Das ook zo'n mooie ja Mensen die zo zwart mogelijk brood eten, omdat dat het gezondst isquote:Op vrijdag 15 januari 2010 10:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Eco en gezond moet bruin zijn, daarom wordt brood ook geverfd met moutcaramel en de zich gezond voedende collegas zie ik ook altijd dit chocoladebruine brood nemen.
Dat brood kan wel heel lekker zijn met veel pitjes aan de buitenkant, en dan in combinatie met kaas of hagelslag Maar meestal heb ik gewoon volkoren brood omdat je voor dat donkere brood dieper in de buidel moe tasten. Heb die aflevering van de keuringsdienst over brood ook al eens gezien dus ik weet dat je vooral voor het kleurtje betaalt.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:17 schreef Piles het volgende:
[..]
Das ook zo'n mooie ja Mensen die zo zwart mogelijk brood eten, omdat dat het gezondst is
Volgens mij zorgt men er zo ook voor dat handafwasmiddel meer schuimt dan nodig. Aangezien dat de indruk wekt dat het goed werkt.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 10:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Mhh, bedenk me net, ook eieren worden gekleurd. Er worden kleurstoffen aan het voer toegevoegd om de dooier te kleuren, omdat we willen dat een scharrelei mooi oranje is, en een bruine schaal heeft natuurlijk. Als je scharreleieren gaat verkopen die van schaal zijn en een lichtgele dooier hebben wil vrijwel niemand ze hebben omdat het niet aan de verwachting voldoend. Eco en gezond moet bruin zijn, daarom wordt brood ook geverfd met moutcaramel en de zich gezond voedende collegas zie ik ook altijd dit chocoladebruine brood nemen.
Recept werd aan het eind van de aflevering verteld. Iets van 1l melk, 60 gram suiker, 40 gram maizena en wat vanille. Eventjes koken, laten afkoelen, klaar. Dacht ik.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 10:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zal van het weekend eens kijken of ik een recept voor vla kan maken. Met melk, ei, suiker en vanille.
En nog wat eierdooiers voor de kleur, of je gooit er caroteen in.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:33 schreef Igen het volgende:
[..]
Recept werd aan het eind van de aflevering verteld. Iets van 1l melk, 60 gram suiker, 40 gram maizena en vanille. Eventjes koken, laten afkoelen, klaar. Dacht ik.
En idd nog een paar eidooiers.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:33 schreef Igen het volgende:
[..]
Recept werd aan het eind van de aflevering verteld. Iets van 1l melk, 60 gram suiker, 40 gram maizena en wat vanille. Eventjes koken, laten afkoelen, klaar. Dacht ik.
Je weet dat die pitjes er ook op worden gedaan om het gebrek aan knapperige korst te maskeren?quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:24 schreef Zero2Nine het volgende:
[..]
Dat brood kan wel heel lekker zijn met veel pitjes aan de buitenkant, en dan in combinatie met kaas of hagelslag Maar meestal heb ik gewoon volkoren brood omdat je voor dat donkere brood dieper in de buidel moe tasten. Heb die aflevering van de keuringsdienst over brood ook al eens gezien dus ik weet dat je vooral voor het kleurtje betaalt.
En al die parfum aan wasmiddel, dan ruikt het schoon bij gebrek aan buiten drogen.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:29 schreef Iblis het volgende:
[..]
Volgens mij zorgt men er zo ook voor dat handafwasmiddel meer schuimt dan nodig. Aangezien dat de indruk wekt dat het goed werkt.
Eigenlijk niet, maar nu je het zegt, de korst is wel zacht. Echter dat is toch het geval met alle fabrieksbroden uit het schap van de supermarkt? Er zijn er eigenlijk geen met een harde korst is allemaal vrij zacht spul.quote:Op vrijdag 15 januari 2010 14:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je weet dat die pitjes er ook op worden gedaan om het gebrek aan knapperige korst te maskeren?
Nee want dat is een HOAX.quote:Op woensdag 20 januari 2010 16:06 schreef TUFKAL het volgende:
Is dat net zo'n onderzoek als bij een Arnhemse shoarmaboer waarin ze in knoflooksaus 12 soorten sperma aantroffen?
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoelaat?quote:
20:30 Ned3.quote:
In de varagids hebben ze het over een gehakstaafquote:Op woensdag 20 januari 2010 14:08 schreef Pietverdriet het volgende:
In de volgende uitzending gaat het over Döner
http://www.telegraaf.nl/b(...)r_kebab__.html?p=8,2
Varkensvlees in de Döner
quote:Op donderdag 21 januari 2010 19:08 schreef Bluezz het volgende:
[..]
In de varagids hebben ze het over een gehakstaaf
Dat is lekker hoor!quote:Op donderdag 21 januari 2010 18:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Bedankt!
[quote]Op donderdag 21 januari 2010 19:08 schreef Bluezz het volgende:
[..]
In de varagids hebben ze het over een gehakstaaf
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |