Grimmjoww | zondag 5 juli 2009 @ 01:11 |
Heb net zelf zitten experimenteren in de keuken en had gwn 2 plakjes cheddar kaas in een kommetje gedaan en hup de magnetron in. Kwam er niet echt goed uit... en het stonk ook... ben overigens 15 dus ik heb ik niet echt verstand van koken e.d. ![]() | |
danny91184 | zondag 5 juli 2009 @ 01:25 |
Saus voor bij de chips wordt meestal met zo'n zakje gemaakt.. Moet er vooral mayo bij en nog allerlei dingen. Ik heb het zo niet liggen, dus ik kan het niet ff nakijken voor je. Zoek is op kaasfondue op google. Komt verassend veel uit, mocht je dat willen gaan doen. | |
Grimmjoww | zondag 5 juli 2009 @ 01:26 |
quote:Oke ik denk trouwens dat ik het niet meer ga doen het was echt een epic fail en die kaas gaat er moeilijk vanaf ![]() | |
#ANONIEM | zondag 5 juli 2009 @ 01:31 |
15... Ga slapen? | |
#ANONIEM | zondag 5 juli 2009 @ 01:47 |
Je kan ook een schaal nachos even met wat cheddar eroverheen onder de grill zetten. Dan krijg je dat lekkere vieze Amerikaans kaasdrabje ![]() | |
PP. | zondag 5 juli 2009 @ 01:50 |
Kopkaas van je lul afschrapen en dat smelten. | |
nexus-pilot | maandag 6 juli 2009 @ 02:15 |
quote:serieus ![]() ![]() | |
Fratz | maandag 6 juli 2009 @ 10:32 |
om kaasfondue te maken; ik smeer de fonduepan in met knoflook. schenk er witte wijn in en laat deze verwarmen. niet laten koken maar laten bruisen. daarna voeg ik geraspte kaas toe. roeren om de kaas te laten smelten. kruiden naar smaak. als het niet goed wil binden dan kan je er wat maizena (papje maken) bij doen. goed blijven roeren! | |
littledrummergirl | maandag 6 juli 2009 @ 12:45 |
quote:dat dus ![]() of iets anders gewoon kaasfonduekaas gebruiken ( ligt gewoon bij de appie in de koeling) dat smelt beter en word niet zo glibberig als goedkope kaas | |
Grimmjoww | maandag 6 juli 2009 @ 15:10 |
Hehe zal et proberen als ik kaasfondue wil maken. |