bitterzak | maandag 7 september 2009 @ 22:22 |
Ik heb hier worstenbroodjes van de Lidl liggen en heb geen oven. Zijn alle worstenbroodjes voorgebakken, ongeacht het merk? Met andere woorden, word ik ziek als ik ze alleen opwarm in de magnetron? | |
FunkyHomosapien | maandag 7 september 2009 @ 22:23 |
heb je niet zoeen magnetron-oven? | |
Juup© | maandag 7 september 2009 @ 22:24 |
Natuurlijk kunnen die er in. | |
psv | maandag 7 september 2009 @ 22:24 |
tuurlijk gaat dat, alleen of het lekker is.... | |
TheFreshPrince | maandag 7 september 2009 @ 22:24 |
Volgens mij kan het prima, al zullen de broodjes wel wat taaier worden. Voor een paar tientjes heb je een mini oventje bij de Blokker, is dat niets voor je? Overigens zijn de saucijzenbroodjes van de Lidl een stuk lekkerder dan de worstbroodjes. Maar als je ze met een scherp mesje op 2 plaatsen insnijdt en er wat van je favo saus in spuit zijn ze wel te doen. | |
Juup© | maandag 7 september 2009 @ 22:26 |
quote:Dat dus ![]() | |
trovey | maandag 7 september 2009 @ 22:27 |
Ze kunnen in de magnetron (gekochte worstebroodjes zijn kant en klaar en hoeven niet speciaal te worden afgebakken)...of het brooddeel er lekkerder op wordt is een tweede maar ziek zul je er niet van worden. | |
bitterzak | maandag 7 september 2009 @ 22:27 |
quote:Ja heb in mijn ouders huis nog een combi (mag/oven) staan die ik binnenkort ga ophalen maar daar heb ik nu niks aan ![]() Ik deed het vroeger ook wel eens met worstenbroodjes van een ander merk maar vraag me af of alle worstenbroodjes even 'veilig' zijn ![]() | |
FunkyHomosapien | maandag 7 september 2009 @ 22:27 |
bak ze anders in een pannetje, dat deed ik voordat ik zo een combi ding had. | |
TheFreshPrince | maandag 7 september 2009 @ 22:32 |
quote:Ook slim idd. Lage stand in een pan met anti-aanbaklaag. Géén boter of vet. En deksel er op. 5-10 minuten wachten. | |
Mirel | maandag 7 september 2009 @ 22:37 |
Ik zou toch denken dat dat meestal wel te vinden is op de verpakking. | |
bitterzak | maandag 7 september 2009 @ 22:41 |
Ik heb ze zojuist gegeten. Er staat 'voorgebakken' op, maar bij de bereidingswijze stond alleen de oven aangegeven... Naja afwachten dan maar ![]() | |
Veadige | maandag 7 september 2009 @ 22:43 |
Volgens mij kan alles dat niet groter is dan de magnetron zelf én door het deurtje past, in de magnetron. En ja, dus ook Lidl's worstenbroodjes. [ Bericht 1% gewijzigd door Veadige op 07-09-2009 22:44:19 (typfuot) ] | |
Kwezel | maandag 7 september 2009 @ 23:06 |
Het kan wel, maar dan moet het wel gescheiden. De worst moet namelijk langer dan het broodje. | |
Mirel | maandag 7 september 2009 @ 23:42 |
HE BITTERZAk, BEN JE ER NOG, BEN JE ERNOG?@?@!@!?@?!!!!1 | |
bitterzak | dinsdag 8 september 2009 @ 00:09 |
quote:Ik leef nog en nog geen buikklachten! | |
Ace1 | zondag 20 september 2009 @ 23:09 |
Ik doe worstenbroodjes van de AH (die verse per 4 verpakt) best vaak in de magnetron.. worden ze beetje slap, maar het is natuurlijk een stuk sneller dan de oven! En nog steeds goed te nassen met wat Remia Salsasaus. | |
Blik | maandag 21 september 2009 @ 13:58 |
gewoon rauw eten, is gewoon voorgebakken dus kan makkelijk |