abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 november 2010 @ 21:18:40 #101
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_88919233
quote:
Op vrijdag 19 november 2010 19:52 schreef Chriz2k het volgende:
Wat heeft Djoko op zijn gezicht zitten?
Ik denk dat hij 's ochtends een optreden als zwarte piet had
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  zaterdag 20 november 2010 @ 12:04:03 #102
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_88937198
http://www.sporza.be/cm/s(...)an_Masters_depressie

quote:
Norman: "Masters zijn een beloning voor al die jaren" Op zijn 39e scheert Dick Norman nog hoge toppen in het dubbeltennis. Vanaf zondag staat hij met Wesley Moodie op de Masters in Londen. "Een privilege", vindt de boomlange Belg. Norman blikt ook terug op zijn moeilijke periode van voor zijn comeback.

Norman debuteert op de ATP-Masters, de officieuze wereldkampioenschappen. "Ik beschouw dit als de beloning voor al die jaren. Ik zou wel gek zijn om te stoppen", vertelt Norman in Het Nieuwsblad.

"Het elitaire gezelschap, het mooiste centre court ter wereld en spelen voor volle tribunes, dat is een zeldzaamheid."

"Toen ik nog jong was en zo'n dubbelspeler van 40 zag lopen, dacht ik: heeft die niks beters te doen? Maar nu ik zelf in die situatie zit, denk ik er anders over."

Norman zette zo'n tien jaar geleden al eens een punt achter zijn carrière. Twee jaar later, na een depressie, stond hij er opnieuw. "Ik had vijf verschrikkelijke maanden", vertelt hij.

"Vanaf mijn veertiende was mijn doel: top honderd worden. Ik kwam er een paar keer heel dicht bij, maar op een bepaald moment geloofde ik er niet meer in", doet Norman het verhaal in Het Nieuwsblad. "De eerste dagen was ik opgelucht. Niet meer tennissen, eindelijk. Maar dan kwam het zwarte gat."

"Na twee jaar had ik opnieuw gigantische honger. Net zoals Kim Clijsters na haar comeback."

Norman en Moodie kijken uit naar een coach
Norman is samen met zijn Zuid-Afrikaanse dubbelpartner Wesley Moodie op zoek naar een trainer. "Of liever: een hitting-partner", vertelt hij. "Om beter te kunnen trainen en beter te presteren op de kleinere toernooien."

"Op de Grand Slams stonden we er, maar in de aanloop ernaartoe liep het vaak minder. Daar willen we beter voor de dag komen en zo klimmen op de ranking. In plaats van top acht nu, top vier. Waarom niet?"
pi_89097347
quote:
Held _O_.
Ze hebben vandaag Kubot/Marach geveegd: 6-1, 6-3.
  woensdag 24 november 2010 @ 16:16:21 #105
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_89098783
Ik las dat ie veel getraind had op z'n service na de slechte eerste wedstrijd, maar dat ie in de eerste game toch begon met 2 dubbele fouten en een break tegen... gelukkig ging het daarna soepel.

Alle kansen op de halve finale!
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  vrijdag 21 januari 2011 @ 16:09:34 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_91664122
quote:
Norman: "Ik zal Moodie wel mailen of skypen"
Dick Norman en Wesley Moodie overleefden als negende reekshoofd de eerste ronde van het dubbelspel niet. In het gemengd dubbel won Norman wel, met een Taiwanese die hij nauwelijks kent. "Gelukkig sprak ze goed Engels", zegt Norman aan Sporza.

"Toen ik hoorde dat we tegen Malisse moesten spelen, zei ik als grap dat we misschien wel iets konden regelen. Maar dat kon Xavier natuurlijk niet maken tegenover zijn partner", vertelt Norman.

"Ik wist wel dat Malisse in topvorm was, maar ik had gehoord dat Murray (de broer van Andy, red) al twee jaar geen bal had ingeslagen. Tegen ons speelde hij wel heel sterk."

Na de wedstrijd kreeg Norman een sms van Malisse, maar van Moodie hoorde hij niks. "Hij wou zo snel mogelijk naar zijn hoogzwangere vrouw", zegt Norman.

"Ik heb van iemand anders gehoord dat Moodie na zijn match in het gemengd dubbel meteen op het vliegtuig is gestapt. Wesley en ik praten niet zo veel. We zijn beiden introvert. Ik zal wel eens skypen of mailen met hem."

"Dit zal niet blijven hangen. We weten dat we nog veel werk hebben, maar de Masters blijven mijn doel, met Moodie. Wat is het alternatief? Ik kan toch moeilijk iemands partner inpikken?"

"Is Thaise partner nu links- of rechtshandig?"

Dick Norman won vrijdag wel zijn eerste ronde in het gemengd dubbel. Nochtans kent Norman zijn Taiwanese partner Chia-Jung Chuang nog niet zo goed.

"Ik heb op het laatste moment beslist om deel te nemen. Ik heb gekeken wie nog beschikbaar was. Ik kon kiezen tussen Chuang en een Amerikaanse, maar Amerikanen liggen me niet zo."

"Toen ik met Chuang naar het veld stapte wist ik niet eens of ze links- of rechtshandig was", verklapt Norman aan Sporza. "Gelukkig spreekt ze goed Engels."
"Het gemengd dubbel is wel leuk. Er is minder stress en dus kun je meer genieten. En op financieel vlak is het goed dat we hebben gewonnen in de eerste ronde. Of we het toernooi kunnen winnen? Euh, nee, dat denk ik niet", lacht Norman.
Wat een baas is het toch :D _O_

En als je die verhalen leest is Moodie echt een ongelofelijke lul volgens mij :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_91666053
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 januari 2011 16:09 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat een baas is het toch :D _O_

En als je die verhalen leest is Moodie echt een ongelofelijke lul volgens mij :')
Dick _O_.
Ik zag met de WTF een interview van Sporza met Moodie/Norman, vreemde kerel is het inderdaad.
  dinsdag 25 januari 2011 @ 00:00:50 #108
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_91830109
Door naar de kwartfinale in de mixed :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_92005444
Hij dubbelt in Rotterdam met Aspelin. Ben benieuwd of ie nog terug komt met Moodie.
pi_92340849
Finale in Zagreb gehaald.
  zondag 6 februari 2011 @ 14:25:08 #111
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_92410235
En binnen. *O*.

Geen wonder, met een voorbereiding met Hoegaarden!

quote:
Ooit heb ik eens, heel lang geleden in de jaren stillekes, tezamen met Tom Vanhoudt een challenger gewonnen in het dubbelspel. En dat was in… jawel in Zagreb. Grappig is dat ik nu in t zelfde hotel als toen slaap en ik ook in dezelfde restaurants als toen ga eten. Dat brengt leuke herinneringen naar boven.

Deze week speel ik met Horia Tecau. Hij is van Roumenië en is een uitstekende dubbelspeler. Ik heb er al heel wat felbevochten matchen tegen gespeeld waaronder een 13-11 in de vijfde set op Wimbledon 2009! We hebben er deze week nog mee zitten lachen dat ik toen op een extreem cruciaal moment, op het einde van de match mijn meest lucky bal geslaan heb van de laatste 10 jaren… en de match wist te doen kantelen in ons voordeel. haha.
Maar nu dus, speel ik eens aan zijn zijde en we hebben al hele sterke matchen achter onze rug. Ik speel momenteel waarschijnlijk mijn beste (dubbel)niveau ooit. Ik voel dat mijn bewegelijkheid aan het net de laatste weken stukken verbeterd is en mijn opslag en returns zitten momenteel ook redelijk goed.
Zodoende is het niet verbazend dat we in de finale zitten. Ik kijk echt uit naar die finale match omdat we daar tegen twee ervaren dubbelspelers uit Spanje spelen : Lopez en Granolers (het eerste reekshoofd) en die twee staan altijd garant voor spectaculaire ralleys! Ze spelen geen serve-and-volley zoals alle andere, maar ze proberen hun tegenstanders er onderuit te halen/kegelen met hun typische gerenomeerde spaanse forehands… En die forehands kunnen ieder moment gelijk welke kant uit : lobs, korte crossen, long line, LOEIhard naar het lichaam of met veel spin in de voeten... Je hebt er altijd het raden naar wat ze nu weer gaan uitspoken met hun forehands. Als we gaan winnen kan ik niet zeggen, maar dat Horia en ik veel volleys en spectaculaire punten zullen spelen, dat is zeker

Ondertussen neemt Wes een lang vaderschapsverlof en is het plan om met het begin van het clay court seizoen terug samen van start te gaan. Ondertussen moet ik dus andere partners vinden, wat niet altijd makkelijk is omdat alle betere dubbelspelers hun vaste partner al hebben en de enkelspelers meestal pas in de laatste paar dagen voor het tornooi beslissen of ze wel zin hebben in een “potje” dubbel, wat niet ideaal is voor mij. Enkelspelers durven zich ook wel eens “last minute” terug te trekken uit het dubbelspel omdat ze ergens een beetje pijn voelen en zich willen sparen.
Volgende week speel ik bvb met Simon Aspellin in Rotterdam. En in Dubai met Marcel Granolers… Zo zie je maar, mijn vijanden van deze week worden mijn partners in de komende weken

Gisteren ontdekte ik dat Horia Tecau, mijn dubbelpartner fan is van Hoegaarden ! echt waar! Dus heb ik hem maar eens meegenomen naar de Belgian Beer café die ik me ook nog herinnerde van de jaren stillekes. En de café bestond nog steeds…

Ondertussen ben ik wel benieuwd ivm de komende (moeilijke!) davis cup ontmoeting tegen Spanje of de “best mogelijke” ploeg voor het vaderland al dan niet gaat opgesteld worden…

Duimen allemaal dat mijn finale mag eindigen op een overwinning
Veel groeten uit Kroatië !
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_92410575
_O-
Hoe die ook uitlegt hoe die Spanjaarden spelen :D
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_92549412
quote:
Vlotjes de finale gewonnen. 8/02/2011 19:10:46
Yiihaaaa ! Ik heb zondag het dubbeltornooi van Zagreb gewonnen en dat doet deugd, en niet alleen door het feit dat ik gewonnen heb, maar evenzeer de manier waarop !
Tecau en ik speelden allebei heel sterk. Wat mij betreft speel ik momenteel mijn beste niveau dat ik ooit gespeeld heb in het dubbelspel. Mijn opslag draait weer op volle toeren, en mijn volleys zijn de laatste weken enorm veel verbeterd. In de finale maakten Granollers (stond in november nog nr 7 van de wereld in het dubbelspel!) en Lopez niet veel kans. Met een 6/3 6/4 kwamen ze er nog goed van af, de score had makkelijk strenger kunnen zijn. Met Cum laude gewonnen van de twee best gerangschikte spanjaarden in het dubbelspel ! Olé

Ondertussen ben ik al in de Ahoy van Rotterdam voor het volgende tornooi, en had ik opnieuw graag met Tecau gespeeld, maar dat was niet mogelijk. Die had al veel eerder afgesproken met Andy Ram, zodat ik iemand anders moest vinden. Aspellin-Knowle worden een vast team dit jaar, maar hun ranking was net niet goed genoeg om Rotterdam te spelen. Twee dagen nadat ik met Simon Aspellin afgesproken had om in Rotterdam te spelen, belde Ram af en zat Tecau zonder partner. Zo gaat dat nu eenmaal als je geen vaste partner hebt. Lindstedt, de vaste partner van Tecau, wordt momenteel behandeld voor een spierscheur in de kuit die hij vorige maand opliep. Tecau speelt nu met Julian Knowle in Rotterdam. Ik zag ze daarnet verliezen van Bhupati-Granollers. Jah, hier in Rotterdam zijn er geen gemakkelijke matchen, de tabel is enorm sterk bezet.
Als je mijn halve finale van Zagreb bekijkt (Norman-Tecau vs Aspellin-Knowle) doen we deze week aan partnerruil ! In Dubai speel ik met Marcel Granollers. Een goeie dubbelspeler, toch zullen we daar ook geen reekshoofd staan omdat het ook zo sterk bezet is. Ik hoop dat we daar toch wat potten kunnen breken...

Ondertussen is de selectie bekend gemaakt van de komende Davis Cup ontmoeting. Wat denken jullie ervan ? Laat maar es horen op het gastenboek !
Eerste rondje ook weer door in R'dam _O_.
pi_92833010
Weer niet geselecteerd voor de Davis Cup, dus.

Het angstzweet liep door de naad bij de Spanjaarden toen ze zagen dat Darcis en Bemelmans wel mee mogen doen.
pi_93254845
quote:
Norman: "Graag onpartijdige Daviscup-kapitein"

Dick Norman heeft op zijn website zijn ongenoegen geventileerd over zijn niet-selectie voor de komende Daviscup-clash tegen Spanje, van 4 tot 6 maart in Charleroi.

België speelt volgende maand in de eerste ronde van de Wereldgroep tegen Spanje. Kapitein Reginald Willems selecteerde voor die ontmoeting Olivier Rochus, Steve Darcis, Ruben Bemelmans en Xavier Malisse. Voor dubbelspecialist Dick Norman is er opnieuw geen plaats.

"Ik was er heel graag bij geweest voor de ontmoeting tegen Spanje. Ik ben heel goed aan het spelen en hardcourt indoor is een van mijn lievelingsondergronden. Ik weet ook hoe je in het dubbel tegen de Spanjaarden moet spelen, want ik heb ze in het verleden al allemaal geklopt", blogt Norman.

"Ik hoop dat er in de toekomst eens een "onpartijdige" coach komt, die "de best mogelijke ploeg" opstelt", zegt Norman. Huidig kapitein Willems traint zowel Olivier Rochus als Steve Darcis.
pi_93263861
Gewoon gewonnen van Bhupathi / Paes _O_.
  donderdag 24 februari 2011 @ 17:33:33 #117
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_93263899
Zeg het ze Dick!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_93264069
pi_93264579
quote:
10s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:37 schreef luckass het volgende:
[ afbeelding ]
Foto van het jaar _O_!
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:32 schreef luckass het volgende:
Gewoon gewonnen van Bhupathi / Paes _O_.
Hij wordt alleen maar beter O+.
pi_93309934
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 14:29 schreef wimderon het volgende:

[..]

Reactie;

quote:
Daviscup-kapitein Reginald Willems betreurt de uitspraken van Dick Norman over zijn "partijdigheid". Willems zegt dat hij een robbertje moddergooien wou vermijden en Norman zijn niet-selectie had kunnen vermijden.

Dick Norman werd niet geselecteerd voor de Daviscup-confrontatie tegen de Spanjaarden. De ervaren dubbelspecialist pleitte daarop voor een nieuwe Daviscup-kapitein, "een onpartijdige".

PhotoNews
Die uitspraak schoot bij de huidige kapitein Reginald Willems in het verkeerde keelgat. Willems is ook de persoonlijke coach van Steve Darcis en Olivier Rochus, die wel geselecteerd zijn.

"Ik vind de uitspraken van Norman van weinig klasse getuigen", zegt hij op de site van Le Soir. "Ik had hem kunnen uitspuwen toen hij weigerde om tegen Australië te spelen, maar deed dat niet. Als hij toen was meegekomen, zat hij nu zeker en vast weer bij de selectie. Hij heeft zichzelf buitenspel gezet."
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_93786735


Wat een held :D
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  maandag 7 maart 2011 @ 21:09:16 #122
194695 franklop
Fran knock
pi_93788124
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 20:49 schreef Tim86 het volgende:
[ afbeelding ]

Wat een held :D
die stond drie posts boven je ook al

je bent echt wakker he :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_93788806
Jezus, dit is echt erg..
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_93789023
Tijd voor een intervention, de arme jongen is duidelijk aan de drugs.
pi_93797839
quote:
6s.gif Op maandag 7 maart 2011 21:21 schreef Chriz2k het volgende:
Tijd voor een intervention, de arme jongen is duidelijk aan de drugs.
Dick of Tim?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')