DeHangui | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:40 |
Moggel. Ik zo stokbroodje in de oven doen. Is heerlijk smorgens. Pak de kruidenboter, kijk op de verpakking of het nog goed is, staat er: DIRECT SMEERBAAR UIT DE KOELING. Bullshit!1 Het doen vanalles, maar smeren ho maar! Klacht: Lidll | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:41 |
Lidl.. wat had je dan verwacht? ![]() | |
Penisbaard | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:42 |
quote:Degelijke Duitse kwaliteit. | |
Bakkerbier | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:43 |
Tip1: Zet koelkasttemperatuur hoger Tip2: Eet s'ochtends geen kruidenboter-stokbrood jij vieze smeerlap. Tip3: Lidl ![]() | |
Silaz | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:45 |
Broodje + Kruidenboter + Kipfilet = ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:46 |
En waarom koop je niet meteen zo'n stokbrood met kruidenboter er al in? Smaakt beter en is minder moeite. | |
3keernix | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:46 |
Stinkt je bek dan niet? | |
raaavi | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:49 |
quote:Nee | |
DeHangui | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:51 |
quote:recessie. | |
NRaider | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:54 |
quote:Jazeker wel. ![]() | |
Jahr00n | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:59 |
quote:Die dingen zijn niet te vreten man. | |
fathank | dinsdag 4 augustus 2009 @ 11:59 |
Net zoals roomboter. De eerste roomboter die smeerbaar is vanuit de koelkast moet ik nog vinden. Gezouten roomboter ![]() | |
DeHangui | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:00 |
quote: ![]() | |
fathank | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:02 |
Gezouten roomboter is de enige boter die op mijn brood komt. Al die schrale becel halvarine weet ik veel wat meuk is pas smerig ![]() | |
Silaz | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:04 |
quote:Die dingen zijn nog geen 0,40¤ ![]() | |
DecoAoreste | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:04 |
Echte mannen (en vrouwen) maken zelf kruidenboter. | |
DeHangui | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:05 |
quote:Dat zeg ik, crisis. | |
Schunckelstar | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:18 |
quote:die zijn meesterlijk lekker ![]() | |
J.Herrer | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:21 |
quote:Geciteerd voor de waarheid ![]() | |
Patries86 | dinsdag 4 augustus 2009 @ 12:23 |
quote:Altijd als zoiets erop staat toch maar even 5 min van te voren uit de koelkast halen ![]() | |
dWc_RuffRyder | dinsdag 4 augustus 2009 @ 13:26 |
quote:Klinkt goed ![]() ![]() | |
DemonRage | dinsdag 4 augustus 2009 @ 13:41 |
Dan pak je dat blok kruidenboter uit het kuipje en snijd je er met de kaasschaaf plakjes van. ![]() | |
DeHangui | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:12 |
quote: ![]() | |
wikwakka2 | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:13 |
quote:Gemaakt door mensen met grote neuzen in arbeiderskampen. | |
DeHangui | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:15 |
quote:RESTECTPA VOOR LIDLL ![]() | |
koningdavid | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:18 |
![]() ![]() Ik haal het altijd al uit de koelkast als ik het stokbrood in de oven doen. Als het stokbrood klaar is heb je de perfecte kruidenboter. ![]() | |
BakraSwa | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:22 |
STOKBROOD MET KRUIDENBOTER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Shadowlyse | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:41 |
quote:Alleen dan niet als ontbijt ![]() | |
Djeez | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:43 |
Haha, meer dan 100% eensch met klacht! Ik zag de topictitel, en moest gelijk aan deze kruidenboter denken. En idd, het gaat over die Lidl kruidenboter. Die rommel is echt niet smeerbaar vanuit de koelkast. Thuis warmen we de oven voor (stokbrood ook van Lidl, 17 cent voor twee stuks) en halen dan vast de kruidenboter eruit, en zetten het kuipje op de oven. Na tien minuten voorverwarmen en tien minuten broodje in de oven, is de kruidenboter tenminste goed smeerbaar. | |
Biogarde | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:49 |
Die stokbroden met die kruidenboter er al in ![]() | |
wikwakka2 | dinsdag 4 augustus 2009 @ 23:49 |
quote:De ultieme avondsnack ![]() | |
de_boswachter | woensdag 5 augustus 2009 @ 00:08 |
quote:Die van de Aldi ![]() | |
DeHangui | woensdag 5 augustus 2009 @ 00:11 |
quote:Ontbijt ![]() |