abonnement Unibet Coolblue
pi_71541681
Ik hoop dat het bestuur inziet dat er nu toch wel echt heel snel een aantal spelers bij moet. Wat we nu hebben is troep. Geen enkele kans gecreeerd... Ok, misschien eentje dan
  zondag 2 augustus 2009 @ 17:03:58 #277
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71541749
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 16:05 schreef Kerol het volgende:
Een van de slechtste wedstrijden die ik ooit van de FC heb gezien, over de sfeer niet te spreken..
Goed: Granqvist, Sankoh, Femi en euh..
Redelijk: Luciano
Matig: Koç
Slecht: Everyone else.

2e ballen allemaal voor Ajax, ballen verkeerd inspelen, slecht door spelen, te veel door de lucht, hotseknotsbegonia-voetbal bij tijd en wijlen.
Eerste helft ging het gelijkop, beide teams aanvallend redelijk onmachtig, 0-1 valt en in de 2e helft maakt Ajax slechts 1x gebruik van de geboden ruimte en onze onkunde soms.

Verdiend verloren, niks op af te dingen.
pi_71541757
Als we die Honda van VVV nu eens zouden kunnen betalen.....

Je ziet nu wel hoe erg we Berg missen, en hoeveel kwaliteit hij had..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_71542057
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 17:04 schreef venomsnake het volgende:
Je ziet nu wel hoe erg we Berg missen, en hoeveel kwaliteit hij had..
In deze wedstrijd vond ik dat nog wel meevallen. Ook Berg had weer op een eiland gestaan en geen fatsoenlijke bal gekregen. Mochten er geen versterkingen komen, dan hebben we echt een groot probleem.
pi_71542120
Wat Berg wel altijd deed was goed de ruimtes inlopen en meestal twee verdedigers meetrekken waardoor er ruimtes kwamen.. Maar goed, de aanvoer was vandaag weer eens bedroevend, en als het dan ook nog behoorlijk statisch is voorin creeer je niets...

Lovre moet eens wat minder heen en weer rennen en nutteloze solo acties maken (die bijna altijd balverlies opleveren), maar gewoon eens doen waar hij voor is, de spitsen bedienen, het spel verdelen en af en toe eens op goal schieten als dat kan.. Hij werkt wel hard, maar toch erger ik me er dood aan.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 2 augustus 2009 @ 17:21:20 #281
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71542239
Lovre was vandaag aan het schijnwerken..
pi_71542313
Stenman was de beste van Groningse kant.Femi speelde wel degelijk.
Er mist kwaliteit op het middenveld.We zoeken type Aissati iemand die snelheid en dynamiek heeft.
Verder moet er een spits komen en 2 middenvelders.Koc heeft veel potentie maar mist de fysiekheid.
Ik hoorde ook via de NOS dat Groningen wil versterken met drie spelers.
pi_71542320
Kunnen de mensen die Femi goed vonden spelen mij even uitleggen waarom? Dan heb ik dus écht geen verstand van voetbal. Die dokter Bibber schiet al compleet in de stress als er een bal aan komt! Hij is misschien iets sneller geworden, maar verder heb ik weinig van hem gezien. Het ziet er nog steeds onhandig uit.

Verder....ik hoop dat de scouts halverwege deze wedstrijd al in het vliegtuig zijn gestapt. Ik heb geen kans, geen halve kans gezien. Het was niks.
Lovre mag van mij wel op de bank op deze manier. Elke keer weer stelt hij teleur. Hij loopt als een kip zonder kop het veld rond en rendement is nul. Garcia kwam er pas halverwege tweede helft maar wat doet ie? Met zn handje omhoog staan en schouders ophalen. Fuck off, werken zal je!

Ajax terecht gewonnen, maar niet omdat ze zo geweldig goed waren. Wij waren gewoon heel slecht.
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
  zondag 2 augustus 2009 @ 17:24:57 #284
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71542361
Nou.. een type aissati.. die man is vandaag ingevallen en ik zag hem pas weer toen hij de tunnel in liep.
pi_71542559
Weet je wat het is.. Lovre zijn contract loopt af en hij wil niet bijtekenen. En veel geld vang je er toch niet meer voor. Lovre speelt met de week slechter in mijn ogen. En ik denk niet dat Garcia ooit wat wordt bij Groningen, begon weer op de bank en Jans was voor de wedstrijd niet al te positief over Garcia..

Dus Clauw heeft wel een punt in mijn ogen, er moet een echt goede 10 bij.. Honda zou geweldig zijn, maar onhaalbaar vrees ik..

Spits, aanvallende middenvelder zijn wmb nodig..
Komen die niet, dan ga we gezellig in de middenmoot spelen.

Andersson moet ook maar snel terugkomen trouwens....
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 2 augustus 2009 @ 17:35:39 #286
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71542662
Ik kan me wel vinden in de Radio Noord Forum analyse dat we met het huidige elftal om plek 9 t/m 12 spelen.
pi_71542726
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 17:23 schreef Gruning3r het volgende:
Ik hoorde ook via de NOS dat Groningen wil versterken met drie spelers.
Dat horen we al twee maanden...
pi_71543043
Ok, Honda is na vandaag helemaal onhaalbaar..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 2 augustus 2009 @ 18:19:42 #289
233746 Runselpink
Op snelheid wazig.
pi_71544036
Als Koc leert wanneer ie niet buitenspel moet staan, winnen we van Roda
Supersoep over tong:
]Op zaterdag 7 augustus 2010 20:17 schreef Supersoep het volgende:
47 jaar en daar zit je dan. Dag in dag uit van die kutgrapjes verzinnen op een forum.
pi_71544071
Pfoe, lang geleden dat ik zo'n slecht Groningen tegen Ajax heb gezien. Hoop dat er bij jullie nog het een en ander bij komt, anders wordt het indd spelen voor plek 10.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_71544744
quote:
Koç: ‘Het valt nu een beetje tegen’

FC Groningen trok zondag in eigen stadion aan het kortste eind in de seizoensopening tegen Ajax. De jongens van trainer Ron Jans stapten met een 2-0 nederlaag het veld af en hadden zich de start van de competitie dan ook anders voorgesteld.

Nicklas Pedersen kreeg van Jans een basisplaats in de voorhoede naast debutant Serhat Koç. “Het verraste me een beetje, maar ik ben blij met het vertrouwen van de trainer,” aldus Pedersen. De samenwerking tussen de Deen en Koç liep volgens de aanvaller redelijk. “We moeten natuurlijk nog een beetje aan elkaar wennen. Dat gaat niet zomaar in een paar dagen, maar heeft tijd nodig om te groeien.”

“Ik denk dat we de eerste helft nog best aardig hebben gespeeld, maar we hadden een goal nodig. Wanneer we het spel zoals tijdens de eerste helft vol kunnen houden, zullen er nog genoeg wedstrijden volgen die we wel winnen,” aldus Pedersen.

Moeilijke wedstrijd
Koç had zijn debuut in de Eredivisie anders voorgesteld. “Het valt nu een beetje tegen. Het was een moeilijke wedstrijd waarin we niet veel aan voetballen toekwamen. We misten een goed aanspeelpunt.”

Zelf kreeg de jongeling nog een kans in de eerste helft. “Ik zag Pedersen lopen en gaf de bal breed. Misschien had ik zelf moeten gaan, maar dat zeg ik nu na afloop.” Ook merkte Koç het verschil tussen Eerste- en Eredivisie. “Het is anders en je merkt dat tegenstanders meer ervaring hebben. De verdedigers zijn slimmer en de ruimtes zijn kleiner.”

Ajax verder
Aanvoerder Koen van de Laak baalde stevig van de nederlaag, maar was realistisch. “De eerste dertig minuten was het redelijk goed, maar na de goal van Ajax komen ze in het spel,” concludeerde Van de Laak. “In de tweede helft speelde Ajax het zo goed uit dat we er niet meer aan te pas kwamen. Zij zijn op dit moment verder dan wij. Achteraf gezien hadden we beter tegen een andere club kunnen beginnen en niet tegen Ajax, maar ja, je krijgt ze toch allemaal een keer.”

FC Groningen
quote:
Jans: ‘Groningen na rust onmachtig’

Trainers Ron Jans van Martin Jol van respectievelijk Groningen en Ajax waren het er na afloop over eens dat de uitslag een logisch gevolg van het geboden spel was geweest.

Ron Jans: “Soms verheug je je ergens heel erg op en als het dan achter de rug is, dan is het heel erg tegen gevallen. En dat was vandaag het geval. Ajax verraste door zonder Aissati te spelen, die wij wel hadden verwacht. Tot de 41ste minuut was het redelijk in evenwicht. Ook hadden we de bal veel in de ploeg, al was dat vooral achterin en op het middenvelder. Tot dan toe hebben we weinig weggegeven.”

“Na de 2-0 hebben we voetballend niet veel meer weten te creëren. Rommedahl was al een paar keer dichtbij een tweede goal. En we kwamen een paar keer goed weg. Aan het publiek en ook aan de spelers merkte je een bepaald onmachtig gevoel. We kwamen tekort. Hoe goed is Ajax? Dat mag mijn collega beantwoorden. Hoe goed is Groningen? We moeten zeker nog groeien en daar wil ik graag een rol in spelen. Er zijn in ieder geval genoeg punten waar we nog kunnen groeien.”

Martin Jol: “Ik ben zeer tevreden met deze zege. De eerste helft heeft FC Groningen het ons heel lastig gemaakt en hebben we weinig weten te creëren. Wij hebben niet veel weggegeven, behalve misschien een vrije trap die net naast ging. In het eerste kwartier na de pauze ging het een stuk beter en kregen we drie of vier grote kansen. Het enige wat je ons kunt verwijten, is dat we te lang op de tweede en misschien de derde goal hebben moeten wachten. In de tweede helft hebben we Ajax gezien zoals ik me dat had voorgesteld.”

FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 2 augustus 2009 @ 19:03:28 #292
30220 Barca
~:) EVIL - E; Bad As I Wanna B
pi_71545203
De Roover speelde toch wel?
Retro is mode, metro ook!
'Bert, Bert, ik duw een banaan in je kont!' "Oh ja, lekker, Ernie!"
pi_71545773
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 2 augustus 2009 @ 19:40:54 #294
233746 Runselpink
Op snelheid wazig.
pi_71546016
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 19:03 schreef Barca het volgende:
De Roover speelde toch wel?
Ja, hoezo niet?
Supersoep over tong:
]Op zaterdag 7 augustus 2010 20:17 schreef Supersoep het volgende:
47 jaar en daar zit je dan. Dag in dag uit van die kutgrapjes verzinnen op een forum.
  zondag 2 augustus 2009 @ 20:42:57 #295
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71547562
Het verschijnen van de kolonie vuilnisbeltmeeuwen zo rond de 75e minuut was wat mij betreft exemplarisch.
  zondag 2 augustus 2009 @ 20:50:45 #296
18642 detulp050
Oud Reviewer
pi_71547760
Die hadden gehoord dat Verhoeven nu bij Ajax speelt en hoopten een paar patatjes mee te kunnen pikken.
  zondag 2 augustus 2009 @ 21:35:51 #297
165720 Aanvoerder
Fascist Jew!
pi_71549035
Ben blij dat we deze hobbel al vroeg in het seizoen hebben kunnen nemen. Veel succes in de wedstrijden tegen SCH, Feyenoord, AZ, Twente en PSV.
AFC Ajax | SS Lazio | SK Slavia | Bobby Haarms †
"Het gaat nu even slecht, maar je moet Ajax altijd blijven steunen hè," zei hij. Hij herhaalde zijn boodschap nog eens: "Altijd blijven steunen, die club. Daar ben je Ajacied voor."
pi_71550187
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 20:50 schreef detulp050 het volgende:
Die hadden gehoord dat Verhoeven nu bij Ajax speelt en hoopten een paar patatjes mee te kunnen pikken.
hihi
Vincent zag het koren
Einstein het getal
Zeppelin de Zeppelin
En Johan zag de bal
pi_71551350
Groningen gaat nog wel draaien dit jaar mits er nog een aantal versterkingen worden gehaald. Ben in ieder geval blij dat Ajax Groningen NU al trof.
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
  zondag 2 augustus 2009 @ 23:15:42 #300
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_71551926
quote:
Op zondag 2 augustus 2009 17:23 schreef clauwheee het volgende:
Kunnen de mensen die Femi goed vonden spelen mij even uitleggen waarom? Dan heb ik dus écht geen verstand van voetbal. Die dokter Bibber schiet al compleet in de stress als er een bal aan komt! Hij is misschien iets sneller geworden, maar verder heb ik weinig van hem gezien. Het ziet er nog steeds onhandig uit.
Ik vond Femi best aardig spelen het eerste half uur. Daarna werd het wel weer minder.
quote:
Lovre mag van mij wel op de bank op deze manier. Elke keer weer stelt hij teleur. Hij loopt als een kip zonder kop het veld rond en rendement is nul. Garcia kwam er pas halverwege tweede helft maar wat doet ie? Met zn handje omhoog staan en schouders ophalen. Fuck off, werken zal je!
Ik vond Garcia wel goed invallen eigenlijk. Alleen jammer dat hij niet in het veld kwam voor Lovre, zodat hij twee spitsen voor zich had. Blijkbaar mag Garcia het niet op 10 proberen van Jans (deja vu Stef Nijland), want hij kon Lovre er ook eens uit spelen. Of Jans is de enige persoon die in Garcia een spits ziet i.p.v. een aanvallende middenvelder...

Misschien kunnen we voor Lovre een tientjesactie opstarten zodat hij transfervrij weg kan? Wat een drama.

Ik hoorde na de wedstrijd trouwens dat Zonneveld morgen wordt gepresenteerd. Geen idee of het waar is of niet...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')