abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 6 november 2009 @ 12:01:29 #51
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_74448724
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 11:39 schreef Sinarades het volgende:
Omelet kaas met een paar druppels verse citroen.

[ afbeelding ]


[ afbeelding ]
Die doe ik dan juist weer met suiker
zoete omelet
Maar of dat apart is?? ik vind het normaal.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_74461226
is ook normaal, doet mijn vader ook altijd
pi_74461418
macaroni met slasaus
Fluiten naar de overkant.
  vrijdag 6 november 2009 @ 18:30:55 #54
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_74461697
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 18:21 schreef SecretHeart het volgende:
macaroni met slasaus
Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_74461836
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 18:30 schreef MissHobje het volgende:

[..]

Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe.
Niet teveel, en een beetje erdoorheen husselen
Fluiten naar de overkant.
pi_74461944
Omeletje met suiker.................jep.
Boterham met kaas uit de magnetron...............jep.
Tompouce laagje voor laagje.................jep.
Frietjes door het (zee)zout halen.........jep.

Pfff ik eet echt raar af en toe zeg.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_74462313
Valt toch wel mee? Boterham met kaas uit de magnetron is niet vreemd, zout op frietjes ook niet, tompouce laag voor laag ook niet (kom he, daar zijn ze toch voor gemaakt, onmogelijk om alle lagen in 1 keer te eten )
Alleen omelet met suiker is een beetje vreemd

Ik eet pindakaas met suiker, of hagelslag, of jam. Als er maar zoet op zit. Vriendlief eet het met sambal.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 06-11-2009 18:52:57 ]
pi_74465360
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 18:52 schreef heaven7 het volgende:
Valt toch wel mee? Boterham met kaas uit de magnetron is niet vreemd, zout op frietjes ook niet, tompouce laag voor laag ook niet (kom he, daar zijn ze toch voor gemaakt, onmogelijk om alle lagen in 1 keer te eten )
Alleen omelet met suiker is een beetje vreemd

Ik eet pindakaas met suiker, of hagelslag, of jam. Als er maar zoet op zit. Vriendlief eet het met sambal.
Je hebt wel gelijk eigenlijk, op zich niets vreemds aan. Je moet een omelet met suiker echt eens proberen hoor, heel apart!

En pindakaas met hagelslag is inderdaad lekker (je eet immers ook pindarotsjes, toch? )
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_74465515
dikke laag pindakaas over heel de boterham of opengesneden bolletje, dan pure hagelslag eroverheen en dichtklappen zodat je pindakaas/hagelslag/pindakaas hebt mmmm
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74466246
Ik eet altijd in vaste volgorde mijn boterham:

1. Hapje uit het midden van de bovenkant zeg maar.
2. Beide hoekjes naast het midden.
3. Beide overgebleven hoekjes.
4. Midden van de onderkant.
5. Het echte midden van de boterham.

pi_74466473
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 20:40 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ik eet altijd in vaste volgorde mijn boterham:

1. Hapje uit het midden van de bovenkant zeg maar.
2. Beide hoekjes naast het midden.
3. Beide overgebleven hoekjes.
4. Midden van de onderkant.
5. Het echte midden van de boterham.

ik eet ook altijd eerst de korstjes op maar zo vreemd is dat toch niet
  dinsdag 10 november 2009 @ 20:38:43 #62
278175 Mochi-chan
With a blueberry flavour!
pi_74584377
Haha, ik heb interessante dingen gelezen hier. Een leuke topic!

Vroeger at ik altijd eerst de randjes van mijn Liga op voordat ik aan de lekkere binnenkant begon, ik denk dat veel mensen dit hebben gedaan/doen. Ik eet nu echt nooit Liga's meer, maar als ik het zou doen dan zou ik het nu nog zo eten

Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)

Nu heb ik de gewoonte dat ik mijn avondeten heel vaak in de magnetron verwarm, omdat het niet 'warm' genoeg is voor mij... er gaat geen avondmaal voorbij zonder het minimaal 4x verwarmt te hebben

Andere rare gewoontes... yoghurt op brood?
pi_74584480
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 20:38 schreef Mochi-chan het volgende:
Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)
Dat doe ik nog steeds. Ook die blauwe als laatst
pi_74592279
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 20:38 schreef Mochi-chan het volgende:
Haha, ik heb interessante dingen gelezen hier. Een leuke topic!

Vroeger at ik altijd eerst de randjes van mijn Liga op voordat ik aan de lekkere binnenkant begon, ik denk dat veel mensen dit hebben gedaan/doen. Ik eet nu echt nooit Liga's meer, maar als ik het zou doen dan zou ik het nu nog zo eten

Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)

Nu heb ik de gewoonte dat ik mijn avondeten heel vaak in de magnetron verwarm, omdat het niet 'warm' genoeg is voor mij... er gaat geen avondmaal voorbij zonder het minimaal 4x verwarmt te hebben

Andere rare gewoontes... yoghurt op brood?
Liga ja, kleurtjes, JA doe ik nog steeds.
pi_74592543
Ik vind koude frikandellen en koude pannekoeken lekker... als ontbijt.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_74592622
quote:
Op woensdag 11 november 2009 00:37 schreef ondeugend het volgende:
Ik vind koude frikandellen en koude pannekoeken lekker... als ontbijt.
M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag.
pi_74592705
Voor ik een tom poes eet zet ik hem eerst op zijn kant snij hem dan in drie stukken en eet hem vervolgens zonder geknoei op
pi_74592766
Lekkere pure chocola en koekjes als ontbijt en dan Cornflake's zonder melk rond deze tijd voor het slapen mmmh
  woensdag 11 november 2009 @ 01:00:43 #69
111575 lubje25
lubjes' stash do not nick
pi_74592858
boterham met pindakaas en honing
boterham met kaas en aardbeien jam
mueslibol met belegen komijnenkaas en boter
Donder op man, ik pak gewoon mijn klomp
pi_74592965
Eerst randjes opeten, dan pas de vulling. Bijv. bij die Liga-koekjes, maar ook KitKat, etc.
Broodbeleg heel dik. Ik proef te veel brood als ik dat niet doe.
Veel vreemde dingen op pannenkoeken (of eigenlijk crêpes) zoals crème fraîche, pesto, tomaat.
Wij deden ook altijd Maggi op de patat ja, en broodje kaas in de magnetron
O en vaak eet ik voor het slapen nog een broodje pindakaas.
  woensdag 11 november 2009 @ 01:12:23 #71
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_74592995
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
Idd.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_74593028
Ontbijtkoek met roomboter en kaas.
Gebakken ei op een snee krentenbrood.
Broodje vissticks met curry.
Broodje kaas met curry.
Broodje leverworst met curry.
Broodje kaas met jam.
Broodje kaas met stroop.
Volgens mij allemaal niet zo heel raar maar mensen in mijn omgeving vinden het wel raar.
  woensdag 11 november 2009 @ 23:42:26 #73
129814 wolferl
Ik kan niets bedenken
pi_74622244
Broodje gebakken roerei met kaneelpoeder erop.
Broodje shoarma met currysaus erop.

Heerlijk.
pi_74623244
quote:
Op woensdag 11 november 2009 00:42 schreef Breathtaking het volgende:

[..]

M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag.
Dat doe ik meestal ook. Pannenkoeken, pizza, lasagna, nasi...
Het grappige is dat dat er 's ochtends (koud) allemaal wel in gaat, maar dat ik een boterham niet door m'n keel kan krijgen..
pi_74623884
koude spekpannenkoek met stroop als ontbijt, hmmm

en patat in een puntzak, daar heb ik echt een gloeiende hekel aan
als ik de saus niet apart kan krijgen, kunnen ze oprotten met hun patat, dan wil ik het ook echt niet
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_74624552
Maatje van me doet tijdens de soep, alle balletjes eruit halen, soep opeten.
En bij het toetje, bij de pudding, de soepballen erin
*** Nul Dertien ***
Rap... just a "C" away from "Crap"
R&P / Hoe voel je je nu? #827
  donderdag 12 november 2009 @ 09:01:02 #77
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_74625297
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Doe ik altijd met zachte broodjes met kaas ertussen, erg lekker

Verder eet ik bij een tompoes altijd eerst de deksel met glazuur en dan de rest,
Een bossche bol draai ik om, eet de bodem zonder chocola eraf en dan eet ik de rest wanneer ik hem leeg werk (zonder bestek)

Vlaai eet ik zonder bestek (en meestal zonder bord)
En friet eet ik uiteraard met een vork
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_74633755
Mijn schoonzusje eet altijd pannenkoeken bij de snert.
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
pi_74634986
quote:
Op donderdag 12 november 2009 07:48 schreef theKiD het volgende:
Maatje van me doet tijdens de soep, alle balletjes eruit halen, soep opeten.
En bij het toetje, bij de pudding, de soepballen erin

Lawamena hitihala Lawamena haulala
pi_74635097
appelmoes op mn pannenkoeken
suiker op de pindakaas
boter en suiker op een eierkoek

echt rare eetgewoontes heb ik geloof ik niet. Ik heb wel een oom die aan alles eerst ruikt voordat ie t op eet (misschien omdat ie een oogafwijking heeft waardoor ie niet goed kan zien wat ie eet ofzo...)
  Licht Ontvlambaar donderdag 12 november 2009 @ 14:49:09 #81
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_74635329
quote:
Op woensdag 11 november 2009 01:15 schreef SilkSpectre het volgende:
Ontbijtkoek met roomboter en kaas.
Gebakken ei op een snee krentenbrood.
Broodje vissticks met curry.
Broodje kaas met curry.
Broodje leverworst met curry.
Broodje kaas met jam.
Broodje kaas met stroop.
Volgens mij allemaal niet zo heel raar maar mensen in mijn omgeving vinden het wel raar.
Of met suiker, ook heel lekker!
En verder boterham met kaas en jam of stroop of mosterd, boterham met cervelaatworst en stroop of mosterd. En heel soms twee sneden brood, eentje met pindakaas en de andere met chocopasta, tegen elkaar
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_74635399
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>

Als ik tompoucen eet, eet ik het altijd laagje voor laagje

Als ik een roze koek/glace eet probeer ik eerst de cake eraf te eten om zo het roze glazuur als laatste te eten

Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Moet je een beetje ketchup en van die gedroogde uitjes op doen. Bohhhh.. Of een tosti kaas-pindakaas...
quote:
Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op
Regelmatig, alleen in de zomer. Is ook lekker met verdunlimonade.
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:47 schreef __Saviour__ het volgende:
maggi over de friet
Mjummie
quote:
Op donderdag 12 november 2009 09:01 schreef Frag_adder het volgende:

[..]
Verder eet ik bij een tompoes altijd eerst de deksel met glazuur en dan de rest,
Net andersom

Doe ik trouwens ook met snoep als een mars: Eerst de chocolade zijkanten eraf, dan de onderkant, dan het spul binnenin om de bovenkant met karamel als laatste te doen.


Zo teruglezend ben ik best raar..
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_74642370
Ik weet niet of het raar is maar in ieder geval wel erg lekker!
Een pistolet met filet americain en warme satesaus. Een ware smaaksensatie!
pi_74655842
Misschien voor jullie niet raar maar mijn omgeving (voornamelijk vriendinlief ) vind het wel raar:

Krentenbol met hagelslag
Boterham met pindakaas en hagelslag/suiker/chocoladepasta/jam
Boterham met cervelaatworst en ketchup
Buggles in smeerkaas dippen

Boterhammen eet ik altijd met de duim en pink aan de onderkant zodat het beleg er niet af glijdt.
Als ik melk drink moet ik altijd ff het glas of de beker omspoelen met water
Snel ¤450,- verdienen? Dat is echt fantastisch!
pi_74655858
Eigenlijk gebruik ik zelden een vork, meestal een lepel.
pi_74655876
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker

Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_74655921
Een krentenbol met kaas. Heel erg lekker
I am happy
pi_74655995
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 06:12 schreef Vicky het volgende:
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker

Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen
Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar?

Het is wel één van mijn favoriete maaltijden, overigens.
  vrijdag 13 november 2009 @ 07:06:28 #89
238694 Rbhp
sakwadicock
pi_74656005
Rijst met boter en suiker? Bah.

Bij magnums eet ik altijd eerst de chocolade eromheen op en dan pas de binnenkant.
No bad soldiers under a good leader
pi_74656039
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 07:04 schreef PurePoisonPerfume het volgende:

[..]

Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar?

Het is wel één van mijn favoriete maaltijden, overigens.
het mijne ook maar er zijn mensen die ervan walgen.

Rijst met boter en suiker (wel warm trouwens) is heerlijk.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_74656125
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
Hiero. Maar dat is niet raar, da's gewoon een lekker toetje. Banaan inkerven over de lengte, chocola in proppen, in alufolie wikkelen en in de oven tot de schil zwart is. Lekker met wat vanilleijs.

Yoghurt en sambal bij de friet is iets typisch Turks geloof ik . Verder ben ik ook van huis uit gewend om op het laatst bij het vakken van een ei er stroop op te doen. Dat schijnt ook raar te zijn.
pi_74656131
Rijst met bruine basterdsuiker is nog beter!
Snel ¤450,- verdienen? Dat is echt fantastisch!
pi_74656839
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 06:12 schreef Vicky het volgende:
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker


Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen

ik vind alleen maar deze dingen raar de rest is toch super normaal
  vrijdag 13 november 2009 @ 09:03:16 #94
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_74657013
Rijst met boter en suiker of nog beter ....., rijst met kaneel en warme bessensap
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_74662719
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 08:51 schreef Riann het volgende:

[..]

ik vind alleen maar deze dingen raar de rest is toch super normaal
bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 13 november 2009 @ 13:43:46 #96
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_74665103
nog geen rare gewoontes gezien

bijvoorbeeld rijst met boter en suiker aten we vroeger heel vaak. Dan ook nog kaneel er overheen.
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_74671055
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Dat is lekker ja
  vrijdag 13 november 2009 @ 17:15:04 #98
83951 rashudo
project 2501
pi_74671325
Ik eet graag rauwe aardappelen, dat vind ik lekker fris.

Ook gooi ik overal minimaal 2 a 3 tenen knoflook doorheen (meestal niet rauw, dan valt het nog mee) en een theelepel surinaamse picalilly met madame jeanette (loeiheet).

Verder eet ik mijn tompouce ook in etappes, maar dat blijkt dus helemaal niet zo gek te zijn. Eerst het dekseltje, en dan de bodem samen met de pudding.

Ik heb ook een verhouding met blijkes tonijn die ik op 300.000 verschillende manieren bereid.

Thuis aten we altijd macaroni met smac, tomatenpuree, maggi en geraspte kaas, een echte klassieker.
Their eyes opaque.
pi_74671600
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 17:15 schreef rashudo het volgende:

Verder eet ik mijn tompouce ook in etappes, maar dat blijkt dus helemaal niet zo gek te zijn. Eerst het dekseltje, en dan de bodem samen met de pudding.

vind het eerder apart als je het tegelijk kunt eten

In een pizzeria snij ik eerst de rand eruit. Dan leg ik de grote cirkel naast mn bord en eet ik mn pizza op
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 13 november 2009 @ 19:25:11 #100
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_74674978
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 12:34 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
en wat piccalily er bij...
to die for...
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')