FOK!forum / Culinesse à gogo / Patat/Friet aardappel?
Winner_Tacodonderdag 29 oktober 2009 @ 08:16
Kruimig, iets kruimig of vastkokend?

Kruimig om het zetmeel als beste keuze ? Bintjes verkoopt men hier helaas niet meer.
morpheus_at_workdonderdag 29 oktober 2009 @ 08:18
Agria, Première, Santé en Victoria.

een aardappel met veel zetmeel is inderdaad de aanbeveling
iFriesdonderdag 29 oktober 2009 @ 08:19
Ik zou zeggen vastkokend .. maar dat is dan vooral omdat ik die hier zelf alleen gebruik
SPOILER
Dit is een topic waar je kunt wachten op de friet/patat-roepers
Winner_Tacodonderdag 29 oktober 2009 @ 08:19
quote:
Op donderdag 29 oktober 2009 08:18 schreef morpheus_at_work het volgende:
Agria, Première, Santé en Victoria.

een aardappel met veel zetmeel is inderdaad de aanbeveling
Okay . Een kruimige aardappel heeft meer zetmeel toch?
morpheus_at_workdonderdag 29 oktober 2009 @ 08:22
quote:
Op donderdag 29 oktober 2009 08:19 schreef Winner_Taco het volgende:

[..]

Okay . Een kruimige aardappel heeft meer zetmeel toch?
[Zelf patat bakken] Kruimige of vastkokend aardappel?
mooi topic hierover
lekzzzdonderdag 29 oktober 2009 @ 09:52
Bintje, Bildtstar, Doré of Santé.
AAA2009donderdag 29 oktober 2009 @ 12:09
patataardappelen

in jaren 90 was er altijd info voor boeren op tv wat de prijs van aardappelen voor die dag was.

Zo leerde ik dat er speciaal aardappelen zijn voor de patatproductie.
Winner_Tacodonderdag 29 oktober 2009 @ 12:11
quote:
Op donderdag 29 oktober 2009 12:09 schreef AAA2009 het volgende:
patataardappelen

in jaren 90 was er altijd info voor boeren op tv wat de prijs van aardappelen voor die dag was.

Zo leerde ik dat er speciaal aardappelen zijn voor de patatproductie.
Bintjes ??? Die zijn in de Randstad niet meer te krijgen !
Isabeaudonderdag 29 oktober 2009 @ 12:16
quote:
Op donderdag 29 oktober 2009 08:22 schreef morpheus_at_work het volgende:


[Zelf patat bakken] Kruimige of vastkokend aardappel?
mooi topic hierover
Dit dus.

Patat en/of friet-discussies worden in CUL onmiddelijk verwijderd.