djpj1337 | donderdag 17 september 2009 @ 13:34 |
Lekker zo'n frikandelbroodje, alleen jammer dat ze vaak nogal koud verkocht worden bij de C1000/AH ![]() Ik heb het eens geprobeerd op 180 graden in de oven, alleen smaken ze dan lang niet zo lekker als vers bij hun uit de oven, het bladerdeeg is dan niet meer knapperig en de saus is gewoon verdwenen in het bladerdeeg ![]() Ik dacht hier zitten vast wel meer fans van de frikandelbroodjes die weten hoe je het beste zo'n ding warmmaakt ![]() ![]() | |
Khadgar | donderdag 17 september 2009 @ 13:37 |
Combinatie van oven en magnetron zou ik proberen. | |
Saak | donderdag 17 september 2009 @ 13:39 |
Vond ze eerst ook het lekkerste wat er is maar na een tijdje kwam ik er toch achter dat eer veel lekkerdere dingen zijn. Ze eten niet lekker, deeg is vaak droog en het idee dat er zo'n frikandel in zit alleen al ![]() Maar ze blijven nog steeds best wel lekker eigenlijk^^ Ik denk oven voorverwarmen op 180 ofzo en dan combi (gill en hetelucht). En ik denk tussen de 5-7 minuten? Als dat niet werkt kan je ze beter vers halen of ander gebak ![]() | |
Butterfly91 | donderdag 17 september 2009 @ 13:40 |
Meestal doe ik ze maar een minuutje of 5 in de oven en het bladerdeeg is wel nog gewoon knapperig en de curry zit waar de curry hoort te zitten. Ik kan je alleen niet vertellen hoeveel graden omdat de oventhermometer kapot is ![]() Edit: zoals BadBert zegt, wel in een voorverwarmde oven. | |
BadBert | donderdag 17 september 2009 @ 13:40 |
watvoor oven is het? in een oven met grill functie gaat het prima, effe een aantal minuutjes in een VOORVERWARMDE grill oven op 180 graden. Meestal een minuutje of 7 geloof ik, hardstikke krokant bladerdeeg, warme frikadel, en de saus zit niet IN het deeg. Smaakt practisch niet zoals warm bij de AH, maar dan net wat krokanter (kan ook niet anders) succes en smakelijk ![]() | |
Big_Fat_Wombat | donderdag 17 september 2009 @ 13:40 |
Paar seconden in de magnetron. ![]() | |
luciferist | donderdag 17 september 2009 @ 13:40 |
tvp. | |
Flurry | donderdag 17 september 2009 @ 13:41 |
Toch gewoon in de oven... voorverwarmen op 200 graden en dan 4 minuutjes erin ofzo... misschien dat hetelucht of gewoon electrisch nog een verschil maakt? Sowieso is het altijd even spelen voordat je de goede settings voor je eigen over gevonden hebt. | |
UncleSam | donderdag 17 september 2009 @ 13:41 |
Jij eet 9 broodjes voor lunch? | |
Gierigesloeber | donderdag 17 september 2009 @ 13:42 |
quote:Boven mij klopt, werk zelf bij super de boer, in de bakkerij. | |
spijkerbroek | donderdag 17 september 2009 @ 13:43 |
quote:Met een half glas cola om ze weg te spoelen ![]() | |
Hydrogeny | donderdag 17 september 2009 @ 13:43 |
Zelf maken... frikandel in plakje bladerdeeg rollen. In de oven 12 minuten en dan zoetzure saus van de (naam kwijt) er overheen. ZOrg wel dat je frikandel niet helemaal gaar uit de pan komt. Ontdooit 100sec in frituurpan is lang genoeg. | |
Laurensius | donderdag 17 september 2009 @ 13:48 |
quote: | |
WebHawkjuh | donderdag 17 september 2009 @ 13:51 |
Oeeh die dingen zijn lekkel! 22 seconden in de magnetron bij de ah2go is mijn lekkerste ervaring | |
THeeF | donderdag 17 september 2009 @ 13:53 |
Ziet er uit als die van Bakkerij Bart | |
mickeyD | donderdag 17 september 2009 @ 13:57 |
te hard uitgedroogd bladerdeeg das niet meer krokant, maar gewoon keihard frikandel is lauw, en de saus altijd te weinig | |
sunxxx | donderdag 17 september 2009 @ 14:03 |
Oven iets warmer zetten 200 of 220 gr. dan 5 minuutjes erin. Wel voorverwarmen. Niet in de magnetron,dan wordt ie zacht en sponsachtig. | |
mug89 | donderdag 17 september 2009 @ 14:35 |
koop gewoon van die mora frikandelbroodjes.. die zijn lekkerder, alleen heb ik soms nog een koud stuk, ook al doe ik m al 20 seconden langer op een hogere stand dan aangegeven... | |
8D | zaterdag 19 september 2009 @ 13:08 |
Zoals aantal keer gezegt, in een voorverwarmde oven 200 graden, zo'n 6/7 minuutjes. Deed het vaak zat als lunch een tijd terug ![]() | |
arj1o1 | zaterdag 19 september 2009 @ 14:41 |
Gewoon even bij de C1000/AH vragen of je ze ongebakken (uit de diepvries) mee mag nemen. Koud is overigens lekkerder maar je gaat er gruwelijk van stinken | |
RacingGenk | zaterdag 19 september 2009 @ 14:45 |
vieze troep | |
sc00p | zaterdag 19 september 2009 @ 14:47 |
gewoon 20 seconden in de magnetron op 700watt drol | |
GuitarJJ | zaterdag 19 september 2009 @ 14:47 |
Frikandelbroodjes van de Dekamarkt blijven het lekkerst! | |
Flurry | zaterdag 19 september 2009 @ 17:39 |
quote:volgens mij is ie dan week van buiten en koud van binnen ![]() | |
Ace1 | zondag 20 september 2009 @ 23:02 |
Als ik ze in huis heb, doe ik er nog een extra streep curry overheen, daarna in een voorverwarmde oven van 200 graden.. 10 minuutjes ofzo ![]() |