Winner_Taco | donderdag 29 oktober 2009 @ 08:16 |
Kruimig, iets kruimig of vastkokend? Kruimig om het zetmeel als beste keuze ? Bintjes verkoopt men hier helaas niet meer. | |
morpheus_at_work | donderdag 29 oktober 2009 @ 08:18 |
Agria, Première, Santé en Victoria. een aardappel met veel zetmeel is inderdaad de aanbeveling | |
iFries | donderdag 29 oktober 2009 @ 08:19 |
Ik zou zeggen vastkokend .. maar dat is dan vooral omdat ik die hier zelf alleen gebruikSPOILER | |
Winner_Taco | donderdag 29 oktober 2009 @ 08:19 |
quote:Okay . Een kruimige aardappel heeft meer zetmeel toch? | |
morpheus_at_work | donderdag 29 oktober 2009 @ 08:22 |
quote:[Zelf patat bakken] Kruimige of vastkokend aardappel? mooi topic hierover | |
lekzzz | donderdag 29 oktober 2009 @ 09:52 |
Bintje, Bildtstar, Doré of Santé. | |
AAA2009 | donderdag 29 oktober 2009 @ 12:09 |
patataardappelen in jaren 90 was er altijd info voor boeren op tv wat de prijs van aardappelen voor die dag was. Zo leerde ik dat er speciaal aardappelen zijn voor de patatproductie. | |
Winner_Taco | donderdag 29 oktober 2009 @ 12:11 |
quote:Bintjes ??? Die zijn in de Randstad niet meer te krijgen ! | |
Isabeau | donderdag 29 oktober 2009 @ 12:16 |
quote:Dit dus. Patat en/of friet-discussies worden in CUL onmiddelijk verwijderd. |