FOK!forum / Klaagbaak / In de fik staan van tabasco
Q.E.D.donderdag 15 oktober 2009 @ 22:15


Net even een bapao in de magnetron geflikkerd.

Had geen chili saus meer, dus ff tabasco erop gedaan...



(dit dus)

Was teveel... Ik sta echt in brand!! HEET HEET HEET

Kontschachtdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:16
Nou, nou, zo heet is dat nou ook weer niet hoor.
zoekjewatdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:16
watje
Oldbiedonderdag 15 oktober 2009 @ 22:17
Komop zeg. Tabasco?
Ascendancydonderdag 15 oktober 2009 @ 22:17
bapao, goor kutvoedsel
Ga dan langs de turk.
Chriz2kdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:17


+



Anyone?
Q.E.D.donderdag 15 oktober 2009 @ 22:18
quote:
Op donderdag 15 oktober 2009 22:17 schreef Ascendancy het volgende:
bapao, goor kutvoedsel
Ga dan langs de turk.
Ja daar kom ik ook achter.
TNAdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:29
Mooie reden om sterkedrank te nemen.
Apuleiusdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:30
babipangangdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:30

gaat over het aantal scoville units in sauzen, de sterkte oid dus

check die, en dan dit artikel: http://www.hotsauceworld.com/357maddogcoe.html
quote:
Mad Dog 357 - Made With 6,000,000 Scoville Pepper Extract.
hoezo heet die tabasco?

[ Bericht 21% gewijzigd door babipangang op 15-10-2009 22:35:53 ]
Flammiedonderdag 15 oktober 2009 @ 22:39
Man dat flesje giet ik zo door mijn keel. Stel je niet aan TS
Michielosdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:40
Een echte man drinkt daar zelfs 3 van.
zquingdonderdag 15 oktober 2009 @ 22:41
Tabasco is lekker, alleen wanneer ik 't koop is dat flesje meestal binnen een week leeg
n8ndonderdag 15 oktober 2009 @ 22:41
Tabasco kan je drinken, droeftoeter
Drinkydonderdag 15 oktober 2009 @ 22:44
quote:
Op donderdag 15 oktober 2009 22:17 schreef Oldbie het volgende:
Komop zeg. Tabasco?
onearmedmandonderdag 15 oktober 2009 @ 22:46
Waarom heeft bapao altijd zoveel deeg in verhouding tot vlees.

Hmmm nieuw KLB topic?
DjinNdonderdag 15 oktober 2009 @ 23:01
fix hier maar eens een sausje van denk dat dat NIETS is vergeleken bij jou Tabasco
SpaceLlamadonderdag 15 oktober 2009 @ 23:03
Als het dan echt zo erg is... Gewoon een glas lauw water...

(of anders een suikerklontje)

Maar ik zou ook eens wat anders eten dan alleen je boerenkool... kan je niet tegen een tabascootje
DjinNdonderdag 15 oktober 2009 @ 23:06
quote:
Op donderdag 15 oktober 2009 23:03 schreef SpaceLlama het volgende:
Als het dan echt zo erg is... Gewoon een glas lauw water...

(of anders een suikerklontje)

Maar ik zou ook eens wat anders eten dan alleen je boerenkool... kan je niet tegen een tabascootje
water helpt niet...omdat die stof niet goed in water oplost..beter is het om een alcoholische drank of melk te drinken
TheStonedOnedonderdag 15 oktober 2009 @ 23:13
Rijst of droog brood helpt ook best wel.

En bapau's kunnen op zich wel lekker nadat je hem "geschild" hebt om het overbodige brood weg te halen
DjinNdonderdag 15 oktober 2009 @ 23:19
Bapao's zijn superlekker, zolang ze maar goed gemaakt zijn.
Ik vind ze zelfgemaakt altijd het lekkerste
bas-beestdonderdag 15 oktober 2009 @ 23:39
quote:
Op donderdag 15 oktober 2009 23:01 schreef DjinN het volgende:
fix hier maar eens een sausje van denk dat dat NIETS is vergeleken bij jou Tabasco
zelf maken hoeft niet... link

Of anders deze...
Eldiablovrijdag 16 oktober 2009 @ 13:36
quote:
Op donderdag 15 oktober 2009 22:30 schreef babipangang het volgende:
[ afbeelding ]
gaat over het aantal scoville units in sauzen, de sterkte oid dus

check die, en dan dit artikel: http://www.hotsauceworld.com/357maddogcoe.html
[..]

hoezo heet die tabasco?

Mwoah... zo sterk is dat ook weer niet... mijn salsa steekt er met romp, kop en schouders er boven uit