Le-zen.quote:Op maandag 7 september 2009 14:15 schreef BereNDD het volgende:
de kaas moet knapperig worden?? Rare tosti's eet je
Dat is idd handig. Minder kaas is geen optie, dan krijg je zo'n droge tostiquote:Op maandag 7 september 2009 14:18 schreef Roei het volgende:
Ik zorg altijd dat ik de kaas iets kleiner snij (qua oppervlakte) zodat als het smelt, de hele boterham bedekt wordt maar niet het ijzer.
Doop hem vervolgens in melk.quote:Op maandag 7 september 2009 14:19 schreef TNA het volgende:
[..]
Dat is idd handig. Minder kaas is geen optie, dan krijg je zo'n droge tosti
quote:Op maandag 7 september 2009 14:23 schreef wise het volgende:
Ts heeft een tosti-ijzer van het merk Princes of tomato¡¡
je denkt ook aan alles.quote:
quote:Op maandag 7 september 2009 14:31 schreef Ladidadida het volgende:
Het moet er niet te lang in, de tosti moet een beetje zacht zijn![]()
quote:Op maandag 7 september 2009 14:29 schreef trovey het volgende:
Maak tosti's tegenwoordig in de oven, niet de vette hap uit de pan en niet het gedruip met een tostiijzer, ideaal!
Precies mijn gedachte.quote:Op maandag 7 september 2009 14:32 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
je kan ze ook gewoon droog in de pan doen
of gewoon een doos kant en klare tosti's kopen en opwarmen in de magnetronquote:Op maandag 7 september 2009 14:32 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
je kan ze ook gewoon droog in de pan doen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |