Get your kicks on Route 66

Ik ben de trotse bezitter van een Harley Davidson Chopper. Chroom, zwart leer, dreunende moter, op een zonnige voorjaarsdag parkeren op de boulevard en alle aandacht naar je toe trekken. Jaloerse blikken van mannen, verontwaardiging bij de oudevandagen, enthousiasme bij kinderen, maar vooral de stijgende oestrogenenspiegels bij de dames op het terras.

En toch miste Nederland altijd iets. Nu ik over de Route 66 mij richting Los Angeles begeef, weet ik wat het was: blik op oneindig en de absolute vrijheid. Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico en Arizona heb ik nu doorkruist. Het is niet ver meer naar LA, maar tijdens een rit van ruim 3000km moet er ook wel eens wat onderhoud gepleegd worden.

Gelukkig naderde ik het plaatsje Peach Springs, een dorpje dat haar hoogtij vierde in de tijd voordat Route 93 was aangelegd en dat nu maar liefst een kleine 700 inwoners telt. De garage uit die tijd is bewaard gebleven en nog open ook.

Ik parkeer mijn Chopper op de oprit die evenbreed is als het pand. De grote deuren zijn allebei opengerold, maar ik zie niemand. Het is 12.30u, misschien zijn ze aan het lunchen? Ik stap af, hang mijn Amerikaanse pothelm aan het stuur en loop naar binnen. Doordat buiten de zon zo fel is, moeten mijn ogen even wennen aan de schemer in de garage. Een met olie besmeurde gettoblaster vult de ruimte met Metallica's Enter Sandman. Overal staan onderdelen, kasten gereedschap, gallons olie en koelvloeistof, smerige poetslappen, banden, er is ook een ouderwetse smeerput aanwezig. Een geur die je alleen in garages tegenkomt, waar vaag het aroma van verse koffie in te ontdekken is.

Ineens wordt er een steeksleutel teruggegooid in een gereedschapskist en schrik me een ongeluk. Er was dus toch al iemand aanwezig. Het enige wat ik zie, zijn een paar kisten en een been van een vuile blauwe overall. Op het moment dat ik me bedenk dat het schoeisel aan de kleine kant is, komt de rest van het individu vanonder de moterkap tevoorschijn. Het blijkt een vrouw, nee, een meisje, nog geen twintig jaar oud.

Haar asblonde haren in een slordig, wild en kort kapsel, zwarte vegen op haar wang, hals en armen, een smoezelig hemdje dat ooit wit moet zijn geweest, haar huid bedekt met een glanzend laagje zweet, de mouwen van de overall om haar heupen geknoopt, een zware sleutel in het zakje bij haar knie. Ze doet me denken aan Madonna in de clip van Papa Don't Preach; hetzelfde haar, dezelfde blik in haar ogen, alleen hier en daar wat smeer toegevoegd.

"Ja?" vraagt ze. "Kan ik je helpen?"
"Kan ik bij jou ook een blikje motorolie krijgen?"
"Natuurlijk," zegt ze en ze laat de auto - een Pontiac Firebird '68, zie ik nu - voor wat hij is en loopt met stoere passen naar een metalen kast. Ze maakt hem open, pakt een blik en gooit het me toe. "Voor die chopper van je." En als antwoord op mijn vragende blik: "Ik hoorde je van mijlenver aankomen."
Aha. Vandaar. "Wat is de schade?" vraag ik haar.
"De moter moet helemaal gereviseerd worden, dat schatje is slecht onderhouden," begint ze.
"Nee," lach ik, "ik bedoel wat die olie kost."
"Oh, heb je het daar over! Twaalf dollar," antwoordt ze met een lichte blos.
Ik geef haar er vijftien en zeg dat ze het wisselgeld mag houden. Ze pakt het geld aan, vouwt het op en stopt het tussen haar borsten in haar beha.

Zonder iets te zeggen, loop ik naar buiten en stop het blikje in mijn leren zijtas. Dat vulde ik later wel bij. Ik liep terug naar binnen en ging bij de Firebird vlak achter haar staan. Ze kwam overeind vanonder de moterkap en sloot deze langzaam. Zonder te weten hoe ze zou reageren, gaf ik haar een zoen in haar nek. Haar zweet smaakte wat zoutig. Lekker. Ze draaide zich naar me om, keek me aan met een blik die ik niet meteen kon plaatsen en drukte haar zachte lippen op de mijne. Ik likte mijn weg bij haar naar binnen, zij liet het gretig toe. Mijn handen pakten haar om haar middel. Ik tilde haar iets op en zette haar neer op de gevlamde moterkap.

Vrijwel meteen sloeg ze haar benen om mijn heupen. Haar handen begroef ze in mijn haar, ze liet mijn stoppelbaard langs haar wang schuren. Ondertussen trok ik haar hemdje uit de overall en trok het bij haar uit. Ze droeg een sportbeha met de sluiting tussen haar borsten. Is dat even praktisch! Ik haalde eerst de twee biljetten er vantussen en propte deze tijdens het zoenen in de broekzak van haar overall. De sluiting van haar beha maakte ze zelf open. Ze pakte mijn handen en legde ze op haar zachte borsten. Kleine, harde tepeltjes.

Ik hoorde hoe haar kisten op de grond vallen - blijkbaar droeg ze ze zonder de veters te strikken. Ik voel hoe ze mijn riem loshaakt en mijn leren broek openknoopt. Ik trek gehaast mijn T-shirt uit. Ze krast met haar nagels over mijn borst en rug. Langzaam laat ze zich achterover zakken en gaat ze op de motorkap liggen. Ik help haar gehaast uit die gore overall en aanschouw een slank lichaam met platte buik en prachtige heupen op een van de mooiste auto's ooit. Ik bevrijd mijn erectie uit mijn boxershort, zij tilt haar benen langs me heen op en trekt haar stringetje uit.

Ze is prachtig, enkele seconden blijf ik naar haar staren, van mijn stuk gebracht, mijn handen over haar hele lichaam glijdend. "Snel," fluistert ze, "snel!"
Ik laat mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden, plaag haar G-spot een beetje, streel met mijn duim haar clitje en meteen ligt ze te kronkelen op de Pontiac. "Please! Please!" smeekt ze me. Beheerst treedt mijn penis haar vulva binnen en ik kom bijna onmiddellijk. Ik wacht even, sta onbeweeglijk stil, ik voel hoe haar bekkenbodemspieren zich ongecontroleerd, happend bijna, aanspannen. Voor haar zal het ook niet lang duren. Damn, waar vind je ze nog zo geil, tegenwoordig?

Ik besluit dat het haar waarschijnlijk ook niet veel kan schelen hoe lang het duurt en begin te stoten. Mijn handen glijden over haar lichaam, pakken haar heupen stevig beet. Zij gilt het uit. Het kan me geen reet schelen dat heel Peach Springs haar zou kunnen horen, ik wil in haar exploderen, ik wil voelen dat ze komt!
En dan komt ze half overeind, haar borsten pront omhoog, haar hoofd in haar nek, voor een seconde bevroren, om vervolgens schreeuwend en hevig trillend klaar te komen, met haar benen om mijn middel trekt ze me nog dieper bij zich naar binnen.
Dan is het mijn beurt. Ik beleef mij orgasme dermate intens, dat ik steun moet zoeken bij de auto. Hijgend en doodmoe zak ik door mijn benen en lig ik op de grond van de garage bij te komen.

Ik hoor haar even uithijgen. Ze komt overeind en maakt van de gelegenheid gebruik om in amazone op me te komen zitten. Mijn erectie was even verdwenen, maar wordt met iedere hartslag weer leven ingeblazen. Steunend op mijn borst berijdt ze me. Haar ogen dicht, haar mond kreunend, hijgend een stukje open. Om weer een schuddend orgasme te beleven.

Terwijl ze weer bij zit te komen, rozig en vermoeid, constateer ik daar nu haar hele lijf glimt van het zweet en overal vegen olie en smeer vertoont.

Prachtig!

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 27-10-2010 21:49:03 ]
pi_88001499
quote:
Op dinsdag 26 oktober 2010 21:21 schreef Poem het volgende:
Nou Brinky, dat smaakt naar meer!


Get your kicks on Route 66

Ik ben de trotse bezitter van een Harley Davidson Chopper. Chroom, zwart leer, dreunende moter, op een zonnige voorjaarsdag parkeren op de boulevard en alle aandacht naar je toe trekken. Jaloerse blikken van mannen, verontwaardiging bij de oudevandagen, enthousiasme bij kinderen, maar vooral de stijdende oestrogenenspiegels bij de dames op het terras.

En toch miste Nederland altijd iets. Nu ik over de Route 66 mij richting Los Angeles begeef, weet ik wat het was: blik op oneindig en de absolute vrijheid. Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico en Arizona heb ik nu doorkruist. Het is niet ver meer naar LA, maar tijdens een rit van ruim 3000km moet er ook wel eens wat onderhoud gepleegd worden.

Gelukkig naderde ik het plaatsje Peach Springs, een dorpje dat haar hoogtij vierde in de tijd voordat Route 93 was aangelegd en dat nu maar liefst een kleine 700 inwoners telt. De garage uit die tijd is bewaard gebleven en nog open ook.

Ik parkeer mijn Chopper op de oprit die evenbreed is als het pand. De grote deuren zijn allebei opengerold, maar ik zie niemand. Het is 12.30u, misschien zijn ze aan het lunchen? Ik stap af, hang mijn Amerikaanse pothelm aan het stuur en loop naar binnen. Doordat buiten de zon zo fel is, moeten mijn ogen even wennen aan de schemer in de garage. Een met olie besmeurde gettoblaster vult de ruimte met Metallica's Enter Sandman. Overal staan onderdelen, kasten gereedschap, gallons olie en koelvloeistof, smerige poetslappen, banden, er is ook een ouderwetse smeerput aanwezig. Een geur die je alleen in garages tegenkomt, waar vaag het aroma van verse koffie in te ontdekken is.

Ineens wordt er een steeksleutel teruggegooid in een gereedschapskist en schrik me een ongeluk. Er was dus toch al iemand aanwezig. Het enige wat ik zie, zijn een paar kisten en een been van een vuile blauwe overall. Op het moment dat ik me bedenk dat het schoeisel aan de kleine kant is, komt de rest van het individu vanonder de moterkap tevoorschijn. Het blijkt een vrouw, nee, een meisje, nog geen twintig jaar oud.

Haar asblonde haren in een slordig, wild en kort kapsel, zwarte vegen op haar wang, hals en armen, een smoezelig hemdje dat ooit wit moet zijn geweest, haar huid bedekt met een glanzend laagje zweet, de mouwen van de overall om haar heupen geknoopt, een zware sleutel in het zakje bij haar knie. Ze doet me denken aan Madonna in de clip van Papa Don't Preach; hetzelfde haar, dezelfde blik in haar ogen, alleen hier en daar wat smeer toegevoegd.

"Ja?" vraagt ze. "Kan ik je helpen?"
"Kan ik bij jou ook een blikje motorolie krijgen?"
"Natuurlijk," zegt ze en ze laat de auto - een Pontiac Firebird '68, zie ik nu - voor wat hij is en loopt met stoere passen naar een metalen kast. Ze maakt hem open, pakt een blik en gooit het me toe. "Voor die chopper van je." En als antwoord op mijn vragende blik: "Ik hoorde je van mijlenver aankomen."
Aha. Vandaar. "Wat is de schade?" vraag ik haar.
"De moter moet helemaal gereviseerd worden, dat schatje is slecht onderhouden," begint ze.
"Nee," lach ik, "ik bedoel wat die olie kost."
"Oh, heb je het daar over! Twaalf dollar," antwoordt ze met een lichte blos.
Ik geef haar er vijftien en zeg dat ze het wisselgeld mag houden. Ze pakt het geld aan, vouwt het op en stopt het tussen haar borsten in haar beha.

Zonder iets te zeggen, loop ik naar buiten en stop het blikje in mijn leren zijtas. Dat vulde ik later wel bij. Ik liep terug naar binnen en ging bij de Firebird vlak achter haar staan. Ze kwam overeind vanonder de moterkap en sloot deze langzaam. Zonder te weten hoe ze zou reageren, gaf ik haar een zoen in haar nek. Haar zweet smaakte wat zoutig. Lekker. Ze draaide zich naar me om, keek me aan met een blik die ik niet meteen kon plaatsen en drukte haar zachte lippen op de mijne. Ik likte mijn weg bij haar naar binnen, zij liet het gretig toe. Mijn handen pakten haar om haar middel. Ik tilde haar iets op en zette haar neer op de gevlamde moterkap.

Vrijwel meteen sloeg ze haar benen om mijn heupen. Haar handen begroef ze in mijn haar, ze liet mijn stoppelbaard langs haar wang schuren. Ondertussen trok ik haar hemdje uit de overall en trok het bij haar uit. Ze droeg een sportbeha met de sluiting tussen haar borsten. Is dat even praktisch! Ik haalde eerst de twee biljetten er vantussen en propte deze tijdens het zoenen in de broekzak van haar overall. De sluiting van haar beha maakte ze zelf open. Ze pakte mijn handen en legde ze op haar zachte borsten. Kleine, harde tepeltjes.

Ik hoorde hoe haar kisten op de grond vallen - blijkbaar droeg ze ze zonder de veters te strikken. Ik voel hoe ze mijn riem loshaakt en mijn leren broek openknoopt. Ik trek gehaast mijn T-shirt uit. Ze krast met haar nagels over mijn borst en rug. Langzaam laat ze zich achterover zakken en gaat ze op de motorkap liggen. Ik help haar gehaast uit die gore overall en aanschouw een slank lichaam met platte buik en prachtige heupen op een van de mooiste auto's ooit. Ik bevrijd mijn erectie uit mijn boxershort, zij tilt haar benen langs me heen op en trekt haar stringetje uit.

Ze is prachtig, enkele seconden blijf ik naar haar staren, van mijn stuk gebracht, mijn handen over haar hele lichaam glijdend. "Snel," fluistert ze, "snel!"
Ik laat mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden, plaag haar G-spot een beetje, streel met mijn duim haar clitje en meteen ligt ze te kronkelen op de Pontiac. "Please! Please!" smeekt ze me. Beheerst treedt mijn penis haar vulva binnen en ik kom bijna onmiddellijk. Ik wacht even, sta onbeweeglijk stil, ik voel hoe haar bekkenbodemspieren zich ongecontroleerd, happend bijna, aanspannen. Voor haar zal het ook niet lang duren. Damn, waar vind je ze nog zo geil, tegenwoordig?

Ik besluit dat het haar waarschijnlijk ook niet veel kan schelen hoe lang het duurt en begin te stoten. Mijn handen glijden over haar lichaam, pakken haar heupen stevig beet. Zij gilt het uit. Het kan me geen reet schelen dat heel Peach Springs haar zou kunnen horen, ik wil in haar exploderen, ik wil voelen dat ze komt!
En dan komt ze half overeind, haar borsten pront omhoog, haar hoofd in haar nek, voor een seconde bevroren, om vervolgens schreeuwend en hevig trillend klaar te komen, met haar benen om mijn middel trekt ze me nog dieper bij zich naar binnen.
Dan is het mijn beurt. Ik beleef mij orgasme dermate intens, dat ik steun moet zoeken bij de auto. Hijgend en doodmoe zak ik door mijn benen en lig ik op de grond van de garage bij te komen.

Ik hoor haar even uithijgen. Ze komt overeind en maakt van de gelegenheid gebruik om in amazone op me te komen zitten. Mijn erectie was even verdwenen, maar wordt met iedere hartslag weer leven ingeblazen. Steunend op mijn borst berijdt ze me. Haar ogen dicht, haar mond kreunend, hijgend een stukje open. Om weer een schuddend orgasme te beleven.

Terwijl ze weer bij zit te komen, rozig en vermoeid, constateer ik daar nu haar hele lijf glimt van het zweet en overal vegen olie en smeer vertoont.

Prachtig!
Inderdaad prachtig :D
Brinky, de nieuwe BMW
  dinsdag 26 oktober 2010 @ 22:26:07 #114
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_88002234
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 oktober 2010 22:14 schreef BrinkydeBMW het volgende:

[..]

Inderdaad prachtig :D
Die van jou mag er ook wezen. :Y
Waar ik benieuwd naar ben, is waar je je inspiratie vandaan haalt?
pi_88005851
Fantasie over lekkere werkgever en secretaresse die het doen en die rozen, Dat is mij overkomen maar heb ik nu in plaats van dat ik die rozen kreeg nu een vrouw in die positie gezet. De rest is gewoon veel nadenkwerk ;)
Brinky, de nieuwe BMW
  woensdag 27 oktober 2010 @ 12:24:16 #116
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_88018050
quote:
3s.gif Op dinsdag 26 oktober 2010 21:21 schreef Poem het volgende:
[knip] Wederom een erg lekker verhaal! [/knip]

Prachtig!
Poem wat zijn je verhalen toch heerlijk!! _O_ Ik vind t ook erg knap hoe je (met regelmaat) schijnbaar zonder moeite je verhaal schrijft vanuit t oogpunt van een man. _O_

Zorg je wel voor copyright oid? Straks gaan andere met je verhalen er vandoor.... Zou toch zonde zijn!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_88147679
Zou inderdaad zonde zijn :{
Maar in dit topic staan wel heerlijke verhalen ^O^
Brinky, de nieuwe BMW
pi_88149415
Misschien iemand die een verzoekje heeft?
Even een paar kernpunten (plaats, personen e.d.) geven en ik wil wel kijken of ik er iets van kan maken.
  zondag 31 oktober 2010 @ 14:26:42 #119
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_88172883
quote:
5s.gif Op zaterdag 30 oktober 2010 19:37 schreef KantNochWal het volgende:
Misschien iemand die een verzoekje heeft?
Even een paar kernpunten (plaats, personen e.d.) geven en ik wil wel kijken of ik er iets van kan maken.
Een toerist en een non in een biechtstoel! :o
pi_88293680
quote:
Op zondag 31 oktober 2010 14:26 schreef Poem het volgende:

[..]



Een toerist en een non in een biechtstoel! :o
Zal de gedachten zo snel mogelijk verwoorden op het scherm.
  zaterdag 6 november 2010 @ 16:58:34 #121
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_88404728
Geschreven voor een andere site maar ik plaats hem hier ook maar eens.

Op een vrije dag loop ik op mijn gemakje door de grote stad die grenst aan het dorp waar ik woon. De zon schijnt op mijn haren en ik voel de frisse warmte van de lente mijn huid kussen, als voorbereiding op de heerlijke zomer die zal volgen. Ik kijk om me heen en zie het genot van deze zalige dag weerspiegeld op de gezichten van het winkelend publiek.

Ik heb zojuist in mijn eentje op een terrasje een broodje gegeten, ik had echt zin om alleen te zijn vandaag.
Rustig slenter ik verder tot ik bij een etalage van een kledingwinkel kom. Ik blijf staan en bekijk de etalagepoppen; stram, kil, bleek..En toch zijn zij degenen die de nieuwste mode tentoonstellen, het aantrekkelijk moet maken voor de voorbijgangers.
Ik besluit ter plekke dat ik een nieuwe blouse nodig heb en ga de winkel binnen. Het is een ruime winkel, een flink aantal mensen bekijkt aandachtig alle waar op de rekken. Her en der zie ik personeel, uitkijkend naar hulpbehoevenden of dieven als haviken naar een prooi.

Ik voel me loom vanwege de zon en besluit rustig aan te doen. Langzaam loop ik langs de rekken, af en toe voelend aan een lekker stofje wat ik genietend door mijn vingers laat glijden.
Aangekomen bij de spijkerbroeken kijk ik omhoog en mijn blik kruist de hare. Zij.
Ze werkt hier overduidelijk en ze neemt me peilend in zich op.
Plotseling klopt mijn hart in mijn keel en voel ik een vreemde kriebel door mijn buik. Ze is prachtig.
Haar donkerbruine, lange haar valt sluik over haar smalle schouders. Haar gezicht is licht gebruind en bezaaid met sproeten die over haar kleine wipneus lopen. Ze heeft grote donkerbruine ogen en een brede mond met volle lippen. Oh, de volste lippen die ik ooit heb gezien…
Mijn blik dwaalt af over haar lichaam. Onder haar smalle schouders zie ik volle borsten, ingesloten door de knoopjes van haar blouse, die kuis dicht zit maar toch een klein streepje van iets heerlijks laat zien.
Haar taille is smal en toch is ze niet mager. Ze heeft een vol figuur met brede heupen en een prachtig ronde kont.
Ik duik weg tussen het rek spijkerbroeken en sluit even mijn ogen. Me voorstellend hoe zacht haar huid moet zijn en hoe fluweel haar lippen…

Met een rood hoofd kom ik overeind. Dit kan niet! Ik ben doodgewoon aan het winkel, op zoek naar die blouse! Kom op, denk aan iets anders!
Ik kijk weer haar kant op en het lukt me niet. Ik kan niet aan iets anders denken.
Het gekke gevoel in mijn buik wordt heviger en ik merk dat het zich naar onder verplaatst. Vol schaamte merk ik dat ik een beetje nat wordt tussen mijn benen.
Ik besluit door te lopen en het gevoel te negeren maar eenmaal bij de rokjes kan ik niet anders dan weer naar haar kijken. Mijn knieën worden week en ik voel dat ik alleen maar natter word.
Het meisje vangt mijn blik en lacht naar me. Het lukt me niet om weg te kijken en denkend dat ik hulp nodig heb komt ze mijn richting uit.
Nee!
Ik kan haar onmogelijk zo dicht bij laten komen, niet zoals ik me nu voel, niet in gewoon een kledingwinkel…

Snel gris ik een rokje van het rek en loop, nee rén, naar de kleedhokjes waar ik het gordijn dichtgooi.
Licht hijgend laat ik me op het bankje vallen. Ik zie dat ik een rokje in een totaal verkeerde maat heb meegepakt maar het maakt me niets uit. Ik denk alleen aan haar. Op maar een paar meter afstand.
Een siddering trekt door mijn lijf en ik voel een nieuwe vochtige warmte tussen mijn benen.
Ik moet deze druk kwijt en dus neem ik een stoute beslissing.
Aarzelend glijdt mijn hand over mijn hals. Zelfs van deze lichte aanraking, met de gedachte aan haar, worden mijn tepels hard.
Ik beweeg mijn hand iets lager en beroer voorzichtig mijn borst die strak staat van de opwinding.
Mijn hoofd zakt achterover en ik sluit mijn ogen. Ik denk aan haar. Haar volle lippen, haar lange haar..
Ik beeld me in dat ze het kleedhokje binnenkomt. Ze vraagt of ze me kan helpen met een veelbetekenende glimlach. Ik stamel wat, kan niks uitbrengen. Ze lacht nogmaals en komt dichter naar me toe. Komt voor me staan, haar benen wijd, handen in haar zij en nog steeds die glimlach.
Even gebeurt er niks en net als ik me afvraag wat ik moet zeggen buigt ze zich naar me toe. Ze kijkt me van dichtbij indringend aan en dan beroeren haar lippen de mijne. Zachtjes.
Ze duwt ze steviger op mijn mond en ik voel haar warme adem. Ik wil niets liever dan dat dit doorgaat en open mijn mond een beetje. Meteen voel ik hoe haar zoete tong mijn mond binnendringt. Ze kust me vol overgave, likt aan mijn bovenlip om dan weer met haar tong de mijne te zoeken en met lange halen mijn smaak te proeven.

Ondertussen is mijn hand verder naar beneden gedwaald. Ik duw lichtjes op mijn legging, daar waar het verlangen het hardst schreeuwt. Zal ik….?
Het is geen vraag meer, het is iets wat moet. Ik kan dit kleedhokje niet uitkomen zonder deze honger te bevredigen.
Ik haak mijn duim achter de rand van de stof en trek deze van mijn buik af. Mijn andere hand glijdt soepel naar binnen en zoekt onmiddellijk naar dat warme, natte plekje.
Ik ril en wil het uitschreeuwen als mijn vingers mijn slipje binnengaan, speurend naar mijn clit.

Mijn fantasie is nog niet tot bedarend gekomen en het meisje legt haar handen om mijn borsten. Met haar duimen streelt ze over mijn tepels voordat ze zich er naartoe beweegt en met haar tong mijn tepels nog harder maakt dan ze al waren.
Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en duw mijn bovenlichaam naar voren, naar de warme heerlijkheid van haar mond.
Ineens stopt ze abrupt. Ik schrik en kijk haar verbaasd en vragend aan. Weer die glimlach.
Het meisje laat zich op haar knieën zakken en plots grijpt ze ruw mijn legging beet. Nog één lachje en ze trekt alles, inclusief mijn slipje, in één keer naar beneden.
Ik word rood, weet me geen houding te geven. Hou mijn benen bij elkaar.
Ze kijkt me streng en onverbiddelijk aan en duwt hard mijn benen uit elkaar.
Ik haal diep adem, zucht, kreun om wat er gaat komen.
Er gebeurt niks. Het meisje leunt iets naar achter en kijkt me taxerend aan. Eén wenkbrauw omhoog en weer die grijns.
Ik smeek haar stil, smeek haar om dat hete verlangen in me te stillen.
Een paar tellen lang staat de wereld stil, ik hoor niks en zie alleen haar grijns.
Ineens. Haar nagels in mijn heupen, ze dringen mijn vlees binnen. Ze buigt zich naar me toe en haar lange tong raakt mijn clit kort aan. Ik hou het niet meer en laat een kreun aan mijn lippen ontsnappen.

Ze kijkt omhoogt en lacht hardop. Een korte, klingelende lach, als een kerstbel.
Het sein is gegeven en ze begint met likken. Korte halen wisselen zich af met lange halen. Haar puntige tong kriebelt over mijn clit en langs mijn lippen. Ik voel haar hete adem terwijl ze mijn vocht oplikt. Ze zuigt aan mijn kutje alsof ze niks van dat vocht verloren wil laten gaan.
Ik voel haar tong bij me binnendringen, medogenloos, alsof het al niet heftig genoeg was allemaal.
Haar slanke handen masseren mijn billen en duwen me omhoog, dichter naar haar mond toe.
Mijn lichaam kronkelt en kreunt, klaar om te exploderen, als ze ineens ophoudt.
Ze vraagt me iets. Het enige wat ze zegt. “Hoe graag wil je dit?”
Ik kijk haar aan. Buig me naar voren en zonder haar gezicht met mijn handen aan te raken lik ik met het puntje van mijn tong zacht langs haar lippen. Ik grijp haar handen beet, steviger om mijn kont, en duw mijn bekken omhoog. Ze kan er niet meer omheen.
Ik wil dit. Heel graag.

Ze knikt kort. Duwt haar gezicht weer tussen mijn benen en gaat weer met die heerlijke tong verder met het kriebelen van mijn clitje.
Ze trekt haar rechterhand terug van mijn billen en laat haar wijsvinger tussen mijn lippen doorglijden, richting de natte opening van mijn kutje.
Voorzichtig steekt ze haar vinger naar binnen, zijdezachte bewegingen. Ik spoor haar aan door mijn heupen te bewegen. Dit laat ze zich niet nog duidelijker maken en ze trekt me ruw dichter naar zich toe en steekt meteen 3 vingers naar binnen.
Ze zorgt binnenin voor vuurwerk door te bewegen, op en neer en ‘kom hier, kom hier’ met die lange, slanke vingers.
Ik hou het bijna niet meer en grijp mijn borsten beet. Knijp hard in mijn tepels.
Het meisje richt zich op, lacht naar me en buigt zich nog eenmaal voorover.
Ze stopt geen seconde met haar vingers en richt zich met haar tong nu volledig op mijn clit. Ruwer nu, harder.
Mijn lijf reageert en in mijn onderbuik voel ik het aanzwellende orgasme. Het meisje voelt het ook, voelt mijn spieren om haar vingers samenspannen. Ze likt nog sneller, beweegt nog sneller tot mijn lijf het niet meer houdt en het golvende, hevige orgasme over zich heen laat komen.
Ik schok en schok en mijn lijf trilt en schokt en beeft…..

Ik open mijn ogen en merk dat ik alleen ben. In het pashokje. Met de verkeerde maat rok.
Met een verhit gezicht lik ik mijn vingers af, trek mijn legging omhoog.
Ik laat het rokje liggen. Loop snel de paskamer uit.
Op de weg naar buiten zie ik het meisje. Ik lach breed naar haar.
Ze kijkt bevreemd en lacht verdwaasd terug.
De blouse heb ik uiteindelijk niet gevonden.
L'Enfer, c'est les autres.
pi_89492738
ik volg dit topic al een tijdje.
hier is mijn bijdrage via een anoniem account

Secret sex
Ze zat naast hem op het bed en keek naar hem. Hij was zo knap. Zijn nonchalante lange warrige haar, zijn net iets te grote bandshirts van een of andere metalband, alles aan hem trok haar aan. Zij keek weg, en hij keek naar haar. Als ze toevallig wel tegelijk keken, was die blik vol van intensiteit, al was die alleen voor hen twee zichtbaar. Voor de rest waren het gewoon twee mensen, die gezellig wat dronken in een hotelkamer met wat vrienden. Elke keer als hij dacht dat niemand het zag, streelde hij met zijn vinger over haar bovenbeen. Het was de meest lieve, zachte aanraking, maar de geheimzinnigheid ervan maakte haar ongelofelijk geil. Als ze daar niet met nog 4 man op de kamer hadden gezeten had ze hem direct op bed geduwd, zijn kleren uitgetrokken en hartstochtelijk met hem de liefde bedreven.

Maar het feit bleef dat ze daar met z’n tweeën op zijn bed zaten. In een hotel kamer waar nog vier anderen relaxed met elkaar zaten te praten. Niemand van hen wist dat zij wat hadden, en niemand wist dat ze al eerder hadden gezoend, elkaars kleren uit hadden getrokken, elkaar betast. Het was toen helaas niet verder gekomen als alleen dat. Maar zij wilde hem, en wel nu.

“Hey” zei ze tegen hem met een bepaalde blik, die alleen hun tweeën begrepen, “we moesten toch dat ene nog even regelen?” hij begreep direct waar ze heen wilde en antwoordde “o ja, anders dat kunnen we maar beter nu even doen” de rest keek hen nogal onbegrijpelijk aan. Maar ze liepen rustig achter elkaar de kamer uit, alsof er niks aan de hand was.

Eenmaal op de gang konden ze zich niet meer beheersen. Hij duwde haar tegen de muur en drukte zijn lippen op de hare. Haar handen grepen zijn lange haar en ze zoende alsof hun leven ervan af hing. Haar hand gleed onder zijn shirt en ze voelde zijn gespierde buik terwijl zijn lippen naar haar nek gleden. hij zoende haar een paar keer zachtjes, voordat hij haar beet. Ze zou morgen een sjaal moeten dragen om de plek te verbergen, maar dat kon haar niks schelen. Ze hield van die ruwheid waarmee hij haar behandelde. Ze hield ervan om onderdanig te zijn aan hem, juist omdat ze normaal gesproken een heel erg uitgesproken willetje had en zich door niemand liet bedwingen. Haar handen gleden verder omhoog onder zijn T-shirt. Ze voelde aan zijn borstspieren en gleed met haar vingertoppen zachtjes over zijn tepels. Toen trok ze met een ruwe beweging zijn shirt over zijn hoofd. Zijn handen lieten haar even los om haar zijn shirt uit te laten trekken, maar direct daarna greep zijn linkerhand weer in haar lange bruine haar, en zijn andere achter haar nek. Zijn lippen raakten gelijk weer haar mond. Het feit dat ze in de openbare gang van een hotel stonden was totaal vergeten.

Ze voelde zijn hand vanaf haar nek over haar schouder naar beneden glijden. Hij bleef even hangen op haar borst, en gleed toen over haar buik verder naar beneden totdat hij haar broek bereikte. Met een hand maakte hij haar knoop los, terwijl zijn andere hand nog steeds door haar haren woelde. Zijn hand gleed in haar broek en streelde over haar kanten slipje. Hij haakte zijn vingers om het elastiek en toen gleden zijn vingers over haar klitje. Hij voelde hoe ongelofelijk nat ze was. Haar handen gleden naar beneden en streelde de bobbel in zijn broek. Ze keek hem in de ogen en zijn blik bevestigde wat haar handen voelde. Hij wilde haar. En zij hem.

Als het had gekund hadden ze op dit moment een kamer opgezocht, maar het feit dat op de kamer nog steeds 4 andere mensen zaten bemoeilijkte de zaak. Hier op deze gang konden ze natuurlijk niet elkaar de kleren van het lijf scheuren, en het hard en luidruchtig doen. O wat zou ze er nu niet voor gegeven hebben om een kamer voor hen samen te hebben, waar ze alles konden doen wat ze op dat moment wilde.

Hij zag in haar ogen waar ze aan dacht, en terwijl hij haar bij de hand pakte, fluisterde hij, met zijn superlage prachtig zwoele stem, in haar oor; “kom mee”. Hij nam haar mee, heel de gang door, tot ze bij het achterste gedeelte van het hotel kwamen. Hier was een oud kaal verlaten trappenhuis. De gasten kwamen hier niet, die gebruikte de liften aan de andere kant van het hotel. Deze trap was er enkel voor geval van nood.

Hij leidde haar het trappenhuis binnen, en zodra de deur in het kozijn viel, trok hij haar shirt over haar hoofd. Hij zoende haar met nog meer passie als net. Zijn handen frunnikte aan haar bh-sluiting, en binnen een mum van tijd had hij die los. De bandjes gleden over haar schouders, en zijn handen over haar mooie blote ronde borsten. Zijn lippen omsloten haar tepel. Hij sabbelde er even aan, om er daarna hard in te bijten. Ze kreunde van genot. Hier hield ze van. Toen zakte ze door haar knietjes en in een ruk trok ze zijn broek en boxer naar beneden. Ze nam zijn stijve in haar zachte hand. Zachtjes gaf ze er een kus op. Hij voelde haar zachte vochtige lippen op zijn eikel. Ze stak haar tong uit, en met zachte korte likjes ging ze over zijn eikel, en daarna over zijn hele lul. Toen deed ze haar mond verder open en zijn hele lul verdween erin. Ze kon zo lekker zuigen. Hij deed zijn ogen dicht en kreunde. Hij voelde haar lippen heen en weer glijden over zijn lul, af en toe afgewisseld door korte likjes, of wat harder zuigen. Ze deed precies wat hij lekker vond. Aan haar tevreden gezichtje zag hij dat zij het ook lekker vond. Net voordat hij klaarkwam stopte ze met pijpen, haalde ‘m uit haar mondje en zoende hem.

Hij was zo geil dat hij genoeg kreeg van alleen orale bevrediging. Hij pakte haar beet en duwde haar ruw, maar toch zacht genoeg om haar geen pijn te doen, tegen de grond. Een rilling ging over haar rug van het koude beton, maar tegelijkertijd was het een rilling van genot, omdat hij tussen haar benen kwam, zijn lul in haar liet glijden en begon te stoten. Ze greep hem om zijn nek en trok hem dichter tegen haar aan. Het gekreun van beiden werd steeds harder en harder, net als zijn stoten, tot ze beiden een geweldig hoogtepunt bereikten.

Moe maar voldaan rolde hij van haar af en ging naast haar liggen. Zo lagen ze samen uit te hijgen. Toen rolde ze boven op hem om nog even met hem te zoenen. Dit keer was het tempo van hun lippen rustig. Zo lagen ze een tijdje, totdat het ineens weer in hun hoofd opkwam dat er vier mensen in een hotelkamer zaten, die hen misschien wel zouden gaan zoeken als ze te lang wegbleven. Ze trokken hun kleren aan en liepen terug naar de kamer. Niemand zou ooit weten dat er iets tussen hen gebeurt was.

Toen ze de kamerdeur open deden keken vier gezichten hen vragend aan. Een van hen had een T-shirt in zijn hand, wat eerder die avond nog vergeten in de hal van het hotel had gelegen…
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet" - William Shakespeare, Romeo and Juliet
  zaterdag 4 december 2010 @ 08:24:37 #123
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_89508865
nice
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
  zaterdag 4 december 2010 @ 08:58:08 #124
282002 zapsquad
you zap me right round baby
pi_89508996
Niets is makkelijker dan Erotische verhalen verzinnen.
Niets is echter moeilijker dan al die fantasieen ook uitvoeren.
Zapper die Zap...
(vrij vertaald naar Pipo de Clown's
Sapper de Flap)
  zaterdag 4 december 2010 @ 13:31:21 #125
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_89514691
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 december 2010 08:58 schreef zapsquad het volgende:
Niets is makkelijker dan Erotische verhalen verzinnen.
Niets is echter moeilijker dan al die fantasieen ook uitvoeren.
Als je het schrijven zo gemakkelijk vindt, post dan eens een bijdrage. ;)
  dinsdag 7 december 2010 @ 23:32:10 #126
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_89658650
Singin' in the rain

Hij midden veertig, zij begin twintig, klasgenoten in het volwassenenonderwijs. Na jarenlang een goedbetaalde baan als accountant te hebben gehad, wilde hij zich omscholen naar de welzijnszorg. Voor haar was dit haar vervolgopleiding.

Vanaf dag één bestond er een klik tussen hen. Tussen de lessen door wisselden ze veel ervaringen uit die ze opdeden tijdens hun werk. Hij werkte in de verslavingszorg, zij in een TBS-kliniek.

Er was iets aan hem wat haar aantrok. Misschien zijn onvermoeibare beheersing. Misschien zijn verzorgde handen met lange, rechte vingers; ze wist dat hij piano speelde. Ondanks zijn dikke trui kon je zien dat hij een slanke, een tikkeltje gespierde bouw had. En omdat hij twee keer zo oud was als zij, bezat hij een wijsheid die haar boeide.

Iedere keer als hij haar zag, liepen de rillingen over zijn rug. Zij was lang, ietwat aan de tengere kant, had een prachtige bos blonde krullen, zeegroene ogen en subtiel gewelfde lippen. Plat gezegd zouden die lippen door het leven gaan als een 'pijpmondje' en hij kon niet omschrijven hoe graag hij ervan zou willen proeven.

Belachelijk natuurlijk, hij had al met menig vrouw het bed gedeeld, had altijd gedacht dat hij het meest van rijpere vrouwen hield, zij was in zijn ogen nog een meisje, maar oh, wat had hij een zwak voor haar.

Aan het einde van een lesdag zag hij haar staan bij de bushalte in de stromende regen. Zonder paraplu. Hij kwam altijd met de auto naar school, dus hij stopte bij de halte, draaide zijn raampje open en bood haar een lift aan. Vlug stapte ze in en hij reed weg. Haar bus was niet gekomen en ze had echt niet nog langer in de regen willen staan. "Lief van je dat je me een lift geeft," glimlachte ze en kon niet zien dat onder zijn jas het kippenvel over zijn armen trok.

Terwijl zij voor GPS speelde, praatten ze over koetjes en kalfjes. Althans, dat was de bedoeling. Beide voelden ze dat de sfeer toch anders was dan op school; nu ze alleen waren in zo'n kleine ruimte, was de spanning om te snijden. De lucht trilde van de chemie.

Toen hij voor haar deur stopte, bedankte ze nogmaals voor de rit. Er viel een stilte. Afwachtend keken ze elkaar aan. Waar hij op hoopte, gebeurde: ze vroeg hem mee naar binnen. Hij parkeerde zijn auto op een piepklein plekje aan de drukke gracht, gooide al zijn kleingeld in de meter en rende achter haar aan naar het huis.
Ze moesten een paar treden op om bij de voordeur te komen. Omdat zij de sleutel had, ging ze hem voor en hij had perfect zicht op een paar ronde billen.

Eenmaal in de hal, trokken ze hun jas en schoenen uit. Hij knielde om zijn broekspijpen op te rollen en toen hij weer opkeek, zag hij haar zonder broek de lange smalle gang in lopen. Haar gebloemde slipje spande om haar kont. Even was hij sprakeloos. "Ik zal een handdoek voor je pakken," zei ze zonder om te kijken.
Vlug voordat ze terugkwam trok hij zijn trui en T-shirt uit. Uit zijn haar vielen koude druppels op zijn schouders en liepen via zijn rug naar beneden. Hij liep verder de gang in. Zwart-wit geblokte oeroude tegeltjes op de vloer en groene lambrisering. Zij kwam de gang weer op. Nu had ze alleen haar ondergoed nog aan met een kletsnat wit hemdje eroverheen. En één rode sok. Haar mascara was een beetje uitgelopen en ze zag er nog onschuldiger uit dan normaal.

Ze zag hoe hij naar haar keek, glimlachte om de blos die op zijn wangen verscheen. Zij op haar beurt kreeg het warm bij de aanblik van zijn blote bovenlijf. In haar lichaam voelde ze een passionele opwinding oplaaien. Ze wilde deze man!

Ze keek hem recht in de ogen, meende daar een blik van afwachting in te bespeuren. Dat was haar startsein. Ze deed een stap naar voren en langzaam drukte ze haar lippen op de zijne. Nu kon hij zich écht niet meer inhouden! Hij tilde haar op, zij sloeg haar benen om zijn heupen en hij droeg haar de badkamer binnen, regelrecht de douche in. Hij draaide de douche open en zij slaakte een hoog kreetje door het eerst koude water wat op hen neerviel.

Al gauw werd het water heter en nadat hij haar weer had neergezet, trok ze snel haar hemdje en ondergoed uit. Ronde borsten, kleine tepels, hier en daar een moedervlek, een keurig streepje op haar venusheuvel. Al zoenend knoopte ze zijn broek open en sjorde deze met boxer en al ongeduldig naar beneden.
Ze draaide zich om en leunde een beetje voorover. Hij liet zijn handen op haar heupen rusten en gleed soepel bij haar naar binnen. Het viel hem op dat ze twee van die kuiltjes in haar onderrug had.

Hij begon te stoten. Zij bevochtigde haar middelvinger in haar mond en begon haar clitoris te stimuleren. Aan haar kreten te horen, zat ze al snel tegen haar hoogtepunt aan. Hij stootte wat harder en sneller en voor een seconde was ze als bevroren, om erna in een heftig schuddend orgamse uit te barsten.

Hij liet haar even bijkomen en draaide haar toen zachtjes om. Hij knielde voor haar neer, legde één been over zijn schouder en verwende haar oraal. Hij wilde haar vocht tot de laatste druppel. Het duurde niet lang of zij bevond zich weer in totale extase. Hij liet twee vingers bij haar naar binnen glijden en masseerde haar G-spot. Het duurde niet lang voordat zij het uitgilde van genot.

Hij kwam overeind en drukte haar tegen zich aan. Zijn vingers verdwenen in haar nek, onder haar natte krullen. Ze hijgde en hij voelde haar hartslag bonken.

Met gesloten ogen stond ze tegen hem aan. Ze had haar armen om zijn middel geslagen. Ze was vermoeid, maar had nog geen genoeg. Ze tilte één been op en sloeg die om zijn heupen. Hij begreep de hint en tilde haar op. Ze kwam iets omhoog en liet zijn erectie in haar verdwijnen.

Samen deinden ze in een beheerst maar krachtig ritme. Ze keek hem recht in zijn ogen. Hij voelde dat haar bekkenbodemspieren in kleine schokjes samentrokken; voor haar zat er weer een orgasme aan te komen. Hij zag aan haar blik dat zij het zijne wilde ervaren. Zijn handen knepen wat in haar billen en het ritme versnelde.

Hij voelde dat de schokjes steeds sneller kwamen; ze wachtte op hem. En dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Hij pakte haar billen nog steviger beet, voelde haar orgasme opwellen en kwam zelf ook klaar.

De douche regende ongestoord verder. In de badkamer had zich een wolk van waterdamp ontwikkeld, je zag geen hand voor ogen. Elkaar innig omhelzend probeerden ze bij te komen, beide er van overtuigd dat dit niet de laatste keer zou zijn.
  woensdag 8 december 2010 @ 20:06:19 #127
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_89691243
quote:
11s.gif Op dinsdag 7 december 2010 23:32 schreef Poem het volgende:
Singin' in the rain

Hij midden veertig, zij begin twintig, klasgenoten in het volwassenenonderwijs. Na jarenlang een goedbetaalde baan als accountant te hebben gehad, wilde hij zich omscholen naar de welzijnszorg. Voor haar was dit haar vervolgopleiding.

Vanaf dag één bestond er een klik tussen hen. Tussen de lessen door wisselden ze veel ervaringen uit die ze opdeden tijdens hun werk. Hij werkte in de verslavingszorg, zij in een TBS-kliniek.

Er was iets aan hem wat haar aantrok. Misschien zijn onvermoeibare beheersing. Misschien zijn verzorgde handen met lange, rechte vingers; ze wist dat hij piano speelde. Ondanks zijn dikke trui kon je zien dat hij een slanke, een tikkeltje gespierde bouw had. En omdat hij twee keer zo oud was als zij, bezat hij een wijsheid die haar boeide.

Iedere keer als hij haar zag, liepen de rillingen over zijn rug. Zij was lang, ietwat aan de tengere kant, had een prachtige bos blonde krullen, zeegroene ogen en subtiel gewelfde lippen. Plat gezegd zouden die lippen door het leven gaan als een 'pijpmondje' en hij kon niet omschrijven hoe graag hij ervan zou willen proeven.

Belachelijk natuurlijk, hij had al met menig vrouw het bed gedeeld, had altijd gedacht dat hij het meest van rijpere vrouwen hield, zij was in zijn ogen nog een meisje, maar oh, wat had hij een zwak voor haar.

Aan het einde van een lesdag zag hij haar staan bij de bushalte in de stromende regen. Zonder paraplu. Hij kwam altijd met de auto naar school, dus hij stopte bij de halte, draaide zijn raampje open en bood haar een lift aan. Vlug stapte ze in en hij reed weg. Haar bus was niet gekomen en ze had echt niet nog langer in de regen willen staan. "Lief van je dat je me een lift geeft," glimlachte ze en kon niet zien dat onder zijn jas het kippenvel over zijn armen trok.

Terwijl zij voor GPS speelde, praatten ze over koetjes en kalfjes. Althans, dat was de bedoeling. Beide voelden ze dat de sfeer toch anders was dan op school; nu ze alleen waren in zo'n kleine ruimte, was de spanning om te snijden. De lucht trilde van de chemie.

Toen hij voor haar deur stopte, bedankte ze nogmaals voor de rit. Er viel een stilte. Afwachtend keken ze elkaar aan. Waar hij op hoopte, gebeurde: ze vroeg hem mee naar binnen. Hij parkeerde zijn auto op een piepklein plekje aan de drukke gracht, gooide al zijn kleingeld in de meter en rende achter haar aan naar het huis.
Ze moesten een paar treden op om bij de voordeur te komen. Omdat zij de sleutel had, ging ze hem voor en hij had perfect zicht op een paar ronde billen.

Eenmaal in de hal, trokken ze hun jas en schoenen uit. Hij knielde om zijn broekspijpen op te rollen en toen hij weer opkeek, zag hij haar zonder broek de lange smalle gang in lopen. Haar gebloemde slipje spande om haar kont. Even was hij sprakeloos. "Ik zal een handdoek voor je pakken," zei ze zonder om te kijken.
Vlug voordat ze terugkwam trok hij zijn trui en T-shirt uit. Uit zijn haar vielen koude druppels op zijn schouders en liepen via zijn rug naar beneden. Hij liep verder de gang in. Zwart-wit geblokte oeroude tegeltjes op de vloer en groene lambrisering. Zij kwam de gang weer op. Nu had ze alleen haar ondergoed nog aan met een kletsnat wit hemdje eroverheen. En één rode sok. Haar mascara was een beetje uitgelopen en ze zag er nog onschuldiger uit dan normaal.

Ze zag hoe hij naar haar keek, glimlachte om de blos die op zijn wangen verscheen. Zij op haar beurt kreeg het warm bij de aanblik van zijn blote bovenlijf. In haar lichaam voelde ze een passionele opwinding oplaaien. Ze wilde deze man!

Ze keek hem recht in de ogen, meende daar een blik van afwachting in te bespeuren. Dat was haar startsein. Ze deed een stap naar voren en langzaam drukte ze haar lippen op de zijne. Nu kon hij zich écht niet meer inhouden! Hij tilde haar op, zij sloeg haar benen om zijn heupen en hij droeg haar de badkamer binnen, regelrecht de douche in. Hij draaide de douche open en zij slaakte een hoog kreetje door het eerst koude water wat op hen neerviel.

Al gauw werd het water heter en nadat hij haar weer had neergezet, trok ze snel haar hemdje en ondergoed uit. Ronde borsten, kleine tepels, hier en daar een moedervlek, een keurig streepje op haar venusheuvel. Al zoenend knoopte ze zijn broek open en sjorde deze met boxer en al ongeduldig naar beneden.
Ze draaide zich om en leunde een beetje voorover. Hij liet zijn handen op haar heupen rusten en gleed soepel bij haar naar binnen. Het viel hem op dat ze twee van die kuiltjes in haar onderrug had.

Hij begon te stoten. Zij bevochtigde haar middelvinger in haar mond en begon haar clitoris te stimuleren. Aan haar kreten te horen, zat ze al snel tegen haar hoogtepunt aan. Hij stootte wat harder en sneller en voor een seconde was ze als bevroren, om erna in een heftig schuddend orgamse uit te barsten.

Hij liet haar even bijkomen en draaide haar toen zachtjes om. Hij knielde voor haar neer, legde één been over zijn schouder en verwende haar oraal. Hij wilde haar vocht tot de laatste druppel. Het duurde niet lang of zij bevond zich weer in totale extase. Hij liet twee vingers bij haar naar binnen glijden en masseerde haar G-spot. Het duurde niet lang voordat zij het uitgilde van genot.

Hij kwam overeind en drukte haar tegen zich aan. Zijn vingers verdwenen in haar nek, onder haar natte krullen. Ze hijgde en hij voelde haar hartslag bonken.

Met gesloten ogen stond ze tegen hem aan. Ze had haar armen om zijn middel geslagen. Ze was vermoeid, maar had nog geen genoeg. Ze tilte één been op en sloeg die om zijn heupen. Hij begreep de hint en tilde haar op. Ze kwam iets omhoog en liet zijn erectie in haar verdwijnen.

Samen deinden ze in een beheerst maar krachtig ritme. Ze keek hem recht in zijn ogen. Hij voelde dat haar bekkenbodemspieren in kleine schokjes samentrokken; voor haar zat er weer een orgasme aan te komen. Hij zag aan haar blik dat zij het zijne wilde ervaren. Zijn handen knepen wat in haar billen en het ritme versnelde.

Hij voelde dat de schokjes steeds sneller kwamen; ze wachtte op hem. En dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Hij pakte haar billen nog steviger beet, voelde haar orgasme opwellen en kwam zelf ook klaar.

De douche regende ongestoord verder. In de badkamer had zich een wolk van waterdamp ontwikkeld, je zag geen hand voor ogen. Elkaar innig omhelzend probeerden ze bij te komen, beide er van overtuigd dat dit niet de laatste keer zou zijn.
Wat een heerlijk verhaal wederom Poem!! _O_ _O_
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_89699132
oei, verhaaltje van poem, favoriet van mij en vele anderen hier :P
  donderdag 9 december 2010 @ 00:02:53 #129
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_89703830
quote:
1s.gif Op woensdag 8 december 2010 22:27 schreef richardrahl het volgende:
oei, verhaaltje van poem, favoriet van mij en vele anderen hier :P
Poem steekt er imo met borsten ehhh :@ kop en scouders boven uit!! :Y :Y
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 10 december 2010 @ 11:42:39 #130
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_89756634
Bij deze een iets afwijkend verhaal ;). Have fun :P

De sollicitatie

Het is maandag namiddag en je bent je klaar aan het maken voor een sollicitatie, een secretaresse functie... Je bent al geruime tijd op zoek naar een baan, dit is een mooie kans om eindelijk af te zijn van al het sollicitatie gedoe denk je bij jezelf. Dus je pakt je meest sexy en formeel pakje wat je hebt, en vraagt aan Henk of het formeel genoeg uitziet. Hij bevestigt dit en zegt dat je zonder slipje de deur uit moet. Wat een eikel, het is een sollicitatie denk je bij jezelf maar gehoorzaamd toch, omdat je weet dat als je dit niet doet er een straf op zal volgen...

Het rokje wat bij het pakje hoort vind je eigenlijk net iets te kort, dat ben je niet gewend. Vooral als je nog eens geen slipje er onder aan mag. Een beetje ongemakkelijk vertrek je naar het sollicitatie gesprek, het is inmiddels al half 5. Om 5 uur is het gesprek en je moet nog uitzoeken waar je precies moet zijn... een of ander bedrijf dat zich richt op het organiseren van conferenties en informatie avonden. De informatie wat je hebt gegoogled was vaag en verwarrend.

...

Volgens de navigatie moet je bij de volgende straat rechts af. Je volgt dit op en je hoort "Bestemming bereikt...". Even twijfel je of je wel goed zit. Het is een donker straatje met weinig verlichting. Maar dan zie je het bordje met de bedrijfsnaam naast de deur van het gebouw waar je bij staat geparkeerd. Je ademt even diep in en uit. En belt aan.

Geen gehoor.... je belt nog eens.... Je bent nu inmiddels al goed aan het twijfelen over de sollicitatie en of je niet gewoon naar huis zou gaan. Misschien was dit toch niet zo een goed idee. Net op het moment dat je je omdraait en weg wilt lopen hoor je de deur opengaan. Een beetje hijgende en vermoeide stem zegt: "Aah, jij bent vast de sollicitant. Sorry, het zijn een hoop trappen en de lift is kapot. Kom binnen." Je draait je om en loopt met de man mee. Het is op de 3de verdieping verteld hij en wijst naar de trap met een gebaar dat je voorop naar boven moet lopen. Je volgt de instructies op en loopt naar boven. Op de 1ste verdieping besef je weer dat je geen slipje aan hebt en hij misschien iets kan zien. Maar laat niets hiervan blijken. Je hoort de man achter je nog een gniffelend lachje uitbrengen maar negeert dit.

Hij wijst je een plaats toe in de wachtkamer en verteld dat meneer Janssen nog even in bespreking is. Je gaat zitten en begint rond te kijken, het is een donker gebouw, Alles is bekleed met eiken en hoge plafonds. Grote kroonluchters voorzien de wachtkamer van een gedimd licht waardoor de sfeer in de wachtkamer somber en donker wordt. Terwijl je in gedachten weg aan het dromen bent over het gebouw voel je ineens een hand op je schouder, je schrikt en zoekt verbaasd naar het gezicht wat bij de hand hoort. Rustig maar hoor, ik wilde alleen zeggen dat je door mag lopen naar het kantoor van meneer Janssen.

Nog vol adrenaline van de schrik loop je het kantoor binnen. Het is een groot kantoor met een groot eiken bureau in het midden. Twee grote leren stoelen staan aan de "gasten" kant van het bureau. Aan de andere kant van het bureau zit een grote man met donker kort haar, je schat hem in de 40. Hij heeft iets aantrekkelijks. Je stelt je voor en gaat op een van de grote leren stoelen zitten.

Tijdens het sollicitatie gesprek worden er allemaal rare vragen gesteld over dingen waarvan je niet snapt wat dit te maken heeft met de job. Op eens hoor je ook allemaal andere geluiden vanuit onder het bureau vandaan komen. Maar je kan niet plaatsen wat het voor geluiden zijn. Je verkend het bureau tijdens het gesprek zo onopvallend mogelijk en ontdekt dat er een punt van een dames schoen aan de linker kant uitsteekt....Een vrouw! denk je bij jezelf, en begint meteen te fantaseren wat ze aan het doen is onder het bureau. Je voelt gewoon in een keer de geilheid opkomen maar gaat ook gewoon door met het sollicitatie gesprek. Wel ga je nu van geilheid met de benen wijd zitten richting de opening aan de achterkant van zijn bureau... met dat je de benen spreid hoor je weer geluiden van onder het bureau komen. De vrouw is goed gaan zitten om beter zicht te krijgen denk je bij jezelf...

Doordat het bureau zo groot en log is ziet de man waar je nog steeds bezig bent met het sollicitatie gesprek niets van het feit dat je geen slipje aan hebt of zelfs met de benen wijd zit. Dit geeft je wel een extra kick waardoor je steeds geiler wordt, je poes begint inmiddels al goed nat te worden omdat je het vocht al gewoon voelt. Het schiet je nu ook net te binnen dat je helemaal niemand zag vertrekken uit het kantoor, terwijl hij wel in bespreking was. Dus het moet wel een vrouw zijn onder het bureau.

Het gesprek gaat ten einde en er wordt gezegd dat ze nog contact met je houden over de job. Met een geil gevoel verlaat je het gebouw en wordt je uitgelaten door dezelfde man die je binnen liet. Je hakken klikken hol in de lange gangen van het gebouw.

Je zegt gedag en begint de weg richting de auto. Het is een lang donker pad tot aan de straat. Het lijkt nu veel langer dan toen je er heen liep. Bijna bij de auto aangekomen denk je bij jezelf dat je het maar een raar bedrijf vind en eigenlijk niet er voor wilt werken. Op het moment dat je de eerste stap de stoep op wilt zetten hoor je geritsel in de struiken. Je kijkt naar links waar het geluid vandaan komt en er wordt ineens van de andere kant een plunjezak over je hoofd getrokken. Je voelt de paniek en de angst in je opkomen en begint tegen te stribbelen... een kreet van je wordt meteen bestraft met een wurging van 2 stevige handen. Langzaam voel je tijdens het tegenstribbelen je energie weg vloeien. Steeds minder en minder kracht wat je overhoud. Iemand probeert je voeten aan elkaar vast te binden, met je laatste kracht lukt het je nog een schop uit te delen tegen een hoofd van iemand. Je hoort gevloek van de stemmen die je aan het overmeesteren zijn.

Als de stemmen klaar zijn met het vastbinden van je lichaam voel je dat je gedragen wordt. Een trap af. Het klinkt hol en vochtig. Zou het iets te maken hebben met de antwoorden wat ik gaf bij de sollicitatie denk je bij jezelf.. waarom zou hij anders hebben gevraagd of ik stress bestendig was, en avontuurlijk, en tegen kleine ruimtes kon? Zou het er mee te maken hebben dat ik heb aangegeven dat ik per direct inzetbaar ben?

De paniek begint een beetje weg te zakken. Maar de adrenaline ruist nog steeds door je lichaam. Je hoort een deur open gaan. Mensen! je hoort Mensen denk je bij jezelf. Even verderop word je neergezet en worden je handen losgemaakt. Ze druken je voorover en je voelt de kou van de ijzeren boeien wat ze om doen. Je kan geen kant op en snaakt een harde kreet. Even wordt het muis en muis stil in de zaal en de stemmen welke duidelijk te horen waren zijn nu allemaal gestopt. Hh.. Help... zeg je met een zenuwachtige stem. Geen gehoor... maar langzaam hoor je in de zaal weer steeds meer conversaties starten. "Ze speelt het wel erg overtuigend" hoor je iemand nog fluisteren.

Je hoort in een keer een aantal doffe klappen en de zaal wordt weer stil... Een spreker begint een verhaal te vertellen. Je krijgt het alleen maar gedeeltelijk mee door de plunjezak over je hoofd. Wat je wel mee krijg is het einde van zijn verhaal... "Het feest kan beginnen, het speelgoed staat klaar!" Een golf van klap geluiden overspoelt je oren. Het moeten wel 200 mensen zijn denk je bij jezelf. Wat willen ze met me doen..

Ineens voel je de eerste handen al die je beginnen te betasten. Je begint meteen van schrik tegen te stribbelen en krijgt als straf een paar goede klappen op je kont... Bang voor nog meer klappen kalmeer je en laat het maar gebeuren. Je voelt een hand langs je benen omhoog tasten richting je nog natte vagina van het sollicitatie gesprek. De hand voelt dit ook en roept: "Deze is al kletsnat! En we zijn net pas begonnen!". Je hebt altijd al fantasieën gehad over dit soort situaties. Maar nu? nu is het echt! Je voelt dat de angst gedeeltelijk wordt vervangen door geilheid. Maar je wilt hieraan niet toegeven, het is niet goed om hiervan te genieten. Dit is verkrachting denk je nog bij jezelf. Je voelt de koude vingers van de persoon nu langzaam in je vagina glijden terwijl iemand anders je kleren van het lijf knipt. Hoeveel zullen het er zijn? vraag je je nog af. 3 denk je bij jezelf want het voelt goed vol. En normaal als Henk bezig is moet ik echt geil zijn om er 4 in te krijgen en dan voelt het minder vol dan dat het nu voelt...In eens voel je een kleine pijn scheut van waarschijnlijk de 4de vinger die ze er in proberen te duwen... de pijn wordt al snel vervangen door een lekker gevoel.. je merkt dat je de geilheid toch zijn gang laat gaan want ja... wat moet je in deze situatie anders doen?...

In eens hoor je de persoon die met je bezig is: Een hand! mijn hele hand! gewoon zo er in... zonder problemen! Deze is wel erg geil hoor!. Je hoort dat zich steeds meer mensen om je heen verzamelen en je wordt door steeds meer mensen betast. Terwijl je door de druk van de hele vuist op je g-spot begint te squirten snaak je naar lucht. Het overweldigende volle gevoel van binnen. De stoten van de vuist tegen je g-spot. Je bent nu gewoon aan het genieten. Je denkt nog bij jezelf wat ben ik een slet.. maar laat je vervolgens weer snel mee slepen in de situatie.

Iemand begint nu ook met je anus te spelen, maar het voelt verkrampt. Er wordt een vinger naar binnen geduwd maar je kringspier verkrampt meteen en je krijgt een pijnstoot en schreeuwt het uit! Aah zegt een stem zullen we maar niet zo barbaars zijn en je hier wat voor geven! Je voelt hoe je de boeien van je handen los worden gemaakt en je even recht mag staan. Je wordt geleid naar een nieuwe plek. Met de zak nog op je hoofd heb je geen idee waar je naar toe wordt geleid. Je mag nu knielen op een gestoffeerde plank. En wordt weer voorover geduwd. Nu wordt je vastgezet met je hoofd. Daarna voel je de zak van je hoofd getrokken worden en doordat je aan het donker gewend bent zie je in het nu voor jou heldere licht alleen schimmen... veel schimmen... die schatting van 200 man was misschien zelfs goed denk je bij jezelf...maar voordat je ogen kunnen wennen aan het licht zie je een deurtje dicht gaan voor je hoofd... alles klinkt nu hol... waar zit ik in? vraag je je af. Een soort doos... of iets dergelijks...

De sensatie van handen die je betasten begint weer. Maar nu heb je je handen vrij en worden deze geleid naar piemels waar je gretig van geilheid mee begint te spelen...
Weer begint iemand te spelen met je anus. Nu is de positie wat prettiger en doet het minder pijn.. maar hij probeert zomaar zijn piemel in je te drukken... nu klinkt er alleen een doffe kreet, voor jezelf een keiharde door het galmen in de kist. En je hoort een zacht sissend geluid...

De persoon probeert nog steeds zijn piemel naar binnen te duwen, maar het wilt nog niet lukken. Opeens ruik je een bekende geur... chloor denk je bij jezelf.. en merkt dat je het in een keer warm krijgt, je hart begint te pompen als een gek en je krijgt een warm ontspannen gevoel in je hele lichaam. Je voelt zijn piemel die ineens warm en glad aanvoelt langzaam naar binnen glippen. Je anus wordt gespreid zoals je het nog nooit hebt gevoelt... je denkt nog even aan poppers... maar die zijn nooit zo heftig geweest... Je voelt hoe de keiharde piemel naar binnen en naar buiten glipt. Elke centimeter van zijn pik wil je in je voelen en ontspant volledig. Maar blijkbaar is het niet maar een piemel want je voelt een 2de piemel er bij glippen. Zonder problemen kan je nu 2 piemels die over elkaar heen aan het glijden zijn in je anus aan. Je hoort de mannen klaarkomen en voelt het warme sap in je verspreiden. Maar al snel voel je het langs je benen af naar beneden lopen doordat je je anus nog steeds helemaal hebt ontspannen. Deze krijgt ook weinig rust omdat de twee uitgewerkte piemels al weer snel worden vervangen door andere, je vagina en anus worden nu flink doorgeneukt. Je voelt op een gegeven moment zoveel sperma in je anus en vagina dat het bij elke ademhaling er uit gutst en langs je buik naar onder druipt langs je tepels. Je bent inmiddels de tel kwijtgeraakt hoeveel piemels je hebt gehad? 50? 80? 100? je hebt geen idee... ineens hoor je dat ze bezig zijn met openen van de kist. Weer voordat je ogen al iets van de schimmen kunnen maken krijg je de plunjezak weer over je hoofd.

Je nog natte gebruikte lichaam wordt gedragen naar een auto denk je.... de deur gaat dicht... je bent inmiddels zo vermoeit dat je het bijna niet meer vol kan houden... de kleur patronen voor je ogen worden steeds heftiger... en je doezelt weg. Als je weer wakker wordt kijk je om je heen... alles lijkt normaal mijn slaapkamer denk je... gelukkig was het een droom... een fantasie... de deur gaat open en ik kom je een warm kopje thee brengen. Je kijkt me aan en vraagt hoe ik aan dat blauwe oog kom...
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
  vrijdag 10 december 2010 @ 22:13:25 #131
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_89783573
quote:
6s.gif Op vrijdag 10 december 2010 11:42 schreef Lon3 het volgende:
Bij deze een iets afwijkend verhaal ;). Have fun :P

De sollicitatie
Heftig! :o

Let alleen wel op met de d's en de t's...
  zaterdag 11 december 2010 @ 01:12:57 #132
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_89791616
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 december 2010 22:13 schreef Poem het volgende:

[..]

Heftig! :o

Let alleen wel op met de d's en de t's...
Tnx, jah spelling is niet mijn sterkste kant ;)
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
  maandag 13 december 2010 @ 19:00:12 #133
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_89884302
Fictie!

Afterparty

In verschillende huiskamers verspeid over de stad zijn bandjes en theatergroepen neergestreken. Kees en ik hebben al enkele wijken afgestruind en zijn nu aangekomen bij het laatste optreden van vandaag: een lokale bluesband die als 'vreselijk goed' werd aangeprezen in de festivalfolder.

De gastheer blijkt een dijk van een cliché; warrige paardenstaart, een baard van een week, rafelige kleding en een boekenkast vol esoterische naslagwerken. Reiki, handlezen, dat soort shit. Wel een bijzonder hartelijk persoon en, toegegeven, eigenljk ook best wel lekker.

Kees en ik nemen plaats op de stoelen voor de boekenkast. Ik en een schommelstoel, dat kan alleen maar misgaan, dus ik probeer zo stil mogelijk te zitten om niet om te lazeren. De keuken is vrij groot en open, een rij lage kastjes vormt de scheiding tussen de twee vertrekken. Eigenlijk is dit een heel ruim huis. Tegen de achterkant van de keukenkastjes staat een grote houtkachel met een pijp naar het plafond. Vanaf het punt waar ik nu zit, kan ik alleen de gitarist en de zanger zien staan.

Op de tafel blijken alle ingrediënten voor een Cuba Libre aanwezig te zijn en Kees en ik schenken onszelf gretig in.
De band trapt af en de gastheer begint vrijwel meteen aapachtig te dansen. Eén of ander sprieterig vrouwtje van eind veertig danst wulps met hem mee en de sfeer zit er gelijk goed in. Geleidelijk aan voegen steeds meer mensen zich bij het duo. Apendans, regendans, medicijnmannendans, het wordt allemaal opgevoerd terwijl wij van onze Vrije Cuba's genieten.
Gastheer trekt zijn versleten vest uit. 'Als hij nog meer uittrekt, glij ik van mijn stoel,' verklap ik aan Kees. 'Roos, ik wil het allemaal niet weten,' krijg ik als antwoord.
Ik constateer dat Kees zijn dikke grijze sjaal om heeft gelaten en dat dat hem een beetje een homoseksuele uitstraling geeft. Dat is mooi, want vanavond komt het me niet goed uit als Jan en alleman denkt dat hij mijn vriend is.

Terwijl ik mezelf wijsmaak dat de apendans van de gastheer een baltsritueel is dat hij voor mij opvoert en niet voor dat vieze oude vel naast hem, staan er twee mensen op en gaan naar buiten. Kees en ik schuiven een stoel op en nu komen de drummer en de bassist in beeld. Ik bedenk me dat de bassist te typeren valt als Een Lekker Blondje en word me bewust van mijn frustratie; ben ik nou werkelijk in staat om de koffer in te duiken met iedereen met een pik?
Ik kijk opzij naar Kees. Nee, mijn frustraties vallen nog wel mee.

Ik kijk weer naar de bassist en vang zijn blik. Ik word er verlegen van en sla mijn ogen neer, het lukt niet om mijn glimlach te onderdrukken. Om maar wat te doen sta ik op en schenk voor Kees en mezelf nog een Cuba Libre in. Als ik weer zit, schop ik nonchalant mijn pumps uit en nestel me op de comfortabele zetel. Over mijn glas heen gluur ik weer naar de bassist en weer kijkt hij me recht aan. Ik glimlach nu speels naar hem en hou zijn blik vast. Nu is het zijn beurt om weg te kijken. Ik grijns wat breder om zijn kwetsbaarheid. Vannacht is hij van mij.

Kees vertrekt even naar het toilet. Als hij weer terugkomt, heeft hij de uiteinden van zijn sjaal nog steeds over zijn schouders geslagen. Ik stik bijna in mijn drankje en zo goed en zo kwaad als het gaat, probeer ik hem uit te leggen wat er zo grappig is. Kees heeft zelfspot. 'Ja maar ik wil toch geen vieze sjaal riskeren!'

Volgens het programma is het festival om 18.00u afgelopen, maar de band speelt nog een paar toegiften. Als ze eindelijk hun instrumenten met rust laten, worden deze opgepakt door andere aanwezigen. De stoel naast me was al een poos vrij en bassist komt naast me zitten uitblazen. Hij en de gitarist hebben blaren op hun vingers van het spelen.
De mevrouw die het hele optreden de medicijnmannendans heeft opgevoerd, komt naar bassist toe en vraagt of de band misschien cd's verkoopt. Dat is niet het geval en ze geeft hem een visitekaartje. Mevrouw staat op en ik zie mijn kans schoon.

'Hebben jullie geen album??' roep ik met oprechte verbazing uit. Bassist kijkt me even verbaasd aan. Blijkbaar schrok hij nogal van me. Ik besluit het gesprek wat beschaafder voort te zetten. 'Ik wed dat jullie die echt wel kunnen verkopen.'
Terwijl we wat kletsen over muziek en het huiskamerfestival, besef ik me ineens dat bassist en ik steeds ietsje dichter bij elkaar gaan zitten. Hij merkt het niet, maar in gedachte geef ik mezelf een schouderklopje.

De andere bandleden staan op. De afterparty begint zo en die willen ze niet missen. Ik weet dat Kees bij het woord 'afterparty' een halfslappe erectie krijgt en geef een voorzetje. 'Nou Kees, ik ben bang dat wij niet uitgenodigd zijn.' Bassist kopt hem zorgvuldig in. 'Als introducé kom je wel binnen.' De bandleden begrijpen dat bassist en ik andere plannen hebben en nemen Kees mee naar de afterparty.

Buiten blijkt dat het enige vervoer wat bassist en ik hebben mijn fiets is. Gelukkig zijn mijn banden nog aardig hard en ik spring achterop. Hij neemt me mee naar zijn huis. Ik sla mijn arm om zijn middel en zelfs door zijn dikke winterjas heen voel ik zijn buikspieren werken. Al gauw beginnen mijn vingers te tintelen van de kou en ik begraaf mijn hand onder zijn jas, onder zijn shirt. Ik voel dat hij schrikt en kippenvel krijgt en ik geniet van de warmte van zijn lijf. Zo af en toe laat ik mijn vingers onder het elastiek van zijn boxer glijden, kriebel ik een beetje door zijn happy trail. Hij zucht en gaat nog harder trappen.

Bij zijn huis aangekomen, weten we niet hoe snel we de fiets op slot moeten zetten en naar binnen moeten gaan. Hij laat me binnen, smijt de voordeur achter me dicht en drukt me tegen de muur. Hij zoent me en ik voel hoe de warmte van zijn gezicht de bloedsomloop van het mijne weer op gang helpt. Gehaast ritst hij mijn zwartleren jasje open en laat zijn handen over mijn lichaam glijden. Ik laat het gretig toe, zet mijn benen iets verder uit elkaar zodat hij echt overal bij kan, laat mijn vingers door zijn haar glijden, bijt zachtjes op zijn lip. Hij laat een kort kreuntje ontsnappen.

Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de keuken. Alleen de lampjes onder de bovenste keukenkastjes doet hij aan. Al zoenend duwt hij me tegen de tafel aan. Mijn handen verdwijnen onder mijn kanariegele fladderrokje en trekken mijn slipje een stukje naar beneden. Dan ga ik op de tafel zitten en gesp de riem van zijn broek open. Meer hoef ik niet los te maken, want de broek is zo baggy dat de zwaartekracht de rest van het werk doet.
Bassist trekt gehaast zijn jas en T-shirt uit en ik aanschouw het lichaam dat ik uren geleden al wilde begeren.

Hij trekt zijn boxer iets naar beneden en bevrijdt zijn parate gevaarte. Ik sla mijn benen om zijn heupen en laat hem bij me naar binnen glijden. Enkele seconden staan we als bevroren, genietend van dit moment. Met een zucht leg ik me neer op de grove houten tafel. Zodra hij begint te bewegen, voel ik mijn opwinding stijgen. Ik lig te kronkelen op het tafelblad.

'Wacht!' roep ik ineens. Bassist stopt met stoten en kijkt me vragend aan. Zijn wangen gloeien en geven hem een jongensachtige uitstraling. Ik kom overeind zitten en duw hem zachtjes naar achteren. Ik wip van de tafel af en leun nu voorover op het blad. Bassist komt weer iets dichter bij me staan, legt zijn handen op mijn heupen en hervat zijn bezigheden.

Dit standje zorgt voor een nog betere stimulatie en voor ik het weet, gil ik het uit. Tijdens mijn orgasme voel ik hoe bassist ook klaarkomt. Ik krijg een speelse pets op mijn bil en voel het vocht langs mijn benen glijden.

Dàt was nog eens een afterparty.
  dinsdag 14 december 2010 @ 14:02:13 #134
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_89916364
nice Poem...
Maar ik hou vooral ook steeds van de opbouw... Persoonlijk vind ik dat bijna leuker dan "de daad" zelf ;)
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_90588522
is er nog iemand met een verhaal
(ik heb even geen inspiratie namelijk)
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet" - William Shakespeare, Romeo and Juliet
  woensdag 29 december 2010 @ 16:42:27 #136
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_90588582
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2010 16:41 schreef Veronensis het volgende:
is er nog iemand met een verhaal
(ik heb even geen inspiratie namelijk)
Denk dat mijn verhalen niet zo heel erg mainstream zijn :P
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
  woensdag 29 december 2010 @ 17:58:09 #137
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_90592239
Donderdagnacht, laat... Hotkitty kan de slaap niet vatten en zet haar pc aan.... Op hetzelfde tijdstip is Grey over zijn slaap heen, en besluit zijn verveling maar los te laten op een chatsite..... Als bij toeval, komen de twee nachtvlinders elkaar daar tegen

Grey ziet haar binnenkomen en vraagt zich af wie er achter de naam zit,
hij bekijkt haar profiel en het spreekt hem meteen aan. Direct en
uitdagend...

Hotkitty ziet hem in de chat en wil zijn profiel bekijken.. dit gaat zo
mis dat hij in haar prive eindigt... Snel bekijkt ze zijn profiel.. hmm
een wat oudere man.. met een foto van een bekende acteur.. ze is
geboeid... wat zit hier achter...

Op hetzelfde moment bekijkt Grey ook het profiel van Hotkitty nog
eens... Ze heeft een echte foto staan, maar hij is nog meer onder de
indruk van haar teksten op haar profiel... Uitdagend, maar ook weer
niet teveel Hij besluit dat hij de gok neemt.... Hij klikt een
privechat aan met Hotkitty Zal hij worden geweigerd, of gaat ze een
gesprek met hem aan.... ach, wie niet waagt....

Grey begint beleefd, met de vraag of Hotkitty het niet erg vindt dat hij
zomaar in haar prive is... Dit begin is de opening voor Kitty... Dit
kan nooit een verkeerde zijn, toch houdt ze nog een zekere afstand...
Ze beginnen te praten over alledaagse dingen, het niveau in de chatbox,
over van alles en nog wat... Kitty voelt zich steeds meer aangetrokken
tot de mysterieuze Grey... En besluit voor het eerst in haar leven om
zelf de eerste stap naar MSN te zetten.

na een paar minuten gepraat te hebben, geeft Hotkitty aan dat ze
misschien wel op MSN verder wil praten... Grey is onhandig met MSN,
maar besluit er toch op in te gaan... na wat gepruts op MSN, heeft Grey
het eindelijk voor elkaar, hij kan Hotkitty op MSN spreken..... Snel
worden echte namen uitgewisseld en komt het gesprek uit op hun sexuele
ervaringen en wensen... Het leeftijdsverschil blijkt een niet zo'n
grote rol te spelen als hij had verwacht ( hij is 41, zij 24) daarnaast
blijkt zij op andere terreinen ervaring te hebben dan hij.... Hij heeft
het gevoel dat ze iets van elkaar zouden kunnen leren... maar.....
zouden zij wellicht met elkaar iets kunnen leren? Dat zou dan een
onderwerp moeten zijn waar ze beide interesse voor hebben... Zij
fotografeert, hij fotografeert..... Even wordt het onderwerp bdsm
aangehaald... zou er op die terreinen wat te leren vallen van en met
elkaar?

Kitty is blij verrast door het gesprek, ze lijken veel gemeen te hebben,
naast een gezamenlijk hobby lijken ze ook op seksueel vlak veel gemeen
te hebben. Beiden hebben ze een voorliefde voor speeltjes en beiden
hebben ze dezelfde wensen op hun fantasie lijstje staan. Lichte bdsm...
het komt ter sprake en Kitty blijft er aan denken... Even snel als het
ter sprake kwam is het weer verdwenen en het gesprek gaat door. Grey
wordt steeds interessanter, en Kitty vraagt zich af... zou ze... nee...
misschien ooit... Gaandeweg komen er een paar grapjes van Grey... zou
jij wel.... Een ontbijtje bij me willen eten straks? Een bakje thee
willen drinken bij mij straks... Het zijn grapjes... maar Kitty is wel
nieuwsgierig... het is het 1ste gesprek.. eerst nog maar
aftasten...misschien...

Grey heeft in de gaten dat er over zijn grapjes wordt nagedacht door
Kitty. Zouden zijn grapjes misschien de juiste serieuze ondertoon
hebben gehad? En, wil hij dit zelf wel? Zou hij het durven? Ach,
misschien moet zij de eerste stap maar zetten dan, denkt hij...

Grey komt met het idee om samen een verhaal te maken...een fantasie...
die misschien werkelijkheid kan worden... zou ze het willen... hij
wacht gespannen op haar antwoord.

Kitty leest zijn voorstel en is geïntrigeerd... ze geeft aan dat ze het
wel wil... maar Grey moet het begin maken...

De stukjes tekst gaan heen en weer en de spanning wordt
voelbaar....Beiden weten ze dat wat ze schrijven... ze eigenlijk ook
graag realiteit willen maken... Wie zal de eerste stap zetten... en hoe
zal het verlopen...

Grey leest 1 van haar eerdere verhalen, en besluit daar kort, maar
uiterst serieus op te reageren... Eens kijken wat ze daar mee doet,
denkt hij... Hij laat een korte reactie achter bij haar laatste
verhaal. Ditmaal geen grapje, maar bloedserieus... Zouden ze samen
bekende en nieuwe terreinen kunnen en willen ontdekken? Hij besluit dat
het misschien tijd is om wat intiemere zaken met haar te delen...

Kitty leest zijn stukje..ze leest dat hij een reactie heeft
achtergelaten en snel start ze haar mail op... ze voelt haar hart
kloppen en vol spanning wacht ze tot haar mail geladen is...

*Mmmmm, dit verhaal is niet slecht, maar ik denk dat het nog beter en
interessanter kan... Durf jij het aan? Denk goed na en laat het me
weten... X Grey*

Ze leest de reactie over en over...haar hart bonst en haar mond wordt
droog.. Ze kijkt naar het MSN gesprek... en weer terug naar het
bericht... Ja, Kitty denkt wel dat ze dat aankan.. en aandurft..
terwijl ze het intypt.. weet ze dat ze een belangrijk besluit heeft
genomen.. dit is niet zomaar geil chatten.. dit is niet zomaar elkaar
leren kennen... Ondertussen vraagt ze zich af.. is ze de enige die zo
gespannen is... kriebels in de onderbuik....

Zijn laptop geeft aan dat ze weer een bericht op MSN heeft gestuurd...
Het is een heerlijk spannend antwoord... Ze denkt dat ze het aankan en
aandurft... Maar is ze hier heel zeker in? Is ze daadwerkelijk bereid
nieuwe terreinen te verkennen met hem? Durft ze de verhalen die ze zo
graag leest en bedenkt, ook om te zetten in daden? Zou er een klik
kunnen zijn? Ondertussen heeft hij een volgend verhaal van haar
gelezen... Daaruit blijkt dat ze nog meer overeenkomsten zouden kunnen
hebben... Hij beseft dat nu het moment is aangebroken waarop hij haar
moet zeggen dat hij vind dat het wel eens een hele waardevolle
ontmoeting zou kunnen zijn, deze avond op Internet...Plots valt zijn
oog op een nieuwe foto van haar... Het liefst zou hij nu vlak bij haar
zijn, om haar alleen al met zijn stem gek te maken... Haar gewoon te
vertellen wat ze met haar zelf zou moeten doen... Hij voelt hoe zijn
lichaam giert van adrenaline en testosteron... Hij wil het nu niet
verknallen bij haar, hij wil meer, hij wil iets langdurigs met haar,
hoe zou zij daarover denken?

Vol verwachting wacht Kitty op zijn volgende stuk... spanning, zenuwen,
en ondertussen ook geilheid gieren door haar heen... doe ik hier goed
aan?... Dan ziet ze zijn nieuw bericht...is Kitty hier echt zo zeker
van.. durft ze nieuwe terreinen te verkennen... met hem? De klik is
er.. volgens haar...maar het is nog wel vroeg... hoe kan iets zo kort
zijn en al zo sterk voelen? Ze voelt zich verward... gespannen... Ze
leest dat hij haar gek zou willen maken met zijn stem.. haar vertellen
wat te doen met zichzelf.. ze slikt... en leest dat het voor hem ook
moeilijk is.. hij wil meer... langdurig... Kitty wil het contact nog
niet verbreken.. daar voor is de band te sterk.. ze wil kijken hoe ver
ze durft te gaan... haar grenzen opzoeken.... De mysterieuze Grey...
toevallig tegengekomen.. of toch het lot...

Weer een nieuw bericht van Kitty. Hij leest het stuk eerst snel en
begrijpt ten dele de essentie van haar woorden... Ze durft, maar weet
niet waar haar eigen grenzen liggen... Hij besluit haar te zeggen dat
ze heel duidelijk moet zijn als hij een grens bij haar bereikt, en hij
zal dat andersom ook doen. Grenzen zijn er om overschreden te worden
misschien, maar niet te snel en zeker in overleg... Hij is benieuwd of
in het koude, donkere huis van Kitty er toch wat warmte te voelen is...
Misschien heel dicht bij haar? En zou ze met zichzelf spelen, heel
voorzichtig, terwijl hij bedachtzaam zijn woorden tikt? Hij glimlacht
nog even als hij terugdenkt aan een verhaal wat ze eerder schreef... Ze
bleek ook ontdekt te hebben dat er meer plekken zijn aan haar lichaam
die bijzonder prettige en geile gevoelens kunnen opwekken... Mmmmm, het
werd steeds interessanter! En wat was ze al ver! Nu was hij er van
overtuigd dat ook zij hem bepaalde dingen zou kunnen leren... Een mooi
evenwicht? Hij wist het niet, maar wilde zeker het avontuur aangaan en
meer, veel meer met haar en van haar ontdekken... Snel tikte hij nog
een paar woorden, en besloot dat het haar beurt was om te reageren.....
Jij bent!

Kitty leest zijn reactie... haar vingers liggen doodstil als ze leest
dat hij zich afvraagt of ze aan het spelen is... hoe weet hij
dat...kent hij me nu al zo goed?... Gemeenschappelijke plekjes... ze
vraagt zich af waar hij op doelt... maar besluit er niks over te
vragen... misschien kwam ze er nog achter...Ze passen goed bij
elkaar... ondanks of dankzij het leeftijdsverschil?...

Ze besluiten over te gaan op gewone chat.. de spanning wordt hen beiden
bijna teveel... steeds nieuwsgieriger zijn ze naar elkaar geworden...
Kitty geeft aan geen cam te hebben... maar wel geluid.... Grey bedenkt
zich niet en wil uitzoeken hoe hij haar kan horen.. hij wil haar stem
horen.. haar lach... misschien zelfs haar gekreun.... Al snel heeft hij
gevonden hoe het werkt, en nodigt haar uit... Kitty accepteert en voor
ze het weten horen ze elkaar... Hij een mooie diepe stem...warm...en
Kitty kan zich voorstellen hoe hij eisend zal klinken...haar zal zeggen
wat te doen, en wat niet... haar misschien tedere woordjes in haar oor
zal fluisteren... Hmm, de gedachte maakt Kitty nog iets vochtiger...

Grey hoort haar lachje... wat lacht ze heerlijk ondeugend... met veel
plezier hoort hij haar praten... en zijn gedachten dwalen af en toe
af... hoe zal ze klinken als ze verwent wordt... zal ze kreunen..
hijgen..gillen..?

Beiden zijn ze nog wat nerveus.. onwennig en gespannen... elkaar horen
is ineens iets heel anders... het maakt het echter en dichterbij.

Na wat heen en weer gepraat komen ze weer op bdsm.. hetgeen waar ze
beiden nieuwsgierig naar zijn... Grey zegt dat hij een site tegen
gekomen is waar van alles te vinden is... samen een account
aanmaken?.....Kitty hoeft niet lang na te denken...ja....

Eerst en email adres van hun beiden maken... hmm... hoe gaan we heten..
Grey en Hotkittycat.... Grey komt met de briljante naam....
Greykitty... greykitten.... Samen zijn ze een grijs katje... lief..
nieuwsgierig...speels...en af en toe gemeen....

Er gaat nog al wat over heen voor ze alles geregeld hebben... af en toe
valt er een stilte... Kitty vraagt zich af waar hij aan
denkt...ondertussen kan ze haast niet van zichzelf afblijven.. de
gedachte aan hem... zijn stem... alleen zijn stem al... zou haar bijna
een hoogtepunt kunnen geven...

Stiekem begint ze haar tepel te strelen....ze probeert zo min mogelijk
te laten merken...ze luistert naar wat hij zegt... maar is er niet
helemaal bij.. ze hoort zijn stem... maar in gedachten zegt hij andere
dingen....

Het duurt niet lang voor Grey de stemverandering in Kitty opmerkt...hmm
zou ze opgewonden raken... zou ze al aan zichzelf zitten...hij komt
erachter dat dat inderdaad het geval is.... En zegt, pak je
linkerhand...en breng hem naar je rechtertepel...streel hem...dat doe
ik nu ook...

De gedachte dat hij het ook doet maakt dat Kitty alleen maar meer
opgewonden wordt... de eisende stem die haar vraagt het te doen... hmm

Ze praten verder... en strelen verder...Kitty heeft moeite om haar
ademhaling normaal te houden... denkt nog steeds dat hij toch niet zo
heel veel hoort.... Daar heeft ze zich jammerlijk in vergist... Grey
hoort aan haar hoever ze is...

Ze praten nog wat, en ontdekken dat ze eigenlijk nog teveel kleren aan
hebben... dat kan toch veel makkelijker... beiden trekken ze wat
kledingstukken uit...op een gegeven moment zit Grey in zijn boxer en
Kitty draagt alleen nog een topje...

Die stem.. denkt Kitty.. hmm geblinddoekt... hij dicht bij mij...op de
tast... haar gedachtes rollen over elkaar heen... Dan hoort ze hem
vragen. Ben je je clitje aan het strelen.... Nee nog niet zegt Kitty...
doe het is... automatisch brengt Kitty haar hand naar beneden... een
siddering trekt door haar als ze haar clitje aanraakt....

Ze vraagt hem wat hij aan het doen is... met zijn linkerhand houd Grey
iets vast... tussen duim en wijsvinger... dit is genoeg voor Kitty's
gedachtes... ze ziet het voor zich.. hoe hij het doet... en ze begint
sneller te strelen...harder te duwen... en dwingender aan te raken...
haar ademhaling versnelt en kreuntjes komen tussen haar lippen
vandaan.....

Grey hoort haar kreunen....hij wil het spel nog wat langer aanhouden...

Nee. Je mag nog niet komen...hoort Kitty ineens. Geschrokken stopt ze
haar handelingen....ga zachtjes verder.. je mag nog niet
komen...zachtjes streelt Kitty verder....ze luistert naar zijn
ademhaling en geniet van het gevoel dat haar vingers teweeg brengen....

Het duurt niet lang voor ze er weer tegen aan zit... en weer volgt er
een Nee van Grey... ze vindt het opwindend hem zo eisend te
horen...maar wil toch ook wel heel graag klaarkomen... ze besluit te
doen wat hij wil.. en stopt even... haar clitje is nu zo gevoelig...
een enkel kusje erop zou haar al doen klaarkomen... haar tepels staan
fier rechtop en zijn hard als speldenknopjes....

Grey hoort Kitty haar ademhaling en vraagt, gaat het nog? Zacht komt er
een ja.. dan een kuchje en iets harder een ja... een glimlach speelt om
zijn mond...de gedachte dat zij aan het doen is wat hij zegt... dat ze
hem hoort... en weet dat hij haar hoort...

Hij vraagt zich af wat ze op dit moment het liefst zou willen...en
vraagt het haar...

Ze lacht zacht en zegt dat ze nu het allerliefst iets in haar kutje wil
hebben... ze wil genomen worden... haar vingers in haar vochtigste
plekje drukken....

Ga met je hand heel langzaam naar beneden....als je aankomt bij je
kutje... steek je er 2 vingers in... toe maar.. je mag... Kitty bedenkt
zich niet en laat gelijk 2 vingers naar beneden glijden....hmm heerlijk
zoals hij het zegt.... Ga een paar keer goed in en uit...verbeeld ze
het zich of klinkt zijn stem anders... op het moment dat haar vingers
diep haar kutje ingaan... komt er een kreun van genot over haar
lippen.... Hmm goed in en uit....dan vraagt hij haar te staan... ze
weet niet wat hij van plan is maar doet gewillig wat hij zegt.... Maak
je vingers is goed nat...Kitty gaat nog een paar keer diep in en uit
haar kutje.... En ga nu eens met je vingers naar je andere gaatje...
als je ontspannen bent... duw dan voorzichtig je vinger naar
binnen...vindt je dat lekker? Kitty geniet hoorbaar en zegt dan ook
luid en duidelijk...jaaa...voeg je andere vinger er maar bij... ze
wacht niet lang voor ze haar andere vinger toevoegt... ze hoort hem
ademhalen... en zichzelf kreunen.. haar hart bonst luid en het orgasme
komt aanrollen.. kom maar klaar zegt Grey...

Kitty gelooft het nauwelijks... haperend vraagt ze: ja.. mag dat
echt.... Ja zegt hij met zijn diepe sexy stem... het duurt dan ook niet
lang voor het orgasme door Kitty heen raast... Even hoort ze niks
anders dan haar eigen hartslag... haar eigen ademhaling en haar eigen
gekreun... Haar knieën beginnen te knikken en haar lichaam te
trillen...schokken pulseren vanuit haar kontje naar haar kutje... en
vandaar door haar hele lichaam... elke spier is gespannen... dan zakt
ze door haar knieën en komt neer op de stoel...ze haalt haar handen van
haar lichaam... de schokken trekken nog door haar lichaam en ze heeft
even tijd nodig om bij te komen...

Dan hoort ze hem weer... ze lachen samen.. en genieten nog even na....

Het gesprek wordt weer wat serieuzer... het begint langzaam licht te
worden buiten..... Grey en Kitty beginnen moe te worden... ze besluiten
straks te stoppen...maar eerst heeft Grey nog en opdracht voor
Kitty....

Schrijf een verhaal van onze nacht....en zet hem op
erotischeverhalen.com.... Zet hem er vandaag op... Kitty had allang
bedacht dat ze het verhaal zou schrijven... zo kon ze het zelf altijd
teruglezen, en nog even genieten... Bedenk daarnaast een opdracht voor
mij... het mag niet dezelfde opdracht zijn als ik jou gegeven heb....
Voltooi je je opdracht niet... tja dan zal ik je moeten straffen als we
elkaar ontmoeten...

Hmm het idee trekt Kitty wel... gestraft worden door Grey...maar ze zal
nog braaf doen wat hij zegt... de straffen kan ze altijd nog
ontdekken.... Kitty beloofd het te doen... en ze sluiten tegelijk
af....

Nog even leest Kitty wat ze allemaal al opgeslagen had... hmm nog even
nagenieten en dan douchen.... Ze sluit de laptop af en loopt naar
boven... De douche zet ze alvast aan... even een duik in de la...wat
zal ze meenemen de douche in....Haar oog valt op een blauwe vibrator in
de vorm van een dolfijn... hij kan tegen water en is daarom perfect om
mee te nemen onder douche... Even controleren of de batterijen het nog
doen... ze voelt hem trillen in haar hand en loopt snel richting
douche... ze heeft alleen nog een topje aan en die is gauw genoeg
uit.... Het is behoorlijk koud in de douche en ze stapt snel onder de
waterstraal

Ze voelt het warme water van haar hoofd langs haar borsten en benen naar
beneden glijden... Het warme water tegen haar afgekoelde lijf zorgt
ervoor dat ze kippenvel krijgt... haar tepels komen fier rechtop te
staan... ze pakt de douche gel en begint zichzelf langzaam in te
zepen... goed aandacht bestedend aan haar borsten en tepels en langzaam
gaat haar hand naar beneden... hij komt aan bij haar navel...zachtjes
begint ze rondjes te wrijven terwijl ze naar beneden gaat.... Dan voelt
ze dat haar vinger over haar clitje streelt... hij is nog wat
gezwollen... en gevoelig...nog maar even afblijven denkt ze... Ze zeept
zich verder in en spoelt af... shampoo gaat in haar haren en genietend
masseert ze haar hoofdhuid... Ondertussen klettert het water op haar
schouders en borsten... de shampoo moet even intrekken en ze laat haar
handen over haar lichaam dwalen.. streelt vederlicht langs haar clitje
waarna ze een kreetje slaakt.. hij is zo gevoelig... de lichtste
aanraking kan al genoeg zijn... ze streelt haar borsten en knijpt
voorzichtig in de knopjes... steeds iets harder...

Dan pakt ze de vibrator van het schapje en zet hem aan... hij trilt en
ze laat hem langs haar tepels strijken.. hmm dat voelt lekker...ze
voelt een warmte vanuit haar kruis door haar lichaam gaan. Ze blijft
zichzelf even plagen door rond haar tepels te cirkelen... langzaam
dwaalt ze af...tussen haar borsten door...ze voelt de vibraties door
haar lichaam gaan...steeds verder naar beneden... ze komt bij haar kale
poesje en streelt even haar venusheuvel met haar dolfijntje... naar
beneden langs haar lipjes... ze blijft even in de buurt van haar
lipjes..zachtjes bijt ze op haar onderlip als ze hem tussen haar lipjes
door laat glijden... Ze slaakt een kreuntje van genot...dan komt ze aan
bij haar clitje... ze cirkelt erom heen... en voelt dat ze dichtbij een
orgasme zit... zal ze hem aanraken... Of nog even wachten...ze wacht
nog even... het wordt steeds moeilijker...

Dan raakt ze met haar vibrator haar clitje aan... een orgasme trekt als
een storm door haar heen... ze leunt tegen de muur terwijl het water
langs haar lichaam glijdt... Haar kutje krampt samen en de golven van
genot slaan door haar heen.... Ze zakt door haar knieën en komt op de
grond te zitten met haar rug tegen de muur... Haar hoofd rolt van links
naar rechts terwijl ze trillend de vibrator bij haar clitje houdt...
Harde kreunen klinken hol in de badkamer... En ze laat haar armen
zakken... uitgeput blijft ze even zitten... de schokken trekken nog
door haar heen en de waterstralen voelen als prikkels op haar huid...
Het kan 10 seconden zijn geweest maar ook 10 minuten, voor ze weer
opstaat en licht trillend haar haren uitwast...

Ze stapt uit de douche en droogt zich af, trekt een badjas aan en gaat
weer naar beneden. De laptop staat nog aan en ze start word op... ze
begint te schrijven...

[ Bericht 0% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 29-12-2010 17:59:00 ( miste een woord:P) ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  woensdag 29 december 2010 @ 18:56:29 #138
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_90594622
quote:
6s.gif Op vrijdag 10 december 2010 11:42 schreef Lon3 het volgende:
Bij deze een iets afwijkend verhaal ;). Have fun :P

De sollicitatie

^O^
Apart, maar zeker niet verkeerd ;)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_90658110
quote:
6s.gif Op woensdag 29 december 2010 16:42 schreef Lon3 het volgende:

[..]

Denk dat mijn verhalen niet zo heel erg mainstream zijn :P
sinds wanneer is dit dan het mainstream erotische verhalentopic geworden?
"de solicittie"was ook niet mainstream maar wel ontzettend goed.
van mij mag je best nog eens wat posten hoor!
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet" - William Shakespeare, Romeo and Juliet
  vrijdag 31 december 2010 @ 00:15:25 #140
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_90658429
Ik wordt wakker met een lekker gevoel, hmm ik heb vast fijn gedroomt
want ik ben nog net zo geil nu. Eerst pak ik even een kopje koffie,
daarna lekker douchen. Ik kan er niks aan doen maar onder de douche
dwalen mijn handen telkens af, ik moet gewoon even met mijn clitje
spelen. hmm lekker met dat warme water over mijn borsten hmm, mijn
vingers die langs mijn lippen strelen. Langzaam ga ik met 1 vinger in
mijn kutje, erin en eruit. Ik hoor het soppen. dan doe ik er 2 in en ik
ga steeds iets sneller, mijn ademhaling gaat sneller en kreuntjes
ontsnappen aan mijn keel. hmm wat is dit lekker Ik ga steeds sneller
met mijn vingers in en uit, mijn andere hand gebruik ik om mijn clitje
te strelen en het duurt niet lang of ik kom hard kreunend klaar. Hmm
wat een goed begin van de dag.

Als ik uit de douche en afgedroogd ben, bedenk ik wat ik vandaag is zal
doen. Ik denk dat ik maar een lekker terasje ga pakken het is zulk mooi
weer en ik ben nog steeds behoorlijk geil. Ik pak een zwart rokje uit
de kast met een zwart topje met goed decolleté. hmm geen ondergoed
vandaag voor mij. Ik pak ook een paar mooie zwarte pumps met naaldhak
van 12 cm. mijn make up en haar nog even doen en ik ben klaar. Op het
moment dat ik weg wil gaan bedenk ik me en ga nog even naar mijn la met
speeltjes. Ik kies een kleine vibrator uit die ik kan omgespen en die
mijn clitje lekker kan verwennen, met draadloze afstandbediening. oke
ik ben er klaar voor. Ik pak mijn tasje en ga naar de stad toe.

Als ik eenmaal op een terasje zit bestel ik een witte zoete wijn en ga
op mijn gemak mensen kijken. het geeft me een geil gevoel dat ik hier
zo zonder ondergoed zit met een speeltje in mijn kutje. Af en toe druk
ik even op mijn afstandsbediening en de trillingen tegen mijn clitje
geilen me steeds meer op. 2 tafeltjes van mij vandaan zie ik een leuke
jongen zitten, hmm in mijn gedachten is hij degene die de trillingen
bij mijn clitje veroorzaakt. Hij heeft bruin haar, bruine ogen en is
ongeveer 1.80 m, hij is slank gebouwd en kijkt af en toe stiekem mijn
kant op. Hmm dit kon wel is leuk worden. Terwijl ik mij iets draai om
hem beter te kunnen bekijken kijkt hij ook mijn kant op, ik zet mijn
benen iets uit mekaar zodat hij net wel net niet iets kan zien tussen
mijn benen. Ik sla mijn benen langzaam over mekaar zodat hij
geintresseerd probeert te kijken of ik er iets onder aan heb. Hij ziet
uiteraard nog niks. Ik neem een slokje van mijn wijn en speel met de
afstandsbediening, ondertussen kijk ik geil naar het andere tafeltje.
Net als ik de afstandsbediening indruk dat de trillingen hoger worden
kijkt hij mij recht in de ogen aan, hij kan zien dat ik botergeil ben
en hij kijkt mij indringend aan. Ik drink mijn wijn op en loop maar is
verder.

Hmm het heeft mij wel goed geil gemaakt en ik besluit naar het park te
lopen om mezelf is lekker klaar te vingeren. Ik loop zo in gedachten
dat ik niet eens door heb dat ik af en toe goed bekeken wordt, en dat
een groepje jongens die ik passeer vrij luid praten over dat ze mij wel
is goed willen nemen.

In het park aangekomen ga ik met een zucht op een bankje zitten. Ik pak
de afstandsbediening en zet hem op de hoogste stand. Hmm wat is dit
lekker, ik geniet zichtbaar, met een lome glimlach om mijn gezicht
zacht kreunend en met mijn ogen half dicht. Oh ja , dit is pas
genieten.

Ineens staat er een schaduw voor me en ik schrik. ik doe mijn ogen
ineens los en zie de jongen van het teras voor me staan. Hij bekijkt me
uitgebreid van boven naar beneden en ik zit bij mezelf al te denken, oh
help wat heb ik nu weer. Hij kijkt me uitdagend aan en vraagt waarom ik
hem zo uitdaagde op het teras. Ik weet geen goed antwoord en kijk hem
alleen maar aan, terwijl ik is goed slik. De jongen gaat iets anders
staan zodat ik de tent in zijn broek goed kan zien en zegt dat hij me
nu lekker hard gaat nemen. Ik ben al bloedje geil, en vindt dit
eigenlijk best wel opwindend. Aan de andere kant, ik ken hem niet en
weet niet wat hij allemaal van plan is. Hij kijkt me lachend aan en
vraagt of dan niet geil ben? Ik kijk hem aan en antwoord zachtjes dat
ik dat zeker wel ben. Mooi zegt hij laat is voelen dan, hij gaat voor
me op de knieen en zijn hand gaat heeeel langzaam vanaf mijn knie onder
mijn rok, dan voelt hij de vibrator. Kleine geile heks, daarom ben je zo geil,
nou laat mij het echte werk nou maar doen, hij pakt de
vibrator en legt hem naast zich neer. Dan gaat hij met zijn wijsvinger
heel zachtjes langs de binnenkant van mijn been, steeds dichter komt
hij bij mijn kutje en het sap lekt er al een beetje uit. hmm ik heb
het gevoel dat ik gek wordt, en in gedachten denk ik ook bij mezelf dat
ik gek ben dat ik dit toelaat! maar ja ik ben nu echt botergeil zijn
vingers gaan heel zachtjes over mijn lippen heen en naar mijn clitje,
oh ja ik wil hem op mijn clitje voelen. Eindelijk voel ik zijn vinger
op mijn clitje en een stroomschok gaat door mijn lichaam damn wat is
dit lekker. Ik doe mijn benen iets wijder zodat hij er makkelijker bij
kan, en het werkt. Hij gaat heel langzaam met 1 vinger in mijn kutje,
hij voelt hoe nat ik ben en zegt; hm volgens mij vindt je dit wel
lekker he schatje? oh ja ga door, dit is echt lekker. Stiekem ben je
een geile slet of niet schatje vraagt hij aan me terwijl hij 2 vingers
diep in mijn kutje duwt. Oh ja ja, ik ben een geil sletje, ja ga door.
hmm terwijl hij die 2 vingers lekker diep in mijn kutje duwt dwaalt
zijn andere hand af naar mijn borst, zachtjes knijpt hij erin. Zijn
hand gaat in mijn topje en hij pakt een tepel tussen zijn duim en
wijsvinger, heerlijk rolt hij mijn tepel tussen zijn vingers. ik kan me
haast niet meer inhouden en probeer met mijn hand bij hem te komen. Oh
nee schatje, ik ga je helemaal gek maken, tot dat je smeekt of ik je
wil neuken, zegt hij. hij gaat steeds harder met zijn vingers in mijn
kutje, ik kreun het uit. hmm god wat is dit heerlijk. ik heb echt het
gevoel dat ik gek wordt en zeg. toe ik wil je in me hebben, neuk me
dan. Smeek het zegt hij, ik wil je horen smeken. en hij gaat met zijn
duim over mijn clitje terwijl hij de 2 vingers in en uit haalt. Toe
dan, asjeblieft neuk me nu. Hij haalt zijn vinger uit mijn kutje, doet
zijn broek los en beveelt me om met mijn kontje naar hem toe op mijn
knieen op het bankje te gaan zitten. Zo gauw ik zit ramt hij zijn dikke
stijve lul in mijn kutje, ik heb het gevoel als of ik nog nooit zo
gevuld ben geweest. oh wat is die lul lekker hard en dik. Ik begin
steeds harder te kreunen en hij ramt me steeds harder en dieper in mijn
kutje. dan zegt hij, oh wat ben je toch een heerlijke geile slet, ik ga
je helemaal kapot neuken. Een beetje vreemde kerels opgeilen he, ja he
dat vindt je wel lekker nou ik zal het je laten voelen. En hij ramt nog
harder er in en eruit. Oh ik ga klaarkomen schreeuw ik uit. dan voel ik
opeens een hand op mijn mond en ik hoor hem bij mijn oor zeggen; houd
je bek slet, ik ga je uitwonen en dat hoeft verder niemand te horen.
Hij ramt harder en harder en steeds dieper, ik beweeg hard mee en kom
snikkend klaar, 2 seconden nadat ik ben gekomen spuit hij me helemaal
vol met zijn sperma. Dan haalt hij hem eruit, en zegt. Draai je om
slet, ik wil dat je hem schoonlikt. Ik draai me om neem zijn lul in
mijn mond, zachtjes ga ik op en neer en lik ik zijn hele lul schoon.
dan haalt hij hem bij mijn mond weg en stopt hem in zijn broek. Hij
knoopt zijn broek dicht en zegt; dat zal je leren slet, om vreemde
kerels op te geilen. En hijloopt weg, het sperma loopt uit mijn kutje,
mijn tieten hangen uit mijn topje en ik zit verdwaast op het bankje. 5
min later fatsoeneer ik mezelf even en ga naar huis....

[ Bericht 0% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 31-12-2010 00:15:58 (...) ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_90668551
Erg leuk verhaal! Maar (sorry dat ik het zeg) de taalfouten storen me wel... Slecht hoofdlettergebruik, en interpunctie is ook niet optimaal. Maar vooral het gebruik van "is" als er "eens" bedoeld wordt is heel storend.
Oke, het verhaal maakt wel een hoop goed, maar het had nog nét even wat beter gekund!
O, wel erg leuk om met deze kou weer even een verhaaltje te hebben dat op een lekkere warme dag speelt... Ik was door de kou en gladheid al weer bijna vergeten dat het straks ook weer zomer wordt, hahaha.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  vrijdag 31 december 2010 @ 12:44:52 #142
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_90672019
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 december 2010 00:15 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
[knip] Erg lekker verhaal [/knip]
Leuk en erg lekker stukje zeg!

Taalfouten ed stoorden mij niet. Niet iedereen is een taalwonder. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 7 januari 2011 @ 17:31:04 #143
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_90985057
- staat op een andere site-

[ Bericht 99% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 07-01-2011 19:17:52 ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_90985544
mooi verhaal
Ervaringen met datingsites & dating ervaringen
http://flirtmoment.nl
  vrijdag 7 januari 2011 @ 18:17:35 #145
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_90986767
- verhaal al eerder gepubliceerd op een andere site -

[ Bericht 98% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 07-01-2011 19:16:41 ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_90987890
Het is niet de bedoeling dat je verhalen gaat kopieren. Dan gaan ze wel naar seksverhalen.nl ofzo.
Hier schrijf je ze zelf of kom je met je eigen ervaring.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  vrijdag 7 januari 2011 @ 19:05:27 #147
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_90988556
quote:
4s.gif Op vrijdag 7 januari 2011 18:49 schreef Tally het volgende:
Het is niet de bedoeling dat je verhalen gaat kopieren. Dan gaan ze wel naar seksverhalen.nl ofzo.
Hier schrijf je ze zelf of kom je met je eigen ervaring.
Ze zijn van mezelf.. maar heb ze idd ook nog ergens anders staan.
Zal ze niet weer dubbel publiceren ;)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_91084947
#1

First sight

Die oogopslag is genoeg voor mij, de eerste keer dat ik je zag wist ik dat wij hetzelfde dachten over elkaar. Je bent niet mijn type, ik niet het jouwe maar ergens is er wel die klik. Sindsdien hebben we elkaar vaak genoeg aangekeken, professioneel en zonder bijbedoelingen, maar zo heel af en toe toch met een gedachte die beter niet uitgesproken kan worden die we allebei herkennen. We weten weinig van elkaars prive leven, zo af en toe een wat koetjes en kalfjes die bespoken worden en daar blijft het bij.

Waar je vandaag last van hebt weet ik niet, maar je zit me te teasen. Onopvallend maar voor mij duidelijk gegoeg. Zou het het weer zijn, zo een vroege lentedag waarop de een nog in zijn winterjas loopt en de ander in een shirtje? Jij bent duidelijk aan de zomer toe want je hebt een kleurige outfit aan waar ik vanochtend nog een flauw grapje over maakte, door te zeggen dat zoveel geel pijn doet aan mijn ogen. Nu sta je opeens naast mijn buro met een vraag over een programmaatje waar ik vaker mee werk. Ik zit in een rustige kamer en van mijn 2 kamergenoten is een op vakantie en de andere is net naar huis gegaan. Terwijl ik het programma uitleg kom je net wat langs mij heen buigen, en zegt net te zacht dat je niet alleen geel en lichtblauw draagt vandaag. Een beetje van mijn apropos kijk ik half om, dat was vast de bedoeling want ik kijk zo jouw topje in. Omlijst door het rode kanten randje van jouw BH zie ik jouw stevige borsten die lijken te willen ontsnappen aan de greep, zeker nu je zo geleund staat. Ik herstel me snel en mompel droogjes iets van "nu je 't zegt...", en leg je verder uit hoe je met het programma moet omgaan. Als je weer terugloopt naar jouw eigen plek kijk je om, weer die blik die we vaker hebben terwijl je een hupje maakt waardoor jouw rokje een beetje opdanst. Ik concentreer me op mijn scherm, maar kan het niet laten om even te denken aan hoe jouw borsten zouden voelen als ik ze beetpak. Twee minuten later heb ik die gedachte alweer losgelaten en ga verder met mijn rapport, maar terwijl ik schrijf schuift een mailtje binnen. Je hebt het programmaatje aan de praat gekregen en schrijft dat je wel een beetje moest lachen om mijn blik net. Ik antwoord dat ik niet elke dag zoiets aan mijn buro heb staan maar dat het goed is dat je ook wat roods draagt. Nog geen drie tellen later weer een mailtje terug dat jij ook niet elke dag over me heen hangt maar dat je vandaag wel eens wilde zien hoe ik zou reageren. Ik antwoord weer met de vraag of ik de test goed heb doorstaan, en kort daarop volgt dat ik doormag naar de volgende ronde. Ik weet niet goed wat ik hiermee moet en probeer weer verder te werken zonder dat ik antwoord.

Het duurt niet lang en weer sta je achter me, maar zonder iets te zeggen buig je weer langs mij en met een elleboog op mijn buro kom je net iets dichterbij dan ik verwachtte. Ik kijk je vragend aan, maar de blik in jouw ogen is nu meer dan ondeugend. Jouw vrije hand leg je op mijn bovenbeen, niet zacht maar ook niet zwaar. Nog steeds kijk ik je vragend aan, en terwijl jouw hand langzaam naar mijn kruis schuift vraag je wat voor kleur ik vandaag aan heb. Een beetje ongemakkelijk maar ook met een stoot adrenaline van deze onverwachte beweging zeg ik dat ik het me niet eens kan herinneren. Jij lacht een beetje en zegt dat wij mannen het maar makkelijk hebben omdat we ons nooit zorgen moeten maken over de kleuren. Terwijl je dat zegt trek je aan mijn broekrand en zegt glimlachend "ook rood". Ik zit nu te trillen op mijn stoel van verbazing en toch ook wel spanning, en vraag of jij dan ook een bijpassend rood ondergoedje hebt. Check het zelf maar zeg je, dit rokje is stretch dus kan je het zo zien. Voorzichtig rek ik het rokje langs haar heup opzij en zie hetzelfde kantje als in het decollete lopen. Nog een keer kijk ik op, recht in die ondeugende ogen waarop zij zich resoluut omdraait en weer weg is. Geheel uit mijn concentratie en trillend kijk ik naar het zwart met witte scherm, zonder op te nemen wat daar staat. Ik schrijf een berichtje dat het mooi rood is en dat ik voortaan goed zal onthouden wat voor kleur ik aantrek 's morgens. Bijna gelijk weer bericht terug, dat het pas goed tot zijn recht komt als er geen andere kleding overheen zit. Ik antwoord dat dat ongetwijfeld goed staat, maar dat ik dat echt nooit zal zien aan mijn buro.

Als ik de deur hoor achter mij, volgt opeens het geluid van het draaislot, waarop ik achterom kijk en jou je topje zie uitdoen. Je glimlacht en zegt dat je vandaag vroeg stopt met werken, terwijl je je topje laat vallen strek je je rug. Ik had me niet voorgesteld dat je zo'n mooi lichaam had, het rode kant steekt scherp af tegen jouw nog bleke huid, is dit dezelfde persoon die altijd lastige vragen heeft aan het werkoverleg? Met uitdagende maar kleine stappen loop je op mij af. Nog steeds glimlach je, terwijl je in een soepele beweging jouw rokje over je heen uittrekt en ook laat vallen. Nu is het nog duidelijker, onder al die kleding verstopt zit een perfect lijf, mooie lange benen die door de halfhoge hakken nog langer lijken te zijn. Ik voel dat dit wel eens een bijzondere middag kon worden en ook mijn broek zit opeens wat strakker. Voor ik het weet trek jij mijn shirt over mijn hoofd en terwijl je jouw hand om mijn nek legt druk je zonder woorden jouw lippen tegen de mijne. Nu stroomt mijn bloed 3 keer sneller, mijn hart gaat tekeer en in mijn kruis voel ik die spanning opbouwen. Dit lijkt zo vertrouwt, we zoenen zonder agressie maar heftig en intens. Jouw tong daagt mij uit, ontwijkt mij en grijpt mij afwisselend. Mijn handen zijn nu op jouw stevige borsten beland en door het kant heen voel ik jouw tepels hard worden. Ik probeer op te staan maar jij drukt mij in de stoel terug, terwijl jouw hand weer onder mijn broekrand verdwijnt. Dit keer ga je direct door naar waar ik die hand nu verlang, je vouwt je stevig en direct om mijn harde lul en beweegt wat onhandig onder mijn broek. Ik trek de knopen open en geniet van de vrije ruimte en beweging die jij nu hebt. Om mijn bovenbeen voel ik jouw poes glijden en zonder na te denken glijd mijn hand onder jouw warme, natte kutje. Je beweegt stevig door, en weer probeer ik op te staan. Nu laat je het toe en voel ik hoe jouw hand mijn broek en boxer in een beweging omlaag trekt. Trillend van de spanning en opwinding maak ik jouw BH los met mijn vrije hand. Een seconde bedank ik mijn ex die mij dit leerde maar meteen ben ik weer volledig met jou bezig. Terwijl mijn ene hand nog tussen jouw lippen zachtjes rondjes draait pak ik met mijn andere hand jouw perfect gevormde borst beet en knijp zachtje rond de tepel. Nu slaak jij een kreetje van genot en opwinding, en ik voel je nog natter worden. Ik trek jouw kanten stringetje omlaag en zet je op het buro. Nu kan ik jou goed zien, in het licht wat tussen de zonwering door kruipt zie ik een strak gevormd lichaam, terwijl jij met donkere ogen en wilde haren terugblikt. We spreken niet, we weten allebei dat dit niet kan, niet mag en toch moest gebeuren. Ik kniel voor je neer en glij met mijn tong langzaam langs jouw linkerdij, tot net voor jouw natte poesje. Dan doe ik hetzelfde over de rechterdij, maar nu net wat verder, tot ik het nat proef op jouw lipjes. Met mijn hand druk ik ze iets uit elkaar en lik subtiel maar stevig over jouw klitje. Je siddert en beeft ervan en als ik rondjes begin te draaien met mijn tong grijp jij met een hand mijn hoofd en drukt me dieper in jouw poes, terwijl jouw andere hand achter je steun zoekt op de muur om te voorkomen dat je achterover valt. Je welft je rug tot ik denk dat deze zal breken en kreunt ritmisch mee. Me jouw hand stuur je het ritme steeds sneller en sneller tot ik voel dat je begint te golven. Snel stop ik en kijk je uitdagend aan, waarop jij je benen iets uit elkaar spreid, een hint die ik maar al te graag begrijp. Ik stap dichterbij en jij geleid mij direct in jouw warme natte kut, en trekt me gelijk tegen je aan waardoor ik direct diep in je stoot. Nu is het mijn beurt voor een grom van genot, en langzaam begin ik te stoten. Eerst alleen diep maar al snel kom ik tot bijna buiten jou om daarna weer volledig in jou te verdwijnen. Je slaat jouw benen om mij heen en we gaan op in het ritme. Hevig zoenend en nu beiden opgaand in genot. Ik voel dat ik dit niet lang houdt maar ook jij lijkt niet op zoek te zijn naar eindeloze sex. Je spant je aan, terwijl je mij in de ogen kijkt en ziet dat ik daardoor op het randje van klaarkomen kom. Dan druk je nog harder met je hakken in mijn bovenrug, mij dieper naar binnen drijvend tot ik het niet meer houdt. Mijn orgasme komt hevig opzetten, pompend diep in jou voel ik dat jij dit ook zocht en rillend kom jij direct na mijn eerste golf ook klaar. Heel even blijven we zweven in het nergens, tot de werkelijkheid ons beiden tegelijkertijd weer inhaalt. We kijken elkaar even kort aan, die bekende blik weer. Als ik uit jou glijd komt het vocht van ons beiden vermengd terug, druipend en lekkend op mijn buro. Snel fatsoeneren we ons, jij trekt je rokje en topje aan, terwijl ik mijn broek omhoog trek en mijn shirt over mijn hoofd trek. Met een gezond rood kleurtje en zonder woorden loop jij richting de deur, en kijkt nog even snel om voor je de hoek om uit het oog verdwijnt. In jouw blik zie ik iets bekends, die oogopslag waarvan ik nu weet dat het klopt.
Nog nakloppend sluit ik af, vandaag maar eens goed het buro leegruimen want niet alles is nog te presenteren. Als ik eenmaal buiten de lentelucht inadem kom ik weer bij mijn positieven. Morgen als wij in een overleg zitten zullen we elkaar weer aankijken, kort en zakelijk zoals altijd, met een kleine dubbele bodem...zoals altijd.

[ Bericht 0% gewijzigd door sjorsiekloonie op 10-01-2011 09:16:40 ]
  maandag 10 januari 2011 @ 13:06:14 #149
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91110898
Een verhaaltje van alweer een flinke tijd geleden...

Saffier

De reis heeft haar uitgeput, nog stijf van de rit van meer dan 8 uur staat ze nu in de lift naar de bovenste etage van het restaurant. Ze hebben daar afgesproken omdat haar ouders haar op zouden komen halen vanaf het Centraal Station. De sneeuwbuien van de afgelopen weken hebben de stad in een Canadese sfeer gebracht. Op elke hoek denk je de Kerstman tegen te komen, de vrolijke kerstverlichting in de huiskamers doen de sfeer van Kerst werkelijk benadrukken. De geboorte van een nieuwe liefde, leven.

De lift is gestopt, de deuren schuiven met een traag gezoem open en ze wordt overvallen door de ambiance die haar opneemt als warmte. Ze ziet de barman haar beleefd opmerken en kijkt rustig rond de salon voordat ze haar jas laat aannemen door een van de aangesnelde gastheren. Ze bestelt een droge Martini en neemt sigaret die in een glas op de bar staan. Het vuurtje krijgt ze van de barman die enkel nog de garnering aanbrengt. Een wolk van rook omhult haar verschijning als ze diep heeft geïnhaleerd. Acht uur zonder een sigaret! Op een servetje krijgt ze haar straffe cocktail geserveerd. Met wiegende heupen loopt ze naar de zwartleren fauteuils, haar ronde borsten deinen in haar lichte tred en doen de ogen van de aanwezigen op haar vestigen. Ze neemt plaats en de bruine, van strech stof gemaakte jurk volgt haar contouren als ze zich neervlijt. De barman moet zijn professionaliteit bewijzen door niet naar haar te staren en aldus merkt ze op dat het hem niet erg goed afgaat. Best een knappe man, denkt ze bij zichzelf.

De liftdeuren gaat weer open, in plaats van een oogverblindende vrouw met al haar galantie komt er een jongeman van midden twintig richting de bar lopen. Zonder dat er iets wordt gevraagd, schenkt de barman een glas Chablis, en zet het voor de man. Hij is gekleed in een kaki colbert, lichtgroene pantalon en zwarte Molières. Geen overhemd maar een strak zwart T-shirt dat zijn borstkas accentueert. Hij neemt plaats op een van de barkrukken en kijkt rond. Dan ziet zijn oog de dame die hem vanaf het begin al in de gaten had maar verstopt door het interieur aan zijn ogen onthouden was. Ze lopen elkaar tegemoet en ontmoeten elkaar bij de wenteltrap die naar het eetgedeelte loopt. Ze kust hem teder op de lippen, hij beantwoordt het met een zachte streling over haar rug die door de jurk ontbloot is gebleven. De gerant begeleidt het paar naar de speciaal gezette tafel, vlak bij het raam met het uitzicht op de richting van het station waar zij vroeger woonden. Op tafel is niets meer dan ménage, een karaf ijswater en drie glazen ingedekt. Natuurlijk staat er ook een asbak. Menu Surprise. Ze kijken elkaar aan en lijken niets te hoeven zeggen, hun blikken zeggen genoeg. Verlangen om bij elkaar te zijn, elkaar te voelen zoals het heerlijke eten wordt geproefd. Het voorgerecht was heerlijk en zo ook het tussengerecht, de wijn komt echter harder aan dan het ijswater kan verdunnen. Hij merkt het puur door in haar ogen te kijken, de dame verliest het van het meisje. Met een gebaar wenkt hij de gerant discreet en excuseert zich met de creditcard.

Het kopje koffie doet wellicht geen wonderen maar helpt wel de alcohol wat sneller af te breken. Hij neemt een thee omdat men niet overal deze kwalitatief uitstekende Darjeeling schenkt. De barman geeft te kennen dat de taxi gereed staat, met een fooi nemen zij afscheid van de beleefde man. In de lift kust hij haar weer op de lippen maar laat ook zijn handen onder de stola glijden. Zij beantwoordt zijn kus met haar tong en omhelst zijn nek, zijn stevige nek die ze zo gemist had in de eenzaamheid van het eenpersoons bed. Ze laat hem begaan en geniet van de vingers die haar tepels vooruit laten priemen. De elektronische stem geeft aan dat zij niet lager kunnen en dus stappen zij uit, worden opgevangen door de chauffeur die hen in de taxi begeleidt. De rit duurt niet lang, niet lang genoeg om de begeerde handelingen uit te voeren; slechts een enkele kus en aai was al voldoende om de taxi te laten exploderen van verlangen.

De lift naar het appartementje dat ze zo goed kent brengt hen langzaam naar boven omdat er op elke etage wordt gestopt. Het is al laat en de meeste mensen zullen naar de nachtmis zijn gegaan of vroeg naar bed voor de activiteiten van de volgende morgen. Die hebben zij niet, het enige wat zij nodig hebben, is elkaar en elkaars lichaam vol liefde. Ook haar handen hebben de weg naar zijn lichaam gevonden en in de lift die elke etage, groeit het verlangen om elkaar met meer dan een tong of hand lief te hebben. Met de sleutel die aan de bos hangt weet ze dat ze een leegstaand huis betreedt omdat nog niet alle spullen zijn overgekomen. Als er maar een bed staat, een bank en een tafel, met weinig anders dan zijn lichaam zal ze genoegen nemen. Zijn liefdevolle lichaam en hart zijn het enige wat op deze wereld, in deze samenleving telt. De schoenen en stola vallen op de bezeilde vloer die weinig licht reflecteert. Hij loopt de kamer in en steekt in elke hoek een aantal kaarsen aan; het groen in de huiskamer wordt vertegenwoordigt door een paar kleine palmen die hij als verhuiskado heeft gekregen. Ze laat zich dwars over de bank vallen en sluit haar ogen, haar voeten over de leuning hangend. Hij laat zich op zijn knieën vallen, opgevangen door het dunne kleed dat warmte vasthoudt. Met zijn slanke vingers glijdt hij over haar buik en laat ze langzaam via haar benen naar de schoenen glijden. Met een vaste hand maakt hij het gespje los en kust hij teder de bovenkant van haar voet. Met zijn tong duwt hij de rok naar boven en ontdekt dat zij het kanten broekje draagt dat hij haar twee jaar geleden heeft gegeven voor haar verjaardag. Ze lacht zacht en kijkt vertederd naar zijn begerige blik als hij naar haar navel likt en op de rode BH stuit. Met een kleine inspanning trekt zij de jurk uit die niet meer als verhuller hoeft te fungeren. Hij glijdt met zijn hoofd naar haar nek, waar hij zo vaak zijn merkteken achter heeft gelaten. Haar hals, een teken van opoffering, overgave en vertrouwen als de dierlijke instincten die zij hebben weten te verheffen tot een kunst. Ze neemt zachtjes zijn hoofd in haar handen en beweegt het zodat zijn tong haar lippen juist binnen bereik heeft. Ondanks de gescheiden periode weet hij nog steeds dat zij nu naar hem verlangt, hem het initiatief afneemt. Maar hij weigert zoals altijd en bevochtigt haar lippen met zijn tong voordat hij langzaam haar tong opzoekt. Haar tepels verstijven bij het voelen van zijn handen die haar vlees charmeren met de cirkelende bewegingen die zich over de gehele borst concentreren. Haar vingers woelen nu gecontroleerd door zijn haar; het stevige, door wax gevette zwarte haar dat zij nergens anders heeft gevoeld. De passie neemt toe, de ratio verliest van de wil om lief te hebben. Met een onstuimige beweging neemt ze de leiding in de versmolten monden die elkaar ook blijven beminnen als ze beiden op het kleed vallen. Haar lange blonde haren ontnemen zijn blikveld als zij hem met haar borsten tegen de vloer houdt. De handen die eerst haar BH losmaakten zijn dan allang op zijn borst beland en wrijven langzaam omhoog zodat hij uiteindelijk beurtelings op haar vingers kan zuigen. Terwijl dit gebeurt is de rechterhand een verkennende reis begonnen richting de pantalon die kundig wordt ontdaan van de spanning die het herbergt. Met enkele trappende beweging is ook het eerste obstakel verwijderd, zijn lul staat vlaggend naar het plafond gericht. Zodra ze deze heeft omvat, slaakt ze een zucht, haar lippen goed bevochtigend. Ze laat zich naar achter glijden en even voelt zij de stijfheid tegen haar kut drukken en neemt een paar likjes van de bosbesachtige eikel. Met haar handen streelt ze nog steeds zijn borst maar zorgt wel dat de knoopjes steeds lager worden geopend. Dan laat ze met een ploppend geluid zijn top uit haar mond glijden, wat hem de mogelijkheid biedt om zich van de resterende kledij te ontdoen. Daar slaagt hij sneller in dan zij en direct neemt hij het initiatief ook over. Hij pakt haar bij haar enkels en laat haar zachtjes achterover duikelen zodat hij goed zicht heeft op wat hij had gehoopt. Haar kale kut glinstert van enkele lichte druppels waar hij met zijn tong kennis van neemt. Nog steeds haar bij de enkels vasthoudend likt hij traag haar klitje, neemt het losjes tussen zijn lippen en steekt het puntje van zijn tong in haar warme kut. Ondertussen heeft zij haar volle borsten al in eigen beheer genomen wat haar kreunen alleen nog maar vergroot. Met een hand laat hij steeds een nagellengte een vinger in haar glijden, dan twee om tenslotte zijn tong aan de schuivende vingers toe te voegen. Ze kreunt steeds luider om tenslotte zachtjes klaar te komen wat hij merkt door de verkramping rond zijn vingers.

Met een voldane blik neemt ze zijn gelukkige gezicht op en voelt ze dat ze bloost. Nog steeds zijn de twee vingers in haar en voelt ze het genot langzaam wegebben. Traag laat hij zijn handen over haar venusheuvel glijden en omvatten haar harde borsten die opgezet zijn door de warmte. Met een kleine sprong recht hij zijn rug en loopt naar de koelkast, zijn stijve lul in de lucht. Voldaan kijkt hij naar haar, door de glazen wand die licht beslagen is door de intieme warmte die ze hebben veroorzaakt. De fles Freixenet wordt vergezeld door de aardbeien die in deze tijd van het jaar uit tropischere oorden moeten zijn gehaald. Terwijl hij de fles ontkurkt, voelt hij haar tong over zijn rug glijden, langzaam naar beneden gaand. Bij zijn billen belandt, voelt hij hoe de cirkeltjes steeds kleiner worden en zich naar de snede voeren. Ze blaast licht tegen zijn scrotum en likt met het puntje van haar tong zijn ballen, die nog steeds strak gespannen zijn. Zonder waarschuwing steekt ze haar tong in zijn kont en laat hem een zware kreun ontglippen. Het blonde haar duwt ze tegen zijn zak als ze onder zijn benen heen zijn lul in haar mond neemt. Met haar handen omvat ze zijn billen en duwt er zachtjes haar nagels in. Onstuimig pijpt ze hem en duwt de lul steeds dieper haar mond in; smakkend en zuigend duwt ze zijn billen dichter en dichter totdat hij haar hoofd beetpakt en zijn lul uit haar happende mond trekt. Hij duwt haar dwingend op de bank en laat zo zijn trillende lul voor haar mond staan, hem steeds langzaam in haar mond duwend. Op zijn knieën neemt hij plaats voor haar weer natte kut en duwt centimeter voor centimeter zijn lul er diep in. Haar benen legt ze op zijn schouders die zijn armen naar haar wiegende borsten leiden, kneden en masseren. Als hij er in zijn geheel in zit, kijkt hij haar om meer vragende gezicht aan en likt speels aan haar neus. Zonder waarschuwing trekt hij zich uit haar vulva en stoot hard in haar waardoor ze lichte schreeuw niet kan dempen. Het tempo van zijn onderlichaam wordt tergend langzaam opgevoerd en al doende voelt hij de spanning van haar dijen opkomen. Als hij de intense druk in zijn lul voelt neemt hij zijn lul in zijn hand en knijpt erin zodat hij nog niet hoeft klaar te komen. Ze begrijpt wat er nu aan de hand is en likt eventjes aan zijn borst voordat ze zich omdraait en haar vanachter aanbiedt. Snel stopt ze zijn lul in haar smachtende kut en na een paar halen stroomt het zaad rijkelijk diep in haar, langs haar benen en drupt het zacht op het kleed.

Met een glas champagne in de hand, biedt hij haar de schaal met aardbeien aan, spuit wat slagroom op haar hand en likt het er vanaf. "Welkom thuis schat.", was het eerste wat ze elkaar die avond zeiden
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
  maandag 10 januari 2011 @ 22:19:33 #150
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91138366
De spanning hing al heel lang om hun heen..
Seksueel geladen, elke blik, elke aanraking.. voelde alsof er meer mee bedoeld werd.

Hij keek naar haar, zag haar bruine half lange haren, haar twinkelende groene ogen, en dat moedervlekje net boven haar lip.
Gek werd hij er van, zo graag zou hij haar daar eens kussen, en ontdekken of ze nog meer van die vlekjes had.

Ze werkten nu al bijna 3 jaar samen, zij was er voor hem en heeft hem ingewerkt.
Vanaf het begin, had hij al een oogje op haar, en na een uit de hand gelopen gesprek kon hij haar helemaal niet meer uit zijn hoofd zetten.
Dronken als ze was, eerlijk als ze was de gedachte dat ze elke dag wel eens met zich zelf speelde, dat ze een la vol speeltjes had, dat ze gek was op pijpen het maakte hem gek.

Met moeite probeerde hij zich weer op zijn werk te concentreren.
Het is Zaterdagnacht, en ze zijn samen aan het werk in de kroeg hij achter de bar, zij die de glazen ophaalt.

Het was erg prettig samenwerken met haar, ze voelden elkaar goed aan, en ze was snel erg snel.

Hij zag haar weer aankomen lopen, haar borsten die meedeinden op het ritme van haar lopen haar shirtje die net een klein stukje licht gebruinde buik liet zien de lach op haar gezicht en het plezier dat ze uitstraalde.

Het leek alsof het vannacht erger was dan anders, de spanning, hij liep de hele nacht al met een stijve in zijn broek.. gelukkig stond hij achter de bar zodat niemand het zag.

Het einde van de dienst zat er aan te komen de kroeg ging bijna sluiten het afscheidslied werd gedraaid en hij hoorde de bel rinkelen Laatste ronde, hij kreeg het druk.
Te druk om op haar te letten, Merel heet ze haar naam is even prachtig als ze zelf is
Bestelling na bestelling komt binnen en hij heeft moeite om het bij te houden, dan voelt hij haar heup tegen de zijne, hij kijkt opzij en ziet haar lachende gezicht..
extra handje nodig? hij knikt lachend en snel werken ze samen de bestellingen af.
Perfect op elkaar ingespeeld, het is als een dans die ze samen uitvoeren, en waarvan alleen zij de passen kennen.

Na het laatste drankje slaakt Merel een zucht, hij kijkt naar haar en ziet haar rode wangen van de inspanning. Hij pakt een glas, gooit er wat ijs en cola in en met een zwierig gebaar zet hij het voor haar. Alstublieft mevrouw, die heeft u wel verdiend
Ze bedankt hem lachend en drinkt het glas in 1 keer leeg, hij kijkt naar haar hoofd die schuin omhoog gericht staat, haar lange elegante nek, de zweetdruppeltjes die hij net bij de welving van haar borst ziet ze heeft haar ogen gesloten en geniet van het heerlijke koele drankje.

Als de muziek dan eindelijk toch sluit is het al 05.30, een kwartier later dan normaal Het geroezemoes klinkt hard en hier en daar valt er een glas op de grond, mensen vertrekken richting jassen en uitgang.
Merel begint met de glazen opruimen en naar de bar te brengen hij spoelt en maakt de bar schoon.
Stil en geconcentreerd zijn ze aan het werk hij kijkt haar kant op en ziet dat ze voor over buigt om wat op te pakken, haar broek strak om haar kontje heen, hij voelt zijn pik weer hard worden stelt zich voor om haar in die houding.

Dan hoort hij haar een kreet slaken.. snel komt ze rechtop staan..
Hij loopt op haar toe en ziet dat ze haar vinger gesneden heeft aan een stukje glas..
Hij pakt haar vinger vast en trekt haar mee naar de bar, uiterst voorzichtig maakt hij het schoon met een doekje en water, hij ziet hoe ze naar hem kijkt en kijkt abrupt nog een keer.
Zag hij daar nou begeerte in haar ogen.. terwijl hij haar vinger vastheeft boren zijn ogen zich steeds dieper in die van haar.

Haar pupillen worden groter, en haar ademhaling veranderd, hij buigt zijn hoofd naar haar toe en ziet haar lippen dichterbij komen. Iets geopend, ze gaat met haar tong langs haar lippen, en hij denkt gek te worden.. hij laat haar vinger los, legt zijn hand onder haar kin en dan raken hun lippen elkaar.. heerlijk zacht en vol, hij gaat met zijn tong op onderzoek uit en komt haar gewillige tong tegen.

In een gevecht van passie en lust raken hun tongen met elkaar, hij legt 1 hand in haar nek en 1 op haar kontje..
Ruw duwt hij haar tegen zich aan, ze moet zijn opwinding wel voelen.

Hij hoort hoe ze een kreuntje slaakt en begint zacht op haar onderlip te knabbelen..
Hij voelt haar handen door zijn haar, over zijn schouders, lang zijn rug ze gaan snel, zonder duidelijke richting zijn hand gaat van haar nek richting haar shirtje.. zachtjes streelt hij haar borsten door haar shirtje heen.. hij voelt haar tepels verharden onder zijn tepels en gaat langzaam met zijn hand onder haar shirtje.

Hij zakt iets door zijn knieën en tilt haar shirtje een stukje op, hij zoent haar op haar buik, bij haar navel en gaat langzaam omhoog.
Ze geniet, heeft haar ogen gesloten en haar mond licht geopend hij gaat met zijn mond richting haar borsten.. tilt haar bh op.. en sluit zijn mond om haar harde tepel. Hij hoort haar kreunen en zuigt eraan.. knabbelt en zuigt wat harder..
Zijn aandacht verplaatst naar haar andere tepel, waar hij hetzelfde doet

Hij hoort haar slikken, kreunen, en zwaar adem halen. Zijn hand verplaatst hij naar beneden en terwijl hij op haar tepel zuigt streelt zijn hand over haar broek..
Haar heupen bewegen.. alsof ze wil zeggen.. toe maar.. ik wil je voelen

Hij brengt zijn hand naar haar broek en opent de knoop.. tergend langzaam doet hij haar rits naar beneden dan trekt hij de broek naar beneden.. ze stapt eruit.. Ze heeft een prachtige donkerblauwe kanten string aan.. hij brengt zijn hand naar haar kruis en streelt over haar string.. eerst zacht.. steeds harder.. ze zoenen elkaar en lijken te verdwalen in elkaars smaak, elkaars tong, elkaars begeerte.

Ze beweegt op zijn beweging en hij laat 1 vinger voorzichtig onder haar string gaan
Hij streelt haar lipjes en voelt hoe nat ze is. Langzaam brengt hij 1 vinger in haar kutje.. haar ademhaling stopt even en dan komt er een kreun terwijl ze zoenen gaat hij steeds dieper in haar kutje.. een tweede vinger erbij en iets sneller gaat hij.. ze kreunt en ademt snel.. hij haalt zijn vingers uit haar kutje zijn mond van haar monden hij pakt haar bij de schouder

Licht dwingend duwt hij haar richting biljart tafel gewillig loopt ze mee..
Daar aangekomen verplaatst hij zijn hand naar haar bovenrug.. met haar gezicht naar het biljart oefent hij wat druk uit ze snapt het en buigt naar voren..
Hij pakt haar string op haar heupen vast en trekt hem omlaag hij geeft met zijn voet een tikje tegen de binnenkant van haar voet.. ze spreidt haar benen gewillig
Dan maakt hij zijn eigen broek open.. zijn boxer gaat naar beneden en fier en trots staat zijn pik over eindhij grabbelt nog een condoom uit zijn broekzak en doet die snel om..

Hij gaat tussen haar benen staan, en duwt zijn pik in 1 keer diep in haar kutje
Hier had hij al zo lang over gefantaseerd, hij voelt haar warmte, haar geilheid, eindelijk
Diep en hard stoot hij in haar, ze hijgt, kreunt en beweegt mee op zijn ritme.
Hij wou het al zo lang de gedachte dat hij haar nu eindelijk keihard neukt zorgt ervoor dat hij bijna klaarkomt
Het ritme verandert, wordt rustiger hij voelt dat haar hand naar haar clitje gaat. Hij ziet het niet, maar de gedachte maakt hem gek.
je wilt het al langer he zegt hij tegen haar, ze kreunt en met moeite zegt ze ja.
al die tijd heb je me op zitten geilen, al die tijd wist je donders goed waar je mee bezig was hij stoot nog eens goed diep in haar

Met zijn rechter hand geeft hij haar een klap op haar billen, ze kreunt en hij voert het ritme weer op
Zijn handen gaan over haar lichaam, hij knijpt in haar borsten en laat haar tepels tussen zijn vingers rollen.
Ze kreunt hard, en beweegt met hem mee.
Hij voelt dat ze gaat klaarkomen, haar kutje krampt om zijn pik, hij slaat haar op haar billen terwijl hij dieper en sneller in haar stoot.
Luid kreunend komt ze klaar, kronkelend van genot, haar spieren verstijfd.
Hij voelt zijn orgasme ook komen en met kreun van genot, van opluchting, spuit hij.
Dan leunt hij voorover en geeft haar een kus in haar nek.
"volgens mij heb jij hier net zo naar verlangd als mij" ze giechelt en knikt bevestigend.

Snel fatsoeneren ze zichzelf en sluiten de kroeg af.
Als ze buiten staan, leunen ze nog even tegen elkaar aan.
"mijn huis of of jouw huis " zegt hij met een knipoog

[ Bericht 1% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 14-01-2011 01:14:46 ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  maandag 10 januari 2011 @ 22:22:32 #151
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91138590
quote:
1s.gif Op zondag 9 januari 2011 20:56 schreef sjorsiekloonie het volgende:
#1

First sight

Lekker verhaal :)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  maandag 10 januari 2011 @ 22:29:22 #152
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91139016
quote:
1s.gif Op maandag 10 januari 2011 13:06 schreef CountingCrow het volgende:
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  dinsdag 11 januari 2011 @ 19:37:14 #153
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91175179
quote:
14s.gif Op maandag 10 januari 2011 22:29 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

Sprakeloos? :P
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
  dinsdag 11 januari 2011 @ 22:58:15 #154
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91188003
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 19:37 schreef CountingCrow het volgende:

[..]

Sprakeloos? :P
zo'n beetje...
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_91214695
Zijn hier al eens verhalen gemaakt door schrijfkoppels (niet Nicci French, maar wel zoiets?) Dat zou wel eens leuk materiaal kunnen opleveren denk ik?
  woensdag 12 januari 2011 @ 19:00:40 #156
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91224536
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 22:58 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

zo'n beetje...
* CountingCrow heeft ineens een idee... *)

Als er een vrouwelijke schrijfster een polemiek zou willen schrijven met een mannelijke schrijver, dan wil ik best als sparringspartner fungeren...

quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 22:58 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

zo'n beetje...
Cool. Ik zal dan nog wel een andere posten... w/
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
pi_91255066
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 19:00 schreef CountingCrow het volgende:
Als er een vrouwelijke schrijfster een polemiek zou willen schrijven met een mannelijke schrijver, dan wil ik best als sparringspartner fungeren...
Same here, dat moet wel een goed verhaal worden met input van beide sexes. Ik ben benieuwd of (de hier aanwezige) vrouwen hier ook zo over denken...
  donderdag 13 januari 2011 @ 20:44:28 #158
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91282167
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 15:41 schreef sjorsiekloonie het volgende:
Zijn hier al eens verhalen gemaakt door schrijfkoppels (niet Nicci French, maar wel zoiets?) Dat zou wel eens leuk materiaal kunnen opleveren denk ik?
* CountingCrow valt door de mand... :N

Echt waar, dat idee was niet eens ontsproten aan het verhaal van KnetterKrank.
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
pi_91283037
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2011 15:41 schreef sjorsiekloonie het volgende:
Zijn hier al eens verhalen gemaakt door schrijfkoppels (niet Nicci French, maar wel zoiets?) Dat zou wel eens leuk materiaal kunnen opleveren denk ik?
Ik heb het wel eens per PM gedaan.
Dan alle stukjes verzamelen en tot één geheel maken.
Naast het feit dat het een leuk verhaal opleverde was het ook gewoon erg leuk om te doen.
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:07:49 #160
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91283682
Nog een verhaaltje, something completely different:

Sinterklaas

Daar staat hij dan, keurig netjes met een zwarte pullover over zijn gestreepte krijtshirt. Bosje bloemen en een flesje goedkope huiswijn in de handen om een goede indruk achter te laten bij de dames die hij zo had weten te foppen met zijn mede kroegtijgers.

Het ging eigenlijk meer om een poging van een reprise van een bestaande practical joke maar de jongedame in kwestie was niet zo naïef als ze eruit zag, of op de manier zij zich gedroeg. Hij kende zijn voormalig collega nog wel en steeds was het alsof er nog een vonkje van weleer leek terug te slaan. Maar ja, het bier was alweer rijkelijk gevloeid en het ging nog maar om een ding die avond. Plezier maken wel te verstaan. Maar ja, ze was zo makkelijk te omhelzen en zeker toen hij werd weggetrokken van een gezamenlijke vriendin omdat hij te dicht was genaderd. Vanaf dat moment was het haar te doen om hem aan het lijntje te houden, zo redeneerde hij tenminste. Hij ging gewoon achter haar staan en hield haar zo met zijn onderlijf in bedwang. Zijn handen rusten op de buckle van haar riem en werden af en toe door haar bewegingen naar boven of naar onder geleid. Het was dollen op en top en ook zijn metgezellen keken vreemd op. Had hij niet een vriendin? Hij hield haar voor dat hij homosexueel was en gezien het meisje of het spelletje al lang door had, of niet zo overtuigd van haarzelf was, vroeg zij hem of hij niet stiekem toch bisexueel was gezien de vergroeiing die zij wel degelijk bij het bewegen op de muziek voelde. Toch liet hij haar los en ging weer naar de vriendin van vroeger, zij pakt hem vast en vraagt een stukje zekerheid als grapje. Dat hij toch alleen van haar houdt?! Hij pakt de andere, meer verlegen dame die hem resoluut afwijst om ook maar mee te dansen, maar bezwijkt voor het volhardende in zijn actie. Er zijn nauwelijks een paar secondes voorbij of hij wordt alweer weggetrokken door haar. Met een paar vloeiende bewegingen voelt hij in het donker waarom haar overhemd zo mooi bolt. Tegelijkertijd voelt zij dat bij hem ook het een en ander aan het bollen is geslagen en langzaam drukt zij haar stevige billen naar achter. Hij hapt even naar adem en laat een andere hand naar beneden glijden om daar de contouren van de spijkerbroek te kunnen volgen.

Het licht wordt vol aangezet en de muziek stopt abrupt. Nog steeds haast in elkaar verstrengeld kijken ze verbaasd de andere aanwezigen aan en kijken ieder naar degene met wie ze waren gekomen. Hij ziet dat zijn vriend hem wijst op de wijze waarop de twee vriendinnen afgunstig naar het meisje dat in zijn armen hangt kijken. Verschrikt laat hij haar los en trekt met een noodgang zijn jas weer aan. Hij rekent af en krijgt in zijn vlucht naar de uitgang een papiertje met een telefoonnummer erop.

Daar staat hij dan, ze hadden hem verteld dat ze hem nog wel eens een keertje zouden willen meemaken. Maar dan niet in een situatie dat hij zo dronken is dat hij niet eens meer weet wie hij verleidt. Nou ja, zo ben ik ook maar was zijn eerste reactie; daarbij ik had wat te vieren. Druk maar op die bel en we zien wel. En Of! Daar staat zijn ex-one-night-net-niet-stand in een roze negilé dat meer verhult dan dat het laat zien. Gelukkig maar anders zou hij het nog verkeerd uit kunnen leggen. Mijn god, denkt hij als hij de gemeenschappelijke woonkamer binnentreedt. De lampen van het plafond zijn met verf roze gemaakt en zo geeft het de ruimte meer een sfeer van een hoerenkast dan een studentenhuis waar alleen maar keurige studentes wonen. De decoratie laat niets te wensen of aan illusie over, de kaarsen met hun latex beschermhoes duiden op een heel ander gebruik dan van het voorzien van een romantisch achtergrondlichtje. Het is ook bier dat hem wordt ingeschonken door de gastvrouwe die duidelijk nog niet, of juist wel is bekomen van de vorige keer. Ze gaat tegenover hem zitten in kleermakerszit zodat hij een goed zicht heeft op iets wat het meeste weg heeft van een schreeuwend ringbaardje met speeksel. Met haar tong bevochtigt ze haar lippen en laat ze met een subtiele beweging de rechterkant van haar nachthemd afglijden. Als hij achterover leunt om te gaan genieten van wat hem in petto staat, schrikt hij op door de deur van de keuken die open gaat. Wat!? Nee, daar staan de twee vriendinnen, huisgenoten met de sinterklaascadeaus onder hun armen. De zak van Sinterklaas is hopelijk goed gevuld want anders kan deze jongeman alleen nog maar een Zwarte Piet worden toegeschoven.
Ze pakken de cadeaus uit en er verschijnen setjes lingerie en terwijl hij moet gadeslaan hoe de meisjes hun nieuwe stoeipakjes aantrekken, voelt hij hoe de tong zijn top van kunnen bereikt. Met haar grote borsten stopt zijn ex hem één voor één, een tepel in de mond en terwijl hij eigenlijk niet anders kan doen dan naar adem happen, knabbelt hij toch maar een beetje. In plaats van een tong voelt hij nu plots twee tongen op en neer van zijn stroctum naar zijn eikel glijden. Het is te veel voor de arme jongen. Met een ingehouden schreeuw ontlaadt hij de warme stroom die al vanaf het moment dat de deur open ging, aan het kloppen was. Hij voelt het zaad niet spatten en hoort alleen het geslurp van twee kwijlende teefjes ergens ter hoogte van zijn kruis. Ondertussen moet zijn tong overuren maken tussen de benen van het meisje dat boven hem was gaan zitten. Met zijn neus tegen haar klitje kan hij moeilijk iets anders ruiken en proeven dan het vocht dat rijkelijk uit haar binnenste lijkt te stromen. Hij voelt hoe een rubberen hoes wordt omgedaan en hoewel hij heftig probeer te protesteren blijven zijn handen druk bezig tussen de benen van de twee meisjes die het beschermmiddel plaatsen. Eindelijk gaat het meisje van zijn gezicht af maar voordat hij naar zijn pilsje kan zoeken, wordt zijn aandacht alweer afgeleid door de twee uitnodigende paar billen die voor hem zijn gepresenteerd. Hij begint met de kleinste waarvan hij weet dat het degene is die het meest verlegen is. Zodra hij de eerste keer zonder waarschuwing in haar stoot, hoort hij de geruststellende zucht dat het in het juiste gaatje is beland. Met een paar snelle halen en wat draaiingen van zijn heupen, verlost hij haar van een paar krachtige ademstoten. In een beweging verplaatst hij zijn hooggewaardeerd lid naar het andere kontje dat gewillig op hem staat te wachten. Met zijn handen grijpt hij onder het stoten naar de wiegende tieten die als puddingen heen en weer schieten, kneedt ze en trekt aan de harde tepels. Voor hem ziet hij dat de twee vriendinnen bij gebrek aan meer mannelijk vlees maar aan elkaar zijn begonnen en dat zij hun huisgenote die wel genomen wordt, natuurlijk niet ontzien van dit heerlijke spel. Hij kan er niet echt van genieten omdat hij toch een droge mond heeft gekregen van al het hijgen en verlaat de warme schacht en pakt zijn pilsje waarvan hooguit een slokje of twee van genomen is. Hij heeft het pijpje nog niet aan de mond of hij voelt hoe zijn pijp alweer in de mond wordt genomen door de gastvrouwe haarzelf. hij duwt haar ruw achterover en zegt dat hij eerst even wil drinken voordat er verder gespeeld kan worden en gaat met zijn knieën aan weerszijde over haar zitten. Zij klemt de zijne tussen haar geproportioneerde vlees in en streelt steeds even de top met haar tong. Hij zet het flesje maar weg want ook hij is maar een mens en hij zakt daarom diep in haar weg.

De volgende ochtend. Uitgeneukt als ze alle vier zijn, liggen ze nog steeds in, om en door elkaar over de verzachte huiskamervloer. Wat voor dag is het? Alles is alweer donker geworden buiten en de klok staat al maanden stil omdat er geen geld is voor batterijen. Klop, Klop, wie is daar kinderen. Nee, niet weer de zak van Sinterklaas!

Reacties zeer welkom :Y
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:18:04 #161
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91284307
Mooi verhaal, niet helemaal mijn stijl... maar zeker niet verkeerd. ^O^
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:20:27 #162
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91284439
Heb er wel ervaring mee.. maar via de mail...
Best leuk om te doen :Y en er kunnen echt fantastische verhalen uit komen :D
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_91284867
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:20 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
Heb er wel ervaring mee.. maar via de mail...
Best leuk om te doen :Y en er kunnen echt fantastische verhalen uit komen :D
Ik heb toch niet met jou gemaild? :o
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:29:52 #164
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91285061
quote:
11s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:27 schreef KantNochWal het volgende:

[..]

Ik heb toch niet met jou gemaild? :o
Dat lijkt me zeer sterk.. ben er nog maar net een paar weekjes ;)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_91285264
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:29 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

Dat lijkt me zeer sterk.. ben er nog maar net een paar weekjes ;)
OK, nou ja, wie weet wat de toekomst nog brengt. ;)
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:34:44 #166
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91285417
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:32 schreef KantNochWal het volgende:

[..]

OK, nou ja, wie weet wat de toekomst nog brengt. ;)
haha we zouden altijd eens kunnen kijken ;)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_91285742
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:34 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

haha we zouden altijd eens kunnen kijken ;)
Mijn PM staat open :)

(Of ik moet even een nieuw onderwerp bedenken want ik wil geen bestaand verhaal gebruiken.)
pi_91302528
Tja, voor ik 'gescoopt' wordt heb ik in ieder geval een topic + voorzetje, via de PM lijkt mij de handigste schrijfwijze, of in ieder geval via PM de details uitwerken...

"Het hardloopmeisje"

Hij heeft nog nooit lang stil kunnen zitten, en is al zijn hele leven bezig met de ene sport of de andere. Nu heeft hij minder tijd door zijn studie maar kan hij er nog steeds van genieten om een paar keer per week zijn hardloopschoenen aan te trekken en een mooi stuk door de omgeving te gaan hardlopen. Al een paar keer viel het hardloopmeisje hem op, op het lange rechte stuk waar hij nu in ieder geval elke woensdag rond half 8 's avonds loopt ziet hij aan de beweging van de verder onherkenbare vorm in de verte al dat hij weer de goede timing heeft.
  zondag 16 januari 2011 @ 19:21:58 #169
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91424121
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 08:36 schreef sjorsiekloonie het volgende:
Tja, voor ik 'gescoopt' wordt heb ik in ieder geval een topic + voorzetje, via de PM lijkt mij de handigste schrijfwijze, of in ieder geval via PM de details uitwerken...

"Het hardloopmeisje"

Hij heeft nog nooit lang stil kunnen zitten, en is al zijn hele leven bezig met de ene sport of de andere. Nu heeft hij minder tijd door zijn studie maar kan hij er nog steeds van genieten om een paar keer per week zijn hardloopschoenen aan te trekken en een mooi stuk door de omgeving te gaan hardlopen. Al een paar keer viel het hardloopmeisje hem op, op het lange rechte stuk waar hij nu in ieder geval elke woensdag rond half 8 's avonds loopt ziet hij aan de beweging van de verder onherkenbare vorm in de verte al dat hij weer de goede timing heeft.
* CountingCrow weet niet goed wat Sjorsie met gescoopt bedoelt... :?

Wiki: Een polemiek (van het Griekse woord πόλεμος pólemos, dat oorlog betekent) is een openlijk gevoerde pennenstrijd, die zich vaak afspeelt tussen vakgenoten. Een polemiek kan zich manifesteren in elkaar opvolgende artikelen in tijdschriften of kranten, maar ook in boeken en essays.

PM heeft er m.i. niet zoveel mee te maken... :N
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
pi_91449863
Als je een idee/plan hebt maar een ander is je voor met het uitvoeren/publiceren daarvan ben je gescoopt :).
Gezien het huidige tempo van berichten op de PM kan het een lange wacht gaan worden voor een compleet verhaal ontstaan is, dus een openlijke pennenstrijd is misschien ook nog wel interessant.
PM kan gebruikt worden om met een sparringspartner (lees vrouwpersoon) tot een publiceerbaar geheel te komen zonder alle tussenversies op deze thread te plaatsen.
  maandag 17 januari 2011 @ 15:09:08 #171
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91464581
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 07:40 schreef sjorsiekloonie het volgende:
Als je een idee/plan hebt maar een ander is je voor met het uitvoeren/publiceren daarvan ben je gescoopt :).
Gezien het huidige tempo van berichten op de PM kan het een lange wacht gaan worden voor een compleet verhaal ontstaan is, dus een openlijke pennenstrijd is misschien ook nog wel interessant.
PM kan gebruikt worden om met een sparringspartner (lees vrouwpersoon) tot een publiceerbaar geheel te komen zonder alle tussenversies op deze thread te plaatsen.
Dank voor de nadere toelichting.
Inderdaad is deze thread misschien niet de juiste maar zou er eigenlijk een nieuwe topic moeten ontstaan. Ik hoef (zeker) niet in de lead want ik laat altijd de dames voor gaan. En aangezien ik bij eigenlijk alleen van Knetter iets van enige animo lees, moeten nog wat meer vrouwmensen enthousiasmeert worden. Een schone zaak? O~)
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
  donderdag 20 januari 2011 @ 16:43:01 #172
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91618049
Het is zondagmorgen, lichtjes word ik wakker van een streling op mijn arm.
Met gesloten ogen geniet ik van het gevoel, ik voel dat je naar me kijkt maar ik hou me nog even slapende.
Zachtjes streel je mijn arm, je gaat naar mijn schouder en van mijn schouder naar mijn hals.
Ik lig op mijn rug, waardoor je overal goed bij kunt.
Tergend langzaam ga je richting mijn borst, cirkels streel je om mijn tepel en ik voel hem verstijven.
Je gaat iets anders liggen, het bed kraakt en ik wordt lichtjes door elkaar geschud door jouw beweging.
Dan ga je met 1 vinger naar mijn andere tepel, ook daar cirkel je omheen, ik voel je adem tegen mijn huid en krijg kippenvel.

Je trekt de deken iets naar beneden, hij bedekt nu alleen mijn benen nog.
Ik voel de kou op mijn huid en hoor een vogel fluiten.
Verder is het op jouw ademhaling na doodstil in de kamer.
Je handen verplaatsen zich naar beneden , je streelt de aanzet van mijn borsten en gaat met je hand richting mijn tepels.
Al cirkelend nader je ze…onbewust hou ik mijn adem in, dan voel ik je vingers op mijn tepels… heel zachtjes knijp je erin. Ik laat mijn adem gaan en je geeft me een kus op mijn mond.
“goedemorgen schoonheid” ik open mijn ogen en kijk in je lachende gezicht.
Zie de begeerte in je ogen, de aanblik zorgt voor een warm gevoel in mijn kruis, wat zich langzaam door mijn lichaam verspreid.
De wetenschap dat je opgewonden bent maakt me geil, ik wil jou en jij wilt mij…
Mijn hoofd gaat richting jouw hoofd en ik plaats mijn lippen op jouw lippen.
Voorzichtig strijk ik met mijn tong over jouw lippen, je opent je mond iets.
Mijn tong glijdt tussen je lippen door en ik raak jouw tong aan, langzaam raken onze tongen verwikkeld in een passievolle dans.
Je ademhaling gaat sneller, je handen zijn nog steeds bij mijn borsten en je laat mijn tepels tussen je vingers rollen.

Ik draai me iets op mijn zij en plaats mijn handen op je schouders, kom omhoog en druk jou op je rug.
Je kijkt me verbaasd aan, maar laat het over je heen komen.
De dekens trek ik weg en ik ga op je zitten , beiden zijn we naakt.
Ik voel jouw harde paal tegen mijn kutje, maar laat hem er nog niet in gaan.
Mijn handen gaan over jouw lichaam, ik streel je overal waar ik bij kan en vertel je dat je gewoon moet blijven liggen.
Laat het gebeuren, laat mij mijn gang gaan en geniet.
Je lacht ondeugend en plaatst je handen achter je hoofd, relaxt ga je erbij liggen.

Ik buig voorover, je voelt mijn lippen op je tepel, zachtjes zuig ik, ik voel hem verstijven in mijn mond. Ik knabbel terwijl ik met mijn handen je schouders streel.
Je voelt mijn haren op je borstkast, je ogen zijn gesloten en je geniet zichtbaar.
Ik laat mijn mond zakken en trek een spoor van kleine kusjes naar beneden. Ga van je af en ga naast je zitten.
Langzaam nader ik je kruis, je voelt mijn lippen in je liezen, ik plaag je… en raak je net niet waar je geraakt wilt worden.

Dan voel je mijn lippen waar je ze voelen wilt.
De warmte op je eikel, mijn tong die erover heen likt, langzaam laat ik je pik in mijn mond glijden. Ik kijk jou aan, je ziet de begeerte in mijn ogen, mijn zaadvragende ogen, zoals je ze altijd noemt.
Ik weet dat het je opwind, om mij te zien zuigen, te zien hoe diep ik hem in mijn mond neem, en te zien hoe erg ik ervan geniet.
Vol passie zuig ik, hard en zacht, serieus en plagend, mijn handen strelen je ballen, mijn tanden die langs je pik schrapen terwijl hij langzaam mijn mond uit glijdt.
Ik verplaats 1 hand van jouw ballen naar mijn kutje, ik ga op mijn knieën zitten.
Je kunt nu goed zien hoe ik 1 vinger mijn kutje in duw, een kreun ontsnapt me terwijl ik je pik nog eens diep in mijn mond neem.

Je wilt me aanraken, mijn vinger verruilen voor de jouwe, je weet dat ik het niet hebben wil.
Met heel veel moeite houd je je in, je handen blijven achter je hoofd, terwijl ik 2 vingers in mijn kutje stoot.

Het zonlicht glinstert op mijn lipjes, je ziet hoe nat ik ben, hoe erg ik ervan geniet.
Ik voel dat je tegen klaarkomen aanzit, en haal mijn mond bij je pik weg… je kreunt zacht klagend en ik lach ondeugend.
Met 1 hand begin ik langzaam te trekken, zet extra druk bij de aanzet van je eikel en probeer om je orgasme nog wat uit te stellen.

Dan laat ik mijn handen over je lichaam dwalen… je hebt je ogen gesloten en zachtjes laat ik je tepels tussen mijn vingers rollen… ik geef je kusjes in je nek, en knabbel zachtjes op je oorlelletje…. Je kreunt, je geniet, en ik geniet van jouw aanblik.

Ik ga op je zitten en laat jouw heerlijke stijve pik in mijn kutje glijden.
Een kreun van genot komt van jouw lippen terwijl ik langzaam in beweging kom…. We horen onze ademhaling, een vogel buiten, hier en daar een kreun en het geluid van jouw pik die ik mijn kutje in en uit laat stoten…

Ik zie je genieten, je ogen half dicht, je ademhaling zwaarder. Ik voer het ritme op.
Je zit mijn borsten bewegen op het ritme …zachtjes bijt ik op mijn onderlip.

Je hand gaat tussen mijn benen en ik voel je vinger op mijn clitje… hmm sneller beweeg ik, dieper ga je en zwaarder klinkt onze ademhaling.
Het orgasme zit er aan te komen, heel veel langer ga ik het niet volhouden… ik voel je eikel kloppen, zie de blik in je ogen… jij zit er ook tegen aan…
Kreunend vraag ik of je door wilt gaan, niet stoppen, asjeblieft….
Wild bewegen we samen… beiden proberen we ons hoogtepunt te bereiken…
Ik bijt harder op mijn onderlip, voel mijn kutje samen krampen en kreun dat ik kom..
Kom maar schatje , kom maar klaar op mijn harde paal, zeg je…
Dit laatste duwtje had ik nodig… heftig en luid kreunend kom ik klaar, ik voel je pik kloppen en luttele secondes erna spuit je mijn kutje vol…

Voldaan leun ik voorover…. Kus je.. en zeg bedankt… het was weer heerlijk.
Even liggen we samen na te genieten…. Ik ga van je af… je geeft me een speelse tik op mijn kont….. kom we gaan douchen….
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 20 januari 2011 @ 18:20:26 #173
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_91622140
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2011 16:43 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
- Heel Verhaal -
Mooi verhaal :D ervaring met zo wakker worden?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
  donderdag 20 januari 2011 @ 21:20:46 #174
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91631930
Geschreven samen met een anonieme Fok!ker

Ik open mijn riem en verwijder deze uit mijn broek en geef hem aan jou. Ik open mijn gulp en laat mijn broek naar mijn enkels vallen. Je ziet de contouren van mijn harde pik goed in mijn strakke zwarte boxer. Ik buk voorover en wacht geduldig op je.

Een lachje komt op mijn gezicht terwijl ik je riem aanpak.
Eerst streel ik voorzichtig en lief je kontje...
Dan doe ik je riem dubbel... zachtjes laat ik hem op je kontje neerkomen... 3 keer...
en vraag ik je om mee te tellen...
harder komt hij op je billen terecht... 1.....2.....3....4....5
ik streel de voorkant van je boxer...

Hard op tel ik mee. Je riem doet meer pijn dan verwacht. Ik voel mijn billen nazweren. Ik kreun van de pijn. Van de pijn, EN van genot hoe graag ik ook zou willen dat het anders was, je dominante gestraf heeft mijn lul alleen maar harder gemaakt. Met het schaamrood op mijn kaken spreek ik je aan: 'alsjeblieft . Ik wil je handen tegen mijn kont voelen.'

Ik kreun zachtjes terwijl je me streelt, het voelt zo lekker, hoe hard de striemen ook nog na zweren, ik geniet.

Ik voel dat je hard bent... je geniet er dus van....
Doe je boxer uit... nu.


je doet het.. en ik zie de rode striemen op je billen...
voorzichtig streel ik je.... laat mijn handen over je billen gaan.... tussen je benen door streel ik je ballen...
wat een heerlijk gezicht.. de rode striemen op je billen.. en je lul keihard...


Nogmaals buk ik voorover en voel mij nog kwetsbaarder dan de vorige keer. Ik zie de riem en slik, niet zeker wetend of ik dat wel kan hebben maar ik ben zo lekker geil, zoo hard, en zo stout...

ik leg de riem aan de kanten... niet teveel in 1 keer he...
mijn handen gaan over je billen...
Tellen NU...
ik laat mijn vlakke hand op je billen neerkomen... 1.......2..........3........
dan streel ik je weer.. laat mijn hand tussen je benen doorgaan....
ik streel je..... Je doet het erg goed... ik ben trots op je...


Ik vraag je rechtop te gaan staan.. en ga voor je op mijn knieën..
Omdat je zo braaf luistert.. zal ik je een plezier doen...
Voorzichtig en langzaam neem ik je lul in mijn mond...


Je warme mond omvat mijn harde lul, zo onverwachts. Ik probeer het te onderdrukken, maar het mislukt, ik kreun luidkeels van genot.
Je tong streelt de eikel van mijn pik terwijl ik je vingers speels over mijn ballen voel strelen, en ik dacht nog wel dat je mij niet harder kon maken dan dat ik al was.

Ik woel met mijn handen door je haar, terwijl ik mijn heupen licht mee rok. De striemen op mijn kontje zweren na, maar door het genot wat jij mij brengt kan ik het bijna vergeten. Bijna....

ik hoor je kreunen, het maakt me alleen maar geiler..
Diep neem ik je pik in mijn mond... ik voel je handen door mijn haar gaan... je heupen bewegen.. je probeert het tempo te bepalen...
mijn handen strelen je ballen... gaan dan naar je kontje.. ik streel je billen.. en laat 1 vinger naar je anusje gaan... ik streel en duw heel zachtjes... terwijl ik door zuig...


Je warme mond, je speelse vingers, verwent mij zo. Ik sluit mijn ogen terwijl ik je hoofd wat beter vast houd. Wat kan jij mij toch goed verwennen.
Zo lekker, dat ik niet eens doorheb dat jouw vingertje afdwaalt. Verast schieten mijn ogen open terwijl ik haar rustige druk voel uit oefenen op mijn anus... en het topje naar binnen schiet...
Ik kreun terwijl ik er doorheen probeer te praten. "Ah ... nee niet daar... dat is ahhh.... zo strak... zo fout...."

Ik laat je pik uit mijn mond glijden.. en vraag.. je wilt het wel he?... laat het maar gebeuren ontspan...
Zachtjes duw ik door
ik kijk omhoog.. en zie je genieten..
Mijn vinger zit al voor de helft in je kontje voorzichtig beweeg ik het topje
Je kreunt een vals, geil lachje komt over mijn gezichttergend langzaam begin ik in en uit je kontje te gaan. Ik neem je pik weer in mijn mond en zuig hard. Laat mijn tong over je eikel glijden en knabbel zachtjes heel zachtjes.


Ik wil het, en jij weet het. Ik ben verbaasd, verbaast dat ik zo iets stouts zo lekker vind, verbaast dat jij daar je vinger erin durft te duwen. Maar vooral ben ik verbaasd dat ik tijdens dit alles zo hard blijf.
Elke keer als ik je vinger er weer in voel gaan gaat deze net iets dieper. Zo lekker als jij met mijn anusje speelt ik weet dat het fout is maar ik wil geeneens dat je stopt.
Je warme mond bewerkt mijn pik echter veel te goed. Ik doe mijn best en probeer aan iets anders te denken, ik wil nog niet komen, ik wil genieten.

Ik voel dat je ervan geniet weet dat je hier al langer over gefantaseerd hebt.
Diep neem ik hem in mijn mond.. je handen strelen mijn hoofd, mijn haren..
Zacht kreunend geniet je. Ik vraag je.. wil je dat ik doorga? Of wil je dat ik stop?
Nu beslissen.. op dat moment duw ik mijn vinger nog iets dieper in je kontje ik stoot in 1 keer diep..


Je diepe stoot verrast me, ik kreun, zo hard als ik de hele avond nog niet gekreund heb. Ik weet dat het fout is, dat het stout is, maar het is zo lekker, zo als jij met mijn anusje speelt.
Verlegen en vernedert kijk ik naar beneden.
ga alsjeblieft door ah.... ik wil het.

Ondeugend lachend kijk ik je aan je vind het lekker he.. om iets in je kontje te hebben..
In een langzaam tempo blijf ik mijn vinger in je kontje stoten. Diep.mijn lippen gaan om je pik met mijn tong gespitst lik ik de aanzet van je eikel ik streel hem met mijn tong
Onverwachts laat ik je harde lul in 1 keer diep in mijn mond gaan.. hard zuigend blijf ik doorstoten je heupen willen sneller bewegen ik werk tegen. We doen het in mijn tempo
Ik laat je pik uit mijn mond glijden.. mijn tanden raspend er aan langs ik lik je pik af en ga met mijn mond opzoek naar je ballen


Je lippen vinden mijn ballen, je tong streelt mij, speels. Voor je met je lippen een van mijn ballen omarmt en er zachtjes aan begint te zuigen. Het genot wordt mij bijna te veel. Ik kreun zo lekker terwijl ik mijn handen door jouw donkere haren heen laat glijden.
Ik kijk naar beneden en zie mijn hoe het water van mijn natte lul af druipt. Ik wil je, ik wil je zo graag. Dan voel ik je vinger weer goed, diep in mijn strakke kontje, wat eindelijk een beetje begint te ontspannen en herinner jij mij er weer aan wie er vandaag de baas is.

Zachtjes zuig ik op je ballen 1voor 1.
Mijn vinger blijft in je kontje.. ik twijfel of ik een 2e zal toevoegen voorzichtig zet ik een tweede vinger tegen je kontje aan je gezicht vertrekt iets.. ik druk voorzichtig.. en langzaam gaat hij naar binnen.
Ik neem je pik weer in mijn mond.. en zuig je hard.. voer het tempo op een blijf rustig in je kontje stoten


Mijn harde lul verwelkomt je heerlijke mond, ze voelt zo warm aan. Ik zou je zo graag zoenen om je te bedanken maar ben bang dat mijn wensen vandaag niet zo veel uit maken.
Je tweede vinger rekt mijn anusje verder uit, het doet pijn, ik kreun. Het is dat je mond en je tong mij zo lekker verwennen. Het duurt even maar naar een tijdje ben ik in staat te ontspannen, zelfs van achteren...

ik voel dat het niet lang meer duurt voor je klaar gaat komen en ga daarom nog wat sneller..mijn lippen om je pik, 2 vingers in je kontje en 1 hand die je ballen streelt.
Dan ga ik met mijn vrije hand naar je kontje en sla je 1..23. keer op je billen.. terwijl ik hard door zuig


Het voelt zo heerlijk, ik weet dat ik elk moment ga klaarkomen. Zo fout, nu ik erover nadenk, klaarkomen terwijl je zo met mijn anusje speelt... Zo lekker maar toch zo vernederend
Je petsen doen de pijn van de striemen weer oplaaien. Ik wil mijn ballen zo graag legen. Ook al zou dat betekenen dat ik kom terwijl je in mijn kontje zit... ik wil gewoon klaarkomen

Ah... alsjeblieft... het wil eruit... laat me heerlijk komen...

Ik kijk je aan en vraag.. hoe graag wil je klaarkomen?...


Ik kreun hard, je laatste stoot deed pijn, ik voel mijn anusje...
Heel graag ... het wil eruit... ik doe wat je maar wilt... alsjeblieft... laat me komen...

En hoe wil je klaarkomen? Vraag ik, terwijl ik je strak in je ogen aankijk


Blozend kijk ik je terug aan, en slik nog een keer.
Met je vingers in mijn kontje, heerlijk over jou heen.

Ik kijk je aan en geef je mijn toestemming, je mag klaarkomen.
Je pik verdwijnt weer in mijn mond en hard begin ik je af te zuigen
Mijn vingers stoten in je kontje en mijn vrije hand streelt je ballen

Je voelt mijn tong over je eikel flitsen, likken en duwen terwijl ik zuig..
Ik voel je pik opzwellen. Je kreunt dat je gaat komen.. nog even zuig ik door.

Dan laat ik hem uit mijn mond glijden ik voel je sperma op mijn borsten neerkomen. Kreunend kom je klaarongericht. en oerlijk, dierlijk

Je trilt op je benen terwijl je straal na straal spuit ik voel het in mijn hals neerkomen, op mijn kin en een beetje op mijn lippen
Uitgeput zak je door je benen je kijkt me loom aan.. en ziet dat ik mijn lippen aflik..
dankjewel schatje, zo mag je me wel vaker straffen hoor ik je zeggen..
We wisselen een lange intense tongzoen voor ik onder de douche verdwijn.


[ Bericht 2% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 22-01-2011 03:36:13 ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_91677136
Nice! Als het voor herhaling vatbaar is (duo-schrijven) houd ik mij aanbevolen...

Ik zal zelf ook nog eens op zoek gaan naar inspiratie.
  zaterdag 22 januari 2011 @ 16:28:45 #176
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_91709420
Ja erg leuk. :9~ ^O^
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
pi_91757363
History Revisited

Een beetje onwennig, maar niet ongemakkelijk ga ik zitten op jouw bank. Het is al een tijd geleden dat ik je voor het laatst gezien heb, maar ik zie dat je eigenlijk niets veranderd bent. Jouw ogen hebben nog altijd het speelse twinkeltje, die zo'n oogopslag van jou meteen sexy maakt. Als je naar de keuken loopt zie ik weer die lekkere kont van je, duidelijk een sportster die van nature zo'n altetische bouw heeft. Vroeger hebben we altijd maar een beetje om elkaar heengedraaid, dan weer was jij met iemand, dan weer ik en nooit hebben we gelijktijdig zonder relatie gezeten. Toen ik je kort geleden in de trein tegenkwam hebben we gelijk nummers uitgewisseld, om gewoon weer eens af te spreken. Ik roep dat wel vaker als ik oude vrienden zie, maar met jou heb ik ook echt initiatief genomen... Uit de keuken roep je of ik meteen een glaasje van de wijn wil, waarop ik de kurk gelijk uit de fles hoor gaan. Natuurlijk lust ik een glaasje, vroeger hebben we zo vaak wijn gedronken met onze vrienden dat we van elkaar weten dat we een lekkere rode wijn niet zullen weigeren.

Met 2 glazen loop je soepel en bijna dansend weer uit de keuken vandaan, waar het licht van de laatste zonnestralen door achter jou langs kruipen en jouw silouet accentueert. Die sierlijke heupbeweging, slanke taille, de brede borsten en je lange krullen die over 1 schouder vallen. Je gaan niet op de stoel aan de andere kant zitten maar naast mij op de bank, en trekt je benen tegen je aan. Jij voelt je duidelijker meer op je gemak dan ik, maar dat is waarschijnlijk omdat we nu bij jou thuis zitten. Met je hoofd lichtjes schuin werp je een blik op mij en dan houd je je glas omhoog richting mij. "Op vanavond", zeg je, waarop ik alleen maar "Op vanavond" terug kan antwoorden. De wijn smaakt heerlijk, en we praten bij over wat we allemaal gedaan hebben de afgelopen jaren. Niet veel bijzonders concluderen we allebei na een tijdje, het leven gaat zijn gangetje. Als je mij bijschenkt kijk ik je wat langer aan, ik weet niet waarom maar jouw ogen hebben mij in de houdgreep. Je kijkt terug en nipt van jouw glas, waarna je met het puntje van je tong langs jouw lippen glijdt. "Voel jij het ook", vraag je me dan. "Als je zo naar me kijkt zeker", antwoord ik. "Nu mag het eindelijk", zeg je en langzaam schuif je naar mij toe. Een korte seconde blijven we vlak bij elkaar stilzitten en kijken nog intenser in elkaars ogen. Dan raakt jouw lip lichtjes de mijne, een aanraking die ik me vaak voorgesteld heb toen ik je vaker zag, maar nu verspreid vanaf mijn lip een warmte die niet voor te stellen is en alleen gevoeld kan worden. Zachtjes zuig ik aan jouw lip, terwijl ik mijn glas angstig rechtop houd. Jouw kus is opruiend, opwindend en we schuiven dichter naar elkaar. Je glas zet jij handig achter de bank op een tafeltje, en achter jouw rug langs geef ik mijn glas over naar mijn andere hand, en zet mijne naast jouw glas. Ik voel dat je glimlacht, terwijl je tegen mij aanschuift nu. Jouw handen voel ik over mijn rug gaan, 1 omhoog mijn haar in, de andere omlaag naar mijn onderrug. Ik laat mijn handen ook over jouw rug glijden en onze kus wordt vuriger en intenser.

Ik heb vroeger wel gefantaseerd hou jij zou voelen, maar de werkelijkheid is altijd beter dan de fantasie. Warm en zacht, maar toch gespierd, ik voel elk haartje in jouw nek als ik mijn hand omhoog laat glijden jouw mooie donkere krullen in. Behendig sla jij een been over mij heen en dan zit je tegenover mij op schoot. Mijn andere hand voelt door jouw truitje het kant van jouw BH, met een duidelijke bobbel op de plek waar jouw tepel zich door het truitje drukt. Als ik eroverheen glijdt hoor ik een diepe ademzucht van jou, de warmte van jouw adem prikkelt mijn nek en de duidelijke bobbel bij mij zwelt nog meer aan. Je drukt jouw onderlijf hard maar beheerst tegen het mijne en maakt lange glijdende bewegingen langs mij. Een korte grom van genoegen ontsnapt mij als je keer op keer langs het uiteinde van mijn harde pik glijdt. Dan gaan jouw handen naar mijn knoopjes op mijn overhemd, die 1 voor 1 los gaan, terwijl je mij aankijkt en zo sensueel op jouw onderlip bijt. Zonder woorden weten we allebei waar dit naartoe gaat, maar we genieten van de weg ernaartoe. Jouw warme handen zet je tegen mijn borst aan als mijn overhemd op de grond ligt, en weer een vurige zoen waarbij ik mijn bloed voel stromen in elk adertje van mijn lijf. Ik trek jouw truitje omhoog en wordt begroet door jouw nette zwart kanten BH. Het sproetje op jouw borst herinner ik mij nog goed van al die keren dat ik toch een blik waagde in jouw truitje vroeger. Als ik mijn handen over jouw borsten laat glijden ben jij mij voor en opent de BH aan de voorzijde. Nu stroomt mijn bloed nog sneller, maar voornamelijk naar 1 plaats in mijn broek. Je drukt jezelf weer tegen mij aan en trekt ons allebei omver op de bank. Terwijl ik bovenop jou lig probeer ik om niet met mijn volle gewicht op jou te liggen, maar jij trekt mij steviger naar je toe waarop ik niets anders kan dan toegeven aan jouw greep en meegaan in de passie. Jouw tong maakt mij gek, en terwijl je nu zachtjes in mijn nek kust voel ik jouw hand langs de rand van mijn broek naar binnen glijden, om zich om mijn harde pik te vouwen en daar wat zachte op- en neergaande bewegingen te maken. Ik bijt zachtjes in jouw oor, waarop ik aan jouw hand voel dat je dit wel kan waarderen. Wat strakker om mijn pik beweeg je wat feller tot je aan mijn riem begint te trekken. "Snel, maak die eens los" zeg je, en terwijl ik mij opricht om mijn riem lost te maken rits jij je rokje los en schopt die naast mijn overhemd uit. Ik ben blij verrast te zien dat je alleen dat rokje droeg en een subtiel streepje lijkt mij te roepen waar ik naartoe moet gaan. Terwijl ik nu naast jou op de bank leun, laat ik mijn hand langs de binnenkant van jouw been glijden. Net voor ik aankom bij jouw lipjes steek ik over naar de andere kant, en glij dan weer weg van jouw poes. Weer bijt je op je onderlip, en je lacht naar me...Ik kus je weer, en terwijl we elkaar kussen laat ik mijn hand nu wel over jouw poes gaan. De kronkelende beweging die je maakt maakt duidelijk dat je graag wilt, en ik laat 1 vingertopje tussen jouw benen naar binnen glijden. Je rilt van genot en drukt jouw onderlijf omlaag om mij verder naar binnen te laten gaan. Ik laat langzaam mijn vinger verder glijden, terwijl mijn duim over jouw vagina ronde bewegingen maakt. Ik voel het vocht aanzwellen en jij grijpt je vast aan mijn pik. Mijn broek zit nog in de weg en onhandig probeer ik die uit te werken, waarbij ik van de bank afglij. Lachend kijk jij over het randje van de bank, maar dan buig je voorover en neemt in een keer mijn pik in jouw mond, het warme, zachte vlees van jouw tong draait rond over mijn eikel, terwijl je zachtjes zuigt en mij nog verder opwindt. Aan jouw arm trek ik je van de bank en je valt bovenop mij. Je kruipt naar voren en ik voel jouw tepels over mijn buik en borst omhoog komen. Met een hand begeleid je mij bij jou naar binnen, eerst voorzichtig tot je weet dat ik goed in je zit, en dan laat je je snel over mijn pik glijden. Dit is hemels, jouw natte kutje glijdt zachtjes over mijn eikel terwijl je je zachtjes op en neer beweegt en de spanning in jouw kutje meer en minder laat worden. Mijn handen pakken jouw borsten nu, en ik druk je zachtjes overeind. Zittend op jouw knieen maak je nu lange bewegingen op en neer. Jouw ogen zijn gesloten, tanden op jouw onderlip en elke beweging maken we gelijktijdig een zucht. Ik leg mijn handen op jouw middel en geef het ritme aan, sneller en sneller, harder en harder. We genieten allebei hiervan, jij hebt hier vast ook eerder aan gedacht. Dan sta je op en gaat voorover op de zitting van de bank liggen. "Neem me zo" zeg je, jouw kontje steekt uitnodigend uit en zonder moeite glij ik weer jouw druipende kutje in. De bank is de perfecte hoogte, ik kan volledig in jou verdwijnen en dan weer helemaal terugtrekken tot het randje van jouw kut. Ik stoot zachtjes tegen jouw kontje aan, met zo'n lekkere klets elke keer als jij naar mij toestoot. Mijn hand glijd ik onder jou langs naar jouw clitje en zachtjes draai ik mee met het ritme. Jij zet je nagels in de bank, zichtbaar genietend en kreunt "Ja-ja-oh, meer", en ik versnel tot het bijna ongecontroleerd is. De bank schuift elke stoot een stukje door en de glazen op het tafeltje vallen met veel lawaai in stukken op de grond. Onverstoorbaar kreun je door, en ik voel dat ik ga klaarkomen. Aan de spieren in je schouders zie ik dat jij je ook aanspant om te gaan komen, en dan voel ik vanuit jou een golvende beweging komen. Jouw kutje spant zich rillend aan en ik laat mijn orgasme ook los. Terwijl jij sidderend aan mijn pik voorover op de bank klaarkomt voel ik hoe ik het zaad in jouw kutje pomp. Nog zachtjes nabewegend druipt het zaad langs mijn been omlaag en jij ligt met je ogen gesloten op de bank, jouw armen uitgespreid en geheel ontspannen.

Als we 10 minuten later de scherven achter de bank opruimen hebben we allebei een voldane glimlach... "We moeten vaker een wijntje doen", zeg jij dan...

[ Bericht 0% gewijzigd door sjorsiekloonie op 23-01-2011 17:36:26 ]
  zondag 23 januari 2011 @ 21:16:38 #178
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_91769567
wat een heerlijk verhaal ^O^
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  maandag 31 januari 2011 @ 12:02:29 #179
330150 CountingCrow
Waarom worden woorden waardig?
pi_92117367
In het spitten weer wat tegengekomen:

Leve de NS!

Na een half jaar in het buitenland te hebben vertoefd, zal zij eindelijk weer in zijn armen kunnen slapen. De trein dendert door de bekendere landschappen, vlak met molens. Hoe lang al verlangt zij naar zijn door massageolie glibberige handen die langs haar lichaam gaan? Hoe lang nog voordat zij hem de zoenen kan geven die hij die tijd nodig heeft gehad. Wanneer zal ze weer het zoute vocht van zijn lul kunnen proeven als hij in haar is geweest.

De coupé is leeg, haar reistas staat naast haar en biedt haar bescherming ten opzichte van de gang die langs haar loopt. Buiten ziet ze de besneeuwde velden die haar doen verlangen om naast zijn warme lichaam te liggen, zijn harde lul in haar handen te voelen groeien. Op de diverse perrons heerst een chaos omdat een trein door de hevige sneeuwval een vertraging heeft opgelopen. Haar handen glijden onbewust naar de binnenkant van haar geschoren kut. Herinnert het telefoongesprek... Met een verdrietige stem neemt haar geliefde op omdat hij denkt dat de passie is verdwenen. Met haar zwoele stem stelt ze hem gerust. Vertelt hem dat ze niet kan wachten om weer door hem gestreeld te worden, zijn stevige handen over haar borsten te voelen. Om zijn lul leeg te zuigen nadat hij nog vochtig is omdat hij in haar kut heeft huisgehouden. Dat ze zijn vingers mist die haar kut openen om gevolgd te worden met zijn lenige tong die haar klit zoekt, zich er aan vastzuigt tot ze zijn lul pakt en over hem heen gaat liggen om zijn anus te likken. Dat zijn tong haar nek begeert, langzaam om haar lippen danst om tenslotte tergend de tango te dansen met de hare. In haar lust haar tanden verwisselt met de lippen die zich nauw om zijn lul hadden vastgesloten. Dat ze zich voorstelde dat hij haar omkeerde zodat hij haar 'op z'n hondjes' kon nemen. Haar volle borsten kneedde terwijl hij snel en diep in haar stootte. Dat zij hem aanmoedigde om vooral harder en dieper te komen. Aanmoedigt met vulgaire taal om hem naar zijn hoogtepunt te laten komen. Hem zegt op haar kont te slaan als hij bijna dat orgasme bereikt, zodat zij zich om kan keren en zijn zaad uit haar mond over haar borsten kan laten lopen. Na een rust van strelen volgt de diepe tongzoen die van onvervulde passie spreekt, neemt ze zijn lul in haar handen en krabt ze aan zijn ballen, laat haar tong over de paarse eikel flitsen. Ze staat op en laat zich centimeter voor centimeter over zijn lul zakken. Totdat hij zich niet meer kan beheersen en met zijn lul diep in haar stoot. Hij grijpt de wiegende borsten beet, neemt de harde tepels een voor een in zijn mond, en gromt als een vervaarlijk beest. Dan laat hij zich uit haar glijden en zet zijn eikel voor haar kontgaatje. Ze protesteert dat het daar niet nat genoeg is. Maar tegelijkertijd spuwt ze op haar hand en laat die langs haar kont glijden. "Nu!", schreeuwt ze en zonder genade dringt hij bij haar binnen. Met haar mond open houdt zij haar borsten in een stevige greep terwijl zij zijn handen haar kont voelt begeleiden.

De trein stopt. Wat, weer een halte? De stem van de bestuurder klinkt door de intercom. Door een defecte trein ter hoogte van Gouda wordt men geadviseerd, met excuses van de NS, rekening te houden met een half uur vertraging. Haar handen omvatten haar borsten zoals hij dat zou doen, een half uur later...
There are 10 groups of people on the Web: Those who understand binary and those who don't
pi_92280804
Jammer dat dit topic even plat ligt, ik waardeer hem wel. Vooral het duo verhaal van Knetterkrankjorum en een anonieme fokker, good job! Misschien moet ik zelf maar een verhaal maken..
Quo vadis?
  woensdag 9 februari 2011 @ 20:10:56 #181
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_92560097
Het duurde even, maar hier een nieuw verhaal.
Geschreven samen met KantNochWal :)

Vroege lente aan zee...

Nog één duin ligt voor ons. Ik kan de zee al horen. Bijna buiten adem bereiken we de top van de duin en kijken we uit over het strand. Ondanks dat de zon zijn best doen om het zand op te warmen, is de lente nog niet sterk genoeg doorgebroken om de kou helemaal uit de lucht te verdrijven. Een fris briesje waait over het bijna verlaten strand. Ik kijk opzij en zie dat het briesje zorgt voor een rilling over je rug.

Ik trek je tegen me aan en stap voor stap lopen we door het mulle zand de duin naar beneden. Ik probeer je uit de wind te houden terwijl we richting de branding lopen. De zoute zeelucht proef ik op mijn lippen. Ook zie ik jouw tong lang je lippen gaan. Terwijl we langzaam over het strand slenteren, buig ik mijn hoofd voorover en lik met het puntje van mijn tong langs jouw lippen en proef een zachte zoute smaak.

Ik voel de wind op mijn lichaam blazen terwijl een rilling door me heen trekt.
Je warmte voel ik door mijn bloesje heen terwijl je me tegen je aantrekt.
Witte schelpjes zie ik liggen terwijl we samen naar beneden lopen.
Intens tevreden met wat de dag tot dan toe had gebracht lopen we door het zand.
Ik voel het zout van de wind in mijn ogen prikken en knipper, lik mijn lippen af en proef het zout. Zie jou kijken en je hoofd buigen, dan voel ik je tong licht over mijn lippen gaan. je likt het zout voorzichtig van mijn lippen af.


Ik draai me iets meer naar je toe en laat mijn tong tussen mijn lippen glijden, mijn tong raakt jouw tong, ik proef het zout, voel de wind en de lichte zonnestralen.
Je drukt me iets steviger tegen je aan, terwijl onze tongen elkaar aftasten.
Ik sluit mijn ogen en mijn zintuigen verscherpen. Ik voel de schuchtere zonnestralen, het briesje wat rond ons tolt en de warmte van je lichaam. Ergens ver weg hoor ik de meeuwen krijsen en de golven op het zand slaan.
Mijn armen sla ik om je nek en intens geniet ik van wat onze eerste echte lente kus is.


Dan kijk ik je lachend aan, ondeugend, wedstrijdje wie het eerste bij die paal is?
Voor je kunt antwoorden sprint ik weg.


Even blijf ik staan om naar je figuur te kijken. Pfff, dat kan ik toch niet laten lopen. Ik zet dan ook de achtervolging in. Je borsten bewegen wild heen en weer in een poging mij voor te blijven. Met een voorsprong van 10 meter ben je als eerste bij de paal. Omdat ik toch verloren heb, verminder ik mijn snelheid en terwijl ik je hijgend tegen de paal zie staan, loop ik naar je toe.

Je borst gaat op en neer van het hijgen en je probeert op adem te komen. Het mulle zand heeft het zwaarder gemaakt dan gedacht. Nog twee stappen en ik ben ook bij de paal aangekomen. Je kijkt op en speels loop je om de paal heen. Ik doe een stap opzij en probeer je te pakken. Je weet mijn greep te ontwijken.

Ik sla mijn armen om de paal en weet je zo met één hand te pakken te krijgen. Speels probeer je tegen te stribbelen als ik je om de paal naar me toe trek. Mijn armen sla ik om je heen terwijl ik de paal vastpak. Nu kan ik mijn lippen op de jouwe drukken zonder dat je er weer vandoor gaat. Terwijl we zoenen, pakken je handen mijn billen en druk je mijn heupen tegen de jouwe.


Hijgend kom ik aan bij de paal, ik hoor je naderen, je snelle pas vermindert.
Ik kijk op en loop om de paal heen, uitgelaten en vrolijk kijk ik je aan.
Je probeert me te grijpen, ik blijf uit je greep, zie de twinkeling in je ogen terwijl ik lachend om de paal loop.


Dan voel ik je hand, je hebt me, nog even stribbel ik tegen, ik voel jouw armen om me heen.
Ik laat mijn handen over je lichaam glijden, je billen pak ik vast en ik duw je tegen me aan.
Je tong gaat speels over mijn tong, met gesloten ogen geniet ik van je warmte, je smaak, het moment.
Ik voel je handen over mijn lichaam gaan, ons tongenspel wordt hartstochtelijker, passioneler.
De meeuwen klinken steeds verder weg terwijl ik opga in de zoen.
Je handen strijken licht langs de zijkant van mijn borst, ik voel mijn tepels verstijven terwijl er een schok van opwinding door mijn lichaam raast.


Mijn handen gaan onder je trui en ik voel je blote huid, ik verlang naar meer.
Met mijn lichaam duw ik je een stap naar achteren, gedwee doe je wat mijn lichaam aangeeft.
Zachtjes druk ik met mijn handen op je schouders, ik wil dat je gaat liggen.
Snel snap je de hint, je laat je zakken in het zand, onze kus blijft ononderbroken.
Dan ga ik half over je heen liggen, kijk je ondeugend aan, ik zie de begeerte in je ogen.


Terwijl mijn handen over je rug en schouders glijden, zijn onze tongen verstrengelt in de zoen. Mijn handen glijden onder je rok en pakken je zachte billen. Je drukt je heupen tegen mij aan en in mijn broek voel ik dat iets hard is gegroeid.

Ook jij hebt het gemerkt en kijkt me blij verrast aan. Speels wrijf je over mijn kruis. Mijn opwinding kan ik met moeite in bedwang houden en mijn vingers krommen zich om je billen. Omdat je borsten bijna boven mijn gezicht hangen, probeer ik met mijn lippen je harde tepels te vangen. Je duwt je borsten nog iets verder naar voren zodat mijn tong zonder veel moeite de harde knopjes kan likken.

Ik voel een rilling door je lichaam gaan en je hand verstevigd de grip in mijn kruis. Ik wil je huid op mijn huid voelen. Ik wil je borsten tegen mijn borst voelen. Ik wil mijn harde penis tegen je warme poes voelen. Mijn vingers haken je BH los en snel bevrijdt je jezelf van het kledingstuk en je topje. Ik kijk naar je naakte bovenlichaam en de volle borsten met de vooruit priemende tepels.

Het zonlicht weerspiegeld in je ogen, een schaduw van ons in het zand.
Haastig friemel ik aan je kleren, trek ik je trui omhoog, ik wil naakt op naakt, huid op huid, je warmte voelen. Mijn hand dwaalt weer af naar je kruis, je bent al goed hard, hard grijp ik hem vast, zachtjes beweeg ik door je broek heen.


Ik voel de zonnestralen op mijn blote rug, jouw handen op mijn borsten.
Met je duimen streel je mijn tepels, je maakt me gek, ik buig voorover en geef een klein kusje op je tepel, mijn vingers kroelen door het beetje borsthaar wat je hebt. Mijn lippen omsluiten je tepel en zachtjes zuig ik, knabbel ik.
Met mijn hand trek ik een vederlicht spoor van je borstkas naar beneden, richting je navel.
Ondertussen blijf ik je tepels liefkozen met mijn mond.
Ik maak je broek los en trek hem samen met je boxer een stuk naar beneden.
Je tilt je kont iets op zodat hij makkelijk naar beneden gaat.
Fier staat je pik omhoog, met mijn mond volg ik de weg die mijn hand al had afgelegd.
Ik kom aan bij je kruis, plaats een klein kusje op je eikel.
Mijn lippen worden nat van je voorvocht, mijn tong gaat over mijn lippen.
Het ziet er zo uitnodigend uit, ik plaats mijn lippen om je eikel en proef je.
Langzaam laat ik je lul in mijn mond glijden.


De warmte van je mond glijdt om mijn steeds harder worden pik. Trillend staat hij omhoog terwijl je met je tong rond mijn eikel speelt. Omdat je aan mijn pik te trekt en je lippen om mijn eikel klemt, kan ik het niet nalaten te kreunen van genot.

Met mijn hand ga ik op zoek naar je billen. Je draait iets bij en geeft me de kans om met mijn vingers tussen je warme dijen te voelen. Zonder veel moeite glijden mijn vingers over je natte lipjes. Zachtjes druk ik tegen je clitje. Je reageert door nog intenser te zuigen. Ik reageer door met mijn vingers in je natje kutje te glijden. Langzaam begin ik je diep te vingeren.

Ik kan mijn aandacht er met moeite bijhouden omdat je me stevig vast hebt gegrepen en mijn pik diep in je mond neemt. Ik voel je tong met mijn eikel spelen.

Met de ene hand blijf ik je vingeren, met de andere hand speel ik met je borsten en tepels. Je harde tepels en natte kutje, winden me nog meer op. Ik wil je voelen op alle mogelijke manieren.

Je handen maken me gek van verlangen, ik voel hoe nat ik ben, en hoor je vingers in en uit mijn kutje gaan.
Ik laat je pik dien in mijn mond gaan, en langzaam er bijna uitgaan.
Met mijn tong zet ik druk net onder je eikel, en mijn tanden raspen over je heerlijke stijve pik.
Mijn vrije hand speelt met je ballen.
Je vingers bij mijn tepels maken me nog geiler dan ik al was, je weet precies wat ik lekker vind. Je wisselt hard met zacht af, knijpt en streelt, laat mijn tepels tussen je vingers rollen.
Ik zuig nog even door, maar krijg nu toch wel heel veel zin om je diep in me te voelen.


Je pik gaat voor de laatste maal diep in mijn mond....
Mijn lippen vinden jouw lippen, en hartstochtelijk, snel en warm vinden onze tongen elkaar.
De geilheid raast door ons heen, we willen beiden meer, ik plaats mijn knieën naast je lichaam en voel je eikel tegen mijn kutje.
In 1 diepe stoot zak ik, en voel ik hoe je me vult, langzaam ga ik op en neer, een kreun komt van mijn lippen af terwijl ik mijn ogen sluit van genot.


Mijn handen pakken je billen en ik duw mijn heupen omhoog. Mijn harde pik verdwijnt diep in je natte kutje. Zo diep dat mijn ballen tegen je billen komen. Je beweegt je heupen op en neer. Steeds laat je mijn pik naar buiten glijden tot alleen mijn gevoelige eikel zich nog tussen je lippen bevindt. Dan laat je je zakken en probeert mijn pik zo diep mogelijk op te nemen.

Ondertussen kronkelen onze tongen zich in elkaar. We zoenen en strelen elkaar terwijl we in een ritme langzaam maar stevig doorneuken. Ik voel je harde tepel priemen in mijn borst. Mijn handen glijden over je billen, je rug, je nek. Overal waar ik je maar voelen kan, proberen mijn handen te komen.

Dan ga je rechtop zitten. Je borsten vooruit. Mijn ogen dwalen af langs je lichaam naar beneden en ik zie hoe nat je kutje is. Je beweegt nog op en neer en ik zie mijn harde glimmende pik steeds weer tevoorschijn komen. Alleen door het aanzicht van je vrouwelijke lichaam op mijn harde pik, word ik nog meer opgewonden.

Ik ga ook zitten zodat je op mijn schoot komt te zitten. Je slaat je benen om mij heen en mijn handen pakken je billen vast. Ik til je iets omhoog en merk dat mijn pik aan een gevoelig plekje beweegt. Je gooit je hoofd in je nek terwijl ik je langzaam over mijn pik beweeg.

Terwijl onze lichamen tegen elkaar zijn gedrukt, zoen ik je hals, je nek en knabbel ik voorzichtig aan je oorlel. Hoe het mogelijk is, weet ik niet maar voor mijn gevoel wordt mijn pik nog harder en dikker. Maar ik wil nog niet klaar komen. Eerst wil ik jouw orgasme zien en voelen.


Ik voel je handen over mijn lichaam gaan, je bent ook gaan zitten en dieper voel ik je pik nu in mij.
Aan je ogen kan ik zien dat je geniet, kleine zachte kreuntjes komen uit jouw mond, onze ademhaling wordt zwaarder en ik voel dat het niet lang gaat duren voor ik klaarkom.

Steeds sneller ga ik op en neer, je pik lijkt nog groter te voelen, dit een teken dat het voor jou ook niet lang meer duurt. Gekreun komt tussen mijn lippen, steeds harder ga ik, mijn ogen zijn gesloten, en ik voel een orgasme aankomen.

Mijn ogen rollen door mijn hoofd, hard bijt ik op mijn onderlip, terwijl mijn lichaam elke spier aanspant, ik voel je pik nog steeds in en uit mijn kutje gaan, voel dat jij ook zo gaat komen.
Het zand kietelt mijn voeten, de zee klinkt zwaar in mijn oren, en mijn nekhaartjes staan over eind.
Dan eindelijk voel ik het orgasme door mijn lichaam razen, mijn kutje spant zich om je pik, je voelt mij schokken, een harde lange kreun ontsnapt me en hijgend schokt mijn lichaam op de jouwe.
Ik voel je pik opzwellen, en kreunend zeg ik: toe maar schatje, spuit me vol...asjeblieft....


Het voelt alsof je klemmende kutje aan mijn pik zuigt. Ik voel een tinteling door mijn buik en mijn ballen. Terwijl jij kreunend klaar komt, voel ik hoe je kutje nog natter is geworden. Mijn pik glijdt zonder moeste tussen je strak gespannen lipjes. De gevoelige eikel is omgeven door warm vocht en terwijl ik hoor hoe je wilt dat ik klaar kom, blijf ik je kutje neuken, met mijn lippen je tepels zoenend en mijn handen kneden je strakke, ronde billen.

Lang kan ik het niet meer volhouden. Terwijl jij een tweede orgasme krijgt en nogmaals mijn pik omklemt met je kutje, kom ik schokkend klaar. Ik voel hoe ik je kutje vol spuit met mijn warme zaad. Aan de uitdrukking op je gezicht zie ik dat jij mijn warme zaad ook binnen in je voelt. Langzaam beweeg je op mijn schoot en iedere keer voel je opnieuw hoe mijn pik in je kutje wil blijven spuiten.

Ik hou je stevig vast en rol je vervolgens op je rug. Mijn pik heeft iets van zijn hardheid verloren maar zit nog steeds in je volgespoten kutje als ik bovenop je ga liggen en je intens op de mond zoen.

Een tweede orgasme overvalt me, genietend van je lichaam zit ik op je.
Ik voel hoe je zaad diep in mijn kutje spuit, en geniet van de aanblik van jou.

Je rolt me op mijn rug en zoent me, genietend zoen ik terug.
Ik voel de zonnestralen, hoor de meeuwen op de achtergrond krijsen, en de golven op het strand slaan.
Genietend liggen we samen in het zand, onze eerste echt lente dag.....


[ Bericht 0% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 10-02-2011 21:10:57 ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  vrijdag 11 februari 2011 @ 00:53:15 #182
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_92621031
Zwoele zomeravond

Het is een zwoele zomeravond in augustus.
Ik zit alleen op een terrasje, heerlijk mensen te kijken.
De serveerster heeft me net mijn 2e witte wijn gebracht en genietend leun ik achterover in de stoel.

Heerlijk is het soms, gewoon lekker in de zon zitten, wijntje erbij en dan het geroezemoes aan stemmen om je heen.
Het is laat, de schemering valt al in en hier en daar worden kaarsen aangestoken.

Ik kijk om me heen en zie veel stelletjes zitten, ook zijn er een paar groepjes jongeren en jij zit er....Alleen....

Ik bekijk je wat beter, donkerblond haar, je ogen kan ik niet zo goed zien, maar je hebt een biertje in je linker hand.
Je kijkt ook om je heen, maar je lijkt niet zoekend.
Zat je er ook al toen ik aankwam lopen, vraag ik mezelf af.

Naast me wordt hard gelachen, ik kijk nieuwsgierig en zie een jongen van rond de 16 een foto maken van een vriend die gekke bekken trekt.
Grinnikend kijk ik verder, onze blikken kruisen, en even staat mijn hart stil.
Je kijkt me intens aan met je grijsblauwe ogen, het voelt als een eeuwigheid.
Snel als het begon is het ook weer afgelopen, je hebt je ogen afgewend.
Het voelt alsof je me in die paar seconden volledig hebt doorgrond.

Ik voel me in de war, licht opgewonden en nieuwsgierig naar jou.
Mijn mond voelt droog en ik neem nog een slokje wijn.
Voor me zie ik een stelletje innig verliefd lopen, ze kijken elkaar verliefd aan.
Gaan volledig in elkaar op, lijken de enige 2 mensen op de wereld in hun gedachten.
Een glimlach speelt om mijn mond, terwijl ik denk aan zo verliefd zijn.

Dan schrik ik op van een hand op mijn schouder, ik draai mijn hoofd en kijk in een stel prachtige ogen. Je vraagt me of de stoel bezet is.
Licht blozend zeg ik dat hij wel vrij is.
Je gaat zitten en leunt direct lekker achter over. Merkte jij de vonk net ook? vraag je.
Ik slik, en probeer wat te zeggen, het lukt niet, dus knik ik maar.
Ondertussen neem ik een grote slok wijn, je ziet het en grinnikt een beetje.

Je bekijkt me uitgebreid, ik voel me onzeker, naakt, je ogen lijken dwars door mijn kleren heen te gaan. Het maakt me opgewonden, giechelig maar ook onzeker.
Bevalt het?vraag ik je. Je antwoord bevestigend, en bestelt nog een biertje en een wijntje bij de serveerster.
Het duurt niet lang voor die gebracht worden, ondertussen is het behoorlijk stil tussen ons.
Beiden zeggen we niks, en genieten we van elkaars aanblik, het geroezemoes om ons heen hoor ik niet meer. Ik voel je hand op mijn knie, je leunt iets naar voren en fluistert in mijn oor...
'denk je ook niet, dat we elkaar eigenlijk beter zouden moeten leren kennen, dat we een fantastische tijd samen zouden kunnen hebben, tussen de lakens, bloot op bloot, jouw huid tegen mijn huid?'

Ik verslik me in de wijn en kijk je met grote ogen aan. Zo die had ik niet zien aankomen.
Hoestend en kuchend kijk ik naar jou, je kijkt me lachend aan en wacht op een antwoord.
Als ik weer een beetje bijgekomen ben kijk ik je blozend aan.
Je kijkt intens terug, even twijfel ik, maar het gevoel is zo sterk.
ja, dat denk ik ook antwoord ik zachtjes.

Een glimlach komt op je gezicht terwijl je met 1 hand mijn hand vastpakt en met de andere geld op het tafeltje legt. 'kom, we gaan.'
Ik volg je, pak mijn tas en samen lopen we weg van het terras.
Geen idee waar we heen gaan, geen idee wie je bent, geen idee waarom ik het doe, maar het voelt goed.
Het duurt niet lang voor we aankomen bij een appartementencomplex. Je pakt je sleutels en samen stappen we in de lift. Er is nog geen woord tussen ons gevallen, sinds we van het terras weggelopen zijn.

De liftdeuren openen en samen lopen we naar je appartement, eenmaal binnen loods je me direct door naar de slaapkamer.
Het is een frisse vrolijke kamer, licht groene muren, veel wit, de ramen open en de gordijnen bollen iets door het briesje wat staat.
Je bed is groot, mannelijk en van donker hout.
Ik voel je handen om mijn middel, je trekt me naar je toe en draait me in je armen om.
We staan neus tegen neus, de spanning hangt er en eindelijk voel ik jouw lippen op de mijne.
Zacht, vol, warm en lekker, je tong glijdt tussen mijn lippen door en met gesloten ogen geniet ik van je. Ik voel je handen over mijn rug gaan, mijn billen strelen, dan druk je me tegen je aan.
Ik voel hoe opgewonden je bent, en een kreuntje ontsnapt me.

Je duwt me achterover verrast kijk ik naar je.. snel trek je je shirt uit, verlekkerd blijf ik kijken.
Je trekt mijn topje uit, en haakt mijn bh los.. vol bewondering bekijk je mijn borsten.
1 voor 1 neem je mijn tepels in je mond, zachtjes zuig je, knabbel je, ik voel mijn slipje nat worden. Je maakt mijn broek los en langzaam trek je hem naar beneden, mijn pumps had ik al uitgeschopt. In enkel een zeer miniem slipje lig ik op je bed.
Je begint je eigen broek uit te trekken, ik bekijk je, je bent licht gespierd en weinig behaard, je tepels zijn stijf en je bijt zachtjes op je onderlip.
Dan ga je voor me zitten op de grond, trekt mij wat dichter naar de rand van het bed en spreid mijn benen.

Je ziet een vochtig plekje in mijn slipje, en zachtjes geef je er een kus op.
Je vingers strelen mijn liezen, en genietend sluit ik mijn ogen, dan voel ik dat je 1 vinger over mijn lipjes laat gaan, ik kijk op en zie hoe je je vinger aflikt.
Snel verwijder je mijn laatste kledingstuk, en gaat door met mij strelen.
Plagend, teder streel je me, over mijn lipjes, vluchtig over mijn clitje, hmm je maakt me gek.
1 vinger verdwijnt tussen mijn lipjes en diep stoot je, een kreun gaat over mijn lippen en mijn nekhaartjes gaan over eind staan.

Ik voel hoe een druppel geil langs mijn dij lopen, je verwisselt je vingers voor je tong.
Genietend lig ik achterover terwijl je tong mijn kutje verwent.
Zachtjes zuig je op mijn clitje, ik wil meer, ik wil je in me voelen, diep, hard en snel.
Ik trek je omhoog, trek je boxer naar beneden en duw je op het bed.
Snel ga ik bovenop je zitten, pak je lul vast en leid hem naar mijn kutje toe.
In 1 diepe harde stoot laat je hem naar binnen gaan, dit had ik niet verwacht, maar lekker is het wel.
Genietend ga ik op en neer, laat hem net niet uit mijn kutje glijden, ik kijk naar je gezicht.
Je geniet, je ogen open, kijk je naar mijn borsten die mee bewegen op het ritme.

Diep voel ik je in me, samen voeren we de eeuwenoude dans uit.
Onze ademhaling gaat sneller, bloedgeil zijn we, het duurt dan ook niet lang.. voor we allebei tegen een hoogtepunt aan zitten.

Sneller bewegen we, harder klinkt het gekreun, wie er kreunt is niet duidelijk, maar heerlijk is het wel.

Ik voel je pik opzwellen, voel een orgasme aankomen, harder ga ik op en neer, dieper stoot jij hem in me.
Dan voel ik mijn kutje samen trekken, je eikel opzwellen, en diep voel ik je spuiten
Elke spier in mijn lichaam is gespannen, al mijn zintuigen op scherp, en hard kreunend kom ik klaar op je hete pik.

Uitgeput laat ik me voor over vallen, je armen gaan om me heen, en even liggen we samen na te genieten.
'ik heet maarten trouwens, en jij?'

[ Bericht 0% gewijzigd door Knetterkrankjorum op 11-02-2011 07:46:39 ]
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_92634357
quote:
17s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 00:53 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
Zwoele zomeravond

Het is een zwoele zomeravond in augustus.
Was het maar vast augustus. :9~
pi_92647037
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 13:34 schreef KantNochWal het volgende:

[..]

Was het maar vast augustus. :9~
Haha ja I wish, kunnen er weer rokjes aangetrokken worden, zal mn vriend leuk vinden
  dinsdag 15 februari 2011 @ 11:17:51 #185
308816 Deurmat76
Zo plat als een deurmat
pi_92811512
Dan heb ik ook nog een leuke. Weet niet of die hier thuishoort, maar laat me weten wat je ervan vindt:

Tijdens het avondeten kwam mijn vriendin met een schitterend idee om mijn droom van unknown trampling eens uit te laten komen. ' Als ik nu eens een ladiesnight organiseer hier thuis, dan kun jij je droom waarmaken', sprak ze. Ik keek op, niet geheel wetend waar ze het nu over had. 'Hoe bedoel je dat schat?', vroeg ik haar. 'Unknown trampling', zei ze. Meteen kwam er een twinkeling in mijn ogen. 'Dat lijkt me geweldig, echt waar', sprak ik. Meteen ging het door me hoofd waar ik dan zou gaan liggen. 'Bij de voordeur zou de beste plek zijn', opperde ik. 'En hoe had je dat in gedachten dan?', vroeg ze. 'Als ik nu de plank van de kruipruimte bij de voordeur verwijder, in de kruipruimte een verhoging maak waar ik kan liggen en dan mijzelf in het verlengde van de gang neerleg, zodat mijn hoofd onder de deurpost lig, dan kan ik optimaal gebruik maken van de ruimte en kunnen jullie optimaal van mij gebruik maken', stelde ik voor. 'Maar wat voor ladiesnight moet het worden dan schat'?, vroeg ik haar. 'Ach, ik nodig een paranormaal persoon uit, vraag wat vriendinnen van me die dat zeker interessant vinden en dan moet zo'n avond zeker de moeite waard zijn', maakte ze me lekker. Toevallig kende ik een aantal van haar vriendinnen en de gedachte dat er per dame sprake was van een gewicht van zo'n 75 a 80 kilo, bezorgde me een lichte erectie in mijn broek, zodat ik even moest verzitten. 'Niet voorwerken, he', sprak mijn vriendin, terwijl haar hak speels in mijn kruis werd geprikt.

Meteen na het eten ging ik aan de gang. Een geluk dat de Gamma tot laat geopend is. Eerst maar eens de plank van de kruipruimte verwijderen, opmeten, de hoogte van mezelf laten opmeten, op naar de Gamma en planken kopen. Ook maar even plexieglas gekocht waar ik direct onder zou gaan liggen. Helaas zou ik niks van het schoeisel van de dames voelen, maar het idee dat men niet zou weten waar ze op zouden staan, vergoedde veel. Tevens een deurmat gekocht, altijd handig. Vervolgens weer terug naar huis, kruipruimte openmaken en timmeren. Ik moet een soort van box timmeren, die neerleggen in het zand van de kruipruimte. Op de avond van de ladiesnight op de box gaan liggen, vervolgens het plexiglas over mij heen leggen en vastschroeven aan de binnenkant bij mijn hoofd, zodat het niet zou wegglijden. Vervolgens zou mijn vriendin het deurmatje erop leggen en genieten maar.

'Zo, klaar met de box en die erin gelegd. Nu maar eens uitproberen en daarna kan ik gelijk het plexiglas opmeten', denk ik bij mezelf. Ik leg mij op de box en vraag mijn vriendin om het plexiglas op mij te leggen en met een potloodje de andere kant af te tekenen, ter hoogte van mijn onderbuik. Dit zou inhouden dat mijn geslachtsdeel buiten het gewichtelijk geweld van de dames zou vallen, iets dat ik niet erg zou vinden. Althans, dat zou later een keer een mogelijkheid zijn, niet nu. Net dat ik bezig ben om de gaatjes waar ik door moet boren in het plexieglas aan het af tekenen ben, gaat de bel. Ik denk shit, sterker nog, ik roep het hardop. 'Mijn moeder staat voor de deur', zegt mijn vriendin. 'Wat nu'?, vraag ik. 'Blijf maar liggen, ik zal de deurmat er wel opleggen, het kan niet anders', zegt ze om er meteen aan toe te voegen dat het een mooie gelegheid is om 1 en ander uit te testen. Nerveus lig ik stil om te kijken wat er gebeuren gaat Als het maar goed gaat, hoop ik. En vooral, als ze het maar niet doorheeft. Want mijn schoonmoeder weet absoluut niet van onze spelletjes die doorgaans alleen hebben plaatsgevonden op onze slaapkamer.

Door het plexieglas zie ik dat mijn vriendin de deurmat op het plexieglas legt en tot mijn ontsteltenis zie ik dat de deurmat niet geheel aansluit. Er zit een kier van zo'n 2 cm rond mijn ogen. Mijn vriendin ziet het ook. Met een knipoog van haar kant voel ik haar 100 kilo op me stappen. Ik voel dat het plexieglas aardig inzakt en dat een ardige druk op mijn buik komt te staan. Dan opent ze de deur en zegt:'hai ma, kom je doen zo laat'? 'Ach', zegt ze, 'pa is naar de vereniging en ik had niks te doen, dus kom even een bakje koffie drinken'. 'Kom erin', zegt me vriendin en stapt achterwaarts weer van me af. Vervolgens voel ik het gewicht van mijn schoonmoeder, 90 kilo, op mijn borst stappen en verder stappen via mijn buik en van me af. 'Wat is er met die mat aan de hand'?, vraagt ze. Oh oh, denk ik bij mezelf, maar mijn vriendin pareert handig haar vraag met de opmerking dat ze pasgeleden in de kruipruimte zijn geweesten sinds die tijd het een beetje hobbelig aanvoelt. Niet geheel onwaar denk ik bij mezelf. En terwijl ze de kamer inloopt, vraagt ze: 'is 'John er niet?

'Nee, die is vanavond wat drinken met zijn vrienden', hoor ik haar zeggen terwijl ik lig bij te komen van deze 2 zware vrouwen bovenop me. Maar het lijkt erop dat het plexieglas het gehouden heeft. En dat is goed nieuws. Nu maar hopen dat mijn schoonmoeder maar 1 bakje koffie drinkt en snel weer ophoepelt. Terwijl de tijd doorgaat hoor de klaagverhalen van mijn schoonmoeder aan. Dan hoor ik mijn vriendin vertellen dat ze van plan is om binnenkort een ladiesnight te gaan houden en een paranormaal persoon wil uitnodigen. En als dat nog niet genoeg is, hoor ik mijn schoonmoeder zichzelf uitnodigen. Na zo'n 45 minuten besluit mijn schoonmoeder dan eindelijk te vertrekken. Ik hoor haar jas dichtgaan. 'Groet je John voor me', hoor ik haar zeggen. 'Zal ik doen ma', antwoord mijn vriendin. Dan stapt mijn mijn moeder de gang in en ik hoor het tikken van haar hakken dichterbij komen omvervolgens vol op mijn buik te stappen. Ze zet een stap op mijn borst en blijft dan staan. 'Dit is echt niet goed, schat', hoor ik haar zeggen. Oh, oh, denk ik, als dit maar goed gaat. En bovendien wordt 90 kilo wat stil staat op je steeds zwaarder, dus hoop ik dat ze er verder geen acht op zal slaan en gewoon doorloopt. Tot overmaat van ramp voel ik mijn vriendin haar voet ook op mijn buik. Ik probeer naar haar te kijken door het 2cm vrije plexieglas, maar het enige wat ik zie is de gestalte van mijn moeder. Dan gebeurt het, mijn moeder stapt iets door en staat met haar volle gewicht op mijn borst en draait zich om. Ik kijk recht tegen haar hoge hakken, een schitterend gezicht. Ze voelt langzaam met haar hak over het vloerkleed, zodat ze met 1 hak op mijn borst staat, toevallig ook nog op mijn tepel. Maar gelukkig komt eer eind aan nadat mijn vriendin toezegt er wat aan te zullen doen. Dan draait mijn moeder zich op haar hak weer om, wat een pijnlijk gevoel bij mij tot gevolg heeft en stapt door de deurpost weer van me af. Poeh, denk ik bij mezelf, dat ging nog maar net goed, en stilletjes begin ik te twijfelen of ik dit avontuur wel wil. Maar gelukkig kom ik weer tot zinnen nadat ik mijn vriendin naar beneden zie kijken en mij een knipoog geeft. 'Ajuus mam', zegt ze, zwaait nog even en doet de deur dicht. 'En?'', vraagt ze, 'wat vond je ervan?'.
Wanneer ze uit het zicht verdwenen is doet mijn vriendin de deur weer dicht en kijkt geamuseerd naar beneden en daar kijkt ze in een paar gelukkige ogen. 'Zal ik de avond met mijn vriendinnen maar afzeggen'?, vraagt ze. 'Die unknown trampling heb je nu al gehad, he'. Verschrikt kijk ik haar aan. 'Ik plaag je maar', zegt ze. 'Maar het lijkt erop dat het plexieglas het houdt. Ik bedoel, als het mijn moeder en ik samen houdt, dan houdt het mijn vriendinnen zeker. Als jij nu ervoor zorgt dat het vanavond klaar komt, dan zorg ik ervoor dat het zeer binnenkort gaat plaatsvinden'.

'Ik was even bang dat ze onder de mat zou gaan kijken, maar gelukkig nam je het snel over', zeg ik, terwijl ze van me afstapt en ik uit de ruimte kruip, om daarna even de rug te strekken.
'Koffie?', vraagt ze. 'Heerlijk ', zeg ik, ondertussen het plexiglas meenemend om wat gaatjes erin te boren. Ik ga aan de eettafel zitten en leg het glas neer. Even later komt mijn vriendin al aan tafel met de koffie. En terwijl ik een slokje van de heerlijke koffie neem, vraag ik haar wie ze verwacht dat er komen. 'Nou, dat zal ik je vertellen en, zoals je altijd van iedereen wilt weten, ook even de gewichten'. Ik kan een glimlach niet onderdrukken, iets dat ze ziet en mij een schopje in mijn kruis oplevert. 'Sabina komt zeker', begint ze, 'en zij weegt 72 kilo'. Sabina, denk ik, en meteen komt een schok tot mij, wanneer ik bedenk dat er maar 1 vrouw in haar vriendengroep zit die stillettohakken draagt. Vaak heb ik erover gefantasseerd om daar nou eens onder te liggen, maar nu dat ook werkelijkheid gaat worden, begint mijn kleine man spontaan te groeien. Vervolgens gaat ze verder en noemt stuk voor stuk interessante namen op. Interessant gezien het gewicht. Qua schoeisel wat minder, aangezien ik er niet veel van ga voelen omdat het plexiglas mij scheidt van vlijmscherpe naaldhakken. Linda met 69 kilo komt voorbij, net als mijn schoonmoeder (90 kilo), Rachel (187cm en 98 kilo!!), Denise (73 kilo), Miriam (85 kilo) en als laatste de lichtste maar zeer aantrekkelijk Monique met slechts 66 kilo, maar waar ik haar van verdenk dat zij weet heeft van mijn tramplingavontuurtjes met mijn vriendin. Dit uit zij door plagerig met haar hakken te spelen als ik bij haar in de buurt ben en behoorlijk stampend over de vloer te lopen. In mijn gedachten ben ik al meerdere malen door haar overlopen. Maar goed, ik wijk uit.
De deelneemsters zijn bekend, nu alleen nog het afwerken en dan kan het zo snel als mogelijk beginnen. Ik spreek met mijn vriendin af dat het vanavond nog af kan zijn, zodat zij zsm een afspraak een afspraak kan maken met het paranormaal persoon.
Nadat ik de afwerking heb gedaan, de plank die er eigenlijk hoort er weer op heb gedaan en de mat weer terug heb gelegd, meld ik tevreden aan mijn vriendin dat mijn werk erop zit en dat zij dingen kan gaan regelen.
Nadat ze het nodige aan telefoontjes en mailverkeer heeft gedaan, komt mijn vriendin me later op de avond, vlak voordat we naar bovengaan om te slapen nog melden dat het paranormaal persoon ook een vrouw is. Wat heb ik toch een lieve vriendin, denk ik en dankbaar leg ik mij voor de trap neer, zoals ik elke avond doe, om haar mijn nederigheid te tonen. Zonder omkijken stapt ze met haar 100 kilo op mijn buik, laat haar een kusje onder haar blote voetzolen geven door mij en stapt de trap naar boven, waarna ik snel opstap en haar volg, om mij voor de wastafel neer te leggen, zodat ze als een echte koningin op mijn borst en buik kan gaan staan om haar klaar te maken voor het slapen gaan. Ik ben dankbaar dat ze dit voor mij wil doen en lig graag onder haar goddelijke lichaam, ook al kost het mij moeite als ze lang op mij stilstaat. Maar ja, dat is het lot wat ik wil en heb aangenomen.

Een paar dagen later was het dan eindelijk zover. De hele dag was ik al nerveus en ook tijdens het avondeten kreeg ik nauwelijks een hap door mijn keel. Mijn vriendin zag het en moest lachen.' Ik hoop dat je het allemaal volhoudt', zei ze. Dat hoopte ik ook. ' Maar wat als ze het ontdekken dat ik er lig'?, vroeg ik haar. ' Dan denk ik dat jouw unknown trampling verandert in multi-trampling', sprak ze met een twinkeling in de ogen. Na het inruimen van de vaatwasser, nam ik, na het bezoek van het toilet, mijn stekkie in. Mijn vriendin hielp me met het plexiglas, die ik keurig vastboorde. En daar lag ik dan. Als laatste legde mijn vriendin de deurmat weer over mij heen, waar nog steeds een mooie kier van zo'n 2 cm zichtbaar was, waar ik mooi doorheen kon kijken. Mijn vriendin had mooie hoge hakken aan gedaan en die zette ze mooi ter hoogte van mijn ogen. Wat een mooi uitzicht heb ik ook, dacht ik bij mezelf. Nog een paar minuten en de dames zouden komen.
Dan gaat de bel. Lichtelijk nerveus houd ik mijn adem een beetje in. Mijn vriendin stapt op me en doet de deur open. Een, voor mij onbekende vrouw, stapt binnen en staat op mij stil. Ze veegt haar voeten en ik kan haar goed zien, tussen de spleet door. Een klein, maar mooie uitzijnde jonge vrouw van zo'n 28 jaar, geschat gewicht zo'n 58 kilo. Ze blijft echter wel wat langer stilstaan, kijkt wat naar beneden, om haar heen en even dacht ik oogcontact met haar te hebben. Dan stapt ze van me af en verdwijnt uit het zicht.

Binnen een paar minuten daarna beleefde ik de ervaring van mijn leven. Achter elkaar verschenen ten tonele de dames zoals mijn vriendin had aangekondigd. Het leek wel afgesproken, want ze heeft geen enkele keer de deur dicht hoeven doen. Ze kon op mij blijven staan, zodat er verschillende gewichten op mij stonden. Een enkele keer kwam er opmerking over de vloer, die door mijn vriendin vakkundig werd afgewimpelt. En het mooiste was nog dat niemand doorhad dat er op mij gestaan werd. Zo wilde ik het een keer meemaken, en zo geschiedde het. Wanneer iedereen de woonkamer in gelopen was, kon ik eindelijk een beetje nagenieten, wetende dat na afloop hetzelfde zou gebeuren. En daarbij, als ik geluk had, zou een dame ook nog eens naar de wc moeten gaan, en zou ik weer bedolven worden door vrouwelijk gewicht. Ik kon niet wachten!
En daar hoorde ik al een deur open gaan en vervolgens het getik van hakken in mijn richting lopen. Een lange vrouw kwam in mijn gezichtsveld. Dat zal Rachel zijn, dacht ik. Ze stapte op me en in plaats van door te stappen rechtsaf naar de wc, bleef ze stilstaan op me en begon de vloer te testen. Ik wist niet wat ik meemaakte. 98 kilo die op mij kleine sprongetjes maakte, puur om te kijken waarom de vloer nou op dit punt inzakte. Ik zette me schrap. Gelukkig hield het plexiglas het en mijn buik ook. Niet veel later stapte ze van me af, en ik slaakte een zuchtje van verlichting.

Nadat Rachel van de wc afging en weer terug ging naar de kamer, kwam mijn vriendin me opzoeken. Ze ging met haar knieen op me zitten en zei:'leuke vrouw, schat, ze vertelde zelfs dat hier een lijk in huis zou liggen. Spannend he'? Ik knikte, wist van haar paranormale interesse, iets dat ik totaal niet deelde, overigens. Maar liet haar begaan. Na zo'n 2 uur gelegen te hebben en af en toe overlopen te zijn, hoorde ik geroezemoes en gestommel in de woonkamer. Ik hoorde een vrouw roepen:' ga maar daar met zijn allen bij de voordeur staan, voor een mooie foto'. De dames drongden 1 voor 1 op mijn lichaam. Dat zal het slotakkord zijn, dacht ik. Nog even een foto, leuk, en dan allemaal over mij heen naar buiten. Ik stond op het standje 'genieten'. Zoals gezegd, 1 voor 1 kwamen ze op mijn lichaam staan. Door het gelach van de dames hoorde ik wel en de dames niet dat verschillende schroefjes van het plexiglas het begaf, waardoor het plexiglas los op mij kwam te liggen. Bijna 500 kilo stond op het plexiglas en ik kreeg het benauwd. Mijn ademhaling werd lastiger. Vaag hoorde ik dat 'er nog een paar foto's gemaakt' moesten worden. Langzaam werd echter mijn ademhaling. Ik probeerde enige vorm van schreeuwen eruit te krijgen, maar veel had dat niet om het lijf. Langzaam werd mijn ademhaling, steeds langzamer, langzamer...

"Dit is echt de laatste foto', riep het paranormaal persoon. Nadat ook de laatste foto gemaakt was, namen de dames afscheid van elkaar. 1 voor 1 stapten de dames achter elkaar op de deurmat, wat nu wat meer bewoog dan bij binnenkomst, maar niemand die daar op lette. En zeer tevreden gingen de dames in de nacht, een gelukkige vrouw die genoot van een geslaagde avond achterlatend.
pi_92812546
Dude... dit is bizar. Ieder wat wils, maar hier kan ik persoonlijk niets mee...
  dinsdag 15 februari 2011 @ 12:57:33 #187
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_92814976
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 februari 2011 11:47 schreef sjorsiekloonie het volgende:
Dude... dit is bizar. Ieder wat wils, maar hier kan ik persoonlijk niets mee...
Ik zelf ook niet maar het is en blijft een verhaal he. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  dinsdag 15 februari 2011 @ 13:29:19 #188
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_92816215
Het verhaal spreekt mij persoonlijk niet aan. Wel mooi geschreven :)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_93382595
E-mails...

Al een paar keer hoorde ik voetstappen langs mijn huis gaan, maar nadat ik het tikken van hakken hoorde stoppen gaat de bel, en schiet mijn hartslag in een hogere versnelling. Je hebt een uur geleden gemaild dat je je beloft komt inlossen, nadat we eindeloos veel korte berichtjes gestuurd hebben met dubbelzinnige opmerkingen en erotische tinten. Nu je in levende lijve voor mij zult staan is het toch veel spannender. Ik heb net een half uur onder de douche gestaan, waarbij mijn hart al in mijn keel klopte van de opwinding. De verleiding om alvast alleen te beginnen was groot maar gelukkig heb ik mij in weten te houden. Als ik naar de deur loop zie ik jouw silouet al door het raampje, de blonde gloed van jouw lange haar omlijst de donkere schimmen van jouw ogen. Als ik de deur open zie ik niets minder dan een fotomodel, lang, weinig make-up maar net wat accentjes hier en daar maken jouw gezicht perfect. De lange donkere regenjas die je draagt voorspelt dat je ook echt gedaan hebt wat we net mailden. De hoge pumps tillen je op en jouw benen verdwijnen al laag onder de zoom van de jas, met een speelse blik kijk je mij aan en vraagt mij of ik blijf staren of dat je binnen mag komen. Als ik naar achter stap sta je vlak voor mij, de spanning is voelbaar en snel doe ik de deur achter je dicht. Langzaam maak je de riem om je middel los en zegt: "Je hebt geen idee hoe geil ik hiervan ben, het is dan wel koud maar ik brand van binnen". Als je je jas opent komt jouw lichaam tevoorschijn, een donkerrode BH en string, hoge kousen en meer niet. Direct voel ik het bloed naar mijn kruis stromen, waar mijn lul opzwelt en een stoot adrenaline door mij heen giert. Ik pak jouw middel vast en gelijk vinden onze monden elkaar om te exploderen in een lang intens gevecht van onze tongen. Als ik mijn handen laat zakken naar jouw kont voel ik de trillende opwinding bij jou, en ik druk mijn harde pik tegen jouw kut aan. Een diepe kreun van opwinding ontsnapt...is die van jou, van mij of deden we dit gelijktijdig?
Jouw handen zoeken ook mijn kont op, en drukken onze lijven nog steviger tegen elkaar aan. Onder de regenjas laat ik mijn handen over jouw strakke lijf glijden, koud van de buitenlucht maar warm van de opwinding. Geweldadig trek jij mijn shirt omhoog, en drukt mij de kamer in, wankel op jouw hakken maar resoluut dirigeer je mij naar de bank. Met een klein duwtje van jou laat ik mij op de bank vallen, languit achterover, waarop jij mijn riem en broek gelijk losmaakt. Met boxershort en al trek jij mijn broek omlaag en pakt mijn harde lul vast. Aan elke kan van mijn middel een knie kom je over mij heenzitten en weer zoenen we heftig en intens. Mijn lul staat nu op springen en gelukkig heb jij ook geen intentie om er een lang voorspel van te maken. Even sta je op, trek je string uit en gaat weer over mij heenzitten. Met jouw nog koude hand begeleid je mijn lul bij jou naar binnen en direct voel ik hoe jouw warme en vochtige poes over mij heenglijdt. Met jouw ogen gesloten en handen op mijn borst druk je mij dieper in jou dan ik dacht dat mogelijk was en ik voel jouw hartslag in jouw kut kloppen. Dan open je je ogen, kijkt mij strak aan en gaat tekeer alsof je leven ervanaf hangt. Met lange diepe bewegingen stoot je mij in en uit jou, hijgend van de inspanning en opwinding. Ik kreun mee in jouw ritme, laat mijn handen afwisselend over jouw kont en borsten glijden en door de stof van jouw BH voel ik jouw harde tepels. Harder en sneller neuk je mij, onze lichamen tegen elkaar kletsend en vochtige geluiden ontsnappen aan onze natte geslachten. Ik blijf jou ook aankijken, en zie jou net als ik genieten en geiler en geiler worden. Zonder enige controle laat ik mijn orgasme loskomen, kloppend en stromend pomp ik mijn zaad diep in jou, terwijl jij zichtbaar genietend van mijn orgasme nog even rustig op en neer blijft gaan. Dan liggen we stil, jij uitgeteld bovenop mij, de regenjas als een deken over ons heen, jouw pumps over de rand van de bank en op de grond mijn broek en jouw string. Zo liggen we zeker een kwartier, opgaand in onze eigen gedachten, mijn nu afgenomen erectie nog in jouw poes, bewegingloos en voldaan. Half bewust, half onbewust komen we bij van deze gezamelijke fantasie. Het was zoals we net hadden besproken per mail, met deze kleding, deze bank en deze volgorde. Dan sta je rustig op, over mij heen lekkend van het zaad en geil van jouw kut.
Als je een kwartier later weer bij de deur staat geven we elkaar nog 1 lange intense zoen, rustiger en beheerster nu. "We mailen", zeg je als de naar buiten stapt en wegtikt op je pumps. "Zeker weten" roep ik je na...
  zondag 27 februari 2011 @ 12:57:12 #190
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_93385747
Goffer lekker verhaal zeg! :9
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  maandag 25 april 2011 @ 10:23:15 #191
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_95947599
Had graag weer een duo-verhaal willen schrijven met Knetterkrankjorum.
Maar helaas reageert ze niet,...
  donderdag 28 april 2011 @ 16:54:44 #192
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_96095030
Wedden dat jij over een paar minuten een ban krijgt?
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
  donderdag 28 april 2011 @ 22:11:13 #193
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_96112677
Want?
Wat heb ik misdaan dan?
  donderdag 28 april 2011 @ 22:52:18 #194
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_96115608
quote:
5s.gif Op donderdag 28 april 2011 22:11 schreef KantNochWal het volgende:
Want?
Wat heb ik misdaan dan?
Niet jij ;) stond een spam post van een website maar die is inmiddels weggehaald ;)
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
  vrijdag 29 april 2011 @ 02:23:30 #195
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_96123008
quote:
0s.gif Op donderdag 28 april 2011 22:52 schreef Lon3 het volgende:

[..]

Niet jij ;) stond een spam post van een website maar die is inmiddels weggehaald ;)
Quote dan ook gewoon even de post die je bedoeld dan krijg je ook geen misverstanden. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  vrijdag 29 april 2011 @ 18:49:37 #196
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_96149560
quote:
0s.gif Op donderdag 28 april 2011 22:52 schreef Lon3 het volgende:

[..]

Niet jij ;) stond een spam post van een website maar die is inmiddels weggehaald ;)
Ahh, OK. Ik dacht al,... wat heb ik nu weer op mijn kerfstok. :s)
pi_96490846
ik kick dit topic even omhoog
graag een nieuw verhaal.
(ben er zelf ook een aan het schrijven maar die is nog niet helemaal af)
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet" - William Shakespeare, Romeo and Juliet
  zondag 8 mei 2011 @ 17:58:08 #198
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_96510726
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2011 23:50 schreef Veronensis het volgende:
ik kick dit topic even omhoog
graag een nieuw verhaal.
(ben er zelf ook een aan het schrijven maar die is nog niet helemaal af)
Moet ik even helpen met de punten en de komma's? ;)
pi_96752702
Ik zal me ook weer eens gaan inspannen voor wat spannends...
pi_96754722
I love you, i love your fragrance your legs and your soft lips so soft when i kiss them. I love the way how you touch me and caress me. Your legs entwin with my legs kissing you holding you and wish we could be like this forever that we never have to get up from this bed i caress your arms and give you a kiss on your nose and give you a smile. You kiss me back and i feel your soft lips and your warm mouth and tongue it feels so good and so sweet. I love everything about you and you are mine.

Dit ^gaat wel over 2 vrouwen. ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')