abonnement Unibet Coolblue
pi_71466573
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 18:59 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Krijgt Sno echt de voorkeur boven Lindgren? .
Dat zou inderdaad schandalig zijn. Die Sno is echt een gigantische miskoop van Ajax.
Dat gevoel krijg ik naar aanleiding van de oefencampagne. Spelers als Sno en ook Kennedy mogen blijven aankloten en Rasmus krijgt nauwelijks een kans .
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_71466615
Best vreemd. Kan me herinneren dat hij vorig seizoen zelfs even aanvoerder is geweest.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:03:14 #128
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71466626
Het zou mij inderdaad ook niet verbazen als ze met een buiten de boot vallende speler van Ajax aan komen zetten.
Wie zijn er eigenlijk geschikt als linkshalf bij Ajax buiten Furby en Jantje? (Geschikt met een korreltje zout, want ik weet hoe sommigen denken over Emanuelson. )

Jans was wel erg amicaal met Rasmus steeds.
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:03:53 #129
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71466642
Of zouden ze weer een poging wagen voor Onur Kaya?

Gisteren Janssen weer zien spelen bij Twente, zonde eigenlijk dat men niet eenduidig was hem te halen.
pi_71466706
Maar met Lindgren los je het probleem eigenlijk niet op.. Of je moet Holla weer op links zetten.

Wat is precies de positie van Sarpong eigenlijk? Die naam hoor je ook ineens opduiken..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:06:37 #131
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71466725
Jans kennende denkt hij Rasmus wel om te kunnen scholen, zoals hem ook met Koentjuuuuh gelukt is.
pi_71466853
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 19:02 schreef venomsnake het volgende:
Best vreemd. Kan me herinneren dat hij vorig seizoen zelfs even aanvoerder is geweest.
Klopt. Regelmatig geblesseerd geweest en toen werd hij van aanvoerder tribuneklant.

Ongelofelijk .
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_71466870
quote:
Koç ziet vertrek Berg niet als voordeel

GRONINGEN - Nu de leegte die het vertrek van Marcus Berg naar Hamburger SV achterliet nog steeds niet is opgevuld, lijkt Serhat Koç een voorname kandidaat voor de spitspositie van FC Groningen. Het negentienjarige talent dat afgelopen zomer overkwam van FC Eindhoven is zelf ook verrast over zijn pijlsnelle ontwikkeling.

"De eerste dagen moest ik wennen aan het niveauverschil, maar ik kon al snel meekomen met de rest van de groep. Ik had niet verwacht dat ik me zo snel zou aanpassen. Het verschil met FC Groningen en FC Eindhoven is natuurlijk erg groot”, zegt Koç, die een goede voorbereiding doormaakte. Koç maakte daarin zes doelpunten.

"Ik denk dat de club tevreden over me is. Ik wil hier eerst zoveel mogelijk leren en speelminuten maken. Aan het eind van het seizoen wil ik pas een basisplaats hebben. In dat opzicht vergroot het vertrek van Berg mijn speelkansen, maar ik zie zijn vertrek niet als een groot voordeel. Berg is namelijk ook een fantastische voetballer van wie ik veel had kunnen leren.”

Telegraaf
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:12:27 #134
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71466911
Ik snap ook niet waar de naam Sarpong ineens vandaan komt, in mijn beleving is dat ook meer een rechtshalf?
pi_71467142
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 19:12 schreef Prosac het volgende:
Ik snap ook niet waar de naam Sarpong ineens vandaan komt, in mijn beleving is dat ook meer een rechtshalf?
Volgens mij ook..

Dit zei V Geel over hem bij zijn contractverlenging:
quote:
Technisch-directeur Martin van Geel heeft vertrouwen in Sarpong. ,,Hij behoort tot de talentvolle spelers die we graag bij de club houden, lichtte hij toe. Jeffrey is een multifunctionele middenvelder, die tweebenig is en over een groot loopvermogen beschikt. Hij heeft bij Ajax veel concurrentie op het middenveld, maar we zijn overtuigd van zijn kwaliteiten.
Maar goed, is wel bruikbaar nu Meerdink weg is..

------Holla--------Femert---------
-------------Lovre----------------
-Sarpong---Pedersen----Koc

.

Ach.. Het is gewoon afwachten.
Ik hoop in ieder geval dat er snel duidelijkheid komt, en dat de eventuele nieuwe spelers niet nog eens op 29 augustus komen aankakken.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:23:41 #136
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71467222
quote:
Technisch-directeur Martin van Geel heeft vertrouwen in Sarpong
Nough said, geen Sarpong hier.
pi_71467231
.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_71467526
quote:
De dromer, de realist en de eiser

Trainer Ron Jans hield donderdagmiddag in Euroborg zijn jaarlijkse toespraak op de persdag. In de vorm van een drieluik belichtte de trainer het achtste seizoen dat hij als coach van FC Groningen ingaat.

Allereerst ging Jans nog in op de drie termen waaraan hij een jaar geleden zin verhaal ophing: groei, bevestiging en flexibiliteit. “We hebben onze plek in de top van de subtop bevestigd. We zijn flexibel geweest in het tekort aan spitsen dat met name door blessures ontstond. Helaas hebben we in de laatste wedstrijd geen Europees voetbal weten af te dwingen. Groei was en wel en niet. We hebben meer punten gehaald, maar het spel is ten opzichte van de periode voor de winterstop niet echt gegroeid. Kortom, we zijn wel tevreden maar we stonden niet op de Grote Markt.”

Werkwoorden
“Dit jaar heb ik opnieuw drie woorden. En dat zijn werkwoorden geworden omdat er vooral gewerkt moet worden bij FC Groningen. Aan deze drie werkwoorden – willen, kunnen en moeten – heb ik telkens een term gehangen. Die zal ik toelichten.”

“Allereerst is er willen. We willen structureel bij de eerste zes eindigen, de beker winnen en kampioen worden. Hierbij past de benaming ‘de dromer’.”

Realisme
“Het tweede werkwoord is kunnen en dan praat ik over de situatie van vandaag, donderdag 30 juli 2009. Daarin schuilt ‘de realist’. We kunnen de eerste acht halen, kunnen 47 of meer punten halen, een positief doelsaldo behalen, meer dan drie punten halen tegen de clubs uit de top-5. Volgens de spelers eindigen we bij de eerste zes. Dat is momenteel nog niet mijn mening omdat we in de breedte nog te kort schieten. Over de gehele competitie zullen we door blessures, schorsingen en pech nog tekort komen.”

“We kunnen druk zetten op de top-5, maar met de huidige selectie is dat moeilijker dan afgelopen seizoen en het jaar ervoor. Maar natuurlijk is het onze opzet er nog twee spelers bij te halen. En daarbij zal in ieder geval één middenvelder moeten zin. Of het ons nog op tijd lukt een spits te halen, is daarna de vraag. Maar het moet wel een goede speler zijn, die een directe versterking is. We moeten niet kopen om te kopen.”

Vraagtekens
“Want we hebben natuurlijk ook vier spitsen in huis, hoewel elk van heen een vraagteken bij zich draagt. Het rendement ten opzichte van de kunst bij Gonzalo Garcia. De ontwikkeling van talent tot sterke kerel bij Tim Matavz. Serhat Koç die je haast niet ziet en waarvan ik denk dat menig verdediger hem ook niet zal zien. En speler die in tweede instantie misschien wel een enorme aanwinst blijkt te zijn: Nicklas Pedersen. We kennen allemaal het verhaal van Luciano die het eerste jaar op de bank zat en afgelopen seizoen de Zilveren Schoen won. Pedersen, maar ook Garcia en Oluwafemi Ajilore zouden zomaar eens zijn voorbeeld kunnen volgen.”

Uitroeptekens
“Als derde hebben we het werkwoord moeten waaraan ik ‘de eiser’ heb gekoppeld. We moeten in de subtop eindigen en moeten minimaal de play-offs halen als we de gewenste versterking krijgen. We moeten ons blijven ontwikkelen, nieuwe dingen en ideeën tot voorwaarden van nog groter succes aanwenden. Het team gaat goed met elkaar om, er wordt hard gewerkt en ook in mindere tijden moeten we elkaar duidelijk blijven steunen. Individueel moeten spelers zich nog verder ontwikkelen. Ik voel mezelf een betere trainer dan zeven jaar geleden en zo moet iedereen elke dag beter willen worden.”

“En ook het publiek moet zich nog ontwikkelen. En ik hoop dat ze naar me willen luisteren en daar iets mee willen doen. Het is fantastisch hoe de fans wekelijks achter de ploeg staan en hun moeite, tijd en geld in het steunen van de club steken. En ik geniet vaak van de sfeer in het stadion. Maar van één ding baal ik echt: dat zijn kwetsende spreekkoren die met name gericht zijn aan het adres van de scheidsrechters door een klein deel van de aanhang. Daarin verwacht ik een stukje meer beschaving. Ludieke spreekkoren en spandoeken vind ik geweldig. En ik hoop dat iedereen daar zijn energie in wil steken. En zo verwachten we van iedereen bij de club dat hij alles geeft en altijd honderd procent inzet toont.”

FC Groningen
Dat laatste stukje is een beetje tenenkrommend.

[ Bericht 0% gewijzigd door venomsnake op 30-07-2009 19:38:31 ]
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:42:34 #139
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_71467811
Het blijft een vreemde snuiter.
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:50:33 #140
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71468139
Weer dat gezeik over het publiek, schenk daar gewoon geen aandacht aan, of zorg dat een Lurling gewoon niet langskomt of dat de scheidsrechters consequenter en beter fluiten.
  donderdag 30 juli 2009 @ 19:56:48 #141
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_71468338
Het blijft een leraar...
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_71472021
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_71472146
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 19:42 schreef The_Verve het volgende:
Het blijft een vreemde snuiter.
'En ook het publiek moet zich nog ontwikkelen.'
Deze reactie was waarschijnlijk bedoeld om mijn naamsbekendheid te vergroten.
  donderdag 30 juli 2009 @ 21:49:31 #144
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71472162
Venom en ik roepen even wat in de rondte

Bakkal
  donderdag 30 juli 2009 @ 21:51:58 #145
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_71472251
Kwakman.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_71473104
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 21:49 schreef Prosac het volgende:
Venom en ik roepen even wat in de rondte

Bakkal
Die krijgt echt belachelijk weinig speeltijd bij PSV.. Snap daar niets van, ik vind het een geweldige speler.
Die jongen had eigenlijk vorig seizoen al weg moeten gaan bij PSV, ik vrees dat hij daar nu weer een jaar gaat banken.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 30 juli 2009 @ 22:19:15 #147
18642 detulp050
Oud Reviewer
pi_71473386
Ik ben nou niet echt optimistisch voor zondag
Maar ja, we zullen het wel zien.
  donderdag 30 juli 2009 @ 22:44:26 #148
233746 Runselpink
Op snelheid wazig.
pi_71474478
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 22:19 schreef detulp050 het volgende:
Ik ben nou niet echt optimistisch voor zondag
Maar ja, we zullen het wel zien.
Dachten we dat vorig jaar ook niet?
Supersoep over tong:
]Op zaterdag 7 augustus 2010 20:17 schreef Supersoep het volgende:
47 jaar en daar zit je dan. Dag in dag uit van die kutgrapjes verzinnen op een forum.
pi_71475369
Toen hadden we Matthijs nog..
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_71477541
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 19:33 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Dat laatste stukje is een beetje tenenkrommend.
Jans Let maar eens wat meer op je eigen zaken, voor steeds naar anderen te wijzen. Daar heb je het al lastig genoeg mee. Mafkees.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')