abonnement Unibet Coolblue
pi_73927395
mijn eigen echte snoter bel!! groen geen raar maar waar met puntje,s en hij plakt aan me vast.
gat ver zul je nu wel denken maar ach het is toch van je zelf dus..
wat maakt het uit smeer of smijt hem weg in het rond of op de gront.
de snoter bel groen geel blouw of paars met een geele bel er aan.
de snote bel is gliberig en nat of is ie doog hij kompt uit mij of toch uit jou wat een geke lange groene sliert of is het aleen een stuk.

en zit de rest nog ergens achter in dat kompt vast en zekker later dan wel weer is keer los van uit je neus hus echt waar maar je mag best het zelf pro beer hoor..
met je lange vinge naar binnen of aleen maar je duim pakent trekent in je heus en laar het los??
of roer je wel diep genoeg of pro beer het anders met je nagel maar pas op dat je niet anders daar binnen beschaadigt want anders zit alle,s onder het roode water dat dan uit je neus strompt.
en roode vinge met een geel groen blauwig stuk snote bel hankt er aan je vinger..
ver veelent dan als je dan net geen doek of zak bij je hebt dan maar smeere aan de stoel in de bus of trein of aan de voor bij ganger die toevalig voor bij kompt of heb toch geluck dat iemant het ziet en je een doek te gemoet geeft maar luckt dat niet dan stra daar met vinger vol.
maar niemant kijkt snel in je eigen mont het is toch van je zelf wat maakt het uit niemant kijkt of toch heeft het iemant gezien ach wat maakt het nou uit het is toch van je zelf!!
en andere die zie je toch niet meer trug hoop dan maar ,maar ja wat nou als zij dat heb zulle ze het ook niet zo doen of toch anders ach het is maar een snot bel groene met geele dril en soms heeft ie wel een andere kluer en het is maar snote bel..

of is het in leven is je snote bel ook iets levent iets dat met je mee leeft en als je hem of haar dan uit je neus werpt of op de gront smijt dat het dan weg kriupt en alle stukje,s die komen dan bij elkaar en vormpt dan een zort dubbel ganger van je zelf een zort tweede ik aleen dan anders maar hij of zij lijkt wel op mij aleen dan wat groen of geel blik en klame planken de hande die je vast grijpen en er van alle,s achter blijft van schude van zijn of haar hant bij deze zort dubbel ganger of perzon hij lijkt wel op je maar zou dat zo maar kunnen wie zou het zegen..

maar mijn eigen snot kompt van uit mij neus naar buit en somige gaan er mee smijte of schiten ze op elkaar of op de dingen waar ze op dat moment voor bij loopen of toch liefer in de ver trouwe zak doek zo hoe het is geleert door je moeder of vader zus of broer of toch zelf het is maar net hoe jij met je eigen snot om gaat de een slingert het in het ront de andere sput het uit ze neus op de gront of in het rond de andere schiet het weg op hem of haar en ik neem aan dat de meest het wel in een doek of zak snuite of in iets wat daar op lijkt wat denk jij zou ik gelijk heben want snot dat uit je neus kompt of strompt dat is niet fij op geven moment zit je neus vol en als er dan net iets meer naar benede kompt dan zit je onder je eigen snot geplakt op je net trui of bij je kind in zsijn of haar,haar bah lijkt me niet echt zo lekker vriss maar iedereen snotert wat af als er een begint in de bus dan snoter de volgen de dag iedereen wat als die geen e het op zijn hant krijgt en af veegt dan blijft er al tijd weer wat achter op de paal in bus of op de stoel of dat wat je vast pakt heb toen je op of ging ziten in de bus of een andere open baar ver voers midelen zo steekt half nederlant elkaar dan weer aan en snoteren we same met elkaar als we elkaar tegen komen op weg naar een feest of naar huis of school of daar waar je heen gaat..
het is maar net wat je aan raakt en je bent wat vak koude en snoterig dan weet je nu in iedere geval dat je niet hoef te schaam als je snot uit je neus spuit of kompt want dat heeft iedereen in zijn leefen wel is last van aleen aan jou zelf de vraag hoe ga ik daar mee om..??

het is soms wel vies maar er zijn erger der dingen in het leven en het is maar wat snot iedereen snotert soms wel is wat af en je gaat er niet dood van het is toch van je zelf en wat je er mee doet mag je ook zelf weten ,wat wil je nou nog meer..

ja liefer niet ver koude worde en snoteren ,he, ja dat is loogie maar goed je hout helaas niet tegen als de sliert er een maal aan je neus hankt met groen geele bel dan moet je toch wat op ver zinen om hem te ver wijde of er gewoon grof mee om te gaan en dat is iets dat mag je zelf heele maal in eigen hant neemen of wat je er ook mee gaat doen eet je het op of toch schiet je hem weg naar de dingen en de mensen om je heen of heb je een doen in je zak of smeer je het aan je jas of tas ,tjah,ja dat zijn de dingen die jij besluit..


wat doe jij met je snoter bel raak je hem aan of laat je hem gaan nou wat is jou op losing om het te ver wijde van uit je zelf dat deze last je niet hindert op dat moment dat het kompt....?
  woensdag 21 oktober 2009 @ 20:57:42 #2
24652 tisauch
Don't mention the war
pi_73927501
Teveel tekst voor onzin Ts.
Qui habet aures audiendi audiat
pi_73927511
Snoter bel?
pi_73927523
Snoteren.
pi_73927549
wat is in hemelsnaam een snoter bel?
And the man in the back said Everyone attack and it turned into a ballroomblitz
  woensdag 21 oktober 2009 @ 20:58:50 #6
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_73927550
heeft iemand een samenvatting voor me?
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
pi_73927576
quote:
Op woensdag 21 oktober 2009 20:58 schreef Huppelmuts het volgende:
heeft iemand een samenvatting voor me?
Snotebel.
pi_73927638
blijk baar zit hier mensen die erg veel vaag raare er varingen heb met hun eigen snot??
dan heb ik toch on gelijk rdat er mensen zijn die niet veel hun doek gebruik maar het juist ergens anders ver liezen of gegeven aan ander of snuiten i het ront..
of eeten ze het op..?? schieten het weg..??


of smeer het i hen haar het i maar net waar je snot laat als je zone snot nues heb dan pas begrijp hoe ver veelent het soms is maar dan is de vraag er waar aan raak ik mijn snot kweit hier op pf zijn er bij die met hen snot raar dingen doen om het kweit te snuite of te koken en op te eeten weg te snuifen dat lijkt me erg moeilijk als er in een keer heel veel te gelijk uit kompt dan zit je met je pep ook dat je neus in eens is ver stopt dan gaat er niets in of uit dat is kloote gevoel..


i gebruik net je,s mijn zak doek en na gebruik gaat ie de zak in of als ie vol zit de af val bak en waar ie dan hn gaat dat mag jost weten....
pi_73927658
Ongelofelijk wat een fouten in de TT, moeten we dit verder dan nog serieus nemen?

En "kompt" in de op
Ik heb studenten die denken dat een boutade een in een boetiek gehouden tirade is en een retirade een op het toilet afgestoken boutade
pi_73927718
http://partyflock.nl/topic/1040305:De_snoter_bel_wat_doe_je_er_mee.html

Nogsteeds dezelfde problemen?
pi_73927986
quote:
Op woensdag 21 oktober 2009 21:04 schreef On het volgende:
http://partyflock.nl/topic/1040305:De_snoter_bel_wat_doe_je_er_mee.html

Nogsteeds dezelfde problemen?
Ik wou net zeggen, die naam en die schrijfstijl kwam me al bekend voor.
  Forum Admin woensdag 21 oktober 2009 @ 21:12:49 #12
58651 crew  murp
murp
pi_73928067
drugs maakt meer kapot dan je lief is
  woensdag 21 oktober 2009 @ 21:13:36 #13
111843 Cassius
Something's fucky
pi_73928089
Heb je een griepprik gehad of typ je altijd zo?
pi_73928092
doekje erbij?
pi_73928224
quote:
Op woensdag 21 oktober 2009 21:13 schreef Cassius het volgende:
Heb je een griepprik gehad of typ je altijd zo?
Het laatste.

http://partyflock.nl/user/19159/openedtopics.html
pi_73928530
TS:


pi_73929769
tl;dr?
FUUUUUUUUUUUU-
  donderdag 22 oktober 2009 @ 11:13:38 #18
217708 Luiheid
Luiheid kent geen tijd.
pi_73942954
quote:
Op woensdag 21 oktober 2009 21:57 schreef Ome_G het volgende:
tl;dr?
Was je erbij?
pi_73957215
De Snoter bel:

Ik haal hem er heel voorzichtig uit, belangrijk is namelijk dat de Snoter bel heel blijft. Vervolgens leg ik hem op zo'n glazen bakje met een zeefje. Essentieel detail is dat je genoeg, maar niet teveel water in het bakje doet. Vervolgens zet je het bakje in het raamkozijn, of een andere plek waar de Snoter bel genoeg licht vangt.
Nu komt het moeilijkste gedeelte.. je moet namelijk een paar dagen geduld hebben. Na een paar dagen ontkiemt de Snoter bel namelijk. Niet schrikken, de Snoter bel gaat groeien

Als de wortels van de Snoter bel lang genoeg zijn, kun je proberen om hem van het glazen bakje over te planten naar een normale bak. Dit is namelijk beter voor de ontwikkeling van de Snoter bel.

Hopelijk heb ik je hier een goed idee gegeven wat je met je Snoter bel zou kunnen doen.

Tip: wees niet té enthousiast door alle Snoter bellen in één keer te planten, ze groeien namelijk als een Tierelier (indien je niet weet wat een Tierelier is, wees blij; monsterlijke plant)

!! Shut up woman, get on my horse !!
.
In het land der dwazen, zal de grootste dwaas regeren.
pi_73957323
snoter bel? bedoel je soms snottebel?
Lekker happen
  donderdag 22 oktober 2009 @ 18:13:21 #22
186157 reetveter
Sex is my workout
pi_73957412
I never workout
  donderdag 22 oktober 2009 @ 18:18:15 #23
138448 PeZu
Suspended animation
pi_73957511
drugs _!
There's a virus in my system
There's a virus in my brain
There's a virus in my system
And it's driving me insane
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')